2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
insallah canim cok yordum gunlerdir kendimi
4 saat nerdeyse dolasarak gecirdim evde hic durmadim ondan oyle tedirginliklerim var
usg yapilcak tam dinlenemeden de yola cikicam yol uzun otobus, ucak yolculuklari..
bebegimiz Allah'a emanet.

Aaa Türkiye'ye gelme vaktiniz geldi mi sağ sağlim gelin bakalım

Ben bunu ilk defa duyuyorum b-hcg'ye göre yorum yapılıyor ama onun da tutmadığı bir sürü insan varmış hatta yanlış hatırlamıyorsam every'nin tutmamıştı.
O tahmine göre 35'in üzeri çıkarsa kız, altı çıkarsa erkek oluyormuş

hic duymadim
ama bizimki 1.2 cikti ve bebegim kiz bu teoriye uyuyor

ya ben hıc sag sol nerde uyulur bakmıyorum soldamı uyumak gerek cok donup duruyorum nerde rahat edıyorsam o tarafta uyuyorum

Bende geçen takvimde okudum artık sol tarafında yatın diye
Biraz öncede araştırdım az bucukk
Sağ taraftan pis kan ponpalanıyormuş
Sol taraftan temiz kan oyüzden sol tarafta yatın diyorlarr
Bide iler ki aylar için özellikle sağ tarafta cocuğun kalbine basınc oluyormuş :44:
Bende sağ tarafımda sadece uyuyabiliyorum ve genelde sağ tarafta kalıyorum
Bunun çözümü yaa arkamıza yastık koyacağız yada hamile yastığı alıp sabitlemek olacak kendimizi canm

evet canim ben de uymamisti, bu olcume gore erkek cikiyordu bende

tesekkur ederim evet gun sayiyoruz
hala tempo devam aksama yemege gidicez muzikli eglenceye, ama doktorum da gelecek davet ettik kadin da 2,3 saat sigarli ortamdan muzikten birsye olmaz nasilsa hep gitmiyosun dedi
sonra yavas yavas hazirliklar ve gelme vakti

ay alemsınız ya gülmekten öldüm nerdeyse

ohh gozun aydın canım :)

ya bendeo fılmı ızlemek ıstıyorumda cok ağlak bırıyım en yısı evde ızlıyım sınemada facıa olurum
nasıl guzelmı canakkele ruhunu guzel ıslemıslermı ?

bunu bılmem ıyı oldu bunsan sonra sol tarafa dogru yatarım
ama saga yatmak sunnettır bundada bı hayır vardır dıye dusunuyorum hamılelıkte sol bunu bıde doktora sorayım unutmazsam

1.3 cıktı ense kalınlıgımız doktorda erkek olabılır dedı ısın aslı bu cınsıyet olayını basından berı hıc merak etmıyorum cevremdekıler o kaar cok erkek dedı kı akını dusunmedım hıc ısın tuhafı en bastan berı erkek hıssedıyorum melegımı

kızlar ya arkadasa gıdıcem sızde bol bol konuscaksınız dımı
neyse hepınızı yegenlerımı opuyorum aksama gorusuruz

yuzustu yatmayi ozledimmmm
ben de sola donuyorum ama uyandigimda sagda buluyorum kendimi malesef
ve omuzlarim her yerim tutuluyor bu sekilde yatarken

Günaydın annişkolar,

Burayı okudukça, sizin iyi olduğunuzu gördükçe sanki ben daha da güçleniyorum. önceden gebelikle ilgili hiçbir şey okumayacağım diyen ben, şimdi iş yerimde bile bu sayfayı kapatamıyorum, üşütmeler filan var ama herkes pozitif, herkes enerji dolu olunca e bi de Mayıs annesi olunca kendimi daha da buraya ait hissediyorum, hele benim gibi Mayıs sonunda doğuracakları kendime daha da yakın hissediyorum. inşallah Mayıs'ta her gün birkaçımızın sağlıkla pıtır pıtır doğurduğunu da görürüz hep birlikte.

Kızlar ben bugün 13.haftaya girdim. cumartesi randevumuz var, ikili test filan inşallah iyi çıkar sonuçlar. belki çok söyledim ama benim gebeliğimizin 6-10 haftaları lekelenmeler kanamalar ile geçti şimdi çok şükür iyiyim. o sırada mı oldu bilmiyorum idrar yollarımda enfeksiyon oldu dr.uma sordum zalain krem kullandım ayrıca zalain fitil ve bir de bir solüsyon verdi suya katılıp içiliyor ben yaklaşık bir aydır kremi kullandım ama fitilden korktum doktorumda kullanmazsan temizlenmez orası dedi inşallah bugün ya da yrn kullancam onu ve solüsyonu ama kremi kestim çünkü çok akıntı oluyordu. sizde de akıntı oluyor mu?

bir de yine aynı şeyi söylicem diye kızacaksınız :) ama ben geçirdiğim o sıkıntılı süreç nedeniyle çok korkak oldum, hiç yürümüyorum, işte oturuyorum eve gelip yatıyorum Allah'tan annem yakın ve eşim çok anlayışlı çok şükür ama maşallah sizlerin yemek yaptığınızı, gezdiğinizi görünce de acaba nasıl atarım bu korkumu diyorum, nasıl kendime gelirim 16 haftayı bekliyorum ama sizden de tavsiye bekliyorum.

yuzustu yatmayi ozledimmmm
ben de sola donuyorum ama uyandigimda sagda buluyorum kendimi malesef
ve omuzlarim her yerim tutuluyor bu sekilde yatarken

Ben hamile kaldığımdan beri yüzüstü yatmıyorum
Onu unuttum bilee
Ama benimde tam tersi canım solda olursam her yerim tutuluyor acıyor rahatsız ediyor beni :44:
Eşimle yer değiştirsem mi :44:
Gerçi onada takığımm
Eşim solda ben sağda yatmam lazım
Kapı tarafında erkek olurmuş :44:
Şu hamile yastığı sen almışmıydın canım?
Biri alacaktı ama nasıl işe yarıyor mu acaba

ayshanur kullaniyor hamile yastigi memnunum demisti
ben alicam ama tr'ye gelince
yok benim de ayni canim sola donersem tutuluyor her yerim omzum agriyla kalkiyorum sabah
saga donunce daha rahatim bir de bacagimi esimin ustune atiyorum o zaman rahat ediyorum
ama iste sola donmek icin cabalasam da kendimi sagda buluyorum

bilemiyorum ki canım ben de yeni duydum belki onlar da erkektir:)siz kesin ne zaman öğrendiniz canım kız olacağını?

biz kesin öğrenmedik daha ikili test sırasında (12. hafta falandı) %99 kız dedi doktorumuz. ben de en başından beri kız hissettiğim için inandım gitti :)) erkekse de başımın üstünde yeri var :)

Cuma günü dr kontrolum var Ama bu kıl tüy işini düşünüyorum nasıl yapcam diye

Tüy dökücüler zararlıymış

Ağda ve epilatör de deriyi geriyo:26:

Kesinlikle jilette yapmak istemiyorum sonrası çok kötü oliiyyy Ben napsam acaba bitek cımbız seçeneği kaldı Bugünden başlasam çekmeye

2 güne bitiririmiyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…