2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Anlıyorum senı canım bende o korkuyu 9 haftamda yasadım ve hala da yasıyorum korkunun ecele faydası yok kı bız elımızden geldıgınce dıkkat edıyoruz ama nasıp degılse yıyecegı ekmek yoksa yapacagımız bırsey yok :26: hakkımızda hayırlısı maalesef ben hala her wc ye gıttıgımde ılk yaptıgım sey ıc camasırma bakmak oluyor bırde akıntım da olunca hep acaba dıyorum da nasıp artık

Eşim sabah bu kız kesin göbeğin çok yayıldı dedi, kendisi de uzmandır bu konuda hastanede beklerken şu kız şu erkek göbeği diye yorum yapıyordu gülüyorum git sor istersen diyor o kadar da iddialı yani. Bakalım haftaya öğreniriz umarım

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor işte :) ben de aynen bazen wc ye sırf kontrol için bile gidiyorum ama inşallah atlatıcaz bunu da 3 hafta sonra beraberce giricez 16 haftamıza ve yine her şey Allah'tan ama en azından biraz daha rahatlıyacağız.

bu arada senin bebişkonun cinsiyeti belli mi? aramızda 1gün var görünüyo da senle, öğreniim senden bişiler:)

kızlar eşim vardiyalı çalışıyor 3 hafta da bir 5 gece evde yok. malesef yanlız kalmak zorundayım 1.5 yıllık evliyiz hep böyle devam etti , alıştımmı asla alışamadım geceye gideceği zaman beni alıyo bi sıkıntı çabucak bitsin geçsin diye bekliyorum. malesef yanlızım ...
ama artık oğluşum var en azından tekmeleri hissedince rahatlıcam tek olmadığımı hissedicem diye kendimi avutuyorum .
çok zor çok her gittiğinde sanki ilk defa yanlız kalıyomuşum gibi geliyo. o olmadan uyumak çok zor :) seviyorum ulennnnnn hemde çokkkk.

Ben zaten sağ tarafıma yatınca kalbim çok hızlı çarpıyor nefes darlığı yaşıyorum sanki.. oyüzden sol tarafıma yatıyorum hep.
Bundan sonra da dikkat ederim sola yatmaya

Hmm memnun demek
Fiyatı 150 tl cıvarında
Durum değerlendirmesi yapmak lazım canımm
Bende ayağı ayağıma değmeden uyuyamam, yorganın içinde ayağını ararım ona değdiririm
Üstüne atınca ağırlık yapıyor diye geri ittiriyor

Ben şuan cımbızla girişsem doğuma kadar biter benim işim
Tek tek daha cok acır canım benimm
Hiç mazoşistlik yapmıyorum bu konuda, direk şak şak görüntü ağda

Aynen oyle 10.haftamda 4 boyutluya gırdım erkek dedı cok asermedım genelde canım hamurısı ıstıyo bulursam ucundan yıyorum tatlıdan tıksınmıs durumdayım eksı sevdalısı odum bebgımın pıtırdısını 1 hafta once hıssettım dunde yemekten sonra resmen ıttırdı arada cok agrım oluyo o da rahım buyumesındemıs benım sıpa cok yaramaz olacak sımdıden hıssettırdıyse kendını ılerıkı aylarda ısım var saglıklı olsun da kabulum 16 haftamda gıdıcem doktora bu ara cok gıttım rahat bırakma ıstıyorum melegımı ıkılı test yaptırmadım enseye bakıldı sadece 1.3 cıktı o da bızden haberler boyle bırde 4 gun onden gıdıyo

Ilk defa olunca zor geldı ama bundan sonra hafta da gıdecek ankaraya mecbur kalacam

Ben zaten sağ tarafıma yatınca kalbim çok hızlı çarpıyor nefes darlığı yaşıyorum sanki.. oyüzden sol tarafıma yatıyorum hep.
Bundan sonra da dikkat ederim sola yatmaya

Ne güzel ne güzel canım
Benim bebekte solda olunca bana sol baskı yapıyor kalbim hızlı atıyor
Tabii önce onun sağlığı önemli , öyle yatmam gerekiyorsa mecbur yatacağım

Yazacağım yazacağım kaynıyor arada
Benim juniorun ensesi 0.9 oluyor
Hangi kategoride oluyor bu durumda
Bakalım bu tutacak mı?
Bide sol tezimiz var tabii

kizlar amniyosentez yapip geldim dr ultrasonda simdilik hersey normal dedi kesin sonuclari beklicez iki hafta surecekmis ins her sey normal cikar hiiii cinsiyetinide ogrendim 18 hafta sonra erkekmis Allah herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin dua larinizi bekliyorum

fitilden korkmana gerek yok güzelim.benimde gecen yıl enfeksiyon kapmıstı kullandım. gece yatarken ve yatakta yapıyosun.zaten onun eldiven gibi bişeyi var içinde. fitili koyduktan sonra kalma sabaha kadar..zaten o eriyo ve idrarla çıkıyo... :26:

cnm dualarımız seninle gelmiş eçmiş olsun inş
sonuçlarda temiz çıkacak ama sen hep yat tuvalete sadece kalk
dinlen hep ve sonuçları kurma kafanda
rabbimin vardır bildiği hayırlısıyla iyi olur diye düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…