- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.461
tvde mi var film
Eki Görüntüle 557636 kızlar park yatak yerine bunun küçüğü daha mı iyi olur bu 1.84 müş küçüğü 1.30
Cok guzelmıs canımodan musaıtse alabılırsın
benimde bunlar hosuma gidiyor ama park da alsam ahşap da alsam yatakla yapışık gibi birşey olacak 200 m2 ev her yer çok geniş yatak odası onlara göre biraz küçük
hiç olur mu canım burada konuşacağız kı rahatlayacağız
her birimizin ayrı ayrı sorunları var iştebaşa gelen çekiliyor ama ben su erkekleri gerçekten anlamıyorum
ya kardeşim sen evlendin ayrı bir evin geçimin var ne diye hala ananı babana yardım edecem diye yırtınırsın kı ( sözüm kesınlıkle yanlış anlaşılmasın bizi bu gunlere onlar getiriyorlar ama senın elinde yoksa resmen sömürerek alanlara lafım)
mesala bızım bır dunya borcumuz var sağolsun eşim babasına söylemedi üzülürler borcları var diye diyor( muglaya ev kurduk onun borcu bıtmeden (guya k.peder ödeyecektı yarısnı bize yıktı) istanbula geldik buraya da ev kurduk eşim mugladakılerı getirmedi sonra kredi çektik borc ödeyecez diye ev aldık onun borcu ıstanbulda yasam derken hepsi birbirne girdi tum bunlardan benım aılemın haberı var kayınpeder rahat rahat geç,niyorlar istnbulda çift maaşla diyor)
kızlar selam nasılsınız diycem ama bakıyorum da siz derin konulara girip efkar yapmışsınız,boşverin bunları ya bizim karnımızda bebişlerimiz var,(üzüntümüzü hissediyolar) kendi ailelerimiz var bence iş dışarda olanları dışarda bırakmakta bitiyor birgün gelecek sevdiğimiz sevmediğimiz herkes gidecek sadece ediş büdüş biz kalıcaz (Allah izin verirse tabi),herşey geçecek ve o zaman keşke dememek için doyasıya yaşayalım bu günleri.Şimdi diyosunuz ki dışardan söylemek kolay ama herkes olumsuz bazı şeyler yaşıyo,herkesin maddi manevi bi sıkıntısı oluyo ama şu an bunu düşünecek zaman değil bebişleri üzmeyelim :))
doğru tahmin kızımın nazı bana geçti :))
İstanbul da olan anneler..
İstanbul un neresinde oturuyorsunuz? Belki ilerde oyun grupları yapabiliriz :)
Kaç doğumlusunuz?
nickleriniz ile bağdaştırıp sizleri daha iyi aklımda tutabilirim diye düşünüyorum. Bizim Mart 2009 annelerinde çok güzel bir grubumuz var halen kopmayan.. Umarım Mayıs 2013 anneleri olarak aynı dostlukları bulabilirim..
Ben Melek İstanbul Anadolu yaakasındayım Kadıköy 1981 doğumluyum.. Bir oğlum var şimdi bir kız bekliyorum..Oğlumda da riskli bir gebelik yaşamıştım bunda da durumum aynı..Umarım sağlıcakla zamanında gelir..
ee sende 1 yasına kadar yatabıleceği miink beşiklerden al daha sonra bu tarz bırsey alırsın
ben avrupa yakasındayım güngörende oturuyorum. 1985 doğumluyum ilk gebeliğim ve bir prenses bekliyorum :) allaha şükür herşey yolunda :)benim arkadaşlarım var bu siteden arkadaşlıklar kurdular 3 yıldır kesintisiz görüşüyorlar inşallahh bizde öyle oluruz
canım emın ol yuzde 90 erkek tarafı aynı benım kaynanam bırak bırsey alması o kadar badireler atlattım aramadı bıle bebek kaç aylık bılmez bıle bır kez olsun arayıp sormadı bıle bebek ıyımı nasıl düştü mu kaldı mı hade ben önemlı değilim ama torunu onu da aramıyor valla Allahın bıldıgını kuldan saklayamam asla cocugumu ona yakın yetıstırmıcem babanne yok dıye bılecek onu ılgılendırmıyorsa benım çocuğum dıye kusura bakmasın katıyım bu konuda hiç birşeyi ilgilendirmıyor... bırsey beklemıyrum alsada giydirmem ürkyorum mazallah büyü falan tövbe tövbe benım çocugumun canı saolsun ben ona yeterim
gittim diyetisyen kotrolundeyim aama bu kadar yememe rağmen idrar da ketonum 3 çıktı ıkı gun hastanede yattım beslenemıyorum dıye vucumda ne varsa yakıyormuş doktora söyluyorum ben bu kadar yıyorum dıye ınanmıyor her hafta ıdrar tahlılı yapılıyor ve sürekli aç çıkıyorum bu yemeğe karşı ama doktorum araştırdı hiç bırsey bulunmuyor belkı troıd ılacı kullanıyorum o yuzden almıyorum yanlış anlaıcak durum canım bunda ama doktor kontrolundeyım her hafta rutin kontrolum yapılıyor ve kılo kaybediyorum
iyiakşamlar anneler :)nasılnız.ben okuyamadım sayfa resmen uçmuş maşaallah:)inşl kimsede bir sroun yoktur.
ben bugün çok kötü bir gün geçirdim inşl bebeğe birşey olmamıştır.sabah saat 7 gibi kalktım.tv karşısında keyif yaparken birden başım dönmeye başladı.resmn yıldızlar uçuyordu havada.sonra birden kusma wcye gidene kadar koridorda 2 kere düştüm sürüne sürüne yetiştim.ay facia gibiydi.anca saat 10 kadar biraz hafifledi.şekerili birşeylerle tansiyonu ayarladım .şuanda tıır geçmiş gibi üzerimden :):) ve saat 4 gibi birşeyler yiyebildinm.cuma drye gittiğim içni tekrar dryede gidemedim bebekte birşey varmıdır diye.ultrasyona sık sık girmekte istemiyorum.içimde rahat değil ama.birşey olsa belli olurmu acaba.inşl bir sorun olmamıştır.
aaa mantikli ben de zorliyim arada da hamilelik sonrasi da bakamaz olayim tatlilara pastalara
yalniz birsey dusunuyorum ben haftada bir de olsa tatli birseyler tuketicem yani cikolata, dondurma tarzi neyse iste
cunku belki hamilelik boyunca hic tuketmezsem ileride cocugum yediginde alerjik vakalar gorulebilir onda aliskin olmamaktan oturu
az da olsa vermek lazim bunyeye belki bir dilim kek olsun birsey
tabi bilmem dogru mu ben oyle dusunuyorum
nasilsa kilo sorunu yok su anki beslenmeme gore
almiyorum kilo ama bebegim gelisiyor cok sukur bence illa kilo almak gerekmiyor bebegin gelisimini anlamak icin
sonucta ben pirasa, kapuska bayiliyorum bunlara ve kilo yapmazlar haliyle
yine ayni sekilde brokoli hasliyorum uzerine yogurt bu ne kilo yapacak ki
yediklerimi yaktigim icin almadigima eminim
Gülsevdacım aynı dertten muzdaribiz. Benim de kayınpeder gözü görmez kulağı duymaz tutturdu araba istiyorum diye, benim koca hemen 5bin TL kredi çekti, şimdide ben 5bin liralık araba istemem diyo, daha pahalı olacakmış. Görümcemin eşi çalışmıyo, kendide. Kayınvalidesi bakıyo onlara. Bayram öncesi kocamdan para istedi abi paraya ihtiyacım var diye, kocamda gönderdi tabii, bayramda kendine tepeden tırnağa 2 tane ayrı bayramlık almış. Çıldırıyorum ama kendim ettim kendim buldum. Ben Rabbime sığındım. Onlara da beddua değil, dua ediyorum ki artık hiçbi ihtiyaçları olmasın.
Geçmişi okudum okudum doldum. Devlet memurlarıyla, devlette çalışan öğretmenlerle ilgili yazı yazan arkadaşlar var. Az çalışma kısmına katılmıyorum, en azından kendi adıma. Ben öğretmenim. Aldığım maaşın, ek dersin helal olması için kendimi yırtıyorum. Aslında haklısınız. Bizim en büyük sorunumuz haramı helali bilmemek. Ne kadar para kazanırsan kazan o parayı yerken vicdanın rahatsa, hakettiğini düşünüyorsan sorun yok. Ben 6 ay ücretli izne karşı olanlardanım. Daha fazla bişey yazmayım, kimseyi kızdırmak istemem.
Doğum hediyeleri konusunda bana sadece annem yeter. Annem daha en baştan ben şunu alıcam bunu alıcam deyip duruyo. Allaha şükür annemin maddi sıkıntısı yok. Kendi babamdan bişey beklemiyorum, zaten küsüz görüşmüyoruz (üvey anne faktörü). Anne- baba ayrı benim. Eşimin ailesinden de çok bişey beklemiyorum, çocuğumun rızkına göz dikmesinler yeter.
Ayyy şişirdim sizi demi? Çok özür dilerim yaaa, ben de anlattım rahatladım.
kızlar park yatak yerine bunun küçüğü daha mı iyi olur bu 1.84 müş küçüğü 1.30
film çok güzelmiş arkadaşlar aranızda izlemeyen varsa şiddetle tavsiye edilirrr
eşim evde tek kalmamı istemiyordu bende ooo bir suru ısım var onları yapar anca yatarım demiştim ama ben denız sadece ev supurup 2 makına camasır yıkayıp astım
utum hala bekliyor, filme takılıp kaldım inş. huzurla uyurum dua edın kızlar bana ılk kez bır evde tek basıma kalacağım bekarken bıle kalmadım :26:
eşim evde tek kalmamı istemiyordu bende ooo bir suru ısım var onları yapar anca yatarım demiştim ama ben denız sadece ev supurup 2 makına camasır yıkayıp astım
utum hala bekliyor, filme takılıp kaldım inş. huzurla uyurum dua edın kızlar bana ılk kez bır evde tek basıma kalacağım bekarken bıle kalmadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?