- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.541
ben de aynen, 17. haftamdayim ve kilo almadim
ama yedigim seyler oyle hafif ki haslama uzerine hafif yag gezdiriyorum ya da yogurt
sebzeler zaten hafif oluyor
hamur isi yemiyorum pasta tatli yok
lifli gidalar ve kurubaklagiller protein hem faydali hem kiloya cevirmiyor
simdi metabolizma da iki kati calisiyor
ustune cok yuruyus yapiyorum
Ben de bu aralar sevgi kelebeği oldum iyice eşimi çocuk gibi nazlatıyorum, eskiden de öyleydi ama sık sık da haşlardım şimdi sinirli olduğum zamanlar eskiye göre bayağı azaldı.
Hamilelik beni pozitif bir insan yaptı sanırım, geçen gün iş yerinde öyle oturuyordum birisi sen niye bu kadar mutlusun ya dedi meğer kendi kendime sırıtıyormuşum. :103:
Sevdim ben bu hamileliği...
arkadaslar aranizda hic guatrini ultrasonla baktiran var mi?
Ben de ağlak dizilere son verdim bir de çok uzun sürüyorlar zaten 3 saat izleyemiyorum benim de favorim 80'ler dün akşam katıla katıla güldüm valla ama dizimax'in dizilerini çok seviyorum polisiyeleri filan bazen onlara ağlıyorum ama kısa sürdükleri için çabuk atlatıyorum
trt nin nerdeyse bütün dizilerini seyrediyorum
leyla ile mecnun
avrupa avrupa
seksenler
bi de zengin kız fakir oğlan
hepsi güzel gerçekten
VALLA hamur işi de yiyorum çok değil ama kısıtlamam yok mıdem neyı alıyorsa onu yıyorum..yürümek hasret kaldığım şey açılma olduğu için yemeğimi bile neredeyse yatakda yiyorum( doğumdan sonra bi yürücem diyorum en az100km kesmez bile hep bacaklarım uyuşuyor ama napalım yolun yarısına geldik az daha sabır
tahlillerde tsh 0.314 cikmisti doktor ona yonlendirdi 2 saat sonra randevu var merak ediyorum
acaba 3 dusugumun bunla ilgisi olabilir mi?
nasil bise ben 2 saate kadar cikacam da merak ediyorum
Gunaydın canım o tavsıyelerı bende okumustum AVeNt marka tavsıye edıyorlar hatta sıtenın bırınde ındırımde
Bende hayatta öyle boğula boğula uyuyamam
Çok free olmam lazımm
Hatta her gece yatarken eşimle elele uyuruz
Gecenin ilerleyen saatlerinde aramızdan tır geçer okadar koparız
Geçen kocacığıma dedim kiii bacak arama yastık koymam lazım dedimm
Benim hanselim bacaklarımı al dedii
Hayır üşüdüğümden değil yastık koymam lazımmış dedim
Oda neden dedii :44::44:
Bende getir bacağını getirrr getiiirr dedimm
Cevap veremedim
Neden bacak aramıza yastık koyuyoruz biz
tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin bakalim doktor ne soyleyecek
tahlillerde tsh 0.314 cikmisti doktor ona yonlendirdi 2 saat sonra randevu var merak ediyorum
acaba 3 dusugumun bunla ilgisi olabilir mi?
Dün hastalıktan kaldıramadım başımı
Yedim yattım ama biara susadım idye kalktım su içtim eşime baktım oda benim için üzülme tekrarı izliyormuşş
Adamın gözü kıpkırmızı bende 2 dakika ayakta izledim amaan Allahımm afakanlar bastıı resmenn
Zaten eşimde o ara dedi kesin ve kesin bu diziyi izlemiyorsun diye
Bende fantastic dizileri cok severim oyüzden cnbc-e izlerim
Dizimax kaçıncı kanaldı canım :26:
Polisiyede iyidir
Dimiii
Dizi gibi dizii hepsiiiGülmek varken neden ağlayım bide :26:
Böğüümm böğüümm beni ağlatarak reytinglerden para götüren onlarr hem
sen 19.hafta olmus masallahdedigin gibi yarisi olmus
olsun canim dogumdan sonra alirsin bebisini acisini cikarirsiniz gezersiniz bol bol
ben de kac gun tempolu geci evde uzanmadim bile karin agrilarim o kadar cok ki kasiklara kramp giriyor
yarin doktorda kotu sey duymaktan cok korkuyorum
haklisin bulantim asiri oldugunda midem surekli tost ve makarna pilav istiyordu, onlar rahatlatiyor
Cnm niye kötü bir şey duyasın ki bebek büyüyor rahim de öyle yer açıldığı için ağrılar oluyormuş rahat ol güzel haberlerle geleceksin
ahh canım bebekten önce bende öyleydim günde bir dilim ekmek bır kase yogurt ve çorba ile yaşıyordum ve o halde 70kıloydum cocuk ıcın vermem lazım dedı doktorum gunde 2 saat kosuyordum ve yemıyordum 5 ayda ancak 2 kılo verdım ama şimdi tadını çıkartıyorum.. ama şöyle birşey var yağlı salçalı tuzlu ve şekerli yiyemıyorum belkı bunlar almamı engellıyordur.. makrnayı bıle yagsız tuzsuz yıyorum..
ben de aynen, 17. haftamdayim ve kilo almadim
ama yedigim seyler oyle hafif ki haslama uzerine hafif yag gezdiriyorum ya da yogurt
sebzeler zaten hafif oluyor
hamur isi yemiyorum pasta tatli yok
lifli gidalar ve kurubaklagiller protein hem faydali hem kiloya cevirmiyor
simdi metabolizma da iki kati calisiyor
ustune cok yuruyus yapiyorum
Günaydın kızlar...
çokk sinirliyim o yüzden hemen paylaşıp hafiflemek istiyorum...
ben başka şehirdeyim yeni atamam olduğundan h.içi burda h.sonu eşimin yanında yani evimdeyim eşim h.içleri annesigilde kalıyor. herneyse dün gece 11 gibi uyuyum dedim eşimin teli kapalı herhalde şarjı bitti evi aramayım telaşlanmasınlar da dedim mesaj attım yazdım 2 dk sonra eşim mesaj atmış iyi geceler hayatım diye bende aradım hemen uyumadığım için. bi de baktım ki beyefendi annesi ile birlikte akraba ziyaretinde dedim bana neden haber vermiyorsun. hıı bi de gittiği yer kaynım için kız bakıyorlar (akraba) o aile. bende şalter iyice arttı neden kardeşin değilde annenle sen gidiyorsun diye... bizimki haklısın haber vermem lazımdı özür dilerim dedi eee dedim kardeşin niye gitmedi senin ne işin var ki o kızın evinde dedim o gelmek istemedi dedi. yani haklıyım iyice sinirlendim bizimki de haklısın tamam bişey yok diye geçiştirdi. iyi deyip kapattım. telefonu da tamamen kapattım gerçi hoş aramamış bile çok gıcık oldum çokkk......
Günaydınn anneleerr
Ben,bebişim ve hastalığımla beraber üçlü koalisyon kurmaya karar verip hala hastalık devam etmektedir. Bilgilerinize :2:
Benim dün aklıma takıldı sizede sorayım dedimm
Siz bu sol tarafta yatma işini nasıl hallettiniz :26: Ben solda bir türlü uyuyamıyorumm yaaYatınca hemen sağıma dönerim duamı okurum sonra mehter marşıyla soluma döner 5 dk gözümü kapatır ıgg uyuyamıyorum diye sağıma dönüyorum ve öle uyuyorumm. Geçen hamilelik takviminde okudum artık sol tarafınızda uyuyun temiz kan akışı sağlansın diye :44:
Bu durumda uykusuz her gece durumu yaşayacağım ben :18: Solda uykum nuh diyor peygamber demiyorr :26:
:
hangi siteymiş indirime giren, hatırlarsan yaz lütfen,
ben karar verdim, tekli elektronik pompasını alıcam avent'in, biberonlarda da yeni doğan için iki boy yeterli sanırım, 125ml ve 260ml olanlardan almaya karar verdim. aventte iki çeşit biberon var, pp olan ve pes olanlar (BPA free özelliği hepsinde var) sabahtan beri neymiş farkları diye araştırıyorum. aralarında 10 lira fark var mutlaka bir farkı vardır dedim ve öğrendim ki varmış :) PES olanlar ısıya ve çizilmeye daha dayanıklı hem de daha sağlıklıymış çünkü içeriği kauçukmuş. diğer PP olanlar ise silikonmuş. tabi bu anlattıklarım biberonun özelliği. emzikleri silikonmuş aventin bunu da kauçuk emziğe göre temizlenmesinin daha kolay olduğu yazılmış. benden bu kadar annecikler..
ben de şu sola yatma denemelerinde başarılı olamıyorum, sabah uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi (şimdilik sağa yatmaktan vazgeçtim bu da bir adımdır) sırtımda ciddi ağrılarla uyanıyorum sırt üstü yatarsam. sadece 1 kilo aldım, karnımda da öyle belirgin bir bebek göbeği yok ama sırtıma basınç yapan ne anlayamadım gitti.
Bizde digitürk var cnm oradan izliyorum, cnbc-e de favorim zaten How i met your mother filan eşim de alıştı artık birlikte izliyoruz.
Polisiyelerde csi filan kendimi öyle bir kaptırıyorum ki kendimi dedektif turtix sanıyorum kimin katil olabileceğini artık anlayabiliyorum
Bir şey soracağım neden cam biberon kullanılmıyor cam hepsinden daha sağlıklı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?