- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.341
ahhh ahhhh bir an once gelsin o gunlerrr
Benim reglimden 1 gün önce 76,88 çıktı, reglimi geçtikten sonra (yani kan testi verdikten sonraki 3.gün) 298 çıktı
İnşallahh seninde güzel güzel artar canım, belki geç döllenmiştirZaten 2 kat yükselmesi önemlii
Haber ver bizee
Arkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..
Arkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..
pozitif düşünün pozitif çıksın..
Ayaklarınızı yukarı kaldırıp dinlenmeyi de ihmal etmeyin beklerken..
umarım aramızda olsursunuz
ooo senın çalısma saatlerın süpermişş bende istiyorumm...
ben hamileligimi ilk ogrendigimde surekli burnum tikaliydi ilk gunler hafif nezle gibi birsye gecirdim
normalmis burun tikanikligi nefes almada zorluk hamilelik belirtileri arasinda sayiliyor erken donemde de
gozunuz aydinsaglikla kalp atislarini duymanizi dilerim
ben de birkac gune kalp atislari icin gidicem
o ne guzel ıs oyle masallah:)
ohh cok sukur canım masallah sıze...ben 6+4 de kalp atıslarını duydum nette hesaplamama gore bugun 7+0 ız::)
ınsallah duyarsın pıt pıtları:)
cnm hosgeldinn senin le tahmini dogum gunleri ayni guzelim
gecmis olsun guzelim dinlen sicak suya limon sik bal dok ic iyi gelecektir
ah yirim siziiii bende bu hafta kalb atisi gormeyi bekliyordum gecen bebegimde 6+2 kalb atisi gorulmustu o zaman beklemiyim
gozunaydin olsun guzelimmmm
Melekcim bnm sezeryan olcek insAllah o yuzden 20 nisan bile olabuluuu
hadi inş görürsün canım ya.keseyi görmek bile heyecan vericiymiş,doktora soru sorucaktım onları bile unuttum :)))
evet sezeryanlarda 2 hafta kala alıyorlar genelde.. sizin 4.sanırım değil mi maşallah maşallah..
canımm stres yapma ben 2 düşük yaptım ve bu 3. Hamileliğim inan stres cok önemli degerin yükselir gec dollenme olmus olabılır yada kimyasal gebelik gecırıyor olabılırsın ama sakın degerın 1200e gelınceye kadar transvajinal usg ye girme !!!slm canımm ben korkuyorumyada geç döllenme oldu bılemıyorum degerım sana göre dusuk benım adet olmam gereken gun 13.1 cıkmıstı ama ıdrar testlerımde sureklı pozitif cıkıyo ama ooof bugun ögleden sonra gıdıp ölçtürcem innşallah :))
canımm stres yapma ben 2 düşük yaptım ve bu 3. Hamileliğim inan stres cok önemli degerin yükselir gec dollenme olmus olabılır yada kimyasal gebelik gecırıyor olabılırsın ama sakın degerın 1200e gelınceye kadar transvajinal usg ye girme !!!
zararı mı var canım ? ınsallah kımyasal falan degıldır yukselır..bende hamileysem eger ıkımızın muhtemel dogum tarıhı aynı ya gelıyo 14 mayıs :)) eşiminde 9 mayıs :) <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?