2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm millet bu sabah sağımdan kalktım
ama tam evden çıkıcam adamım arabayı ısıtıyo ben tertemiz mis gibi mutfağım ve üstüme yaklaşık yarım kilo süt döktüm :26:
bağırayımmı ağılayayım mı bilemedim, bitaraftan viladayla yerleri al bitaraftan üstünü değiştir
komik bi başlangıçtı yani
ve ne sunuda söylemek lazım gerçekten mükemmel kalkmışım ki (hastalık hariç o hala aynı)
hiç sinirlenip tepinmedim ağlamadım (hamilelik psikolojisiyle olmayacak herşeye ağlama potansiyelim varda )

velhasıl jet hızında bi temizlik ve kıyafet değişiminden sonra işime geldim
yazılarınızı okuyorum beğen yok hallaallah yine bakım mı var diyorum cevap ver de yok
giriş yapmamışım
neysem gününüz güzel ve hızlı geçsin
kocaları kv leri takmayın herkes kendine haklı boşverrr moduna girin sizde
haydinn kolay gele

ah bu erkekler neden bizim giibi ince düşünemezler. bu erkeklerin mizacında var, Allah onları öyle yaratmış.. Bir de verdiğin tepkiyi anlamazlar mı işte bu insanı çileden çıkarıyor sinirlenmemeye çalış canım bebiş de etkilenir.

Ben sana erkek demiştim dimi :18:
Ve kesin kız dedi dimi doktor
Yine mi yaa yine mii yaa
Kızlar tahmin isteyen %100 tersi tutuyor
yahuu sen bu işi hala bırakmadınmısana bı topık acalım ıtınayla cınsıyetlerın aksı tahmını tutar fln dyekk de number one olursun ben soylım sana
MyHos
hamilelikte tiksindigini yemeye zorlarsan dogumdan sonra da devam eder gibi birseyler diyorlar
olabilir bu
o yuzden ben cevizden tiksindim su an zorlamiyorum
umarim gecicidir cevizsiz olur mu
bence yemege calsıın cevız beyın seklını aldıgı ıcın zeka gelısımı ıcın cok faydalıymıs sabah kalkar kalkmaz ılk ısım 3 cevız kırıp yemek.bende balıktan cok tıksındım adını bıle duyamıyordum ama doktorum cok onemlı helekı bu zamanlarda yemek zorundasın balık hapı fln yok yıceksın dedi.bebeğim için yedım her hafta annem yapıp cagırır mecburum bırazda
kızlar bebegimin cinsiyeti belli oldu inş. erkek evladım olcek....ayy cok sevincliyimmm 2 li test sonucum temiz cıktı....cok sükürrr
hadı gozun aydın cnm
kayınvalıdem mujde hedıyesı yuzuk aldı bana esımın ıslerınden dolayı bırsey alamadı ınsallah doguma en guzelı dıyor bılemıcem bende bılezık fln beklıyorum bakalım
doğru tahmin kızımın nazı bana geçti :))

ben nilay:)1988 istanbul dogumluyum 4 senelık evlıyım ve ılk bebişim oglusum olacakmıs
kizlar hurremi izleyen var mi aranizda
olmazmııııııııııııı
bence cok uzme kendını bende olsam kıyametı koparırrdım o ayrı helekı annesıyle gıttıyse bıttı benım ıcın
bende ıhtıyac olarak sadece tırnak makasını aldımbıberon avent almak ıstıyorum kaç tane hangı boy bunlar hakkında ıyıce arastırma yapmak ıstıyorum:)

gunaydınn canmmm hayatı boyunca yuzustu yatan bırı olarak sola yatmakta hıc zorlanmadım:)cok da rahatım ama 4 gundur gece yatarken sırt agrılarım var bıraz zor oluyor

:))) kan akışını sağlaması için,ben zaten başka türlü bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum artık
siz komik bi çiftsiniz ya maşallah Allah bozmasın :)

bende koyamiyorum yastik. esim ona sarilmami istiyo ben sarilamiyorum
hamilelikten zaten yerimin rahat olmasini istiyorum
rahatca yaylanip uyuyucam. yoksa sabaha kadar o taraftan o tarafa gidip gelirim
benim esimde sinir olup bacaklarinin arsina butun yorgani alir
o anda bile esimin bana kirildigini dusunmektense, dusundugum sey
yorganin kirismasi oluyo, onu dusunu dusune uyuyorum...

Süper bir başlangıç olmuşş
Hemen nazar boncuğunu takayım ben sana
Ama şu durumda ben oturup ağlıyor olurdum,senin ısrarla ağlamamn durumunada ayrı bir alkış
Hastalık devam dimi

yahuu sen bu işi hala bırakmadınmısana bı topık acalım ıtınayla cınsıyetlerın aksı tahmını tutar fln dyekk de number one olursun ben soylım sana

Kuzum arz talep meselesi buu
Hala talep ediliyorum
Ayrıca o topike bide sutun ekleyelim pekbicinin dediği cinsiyet doktorun dediği cinsiyett
Doktorla bir cinsiyet aynı çıksın bu topiği kapatıyoruz okadar iddaalıyız diyede önyazı yapalım

gunaydınn canmmm hayatı boyunca yuzustu yatan bırı olarak sola yatmakta hıc zorlanmadım:)cok da rahatım ama 4 gundur gece yatarken sırt agrılarım var bıraz zor oluyor

Off neden benn nedenn benn o şanslı gruptan değildimm
Neden sol tarafımda diken varmış gibi yatamıyorumm
Bide şöyle bir durum var kii benim bebişte solda ondan kaynaklı olabilir mi sizce :44:

Günaydın herkeze nasılsınız,

Ben çok mutluyum dün eşim geldi 2 günlüğüne,:
Evimiz doldu kızımla nasıl mutlu olduk babamıza kavuştuğumuz için :)
gece birde geldi bekledim onu hazırlıklar yaptım.
Geldi oturduk özlem giderdik sohbet ettik ve uzun zamandır ilkkez bukadar huzurla uyudum...
çok güzel bir geceydi..
Sabah mis kokusunu bırakıp işe gelmek zor geldi açıkcası
bi güzel kahvaltı hazırlıklarını yapıp ona özel şeyler hazırlayp çıktım evden
Aradı beni biraz önce niye beni bırakıp gittin ben sana geldim diyor :/
ne zor iki gün geldi ve ben işteyim of.
bari kızımı bıraksaydın niye götürdün yanında ben onunla hasret giderirdim annesi yokken diyor (çok tatlı sıpam)
uzun bir hasretten sonra bu kavuşma iyi geldi arkadaşlar moralım düzeldi iyiyim şükürler olsun

ya sanırım iki gündür çok ağladım ondan
geçen gün bankayla kavga etttim nası yapmazlar diye oturdum ağladım,
akşam çanakkale 1915 e gittik neredeyse filmin ilk dakikasından son dakikasına kadar ağladım

hastalık aynı hatta şimdide geceleri çosan öksürük başladı
sadece öksüzsem iyi uykumdayken öksürmekten öğürerek kalkıyorum
ama azme devam bu kadar çektik bundan sonrasınıda yeneriz

Ne cenesı dusuk hatunlarsınız gokce ve pekbıcıcı ıns bıran once ıyılesırsınız :26: gununuz guzel gecsın kızlar erkenden kalkınca basım agrıdı hala da gecmedı eve gıder gıtmez uyumyı dusunuyorummm

hehehhee tabııı o kadar ıddıalıyız
cnm boyle dusunme kendını alısıtrmaya bak bence

gunaydın cnm gozun aydın emınıkmm zor olmustur ıse gıtmek napıcaksın bu ozlemlerde guzel olur

kızlar nasıl gitmeye cesaret edebiliyosunuz bu tarz filmlere ya normal zamanda bile tıkanıp kalıyorum ağlamaktan hamileyken de belgesel seyrederken bile ağlama kapasitesine sahibim kendimi düşünemiyorum bile o salonda

Bende gungorendeyım hem de 85 dogumluyum ve ılk gebelıgım ...

aaa bende evlenmeden önce güngörende oturuyodum şimdi burda çalışıyorum ailem arkadaşlarım akrabalarım herkesler burda hadi öğle arası kale centerda buluşalımmm
bende 87 doğumluyum ilk gebeliğimmmm

:))) kan akışını sağlaması için,ben zaten başka türlü bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum artık
siz komik bi çiftsiniz ya maşallah Allah bozmasın :)

Kan akışı sol taraftan olmuyormuyduu :26:
Yoksa o temiz kan akışımıydı
Ben bu konuyu bir araştırıyım :26:
Rabbim kimseyi ayırmasın, ağız tadını bozmasın inşAllah. amin
Bizdeki komedileri dinlesen ooo Boşuna büyük oğlan demiyorum ben

kocana yer kalıyo mu yatakta

Bana mı sordun bilmiyorum ama bende cevaplayım kuzum
Eşime kenar köşe yatmaya alıştı oyüzden şikayetci değil
Hatta benim eşim bazen 5te gidiyor
Giyinmek içinde ışığı acınca bende de gözler şaak diye açılıyorr
Bakıyorum kalkmış hemen hayaaatt maksimummdaa diyorum açıyorum kolu bacağıı nispetle yatıyorum
Hatta kendisi bigün ışığı açmış nasıl bir uykuysa uyanmamışımm
Beni kaldırıyor hayat maksimumda yapsana diyor

Oyşşş en son aklıma gelecek şey sanırım yorgan
Çünkü en baş ben buruş buruş yapıyorum zati muhteremi
Aslında eşlerimiz ne kadar romantik dimi
Adam sarılmanı bekliyor ne güzell
Ben hemen sağıma döner yatarımm
Oda bu işte bi terslik var benim totomu dönüp yatmam gerek diyorr
Bende devir değişti canımm kal öyle diyorum
Biz hala elele uyuruz uykuluyken ellerimiz carparsa tutuşuruz 2 saniye sonra ayrılırız filan
Uyku değil derdimiz sanki, sanarsın 7 dalda oscarlık film ceviriyoruz

kızlar nasıl gitmeye cesaret edebiliyosunuz bu tarz filmlere ya normal zamanda bile tıkanıp kalıyorum ağlamaktan hamileyken de belgesel seyrederken bile ağlama kapasitesine sahibim kendimi düşünemiyorum bile o salonda

bende akşam filmden çıkarken, demekki hamileyken böyle filmlere gidilmiyomuş dedim
o nedese beğenirsiniz hadi be sen zaten hep böylesin bebeğime suç atma

Evet canım zor geldi cidden bırakıp gelmek ama napalım kaderımızde hasret varmıs alsıyor ınsan herseye

Allah sadece sevinç göz yaşları akıtsın gözlerinizden canlarım
Ben evim sensine gitmek istiyordum eşim izin vermiyor zati ota poha ağlıyorsun orda rezil edersin beni diyor
Ve evde benim için üzülme, suskunlar gibi diziler yasakk
Avrupa avrupa,seksenler gibi dizilere izin var

bizde de öyle canım dizi,haber ağlak olan ve felaket bildiren herşey yasak sadece komedi serbest ki ben onda da zaman zaman ağlamalık bişeyler buluyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…