2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

VALLA hamur işi de yiyorum çok değil ama kısıtlamam yok mıdem neyı alıyorsa onu yıyorum..yürümek hasret kaldığım şey açılma olduğu için yemeğimi bile neredeyse yatakda yiyorum ( doğumdan sonra bi yürücem diyorum en az100km kesmez bile hep bacaklarım uyuşuyor ama napalım yolun yarısına geldik az daha sabır

ne guzel

ben de hep sinirli bagiran cagiran bir hamile olmaktan korkuyordum
neyseki oyle olmadim
ama cok alingan oldum ve asiri duygusal, sakin
mutlu anlarda bile gozlerim doluyor

Dün hastalıktan kaldıramadım başımı
Yedim yattım ama biara susadım idye kalktım su içtim eşime baktım oda benim için üzülme tekrarı izliyormuşş
Adamın gözü kıpkırmızı bende 2 dakika ayakta izledim amaan Allahımm afakanlar bastıı resmenn
Zaten eşimde o ara dedi kesin ve kesin bu diziyi izlemiyorsun diye
Bende fantastic dizileri cok severim oyüzden cnbc-e izlerim
Dizimax kaçıncı kanaldı canım :26:
Polisiyede iyidir

trt nin nerdeyse bütün dizilerini seyrediyorum
leyla ile mecnun
avrupa avrupa
seksenler
bi de zengin kız fakir oğlan
hepsi güzel gerçekten

Dimiii
Dizi gibi dizii hepsiii Gülmek varken neden ağlayım bide :26:
Böğüümm böğüümm beni ağlatarak reytinglerden para götüren onlarr hem

sen 19.hafta olmus masallah dedigin gibi yarisi olmus
olsun canim dogumdan sonra alirsin bebisini acisini cikarirsiniz gezersiniz bol bol
ben de kac gun tempolu geci evde uzanmadim bile karin agrilarim o kadar cok ki kasiklara kramp giriyor
yarin doktorda kotu sey duymaktan cok korkuyorum

haklisin bulantim asiri oldugunda midem surekli tost ve makarna pilav istiyordu, onlar rahatlatiyor

tahlillerde tsh 0.314 cikmisti doktor ona yonlendirdi 2 saat sonra randevu var merak ediyorum
acaba 3 dusugumun bunla ilgisi olabilir mi?

cnm pek sanmıyourm çünkü çalışmayanda daha çok oluyo düşük
senin tam bi kontrol istemişler
ama benim fikrimce sonuçları aldıktan sonra endokrinle de görüş
ee çünkü herkesin bi uzmanlığı var

Gunaydın canım o tavsıyelerı bende okumustum AVeNt marka tavsıye edıyorlar hatta sıtenın bırınde ındırımde

hangi siteymiş indirime giren, hatırlarsan yaz lütfen,
ben karar verdim, tekli elektronik pompasını alıcam avent'in, biberonlarda da yeni doğan için iki boy yeterli sanırım, 125ml ve 260ml olanlardan almaya karar verdim. aventte iki çeşit biberon var, pp olan ve pes olanlar (BPA free özelliği hepsinde var) sabahtan beri neymiş farkları diye araştırıyorum. aralarında 10 lira fark var mutlaka bir farkı vardır dedim ve öğrendim ki varmış :) PES olanlar ısıya ve çizilmeye daha dayanıklı hem de daha sağlıklıymış çünkü içeriği kauçukmuş. diğer PP olanlar ise silikonmuş. tabi bu anlattıklarım biberonun özelliği. emzikleri silikonmuş aventin bunu da kauçuk emziğe göre temizlenmesinin daha kolay olduğu yazılmış. benden bu kadar annecikler..

ben de şu sola yatma denemelerinde başarılı olamıyorum, sabah uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi (şimdilik sağa yatmaktan vazgeçtim bu da bir adımdır) sırtımda ciddi ağrılarla uyanıyorum sırt üstü yatarsam. sadece 1 kilo aldım, karnımda da öyle belirgin bir bebek göbeği yok ama sırtıma basınç yapan ne anlayamadım gitti.

Son düzenleme:
tahlillerde tsh 0.314 cikmisti doktor ona yonlendirdi 2 saat sonra randevu var merak ediyorum
acaba 3 dusugumun bunla ilgisi olabilir mi?

Bılmıyorum kı tıroıd bır ıhtımal dusuge neden olabılıyor benım 7sene once ılk kontrolde 400lerdeydı :26: sukur sımdı duzeldı sen ıcını ferah tut akıllarında kalmasın ıstemıslerdır

Bizde digitürk var cnm oradan izliyorum, cnbc-e de favorim zaten How i met your mother filan eşim de alıştı artık birlikte izliyoruz.
Polisiyelerde csi filan kendimi öyle bir kaptırıyorum ki kendimi dedektif turtix sanıyorum kimin katil olabileceğini artık anlayabiliyorum

Cnm niye kötü bir şey duyasın ki bebek büyüyor rahim de öyle yer açıldığı için ağrılar oluyormuş rahat ol güzel haberlerle geleceksin

Cnm niye kötü bir şey duyasın ki bebek büyüyor rahim de öyle yer açıldığı için ağrılar oluyormuş rahat ol güzel haberlerle geleceksin

insallah canim cok yordum gunlerdir kendimi
4 saat nerdeyse dolasarak gecirdim evde hic durmadim ondan oyle tedirginliklerim var
usg yapilcak tam dinlenemeden de yola cikicam yol uzun otobus, ucak yolculuklari..
bebegimiz Allah'a emanet.

Bir şey soracağım neden cam biberon kullanılmıyor cam hepsinden daha sağlıklı değil mi?

Kızlar günaydın ya ben bişeyi merak ettim de ben daha tam olarak bebeğimin cinsiyetini öğrenmedim drum yüzde elliyi geçik ihtimal kız demişti ama tam belli değil alışveriş filan yapma dedi burda da paylaşmıştım yeni duydum bebğin ense kalınlığına göre kız erkek olduğu anlaşılıyomuş doğrumu yani kızlarınki 1.2 yada 1.1 çıkarken erkeklerinki 1.3 filan çıkıyomuş doğru mu?

ah bende her gun 3 saat spor saglıklı beslenme ıle ayda 3 kg ancak verebılıyordum or veren bırıyım bu yuzden gebelıkte kg almaktan korkuyorum

supersın masallah dıyım nazar degmesın canım :)

bazen erkekler bızım gıbı ince detay düşünemıyorlar canım
kızmakta haklısın ama bak hatasını kabu letmıs relaz sakin :) bebiş için

ya ben hıc sag sol nerde uyulur bakmıyorum soldamı uyumak gerek cok donup duruyorum nerde rahat edıyorsam o tarafta uyuyorum

Arastırmalar ıcın tskler unnado ydı nete telden baglandıgım ıcın acıp kontrol etme sansım olmadı :26:

Bizde de digitürk var canımm
Ama hiiç aklımda tutamıyorumm
Bi normal kanallar
birde 401. kanaldan sonra radyolar dinlerim
özellikle mutfakta yemek yapıyorsam

Son düzenleme:
Bir şey soracağım neden cam biberon kullanılmıyor cam hepsinden daha sağlıklı değil mi?

Ben de aynı mantıkla cam araştırdım önce ama ilk aylar için cam sağlıklı diye tercih edilebilir ama bebeğinizin eliyle tutmak istediği aylarda kırılma ihtimaline karşı camı terci etmemelisiniz yazıyordu. bana da çok mantıklı geldi. bir de cam biberonlarda emziğin takıldığı kapak kısmının BPA içermeyen plastik olanını bulamadım ben. araştırdığınızda bulursanız paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…