- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.481
okadar bahsettınızkı not ettım yarın yada dıger gun ızlerım
canım sana burdan ayetel kürsi okuyup yolladım hopp uykun gelsın pıtttttt uyu hemen huzurla uyan canım :)
esım haftaya 5 gun olmıcak kardesı evlenıyor koye gıdıcek bedne yalnız olcam ablamlara gıdesım yok
kalıp soyle 5 gun kendıme gore saglıklı beslenme kuru uygulayayım dıyorum hamıle olmasam off ne guzel bol bol sporda yaparım :)
sende içini ferah tut bende okurken yalnız yaşıodum evde ama evlendikten sonra hiç kalamadım cnm değişik bi korku oldum ne gerek varsa, sen ii etmişin boşver güzel güzel uyu
Allah razı olsun canım cok tsk ettım suan ıcın cok uykum var ısıgı actım uyurum zaten hamıle kaldıgımdan berı ısıksız uyumuyorum sen benı anlarsın eskıden de cok korkuturlardı hamıle kalınca artar dıye ısıklı cevsenlı onemler aldım allaha emanetız hepımmız sukurler olsun kı dua varıyı geceler canım cok optum
Yattım mı uyurum zatensabaha allah kerım
Allah razı olsun canım cok tsk ettım suan ıcın cok uykum var ısıgı actım uyurum zaten hamıle kaldıgımdan berı ısıksız uyumuyorum sen benı anlarsın eskıden de cok korkuturlardı hamıle kalınca artar dıye ısıklı cevsenlı onemler aldım allaha emanetız hepımmız sukurler olsun kı dua varıyı geceler canım cok optum
Yattım mı uyurum zatensabaha allah kerım
amin canım .. benı arada hala korkuturlar esım yokken bır ısıgı hep acık bırakır dualarımı okur yatarım korkumun hep ustune gıdıyorum
hayırlı geceler canım cok optum bende artık musade alayım yavas yavas yatağa doğru .. hepımıze guzel tatlı ruyalar
benım es bu saflıkta oldugu surece ben cok kullanılırım canım kızkardeserı dahıl herkese bı sekılde el uzatmısız sureklı ısterler ıstıyorlar bıtmıcek
ben yavrumu ınsallah boyle buyutmıcem bu konuda okadar doluyumkı 10 20 sayfa yazsam gecmez cok kırgınlıklarım var
ama yınede sevıyorum esımın aılesının guzel yanlarıda var esımde aslında Allah katında dogru olanı yapıyor ama kullanılmayı hazedemıyorum
Rabbım yavrularımızı bıze bagıslasın canım bu dunyada kım rahat yasıyorkı bızde yasıyalım buda gecer yahu bu sozu hep derım
nelerı gecırdık bunlarda gecer bı gun elbet ..
arkadasım gece kızartma yerdı kılo almak ıcın alamazdı yazdıklarını okuyunca sastım hanı ben yesem bır ayda 6 7 kg garantı
hamılelıgın senı zorlamıcak ne guzel kg alma korkun yok canım azcıkta olsa kıskandım :)
ahh canım bebekten önce bende öyleydim günde bir dilim ekmek bır kase yogurt ve çorba ile yaşıyordum ve o halde 70kıloydum cocuk ıcın vermem lazım dedı doktorum gunde 2 saat kosuyordum ve yemıyordum 5 ayda ancak 2 kılo verdım ama şimdi tadını çıkartıyorum.. ama şöyle birşey var yağlı salçalı tuzlu ve şekerli yiyemıyorum belkı bunlar almamı engellıyordur.. makrnayı bıle yagsız tuzsuz yıyorum..
Günaydın kızlar...
çokk sinirliyim o yüzden hemen paylaşıp hafiflemek istiyorum...
ben başka şehirdeyim yeni atamam olduğundan h.içi burda h.sonu eşimin yanında yani evimdeyim eşim h.içleri annesigilde kalıyor. herneyse dün gece 11 gibi uyuyum dedim eşimin teli kapalı herhalde şarjı bitti evi aramayım telaşlanmasınlar da dedim mesaj attım yazdım 2 dk sonra eşim mesaj atmış iyi geceler hayatım diye bende aradım hemen uyumadığım için. bi de baktım ki beyefendi annesi ile birlikte akraba ziyaretinde dedim bana neden haber vermiyorsun. hıı bi de gittiği yer kaynım için kız bakıyorlar (akraba) o aile. bende şalter iyice arttı neden kardeşin değilde annenle sen gidiyorsun diye... bizimki haklısın haber vermem lazımdı özür dilerim dedi eee dedim kardeşin niye gitmedi senin ne işin var ki o kızın evinde dedim o gelmek istemedi dedi. yani haklıyım iyice sinirlendim bizimki de haklısın tamam bişey yok diye geçiştirdi. iyi deyip kapattım. telefonu da tamamen kapattım gerçi hoş aramamış bile çok gıcık oldum çokkk......
Günaydın kızlar...
ben başka şehirdeyim yeni atamam olduğundan h.içi burda h.sonu eşimin yanında yani evimdeyim eşim h.içleri annesigilde kalıyor. herneyse dün gece 11 gibi uyuyum dedim eşimin teli kapalı herhalde şarjı bitti evi aramayım telaşlanmasınlar da dedim mesaj attım yazdım 2 dk sonra eşim mesaj atmış iyi geceler hayatım diye bende aradım hemen uyumadığım için. bi de baktım ki beyefendi annesi ile birlikte akraba ziyaretinde dedim bana neden haber vermiyorsun. hıı bi de gittiği yer kaynım için kız bakıyorlar (akraba) o aile. bende şalter iyice arttı neden kardeşin değilde annenle sen gidiyorsun diye... bizimki haklısın haber vermem lazımdı özür dilerim dedi eee dedim kardeşin niye gitmedi senin ne işin var ki o kızın evinde dedim o gelmek istemedi dedi. yani haklıyım iyice sinirlendim bizimki de haklısın tamam bişey yok diye geçiştirdi. iyi deyip kapattım. telefonu da tamamen kapattım gerçi hoş aramamış bile çok gıcık oldum çokkk......
Günaydın kızlar...
ben de aynen, 17. haftamdayim ve kilo almadim
ama yedigim seyler oyle hafif ki haslama uzerine hafif yag gezdiriyorum ya da yogurt
sebzeler zaten hafif oluyor
hamur isi yemiyorum pasta tatli yok
lifli gidalar ve kurubaklagiller protein hem faydali hem kiloya cevirmiyor
simdi metabolizma da iki kati calisiyor
ustune cok yuruyus yapiyorum
Günaydınn anneleerr
Ben,bebişim ve hastalığımla beraber üçlü koalisyon kurmaya karar verip hala hastalık devam etmektedir. Bilgilerinize :2:
Benim dün aklıma takıldı sizede sorayım dedimm
Siz bu sol tarafta yatma işini nasıl hallettiniz :26: Ben solda bir türlü uyuyamıyorumm yaaYatınca hemen sağıma dönerim duamı okurum sonra mehter marşıyla soluma döner 5 dk gözümü kapatır ıgg uyuyamıyorum diye sağıma dönüyorum ve öle uyuyorumm. Geçen hamilelik takviminde okudum artık sol tarafınızda uyuyun temiz kan akışı sağlansın diye :44:
Bu durumda uykusuz her gece durumu yaşayacağım ben :18: Solda uykum nuh diyor peygamber demiyorr :26:
cnm ben de hep sola dönüp uyurum o yüzden sanırım şanslıyım :) ama görseniz kafamda 2 yastık bacaklarımın arasında 1 yastık sarıldığım bi yastık yatakta beni bulmak zor :))
Günaydınnnn Herkesee :))))
Ben dün market alışverişimi yaparken bebeğime bebedor'un fırça tarak seti ile yeni doğan emziğini aldım :)) evimizin bir bireyi artık, onun da ihtiyaçları olacak di mi :)) dünden beri onlara bakıp bakıp öpüyorumm :) bu arada almayı düşünenler beyaz oluğu için cinsiyetini bilmenize gerek yok, bilginize...
Dün akşam 3 yaşında bir kızı olan çocukluk arkadaşımla konuştum. emse de emmese de lazım olacak ve önemli bir ihtiyaç süt sağma pompası dedi. ben açıkçası ihtiyaç olursa alırım die doğum sonrasına bırakmıştım ama doğum anından itibaren lazım oluyor çünkü sezeryan olmak zorunda kalırsan sütün gelmiyor dedi. sağıp vermen gerekiyormuş. Gelse bile bebek çok küçük olduğu için tamamını ememiyor, memelerdeki süt bitmeden de vücut yenisini üretmiyor o yüzden emmediğini sağıp buzluğa koyduğunda hem daha çok süt üretiyor vücut hem de sakladığın sütlerin evde olmadığında bebeğine vermek üzere hazır olmuş oluyor dedi. hatta onun sütü kesildiğinde dolabında yaklaşık 50 poşet sütü varmış ve bir süre daha sabahları kendi sütünü vermiş. bunları duyunca süt pompalarını incelemeye başladım. 2012 mayıs anneleirnden biri bir pompa tavsiyesinde bulunmuştu ama ben o sayfayı bulamıyorum. bilen, bulan varsa yarım bekliyorum.
cnm ben de hep sola dönüp uyurum o yüzden sanırım şanslıyım :) ama görseniz kafamda 2 yastık bacaklarımın arasında 1 yastık sarıldığım bi yastık yatakta beni bulmak zor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?