2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

arkadaşlar demin muhabbeti olmuş bnm araştırdığım ve duydugum en iyiler medela pompa ile dr browns biberon
hangi marka olursa olsun biberonu doğal akış alınki biberona lışıp memeişi bırakmasınlar

bizde de öyle canım dizi,haber ağlak olan ve felaket bildiren herşey yasak sadece komedi serbest ki ben onda da zaman zaman ağlamalık bişeyler buluyorum :))

Ama doğrusu bu canım bencedee
Onlar acıtasyon yapacak diye bebeğimi kasıyorum
Bende izlemiyorum
Ve trtnin dizilerini cok beğeniyorum
Hele avrupa avrupaya hayranım

bizi anlatıyosun gibi geldi
"Uyku değil derdimiz sanki, sanarsın 7 dalda oscarlık film ceviriyoruz" şu cümleye bayıldım akşam eşime anlatıcam
biz de hamilelikten midir bilinmez acaip bi düştük birbirimize sarılıp uyuyoruz eşim arada bi uykusundan uyanıp beni öpüyo.
ben de çıt sesine uyanan birisi olduğum için uyanıyorum, sonra da hadi uyu bakalım.
ama bişey de diyemiyorum tabi niye uyandırdın die kıyamam canım o benim

bu arada hepinize günaydınlar güzeller

Son düzenleme:
Gozun aydın canım bızım babamızda geldı cok mutlu olduk allah ayırmasın sevenlerı

Kızma da gungorenden nefret edıyorum ben :26: kucukken amcamlara her geldıgımde soylenırdım ne bıcım yerde oturuyorsunuz sonra allahın ısı ıste tayınım bagcılara cıktı hopppp gungorende ev tuttum bırde ogle aramız 25dk bırde devlet memuruyum

Bende izlemiyorum

Ben de ağlak dizilere son verdim bir de çok uzun sürüyorlar zaten 3 saat izleyemiyorum benim de favorim 80'ler dün akşam katıla katıla güldüm valla ama dizimax'in dizilerini çok seviyorum polisiyeleri filan bazen onlara ağlıyorum ama kısa sürdükleri için çabuk atlatıyorum

Bende izlemiyorum

trt nin nerdeyse bütün dizilerini seyrediyorum
leyla ile mecnun
avrupa avrupa
seksenler
bi de zengin kız fakir oğlan
hepsi güzel gerçekten

yok canım neden kızayım herkes sevmek zorunda değil ama ben mumla arıyorum
bende devlet memuruyum bizimde yarım saat öğle arası çıkamıyoruz maalesef sadece 1 kaç kiişi olmamız hoşuma gitti tanışmasakta insan yakın hissediyo kendine

Bende AVENTciyim biraz
Dr. Browns bi arkadaşım almış ama plastiğini hiç beğenmedim
Avent gibi bpa free özelliği çok gerçekci gibi gelmedii
Ama bu metelayı herkes öneriyor
Hatta lansinohunda varmış kesinlikle almayın diyorlar

Aslında hepimizde okdar cok benzer şeyler var kiii
Biri şöyle oldu diyince aa bizde böyle yapıyoruz diyoruzz
Demek kii aşkın adı aynı, kişileri farklıymış diye düşüyorum hep buyüzden
Evet hamilelik extra bonus kattı bizee
Ara ara odunlaşsada o benim herşeyimm

selam tontirişler (bu sözü tvde duydum size söylemek kısmet oldu)

hepinizİ öpücüklere boğuyorum

Dizi izlemeden bahsedilmiş bende izleyemiyorum malesef Haberleri bile izleyemez oldum çok üzülüyorum

Gerçi akşam haberlerin yarısında uykum geliyo şöyle azcık uzanayım diyorumtabi ağız kaymış salyalar akmış oluyor günün 16 saati

uykuyla geçiyo Yani kendimi çok zorlarsam ancak dizi özetlerini izleyebiliyorum

Son düzenleme:

canim ben hemen vicdan yapiyorum 4 bucuk ay sonra bir bardak kahve ictim ona bile uzuluyorum
bir iki kere disarida patates kizartmasi yedim, hem yedim hem uzuldum zararli bebegime diye
4 gun onde sanirim ikili testte oyleydi,yarin gidince bir sorucam ama usgsi cok eski doktorun net zaman demiyor ama sorucam yine
ama bu arada ben cogu seyi yiyemiyorum o da var ama yediklerim de az ama faydali seyler neyseki
zaten biz kari koca brokoli, lahana, pirasa, karnibahar delisiyizkerevizi da az miktarda zeytinyagli pirasa yemegine koyuyorum

Orası guzel canım ankaranın dıngınlıgıne alısınca bırde oturdugum semt cok guzeldı o yuzden zorluk cektım bır de mahallem cokkk kalabalık :26:
Normal rapor hakkı bıtınce heyete donuyorlar zaten benım 9 gun kaldı doktor sayet lazım olursa ortepıdeyle gorusurz heyete cevırırz raporunu dedı zaten 6 aydan sonra cok umudum yok calısabılecegıme

Ben de bu aralar sevgi kelebeği oldum iyice eşimi çocuk gibi nazlatıyorum, eskiden de öyleydi ama sık sık da haşlardım şimdi sinirli olduğum zamanlar eskiye göre bayağı azaldı.
Hamilelik beni pozitif bir insan yaptı sanırım, geçen gün iş yerinde öyle oturuyordum birisi sen niye bu kadar mutlusun ya dedi meğer kendi kendime sırıtıyormuşum. :103:
Sevdim ben bu hamileliği...

Zamnında cokk baktırdım karından nasılsa ole bakıyorlar canım bogazdan nodulden mı suphelendıler kı ya da buyumeden falan bende bır suru nodul vardı :26:

tahlillerde tsh 0.314 cikmisti doktor ona yonlendirdi 2 saat sonra randevu var merak ediyorum
acaba 3 dusugumun bunla ilgisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…