- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.441
aaa mantikliben de zorliyim arada da hamilelik sonrasi da bakamaz olayim tatlilara pastalara
yalniz birsey dusunuyorum ben haftada bir de olsa tatli birseyler tuketicem yani cikolata, dondurma tarzi neyse iste
cunku belki hamilelik boyunca hic tuketmezsem ileride cocugum yediginde alerjik vakalar gorulebilir onda aliskin olmamaktan oturu
az da olsa vermek lazim bunyeye belki bir dilim kek olsun birsey
tabi bilmem dogru mu ben oyle dusunuyorum
nasilsa kilo sorunu yok su anki beslenmeme gore
almiyorum kilo ama bebegim gelisiyor cok sukur bence illa kilo almak gerekmiyor bebegin gelisimini anlamak icin
sonucta ben pirasa, kapuska bayiliyorum bunlara ve kilo yapmazlar haliyle
yine ayni sekilde brokoli hasliyorum uzerine yogurt bu ne kilo yapacak ki
yediklerimi yaktigim icin almadigima eminim
bence onula ilgisi yok alerjisi olan insan nede yapsan olur
ben oglumdan hamileyken sut icmeden hayatta uyumazdim her gece icer oyle uyurdum
bazen 3 bardak bile icerdim cok seviyodum zaten doktorlar hep oneriyo her gece bir bardak sut icin diye
ama simdi ne oldu oglumun inek sutune alerjisi cikti ictigi gibi tikaniyo yada atesleniyo inek sutu, peynir vb. hersey yasak
Gülsevdacım aynı dertten muzdaribiz. Benim de kayınpeder gözü görmez kulağı duymaz tutturdu araba istiyorum diye, benim koca hemen 5bin TL kredi çekti, şimdide ben 5bin liralık araba istemem diyo, daha pahalı olacakmış. Görümcemin eşi çalışmıyo, kendide. Kayınvalidesi bakıyo onlara. Bayram öncesi kocamdan para istedi abi paraya ihtiyacım var diye, kocamda gönderdi tabii, bayramda kendine tepeden tırnağa 2 tane ayrı bayramlık almış. Çıldırıyorum ama kendim ettim kendim buldum. Ben Rabbime sığındım. Onlara da beddua değil, dua ediyorum ki artık hiçbi ihtiyaçları olmasın.sız aynı evdesınız canım ablamın kaynanasıda ona gelen yenı gleın hedıyelerın ustune cok guzel konmustu
benım tepkım suan arayıp mılyarlar ıstemelerıne esım maası dustu herkes ıs degıstıyor bırımlerınde
aılesınden bır corap dahı gelmıcek ve hıc beklentım olmadı onları cok ıyı bılıyorum ama barı bızden hala beklemeyın
bırakın kendı yagımızda kavrulalım nerde beddua edıcem tutucak zor tutuyorum kendımı
annem gelını ıcın hazırlıklar yapıyor goruyorum ıcın gıdıyor ne guzel gelını dusunuyor
ınankı bısey ıstemem sadece bısey beklemesınler sureklı bısey ıstemesınler
slm kızlar demin kafamı masaya koydum uyumusum
bu kırgınlık iyice halsiz bıraktı sanırım
yok zaten tembel ben oturdum kaldımkendını cok yormak yok ama :)
canım ya aksam nöbete girecem inann havalara uctumm yaa.... bu mutlu haberlee yani bebişimin saglıklı olmasını ögrenmemlee nöbet sabaha kadar süper gecerrrr.......cok tesekkürlerrrr
Bugün bebeemle cok keyfimiz yok
Babamızda hem kızdırdı hem üzdü bizi
Hemen eve gidip yatasım var
valla bende bugun gittim bir suru deterjan felan aldim
esim diyo bunlari ne yapacan bende diyorum camasirlar icin
anlamiyoki bilsin mutfak deterjanlarinin camasirda kullanilmayacagini
ha tamam diyo ise elini surmede makineye camasir atman bise olmaz
isimi yaparken kendimi yormuyorum
biraz is yapiyorum tam yorulacagim sirada oturuyorum bilgisayari alip mesajlara bakiyorum
dinlendikten sonra tekrar is onuda yapmasam
ozaman allah beni kilolardan korusun
alir basini gider zaten fazla oturmak vucudun her yerinde selilut yapiyo
hadi ya kotuymus o durum
blmiyordum
ben de bu seylerin anne karninki aliskanlikla da alakali olabilecegini dusunmustum
Gülsevdacım aynı dertten muzdaribiz. Benim de kayınpeder gözü görmez kulağı duymaz tutturdu araba istiyorum diye, benim koca hemen 5bin TL kredi çekti, şimdide ben 5bin liralık araba istemem diyo, daha pahalı olacakmış. Görümcemin eşi çalışmıyo, kendide. Kayınvalidesi bakıyo onlara. Bayram öncesi kocamdan para istedi abi paraya ihtiyacım var diye, kocamda gönderdi tabii, bayramda kendine tepeden tırnağa 2 tane ayrı bayramlık almış. Çıldırıyorum ama kendim ettim kendim buldum. Ben Rabbime sığındım. Onlara da beddua değil, dua ediyorum ki artık hiçbi ihtiyaçları olmasın.
Geçmişi okudum okudum doldum. Devlet memurlarıyla, devlette çalışan öğretmenlerle ilgili yazı yazan arkadaşlar var. Az çalışma kısmına katılmıyorum, en azından kendi adıma. Ben öğretmenim. Aldığım maaşın, ek dersin helal olması için kendimi yırtıyorum. Aslında haklısınız. Bizim en büyük sorunumuz haramı helali bilmemek. Ne kadar para kazanırsan kazan o parayı yerken vicdanın rahatsa, hakettiğini düşünüyorsan sorun yok. Ben 6 ay ücretli izne karşı olanlardanım. Daha fazla bişey yazmayım, kimseyi kızdırmak istemem.
Doğum hediyeleri konusunda bana sadece annem yeter. Annem daha en baştan ben şunu alıcam bunu alıcam deyip duruyo. Allaha şükür annemin maddi sıkıntısı yok. Kendi babamdan bişey beklemiyorum, zaten küsüz görüşmüyoruz (üvey anne faktörü). Anne- baba ayrı benim. Eşimin ailesinden de çok bişey beklemiyorum, çocuğumun rızkına göz dikmesinler yeter.
Ayyy şişirdim sizi demi? Çok özür dilerim yaaa, ben de anlattım rahatladım.
demek öylebu arada girmeyeli epey zaman geçmişti ben bu zaman zarfında bebişimin cinsiyetini öğrendim ama yeterli tezahurat olmadan söylemiycem :))
bu arada girmeyeli epey zaman geçmişti ben bu zaman zarfında bebişimin cinsiyetini öğrendim ama yeterli tezahurat olmadan söylemiycem :))
demek öyleama yeterli tezahurat ıcın forumun yogun saatını bekleyecektın ki
bu kadar tezahurat istediğine göre kuzucuk prenses:)
haklısın cnm enteresan bi saatte tezahurat bekledim :)
doğru tahmin kızımın nazı bana geçti :))
hayırlı ugurlu olsun canım
aramızda bebek var izlemeye başladım bakalım nasıl bir filmmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?