2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bence onula ilgisi yok alerjisi olan insan nede yapsan olur
ben oglumdan hamileyken sut icmeden hayatta uyumazdim her gece icer oyle uyurdum
bazen 3 bardak bile icerdim cok seviyodum zaten doktorlar hep oneriyo her gece bir bardak sut icin diye
ama simdi ne oldu oglumun inek sutune alerjisi cikti ictigi gibi tikaniyo yada atesleniyo inek sutu, peynir vb. hersey yasak

hadi ya kotuymus o durum
blmiyordum
ben de bu seylerin anne karninki aliskanlikla da alakali olabilecegini dusunmustum

Gülsevdacım aynı dertten muzdaribiz. Benim de kayınpeder gözü görmez kulağı duymaz tutturdu araba istiyorum diye, benim koca hemen 5bin TL kredi çekti, şimdide ben 5bin liralık araba istemem diyo, daha pahalı olacakmış. Görümcemin eşi çalışmıyo, kendide. Kayınvalidesi bakıyo onlara. Bayram öncesi kocamdan para istedi abi paraya ihtiyacım var diye, kocamda gönderdi tabii, bayramda kendine tepeden tırnağa 2 tane ayrı bayramlık almış. Çıldırıyorum ama kendim ettim kendim buldum. Ben Rabbime sığındım. Onlara da beddua değil, dua ediyorum ki artık hiçbi ihtiyaçları olmasın.

Geçmişi okudum okudum doldum. Devlet memurlarıyla, devlette çalışan öğretmenlerle ilgili yazı yazan arkadaşlar var. Az çalışma kısmına katılmıyorum, en azından kendi adıma. Ben öğretmenim. Aldığım maaşın, ek dersin helal olması için kendimi yırtıyorum. Aslında haklısınız. Bizim en büyük sorunumuz haramı helali bilmemek. Ne kadar para kazanırsan kazan o parayı yerken vicdanın rahatsa, hakettiğini düşünüyorsan sorun yok. Ben 6 ay ücretli izne karşı olanlardanım. Daha fazla bişey yazmayım, kimseyi kızdırmak istemem.

Doğum hediyeleri konusunda bana sadece annem yeter. Annem daha en baştan ben şunu alıcam bunu alıcam deyip duruyo. Allaha şükür annemin maddi sıkıntısı yok. Kendi babamdan bişey beklemiyorum, zaten küsüz görüşmüyoruz (üvey anne faktörü). Anne- baba ayrı benim. Eşimin ailesinden de çok bişey beklemiyorum, çocuğumun rızkına göz dikmesinler yeter.

Ayyy şişirdim sizi demi? Çok özür dilerim yaaa, ben de anlattım rahatladım.

allahım ya geçmişi okuyacam diye iki büklüm olmuşum
bir de cok acıktım gidip yemeğimi hazırlasam iyi olacak
güya banyodan sonra kuaföre gıdıp fön cektırecektım o da yalan oldu:26::26:

slm kızlar demin kafamı masaya koydum uyumusum
bu kırgınlık iyice halsiz bıraktı sanırım

canım ya keşke birkaç gun işe gitmeyip iyice dinlenebilsen

inş biran önce iyileşirsin tatlım

kendını cok yormak yok ama :)
yok zaten tembel ben oturdum kaldım utu sonraya kalacak gıbı ya da yatmadan birkaç parca bişey ütülerim

canım ya aksam nöbete girecem inann havalara uctumm yaa.... bu mutlu haberlee yani bebişimin saglıklı olmasını ögrenmemlee nöbet sabaha kadar süper gecerrrr.......cok tesekkürlerrrr

canım benım bıldıgım hamılelere gece nöbetı yasak olması lazım hemşire arkadaşım var o bahsedıyodu cunku servısınde biri varmış gece nöbete kalmıyormş falan

Bugün bebeemle cok keyfimiz yok
Babamızda hem kızdırdı hem üzdü bizi
Hemen eve gidip yatasım var

ahh babamız,
acaba ben gibi aşırı alıngan mı oldun kı
dalga geçiyor iş yerindkilere benimle:26: bişi demeyin paralar sizi diyolar bana

yazık değil mi canına , tamam tembel olmayalım hareket ıyıde dikkat etmen lazım daha gecen rahımde kanamam varmış dedin

hadi ya kotuymus o durum
blmiyordum
ben de bu seylerin anne karninki aliskanlikla da alakali olabilecegini dusunmustum

ee doktorum bana bebek senın sevdıgın, yediğin şeyleri sevecek ona göre her şseyden biraz yemeye calış demişti

hiç olur mu canım burada konuşacağız kı rahatlayacağız
her birimizin ayrı ayrı sorunları var işte başa gelen çekiliyor ama ben su erkekleri gerçekten anlamıyorum
ya kardeşim sen evlendin ayrı bir evin geçimin var ne diye hala ananı babana yardım edecem diye yırtınırsın kı ( sözüm kesınlıkle yanlış anlaşılmasın bizi bu gunlere onlar getiriyorlar ama senın elinde yoksa resmen sömürerek alanlara lafım)
mesala bızım bır dunya borcumuz var sağolsun eşim babasına söylemedi üzülürler borcları var diye diyor
( muglaya ev kurduk onun borcu bıtmeden (guya k.peder ödeyecektı yarısnı bize yıktı) istanbula geldik buraya da ev kurduk eşim mugladakılerı getirmedi sonra kredi çektik borc ödeyecez diye ev aldık onun borcu ıstanbulda yasam derken hepsi birbirne girdi tum bunlardan benım aılemın haberı var kayınpeder rahat rahat geç,niyorlar istnbulda çift maaşla diyor)

kızlar selam nasılsınız diycem ama bakıyorum da siz derin konulara girip efkar yapmışsınız,boşverin bunları ya bizim karnımızda bebişlerimiz var,(üzüntümüzü hissediyolar) kendi ailelerimiz var bence iş dışarda olanları dışarda bırakmakta bitiyor birgün gelecek sevdiğimiz sevmediğimiz herkes gidecek sadece ediş büdüş biz kalıcaz (Allah izin verirse tabi),herşey geçecek ve o zaman keşke dememek için doyasıya yaşayalım bu günleri.Şimdi diyosunuz ki dışardan söylemek kolay ama herkes olumsuz bazı şeyler yaşıyo,herkesin maddi manevi bi sıkıntısı oluyo ama şu an bunu düşünecek zaman değil bebişleri üzmeyelim :))

bu arada girmeyeli epey zaman geçmişti ben bu zaman zarfında bebişimin cinsiyetini öğrendim ama yeterli tezahurat olmadan söylemiycem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…