2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sevindim canım prensin gelio demekki sonucunn temız cıkmasınada cok cok sevındımmm :13:[/QUOTE]

COK TESEKKÜRLERRR

Evıme gıdıyorum braz alısverıs yaptım sanırım abarttım posetler agır oldu ıns bısıcık olmaz duraktan eve gıdene kadar :26:

kizlar tuhaf bisey olmus ,gobek deligim saga kaymis benim,bu ortadan gecen gobek cizgisi sol tarafta kaliyor simdi,sizde var mi boyle bisey ?:18:

oğlan anacıkları sizler için mükemmel şeyler gördüm gitti gidiyordan bayıldım ben bakmanızı önerırım erkeklere bişi yok demek eskidenmiş valla sitede paso erkekler özel var sankı hepsıde cok sırın bır göz atmanızı önerırım
HAYVAN KOSTÜMLÜ TULUM (ÜCRETSİZ KARGO) GittiGidiyor'da 68490425

buda şriin bir örnerk :)

canım emın ol yuzde 90 erkek tarafı aynı benım kaynanam bırak bırsey alması o kadar badireler atlattım aramadı bıle bebek kaç aylık bılmez bıle bır kez olsun arayıp sormadı bıle bebek ıyımı nasıl düştü mu kaldı mı hade ben önemlı değilim ama torunu onu da aramıyor valla Allahın bıldıgını kuldan saklayamam asla cocugumu ona yakın yetıstırmıcem babanne yok dıye bılecek onu ılgılendırmıyorsa benım çocuğum dıye kusura bakmasın katıyım bu konuda hiç birşeyi ilgilendirmıyor... bırsey beklemıyrum alsada giydirmem ürkyorum mazallah büyü falan tövbe tövbe benım çocugumun canı saolsun ben ona yeterim

gittim diyetisyen kontrolundeyim aama bu kadar yememe rağmen idrar da ketonum 3 çıktı ıkı gun hastanede yattım beslenemıyorum dıye vucumda ne varsa yakıyormuş doktora söyluyorum ben bu kadar yıyorum dıye ınanmıyor her hafta ıdrar tahlılı yapılıyor ve sürekli aç çıkıyorum bu yemeğe karşı ama doktorum araştırdı hiç bırsey bulunmuyor belkı troıd ılacı kullanıyorum o yuzden almıyorum yanlış anlaıcak durum canım bunda ama doktor kontrolundeyım her hafta rutin kontrolum yapılıyor ve kılo kaybediyorum

herşeye bilimsel açıklamalar ypan papalagi canım evet sen kabul etmesende bazı şeyler var şimdi burda yazmayım bende

:) kabul etmemek mümkün mü canımbenim, ben de biliyor, inanıyor ve korkuyorum ama böyle düşünmek işime geliyor :))

Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ufak ufak alıyorum, bence son aylara bırakıp kocaman göbeğimle zorla zahmetle yapmaktansa keyfini çıkarmak lazım :) hatta bugün de markete gittiğimde bebedor un yeni doğan emziğini ve saç fırça ve tarak setini aldım :) ikisi de beyaz, cinsiyeti kesinleşmeden de alacak şeyler bulunuyor :))

ne yaptınız kızlar ya 30 sayfa birikmiş :26: oku oku bıtmez
eve geldim aldıklarımı yerleştirdim, makınaya camasır attım , evi süpürdüm sırada banyo var
mis gibi olayım gelecem topıke
babamızda yok:26: buradayım bu aksam

ya zeynep senin bu resimdeki kızı böle alıp sıkıp sıkıp ıssırıp öpesim geliyoki hiç öle ıssıran bi tip değilim çok tatlı yaaa fısır fısır

Bende her görüşümde aynı hisleri taşıyorum Çok sevimli bişi.... gorur gormez Maşallah deyıp içim gitti masa üstü resmi yaptım )) her gun ona bakıyorum belkı bebebgım ona benzer dıye :)))

Son düzenleme:

kiiiizzz sana ozendim acaba simdi kalkip evimi temizlesem
evim temizde dun temizledim
ama yeniden temizlik olsa
hani is bittikten sonra ev temiz oluyo
o temizlik icinde oturup ayaklari uzatip mesajlari okumak varya
coooook guzel bir duygu
sirf bu duygu icin bugun, yarin olsada evi temizlesem diyodum

ben gerçekten anlamıyorum bu bakış açısıını..tepkiniz kime devlette çalışana mı özelde çalışanlara sınırlı hak tanıyanlara mı..devlette izin hakkımız daha fazla diye daha mı az çalışır olduk ya..çok yanlış bu düşünceler...tepkinizi doğru yöne iletin lütfen...

sakın!!!!
otur oturdugun yerde canım, sen zaten emınım sık sık ev temızlıosundur benım evi eşim haftasonu temızledıydı ama ev süpürürken bir yeri süpürür bir yeri batırır hazır o yokken dedim supüreyim ama yarın gelince haslayacak beni:18:

iyiakşamlar anneler :)nasılnız.ben okuyamadım sayfa resmen uçmuş maşaallah:)inşl kimsede bir sroun yoktur.
ben bugün çok kötü bir gün geçirdim inşl bebeğe birşey olmamıştır.sabah saat 7 gibi kalktım.tv karşısında keyif yaparken birden başım dönmeye başladı.resmn yıldızlar uçuyordu havada.sonra birden kusma wcye gidene kadar koridorda 2 kere düştüm sürüne sürüne yetiştim.ay facia gibiydi.anca saat 10 kadar biraz hafifledi.şekerili birşeylerle tansiyonu ayarladım .şuanda tıır geçmiş gibi üzerimden :):) ve saat 4 gibi birşeyler yiyebildinm.cuma drye gittiğim içni tekrar dryede gidemedim bebekte birşey varmıdır diye.ultrasyona sık sık girmekte istemiyorum.içimde rahat değil ama.birşey olsa belli olurmu acaba.inşl bir sorun olmamıştır.

:):) ilk defa bu kadar çeşitli erkek kıyafetleri görüyorum fikrimi değiştirdim artık demekki erkek bebeklerede varmış birşeyler. :)kravatlı falan var :):)iyiki yollamışssın linki.teşekkür ederiz.

insallah biseyin yoktur canim korkman zeten sabahlari tansiyon dusuklugunden olur
benimde sabah kalktigim zaman bas agrim cok oldugu icin 1-2ye kadar hic bisey agzima surmuyorum
mide bulantim yok bas agrisi gecince biseyler yemeye basliyorum
unutmaki bas agrisida bulanti yapabilir

yabende tatlıdan tıksındı mınsallah hamılelık sonrasıda boyle devam eder zorluyum yemeye kendımı ozman :)

aaa mantikli ben de zorliyim arada da hamilelik sonrasi da bakamaz olayim tatlilara pastalara

yalniz birsey dusunuyorum ben haftada bir de olsa tatli birseyler tuketicem yani cikolata, dondurma tarzi neyse iste
cunku belki hamilelik boyunca hic tuketmezsem ileride cocugum yediginde alerjik vakalar gorulebilir onda aliskin olmamaktan oturu
az da olsa vermek lazim bunyeye belki bir dilim kek olsun birsey
tabi bilmem dogru mu ben oyle dusunuyorum
nasilsa kilo sorunu yok su anki beslenmeme gore
almiyorum kilo ama bebegim gelisiyor cok sukur bence illa kilo almak gerekmiyor bebegin gelisimini anlamak icin
sonucta ben pirasa, kapuska bayiliyorum bunlara ve kilo yapmazlar haliyle
yine ayni sekilde brokoli hasliyorum uzerine yogurt bu ne kilo yapacak ki
yediklerimi yaktigim icin almadigima eminim

valla bende bugun gittim bir suru deterjan felan aldim
esim diyo bunlari ne yapacan bende diyorum camasirlar icin
anlamiyoki bilsin mutfak deterjanlarinin camasirda kullanilmayacagini
ha tamam diyo ise elini surmede makineye camasir atman bise olmaz
isimi yaparken kendimi yormuyorum
biraz is yapiyorum tam yorulacagim sirada oturuyorum bilgisayari alip mesajlara bakiyorum
dinlendikten sonra tekrar is onuda yapmasam
ozaman allah beni kilolardan korusun
alir basini gider zaten fazla oturmak vucudun her yerinde selilut yapiyo

benim ilk defa oldu canım ya.hiç kalkamadım yerimden .baş ağrımda yoktu ama .tekrarı olmaz inşl.zor bir süreçteyiz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…