2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

maşşaallaaah sana ve bebısıne haber vercem ınsallah :))) yarın sabah cıkıyo sonuclarım ama korkuyorum ıste

Arkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..

ilk hamileliğimde hemen herkese söylemiştim..

Ama ilk zamanlarda bebeğini kaybedenleri gördüm etrafımda bunda hemen herkese söylemek istemiyorum yakın çevrem hariç...

sonra nasıl gidiyor hamilelik sorusu üzücü olabilir..

yani nazardan değil cevaplardan..

Selam kızlar bugun doktora gıttım sonuclar yaın cıkcak ama ben cok korkuyorum nedense ama ıdrar testlerımde hep cıktı pozıtıf offf kendımı zorlyorum ben delırcem yakında :)))

pozitif düşünün pozitif çıksın..
Ayaklarınızı yukarı kaldırıp dinlenmeyi de ihmal etmeyin beklerken..
umarım aramızda olsursunuz

Arkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..

ben ögrendıgımde annemı aradım 1.5 yıldır bekledıgımız ıcın annem herkese haber vermıs esım annesını aradı hemen babanne oluyosun dıye o gun esımın köyüne bile gittik yerınde duramadı :) sonra da hcg degerım dusuk geldı bana korkuyorum yukselmıstı 1 gunde ıdrarda da pozıtıf cıkıyo ama ınsan endıse duyuyo ıste yarın alıcam yenı sonuclarımı ınsallah vardır da mılletın sevıncı kursagında kalmaz

pozitif düşünün pozitif çıksın..
Ayaklarınızı yukarı kaldırıp dinlenmeyi de ihmal etmeyin beklerken..
umarım aramızda olsursunuz

inşallahhh cok tesekkur ederım sıze de mutlu saglıklı hamılelıkler olsun :) saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah melegınıızıııı

Genelde bebişler erken geliyorlar arkadaşlar..

Demedi demeyin bu listenin neredeyse yarısı Nisan da doğuracak
..

ayy saol canım.inş sen duyarsın kalp atıslarını

o ne guzel ıs oyle masallah:)

ohh cok sukur canım masallah sıze...ben 6+4 de kalp atıslarını duydum nette hesaplamama gore bugun 7+0 ız::)

ınsallah duyarsın pıt pıtları:)

canım öğretmenim ben. bu senede sabahcıyım,inş ikinci dönem doğum iznine ayrılıcam.saol tatlım inş duyarız hepimizde :)) bu arada internetten hesaplamalar yanlıs galiba normalde bende 7nin icindeyim ama doktorda öyle görünmüyor..

hadi inş görürsün canım ya.keseyi görmek bile heyecan vericiymiş,doktora soru sorucaktım onları bile unuttum :)))

Oğlum şu an babaannesi ile İzmir de nete rahat rahat girebiliyorum ama normalde bu kadar vakit bulamıyorum.

Ama benimde burnum akıyor hapşırıyorum boğazım acıyor her yanım cıyor..ıhlamur yapayım..

bu arada Cumartesi Fethiye ye gidecektik.. ne yapsam bilemedim.. orada uygun bir yer tavsiyesi olan varmı?

hadi inş görürsün canım ya.keseyi görmek bile heyecan vericiymiş,doktora soru sorucaktım onları bile unuttum :)))

Allahim herkese nasip etsin insAllah gercekten guzel duygu insAlah simdi herseyi anlarayak hamilelik yasamayi nasip eder Raabbim
Herkesle beraber insAllah

canımm stres yapma ben 2 düşük yaptım ve bu 3. Hamileliğim inan stres cok önemli degerin yükselir gec dollenme olmus olabılır yada kimyasal gebelik gecırıyor olabılırsın ama sakın degerın 1200e gelınceye kadar transvajinal usg ye girme !!!

zararı mı var canım ? ınsallah kımyasal falan degıldır yukselır.. bende hamileysem eger ıkımızın muhtemel dogum tarıhı aynı ya gelıyo 14 mayıs :)) eşiminde 9 mayıs :) <3

zararı mı var canım ? ınsallah kımyasal falan degıldır yukselır.. bende hamileysem eger ıkımızın muhtemel dogum tarıhı aynı ya gelıyo 14 mayıs :)) eşiminde 9 mayıs :) <3

çok sevindim evet eger düşük tehliken varsa doktor ilişkiyi bile önermiyoken alttan kocaman aletle kurcalıyolar ne gerek var hem kendını hem bebegı tehlıkeye sokacaksınkı tatlım beklemek daha ıyı ben o usgler yuzunden kaybettım 2 bebegımıde sımdı gitmiyorum hastaneye beklıyorum hangi şehirdesin sen :)) bu arada cok sevındım dularım senınle allah gönlüne göre verr inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…