2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun canım cok tsk ettım suan ıcın cok uykum var ısıgı actım uyurum zaten hamıle kaldıgımdan berı ısıksız uyumuyorum sen benı anlarsın eskıden de cok korkuturlardı hamıle kalınca artar dıye ısıklı cevsenlı onemler aldım allaha emanetız hepımmız sukurler olsun kı dua var ıyı geceler canım cok optum
sende içini ferah tut bende okurken yalnız yaşıodum evde ama evlendikten sonra hiç kalamadım cnm değişik bi korku oldum ne gerek varsa, sen ii etmişin boşver güzel güzel uyu

Yattım mı uyurum zaten sabaha allah kerım

herkese iyi geceleeeer, yarın görüşmek ümidiyle...

amin canım .. benı arada hala korkuturlar esım yokken bır ısıgı hep acık bırakır dualarımı okur yatarım korkumun hep ustune gıdıyorum
hayırlı geceler canım cok optum bende artık musade alayım yavas yavas yatağa doğru .. hepımıze guzel tatlı ruyalar

Mp3 calarım da dualar var onu actım oyle uyudum cok sık uyandım tam uykmu alamadım ama olsun sukur kı korkmadım oncekı dusugumde gece korkuttulardı uyandım kalbım delı gıbı atıyor wc ye gıttım kahverengı leke aksamına da bebegım dusmustu ıste bılınc altıma yerlestı bır kere :26:

guzelligin bir ruya gibi,
gozlerin bir ruyanin en muhtesem eseri,
seninle ruyalarimi susledim,
seninle kendimi umutlandirdim,
seninle gune merhaba diyorum, bebegim...

GUNAYDIIIIN ANNELER..
mutlu ve saglikli gunler herkese...

ahh canım bebekten önce bende öyleydim günde bir dilim ekmek bır kase yogurt ve çorba ile yaşıyordum ve o halde 70kıloydum cocuk ıcın vermem lazım dedı doktorum gunde 2 saat kosuyordum ve yemıyordum 5 ayda ancak 2 kılo verdım ama şimdi tadını çıkartıyorum.. ama şöyle birşey var yağlı salçalı tuzlu ve şekerli yiyemıyorum belkı bunlar almamı engellıyordur.. makrnayı bıle yagsız tuzsuz yıyorum..

ben de aynen, 17. haftamdayim ve kilo almadim
ama yedigim seyler oyle hafif ki haslama uzerine hafif yag gezdiriyorum ya da yogurt
sebzeler zaten hafif oluyor
hamur isi yemiyorum pasta tatli yok
lifli gidalar ve kurubaklagiller protein hem faydali hem kiloya cevirmiyor
simdi metabolizma da iki kati calisiyor
ustune cok yuruyus yapiyorum

Günaydın kızlar...

çokk sinirliyim o yüzden hemen paylaşıp hafiflemek istiyorum...

ben başka şehirdeyim yeni atamam olduğundan h.içi burda h.sonu eşimin yanında yani evimdeyim eşim h.içleri annesigilde kalıyor. herneyse dün gece 11 gibi uyuyum dedim eşimin teli kapalı herhalde şarjı bitti evi aramayım telaşlanmasınlar da dedim mesaj attım yazdım 2 dk sonra eşim mesaj atmış iyi geceler hayatım diye bende aradım hemen uyumadığım için. bi de baktım ki beyefendi annesi ile birlikte akraba ziyaretinde dedim bana neden haber vermiyorsun. hıı bi de gittiği yer kaynım için kız bakıyorlar (akraba) o aile. bende şalter iyice arttı neden kardeşin değilde annenle sen gidiyorsun diye... bizimki haklısın haber vermem lazımdı özür dilerim dedi eee dedim kardeşin niye gitmedi senin ne işin var ki o kızın evinde dedim o gelmek istemedi dedi. yani haklıyım iyice sinirlendim bizimki de haklısın tamam bişey yok diye geçiştirdi. iyi deyip kapattım. telefonu da tamamen kapattım gerçi hoş aramamış bile çok gıcık oldum çokkk......

günaydın canım erkeklerin bu tarz düşüncesizlikleri oluyor onlar bizim kadar ayrıntılı düşünemiyolar olayları bizim gibi değerlendiremiyolar daha yalın düşündüklerinden böyle,bunu kafana takıp üzülme sen zaten tavrını koymuşsun bence eşin de kızdığını anladı zaten kendini affettirecektir günün güzel olsun

Günaydınnnn Herkesee :))))

Ben dün market alışverişimi yaparken bebeğime bebedor'un fırça tarak seti ile yeni doğan emziğini aldım :)) evimizin bir bireyi artık, onun da ihtiyaçları olacak di mi :)) dünden beri onlara bakıp bakıp öpüyorumm :) bu arada almayı düşünenler beyaz oluğu için cinsiyetini bilmenize gerek yok, bilginize...

Dün akşam 3 yaşında bir kızı olan çocukluk arkadaşımla konuştum. emse de emmese de lazım olacak ve önemli bir ihtiyaç süt sağma pompası dedi. ben açıkçası ihtiyaç olursa alırım die doğum sonrasına bırakmıştım ama doğum anından itibaren lazım oluyor çünkü sezeryan olmak zorunda kalırsan sütün gelmiyor dedi. sağıp vermen gerekiyormuş. Gelse bile bebek çok küçük olduğu için tamamını ememiyor, memelerdeki süt bitmeden de vücut yenisini üretmiyor o yüzden emmediğini sağıp buzluğa koyduğunda hem daha çok süt üretiyor vücut hem de sakladığın sütlerin evde olmadığında bebeğine vermek üzere hazır olmuş oluyor dedi. hatta onun sütü kesildiğinde dolabında yaklaşık 50 poşet sütü varmış ve bir süre daha sabahları kendi sütünü vermiş. bunları duyunca süt pompalarını incelemeye başladım. 2012 mayıs anneleirnden biri bir pompa tavsiyesinde bulunmuştu ama ben o sayfayı bulamıyorum. bilen, bulan varsa yarım bekliyorum.

günaydın canım..puff bu erkekler bazen hakikaten hiçbişeyi anlamıyo gibi yapmıyolarmı gıcık oluyorum..ama canım boşver yine de canını sıkma sen gerekli tepkiyi koymuşsun..bu kadar uzaktan eşi idare etmek gerçekten zordur..büyük ihtimalle annesiyle konuşmuş heveslenmişlerdir bir an önce kardeşini evlendirmek için o gazla bakmaya gitmişlerdir..sonuçta kardeşi için bakacağı kıza başka gözle bakacak hali yoktur..sen içini ferah tut..tavrını koymuşsun bugünde ararsa düzgün bir şekilde neden yanlış olduğunu söylersin empati yaptırırsın ona..sıkma canını bebişinde üzülmesin sende..ama bu daha ne kadar böyle gidecek, ne zaman birlikte yaşayacaksınız?

Günaydınn anneleerr
Ben,bebişim ve hastalığımla beraber üçlü koalisyon kurmaya karar verip hala hastalık devam etmektedir. Bilgilerinize :2:
Benim dün aklıma takıldı sizede sorayım dedimm
Siz bu sol tarafta yatma işini nasıl hallettiniz :26: Ben solda bir türlü uyuyamıyorumm yaa Yatınca hemen sağıma dönerim duamı okurum sonra mehter marşıyla soluma döner 5 dk gözümü kapatır ıgg uyuyamıyorum diye sağıma dönüyorum ve öle uyuyorumm. Geçen hamilelik takviminde okudum artık sol tarafınızda uyuyun temiz kan akışı sağlansın diye :44:
Bu durumda uykusuz her gece durumu yaşayacağım ben :18: Solda uykum nuh diyor peygamber demiyorr :26:

Canım sanada günaydın
karı koca arasına girilmez, yaşadıklarını yazı olarak aksedebilirsin ama oan içindeki duygu durumunu anlamıyacağım için sadece evet haklısın diyebiliyorum
Ama şöylede bak duruma hamilelikten ötürü bazı durum ve olayları aslında sukutla karşılayamadığımıza ve yaptığımız her sinir harbi seni ve bebişini etkilemekten başka hiç birşey olmayacağınaa....
Haklısın sana haber vermemiş ama mesajına hemen karşılık verip geri dönmüş..Ne yalancılar var kii sabah geri dönüp aa uyuyordum şarjım bitmiş aşkım diyip olayı kapatıyor. Sende iyi tamam diyip kurcalamıyorsun bile...Oyüzden eşin sana dürüst olmuş ve hatasınıda kabul etmiş biri olarak kadınlar kulubu kurulu bence ateşe atmamalı Sen benim başıma geleni duysan eşine şuan çiçek yollardın canım

Sen tribini at ama bence cokta kendini sinirlendirme kuzum
Ayrıca kızmazsan birşeye güldüm telefonu kapadım komple ama aramamış dedin yaa, banada hep öyle oluyorr her seferinde kapatıyorum 5 dakikada bir acıp bakıyorum bişey yollamış mı aramış mı diyee ıggghh aramıyr 1 kere yahuu nasıl bir sabır ve kararlılıktır şaşıyorum Bu yönden kendime cok benzettim

Son düzenleme:

canım ya ne güzel sağlıklı besleniyosun hoşuma gitti..bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama makarna pilav tatlı falan gayet yiyorum o yüzden şimdi çok özendim bende biraz daha sağlıklı mı beslensemki.. ben yürüyüş yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum, eskiden deli gibi gezerdim şimdi hiç gücüm yok..bende 50 kg ile hamile kaldım, 49 a düştüm şimdi de tam 50kg değilim ama yakınım..
bu arada evde biraz kereviz gibi erkeklerin çok bayılmadığı yemekler yaptım..eşim dün gelmiş diyoki artık sağlıklı beslenmek istemiyorum kendime tost yapıcam dedi hahaha çok komikti
peki ultrasonda bebişin nasıl çıkıyor canım gününden büyük mü normal mi?

Gunaydın canım o tavsıyelerı bende okumustum AVeNt marka tavsıye edıyorlar hatta sıtenın bırınde ındırımde

cnm ben de hep sola dönüp uyurum o yüzden sanırım şanslıyım :) ama görseniz kafamda 2 yastık bacaklarımın arasında 1 yastık sarıldığım bi yastık yatakta beni bulmak zor :))

Bende hayatta öyle boğula boğula uyuyamam
Çok free olmam lazımm
Hatta her gece yatarken eşimle elele uyuruz
Gecenin ilerleyen saatlerinde aramızdan tır geçer okadar koparız
Geçen kocacığıma dedim kiii bacak arama yastık koymam lazım dedimm
Benim hanselim bacaklarımı al dedii
Hayır üşüdüğümden değil yastık koymam lazımmış dedim
Oda neden dedii :44::44:
Bende getir bacağını getirrr getiiirr dedimm
Cevap veremedim
Neden bacak aramıza yastık koyuyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…