2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Internet gıdıp gelıyo bır ızleyemedım :26: dıger odada net ıyı cekıyor oraya da gıtsem sandalye de olacam ızlemeyelım artık bebegımde bende yorulduk yeterı kadar

Doğru söylüyosun tatlım herkesin büyük ya da küçük bi sıkıntısı var. Allah kaldıramayacağımız dertler vermesin. Ya sabır deyip her şeyin yoluna girmesini bekliycez başka çaremiz yok.

doğru tahmin kızımın nazı bana geçti :))

Haklısın bacım, ben öyle bi efkarlandım içimi döktüm yoksa uzun zaman önce sağlık dışında hiçbi şey için üzülmemeyi öğrendim. Allah daha büyük dert vermesin. Bu arada kızın hayırlı olsun, sağlıkla doğsun.

İstanbul da olan anneler..

İstanbul un neresinde oturuyorsunuz? Belki ilerde oyun grupları yapabiliriz :)
Kaç doğumlusunuz?

nickleriniz ile bağdaştırıp sizleri daha iyi aklımda tutabilirim diye düşünüyorum. Bizim Mart 2009 annelerinde çok güzel bir grubumuz var halen kopmayan.. Umarım Mayıs 2013 anneleri olarak aynı dostlukları bulabilirim..

Ben Melek İstanbul Anadolu yaakasındayım Kadıköy 1981 doğumluyum.. Bir oğlum var şimdi bir kız bekliyorum..Oğlumda da riskli bir gebelik yaşamıştım bunda da durumum aynı..Umarım sağlıcakla zamanında gelir..

ben avrupa yakasındayım güngörende oturuyorum. 1985 doğumluyum ilk gebeliğim ve bir prenses bekliyorum :) allaha şükür herşey yolunda :) benim arkadaşlarım var bu siteden arkadaşlıklar kurdular 3 yıldır kesintisiz görüşüyorlar inşallahh bizde öyle oluruz

Bende gungorendeyım hem de 85 dogumluyum ve ılk gebelıgım ...

benım es bu saflıkta oldugu surece ben cok kullanılırım canım kızkardeserı dahıl herkese bı sekılde el uzatmısız sureklı ısterler ıstıyorlar bıtmıcek
ben yavrumu ınsallah boyle buyutmıcem bu konuda okadar doluyumkı 10 20 sayfa yazsam gecmez cok kırgınlıklarım var
ama yınede sevıyorum esımın aılesının guzel yanlarıda var esımde aslında Allah katında dogru olanı yapıyor ama kullanılmayı hazedemıyorum
Rabbım yavrularımızı bıze bagıslasın canım bu dunyada kım rahat yasıyorkı bızde yasıyalım buda gecer yahu bu sozu hep derım
nelerı gecırdık bunlarda gecer bı gun elbet ..

arkadasım gece kızartma yerdı kılo almak ıcın alamazdı yazdıklarını okuyunca sastım hanı ben yesem bır ayda 6 7 kg garantı
hamılelıgın senı zorlamıcak ne guzel kg alma korkun yok canım azcıkta olsa kıskandım :)

gecmıs olsun canım doktorunu arayıp durumu anlatabılırsın bana doktorum bısey olursa ara dıyor
ama bunlar hamılelıkte olan seyler bas donmesı gecenlerde bende yasadım gercı uzuntulu bır gunumdu buna bagladım ama cok kotu oldum bende ..

ne guzel yavrun saglıklı gıdalarla beslenıp guclenıyor kesınlıkle katılıyorum bebeklerın gelısımı ıcın kg almaya gerek yok
cagla sıkel ebru sallı hamıle ıken sasmıstım bunlar nasıl yavrularını beslıcekler dıye ama bak ıkısıde saglıklı cocuklar dunyaya getırdı..
5 vakıt duamda kılo almadan dogumumu yapayım inşallahhhhhhhh ..
brokolı cok faydalı dogal folık asıt bende usutne yogurt koyup yıyorum hep

eşim evde tek kalmamı istemiyordu bende ooo bir suru ısım var onları yapar anca yatarım demiştim ama ben denız sadece ev supurup 2 makına camasır yıkayıp astım
utum hala bekliyor, filme takılıp kaldım inş. huzurla uyurum dua edın kızlar bana ılk kez bır evde tek basıma kalacağım bekarken bıle kalmadım :26:

hıc konusmama gerek yok canım aynı yasadıklarımı yasıyorsun bu yuzden benı cok ıyı anlarsın
zor dımı kullanılmak .. kayınlarım ev aldılar nasıl sevındım anlatamam hıc olmazsa bıraz rahatlarız dıye
kayınpedere mıras kalma ıhtımalı var ınsallah alır bızı rahat bırakırlar ama yınede ısterler bılıyorum
senın gıbı duamda hepsı para ganı ganı aksın onlara bıız rahat bıraksınlar ..

canım her daım gel ıcını dok rahatla burda artık kader yoldası olduk bırbirımızın halınden en ıyı bız anlıyoruz

kızlar park yatak yerine bunun küçüğü daha mı iyi olur bu 1.84 müş küçüğü 1.30

cok guzel bunun daha degısık tarzında nılayda bebek odası yaptırdı ya ne guzel denızcı iş
bı gun inşallah kendı evım olursa bende yavruma boyle kalıcı seyler ıstıyorum bakalım nasıp
besık alırken 2 3 yasında artık ayaga kalkıcagı ıcın dusme ıhtımalıne gore ayarlanabılır almanı tavsıye ederım canım
bu yuzden park yataklar favorım ama besıgın yerıde bı baska ya ..

film çok güzelmiş arkadaşlar aranızda izlemeyen varsa şiddetle tavsiye edilirrr

okadar bahsettınızkı not ettım yarın yada dıger gun ızlerım

canım sana burdan ayetel kürsi okuyup yolladım hopp uykun gelsın pıtttttt uyu hemen huzurla uyan canım :)
esım haftaya 5 gun olmıcak kardesı evlenıyor koye gıdıcek bedne yalnız olcam ablamlara gıdesım yok
kalıp soyle 5 gun kendıme gore saglıklı beslenme kuru uygulayayım dıyorum hamıle olmasam off ne guzel bol bol sporda yaparım :)

kızlar kızlar kızlaaaar bu ne sohbet yav altarafı 1 gün girmedik nete ara ara okudum geçtim,cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ederim, hastalarda bir an evvel şifa bulurlar inş,buarada akıntı konusu olmuş ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde kahverengi akıntım vardı dktor ilaç verdi snra rengi açılarak sarımsı krem renkli bir akıntıya döndü ama hep bu şeklde devam ettti, dktra sordum geçen gttmde eğer kaşıntı ve koku yksa problem yok herkesin bünyesi aynı değil dedi içim rahatladı, ama genede şimdi sizin yazdıkalrınızı okuyunca acaba bi sağlık ocağına gidipte idrar tahlili yaptırsammı diede düşünüyorum bir iltihap varsa bu idrar testinde belli oluyor sanırım,ayrıca atanmayı bekliyordum ama benm şehrimin kadrosu çok az geldi sanırım mayısa kalıcam

sende içini ferah tut bende okurken yalnız yaşıodum evde ama evlendikten sonra hiç kalamadım cnm değişik bi korku oldum ne gerek varsa, sen ii etmişin boşver güzel güzel uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…