- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.521
bizde de öyle canım dizi,haber ağlak olan ve felaket bildiren herşey yasak sadece komedi serbest ki ben onda da zaman zaman ağlamalık bişeyler buluyorum :))
Oyşşş en son aklıma gelecek şey sanırım yorgan
Çünkü en baş ben buruş buruş yapıyorum zati muhteremi
Aslında eşlerimiz ne kadar romantik dimi
Adam sarılmanı bekliyor ne güzell
Ben hemen sağıma döner yatarımm
Oda bu işte bi terslik var benim totomu dönüp yatmam gerek diyorr
Bende devir değişti canımm kal öyle diyorum
Biz hala elele uyuruz uykuluyken ellerimiz carparsa tutuşuruz 2 saniye sonra ayrılırız filan
Uyku değil derdimiz sanki, sanarsın 7 dalda oscarlık film ceviriyoruz
Gozun aydın canımGünaydın herkeze nasılsınız,
Ben çok mutluyum dün eşim geldi 2 günlüğüne,:
Evimiz doldu kızımla nasıl mutlu olduk babamıza kavuştuğumuz için :)
gece birde geldi bekledim onu hazırlıklar yaptım.
Geldi oturduk özlem giderdik sohbet ettik ve uzun zamandır ilkkez bukadar huzurla uyudum...
çok güzel bir geceydi..
Sabah mis kokusunu bırakıp işe gelmek zor geldi açıkcası
bi güzel kahvaltı hazırlıklarını yapıp ona özel şeyler hazırlayp çıktım evden
Aradı beni biraz önce niye beni bırakıp gittin ben sana geldim diyor :/
ne zor iki gün geldi ve ben işteyim of.
bari kızımı bıraksaydın niye götürdün yanında ben onunla hasret giderirdim annesi yokken diyor (çok tatlı sıpam)
uzun bir hasretten sonra bu kavuşma iyi geldi arkadaşlar moralım düzeldi iyiyim şükürler olsun
aaa bende evlenmeden önce güngörende oturuyodum şimdi burda çalışıyorum ailem arkadaşlarım akrabalarım herkesler burda hadi öğle arası kale centerda buluşalımmm
bende 87 doğumluyum ilk gebeliğimmmm
Ama doğrusu bu canım bencedee
Onlar acıtasyon yapacak diye bebeğimi kasıyorum
Bende izlemiyorum
Ve trtnin dizilerini cok beğeniyorum
Hele avrupa avrupaya hayranım
Ama doğrusu bu canım bencedee
Onlar acıtasyon yapacak diye bebeğimi kasıyorum
Bende izlemiyorum
Ve trtnin dizilerini cok beğeniyorum
Hele avrupa avrupaya hayranım
Gozun aydın canımbızım babamızda geldı cok mutlu olduk allah ayırmasın sevenlerı
Kızma da gungorenden nefret edıyorum ben :26: kucukken amcamlara her geldıgımde soylenırdım ne bıcım yerde oturuyorsunuz sonra allahın ısı ıste tayınım bagcılara cıktı hopppp gungorende ev tuttumbırde ogle aramız 25dk bırde devlet memuruyum
heyet raporu mu aldın canım...
arkadaşlar demin muhabbeti olmuş bnm araştırdığım ve duydugum en iyiler medela pompa ile dr browns biberon
hangi marka olursa olsun biberonu doğal akış alınki biberona lışıp memeişi bırakmasınlar
bizi anlatıyosun gibi geldi
"Uyku değil derdimiz sanki, sanarsın 7 dalda oscarlık film ceviriyoruz" şu cümleye bayıldım akşam eşime anlatıcam
biz de hamilelikten midir bilinmez acaip bi düştük birbirimize sarılıp uyuyoruz eşim arada bi uykusundan uyanıp beni öpüyo.
ben de çıt sesine uyanan birisi olduğum için uyanıyorum, sonra da hadi uyu bakalım.
ama bişey de diyemiyorum tabi niye uyandırdın die kıyamam canım o benim
bu arada hepinize günaydınlar güzeller
canım ya ne güzel sağlıklı besleniyosun hoşuma gitti..bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama makarna pilav tatlı falan gayet yiyorum o yüzden şimdi çok özendim bende biraz daha sağlıklı mı beslensemki..ben yürüyüş yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum, eskiden deli gibi gezerdim şimdi hiç gücüm yok..bende 50 kg ile hamile kaldım, 49 a düştüm şimdi de tam 50kg değilim ama yakınım..
bu arada evde biraz kereviz gibi erkeklerin çok bayılmadığı yemekler yaptım..eşim dün gelmiş diyoki artık sağlıklı beslenmek istemiyorum kendime tost yapıcam dedi hahaha çok komikti
peki ultrasonda bebişin nasıl çıkıyor canım gününden büyük mü normal mi?
arkadaslar aranizda hic guatrini ultrasonla baktiran var mi?
ben baktırdım canım hayırdır??
Orası guzel canımyok canım neden kızayım herkes sevmek zorunda değil ama ben mumla arıyorum
bende devlet memuruyum bizimde yarım saat öğle arası çıkamıyoruz maalesef sadece 1 kaç kiişi olmamız hoşuma gitti tanışmasakta insan yakın hissediyo kendine
Normal rapor hakkı bıtınce heyete donuyorlar zaten benım 9 gun kaldı doktor sayet lazım olursa ortepıdeyle gorusurz heyete cevırırz raporunu dedı zaten 6 aydan sonra cok umudum yok calısabılecegımeyok canım şimdiye kadar normal rapor hakkımı kullandım ama o da bu hafta sondu bitti..pazartesiden itibaren heyet raporu almam lazım o da çok zor ....nasıl alacağım bilmiyorum tanıdık dr falan arıyoruz bu aralar...
Aslında hepimizde okdar cok benzer şeyler var kiii
Biri şöyle oldu diyince aa bizde böyle yapıyoruz diyoruzz
Demek kii aşkın adı aynı, kişileri farklıymış diye düşüyorum hep buyüzden
Evet hamilelik extra bonus kattı bizee
Ara ara odunlaşsada o benim herşeyimm
nasil bise ben 2 saate kadar cikacam da merak ediyorum
Zamnında cokk baktırdım karından nasılsa ole bakıyorlar canım bogazdan nodulden mı suphelendıler kı ya da buyumeden falan bende bır suru nodul vardı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?