- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.421
esinin aılesı ne guzel sızlerı dusunuyor kızlar sızın adınıza cok sevındım
bende ablamlarda yegenımıze altın takıcaz yengeme sureklı gıdıp yardım edıcem
hastaneye bez pastası yapıp goturcem okadar heveslıyımkı
benımde kendı aılem sagolsun yavrumu unutmazlar saglıklı olsun yeterkı yavrum hersey halolur bısekılde
gonlum kırık ama olsun
canım neden gıtmıyorsun özel degılse sebep ? bılırım gunler gecmez bende bılerek ertelemıstım son haftam nasıl gectı bana sor:)
1 ekmek bır oturustamı canım napıyorsun
sut gunde bır bardak doktor ızın verdı cok yaglı tuketme dıye o bıle 1 lt
canım hamur ısı hiç iyi degıl bır anda alırsın kgyubence sen devlette ucretsız var dıyetısyene gorunsen
doktor sana hamılelık boyunca bır lsıte olusturur ? yanlıs anlama senı dusundugumden dıyorum
herşeye bilimsel açıklamalar ypan papalagicanım evet sen kabul etmesende bazı şeyler var şimdi burda yazmayım bende
kızlar markafonide bugün crazy baby vardı cinsiyetimiz belli olmadı ama unisex birkaç tulum falan aldım. ne yapayım dayanamadım:) fiyatlar oldukça uygundu ayrıca kansorejen madde içermemeleri sebebiyle gönül rahatlığıyla aldım. Sizce çok mu erken başladım alışverişe?
ya zeynep senin bu resimdeki kızı böle alıp sıkıp sıkıp ıssırıp öpesim geliyoki hiç öle ıssıran bi tip değilim çok tatlı yaaa fısır fısır
ne yaptınız kızlar ya 30 sayfa birikmiş :26: oku oku bıtmez
eve geldim aldıklarımı yerleştirdim, makınaya camasır attım , evi süpürdüm sırada banyo var
mis gibi olayım gelecem topıke
babamızda yok:26: buradayım bu aksam
ah ah devlet memurları sefa sürüyor, biz özel sektördekiler köle gibi çalışıyoruz (kendi meslektaşlarım için söylüyorum bunu). hiç bir sorumlulukları yok aldıkları para özelin 2 katı. özelde çalışanlar ise işletmenin bütün yükünü taşıyor. haftada 6 gün bazen 7 gün çalışan bile var. bu insanların da çocukları var. buna rağmen hiçbir işe yaramıyorlarmış gibi davranılıyor. 4 ay doğum izni var ama herkes hamileliğnini sonuna kadar çalışmaya dayanabilecek mi bakalım? ben şu an iyiyim ama bebek büyüyünce nasıl olacağını nerden bileyim. diyelim 7. aydan sonra dayanamadım izin aldım. geriye 2 ayım kalıyor. 2 aylık bebeği bırakmak olmaz. yasal olarak 6 ay ücretsiz izin hakkı var. ama ücretsiz izin alırsa geçinemeyecek çok insan var. ne yapsın özelde çalışan çocuk mu doğurmasın?
kiiiizzz sana ozendim acaba simdi kalkip evimi temizlesem
evim temizde dun temizledim
ama yeniden temizlik olsa
hani is bittikten sonra ev temiz oluyo
o temizlik icinde oturup ayaklari uzatip mesajlari okumak varya
coooook guzel bir duygu
sirf bu duygu icin bugun, yarin olsada evi temizlesem diyodum
oğlan anacıkları sizler için mükemmel şeyler gördüm gitti gidiyordan bayıldım ben bakmanızı önerırım erkeklere bişi yok demek eskidenmiş valla sitede paso erkekler özel var sankı hepsıde cok sırın bır göz atmanızı önerırım
HAYVAN KOSTÜMLÜ TULUM (ÜCRETSİZ KARGO) GittiGidiyor'da 68490425
buda şriin bir örnerk :)
iyiakşamlar anneler :)nasılnız.ben okuyamadım sayfa resmen uçmuş maşaallah:)inşl kimsede bir sroun yoktur.
ben bugün çok kötü bir gün geçirdim inşl bebeğe birşey olmamıştır.sabah saat 7 gibi kalktım.tv karşısında keyif yaparken birden başım dönmeye başladı.resmn yıldızlar uçuyordu havada.sonra birden kusma wcye gidene kadar koridorda 2 kere düştüm sürüne sürüne yetiştim.ay facia gibiydi.anca saat 10 kadar biraz hafifledi.şekerili birşeylerle tansiyonu ayarladım .şuanda tıır geçmiş gibi üzerimden :):) ve saat 4 gibi birşeyler yiyebildinm.cuma drye gittiğim içni tekrar dryede gidemedim bebekte birşey varmıdır diye.ultrasyona sık sık girmekte istemiyorum.içimde rahat değil ama.birşey olsa belli olurmu acaba.inşl bir sorun olmamıştır.
yabende tatlıdan tıksındı mınsallah hamılelık sonrasıda boyle devam eder zorluyum yemeye kendımı ozman :)
sakın!!!!
otur oturdugun yerde canım, sen zaten emınım sık sık ev temızlıosundur benım evi eşim haftasonu temızledıydı ama ev süpürürken bir yeri süpürür bir yeri batırır hazır o yokken dedim supüreyim ama yarın gelince haslayacak beni:18:
insallah biseyin yoktur canim korkman zeten sabahlari tansiyon dusuklugunden olur
benimde sabah kalktigim zaman bas agrim cok oldugu icin 1-2ye kadar hic bisey agzima surmuyorum
mide bulantim yok bas agrisi gecince biseyler yemeye basliyorum
unutmaki bas agrisida bulanti yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?