- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.601
Gozun aydın canımVeeeee oğlummm geliyorrrr ayaz'ım gelıyorrrr tyzelerıııı :) pekbicici'cim kız demiştinnnnn :) gercekten tersı olduuu :)
Canım ıns sonuclarında temız cıkarkizlar amniyosentez yapip geldim dr ultrasonda simdilik hersey normal dedi kesin sonuclari beklicez iki hafta surecekmis ins her sey normal cikar hiiii cinsiyetinide ogrendim 18 hafta sonra erkekmis Allah herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin dua larinizi bekliyorum
teşekkür ederim cnm amin... Hepımızı inş. Bi avazda kurtarsın :)gozun aydın canımHayırla kucagına da almayı nasıp etsın rabbım
canım ıns sonuclarında temız cıkarOglun hayırlı olsun ıcını ferah tut yeter
Kızlar günaydın ya ben bişeyi merak ettim de ben daha tam olarak bebeğimin cinsiyetini öğrenmedim drum yüzde elliyi geçik ihtimal kız demişti ama tam belli değil alışveriş filan yapma dedi burda da paylaşmıştım yeni duydum bebğin ense kalınlığına göre kız erkek olduğu anlaşılıyomuş doğrumu yani kızlarınki 1.2 yada 1.1 çıkarken erkeklerinki 1.3 filan çıkıyomuş doğru mu?
Ben şuan cımbızla girişsem doğuma kadar biter benim işim
Tek tek daha cok acır canım benimm
Hiç mazoşistlik yapmıyorum bu konuda, direk şak şak görüntü ağda
hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahVeeeee oğlummm geliyorrrr ayaz'ım gelıyorrrr tyzelerıııı :) pekbicici'cim kız demiştinnnnn :) gercekten tersı olduuu :)
canım geçmiş olsunkizlar amniyosentez yapip geldim dr ultrasonda simdilik hersey normal dedi kesin sonuclari beklicez iki hafta surecekmis ins her sey normal cikar hiiii cinsiyetinide ogrendim 18 hafta sonra erkekmis Allah herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin dua larinizi bekliyorum
artık çok geç herkese bi yorum yaptın malesef
Daha da yorum yapmam
kızlar hani alt alta cevaplar veriosunuz ya nasıl yapıosunuz onu, ben sadece okurken alıntıyla cevap ver diorum mesela sadece birinize cevap verebiliorum,merak ettim nasıl yapılıo bu çoklu cevap:)
kızlar hani alt alta cevaplar veriosunuz ya nasıl yapıosunuz onu, ben sadece okurken alıntıyla cevap ver diorum mesela sadece birinize cevap verebiliorum,merak ettim nasıl yapılıo bu çoklu cevap:)
selam anneler. günlerdir o kadar yoğun çalışıyorum ki girip yazılanları okuyamıyorum. takip etmek imkansız zaten. umarım herkes ve bebişler sağlıklıdır. o kadar güvendiğim doktoruma gıcık oldum dün. ikili test sonuçlarım gelmiş. onunla ilgili konuşmak için gittik. gayet sağlıklıymış yavrum çok şükür. bi baksak belki cinsiyeti görünür dedim. çünkü 2 hafta önce 16. haftada görünür demişti. a yok bu hafta daha imkansız belki 19.haftada demez mi. ya çocuğun cinsiyetini ben 1 ay sonrada öğrenirim o sorun değil. çok merak da etmiyorum zaten. ama doktor biraz kandırdı mı beni yoksa çok mu garantici.hani dese görünse bile yanıltabilir sonra bakalım falan. ordan çıktık eczacı arkadaşım da onunla ilgili bişeyler anlattı. işte bi hastasının gece suyu gelmiş aramışlar açmamış. eve gitmiş eşi. arabası kapıdaymış ışığı da yanıyormuş ve açmamış. 9 ay sen git adama dünyanın parasını dök. doğuracağın gece ulaşama. bende 3 aydır laf ettirmiyorum adama. ama yeni boşanıyor sorunları falan var heralde. çocuğun haftasını karıştırıyor. şu ilacı kullandınmı diyor.benim haberim yok o ilaçtan. 1 aydır fazladan folik asit kullandırıyor bana. küçük yerde yaşamanın sıkıntıları çok seçeneğimiz yok maalesef. ama değiştiricem doktoru mecbur. magnezyum kullanan arkadaşlara sorum olacak. ben ilk defa dün içtim ve çok kaalp çarpıntısı oldum. böyle şeyler yaşayan var mı aranızda?
fitilden korkmana gerek yok güzelim.benimde gecen yıl enfeksiyon kapmıstı kullandım. gece yatarken ve yatakta yapıyosun.zaten onun eldiven gibi bişeyi var içinde. fitili koyduktan sonra kalma sabaha kadar..zaten o eriyo ve idrarla çıkıyo... :26:
kızlar bunu almak gereklımı?ıhtıyac duyuluyormu?yoksa kısıden kısıye gore degısıyormu?
arkadaşlar demin muhabbeti olmuş bnm araştırdığım ve duydugum en iyiler medela pompa ile dr browns biberon
hangi marka olursa olsun biberonu doğal akış alınki biberona lışıp memeişi bırakmasınlar
canımmm hıssedersın ykın zamanda ınsallah muthıs bır duygu bızımkı gece cok oynadı bugun tık yok uyuyo heraldeya kızlar bende bebişimi hissetmek istiyorum artık..
gozun aydın canımmm....Veeeee oğlummm geliyorrrr ayaz'ım gelıyorrrr tyzelerıııı :) pekbicici'cim kız demiştinnnnn :) gercekten tersı olduuu :)
ınsallah sonucların temız cıkar .oglusunda hayırlı olsunkizlar amniyosentez yapip geldim dr ultrasonda simdilik hersey normal dedi kesin sonuclari beklicez iki hafta surecekmis ins her sey normal cikar hiiii cinsiyetinide ogrendim 18 hafta sonra erkekmis Allah herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin dua larinizi bekliyorum
canım alıntı ıle cavplanın yanında kutucuga tıkla kıme cvp verıceksın ordakıne tıkla en son konuya cevap ver :)kızlar hani alt alta cevaplar veriosunuz ya nasıl yapıosunuz onu, ben sadece okurken alıntıyla cevap ver diorum mesela sadece birinize cevap verebiliorum,merak ettim nasıl yapılıo bu çoklu cevap:)
Alıntı ile cevap ver yazan yerin yanında bir baloncuk var ya okurken cevaplamak istediklerinin o baloncuğuna bir tik koy en sonda cevap ver e tıkladığında hepsi çıkıyor yazma ekranında. aralarına yazabilirsin..
yap yap cnm nasılsa tersı tutuyor hespnın senın soyledıklerın de kesın cınsıyet ogrenmış olurlarr :)
Ben de tahmin istiyorum ben de ben de.....
yok sen yap
herseyden etkili senin yorumlar
yuzde 100 tersi
kizlar amniyosentez yapip geldim dr ultrasonda simdilik hersey normal dedi kesin sonuclari beklicez iki hafta surecekmis ins her sey normal cikar hiiii cinsiyetinide ogrendim 18 hafta sonra erkekmis Allah herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin dua larinizi bekliyorum
pekbicici ultrasonsuz hissederek yorum yapıyorsun ya, bana da yapsana bi tahmin, belki doktor yanılır die tereddütlerim var. senin tahminin daha kesin :))
canım geçmiş olsuninşallah hiçbişeycik çıkmaz gör bak kuzucuğun sapasağlam hayırlı olsun bu arada bi pipili daha
artık çok geç herkese bi yorum yaptın malesefsen erkek,, zeynep kız dedi... senin tahminin tersi çıkarsa, e zeynepte hep doğru tahmin ediyo zaten bu demek oluyoki
benimde kızım oluyo
Canım doktora karşı oluşan güvensizlik rahatsız ediyor gerçekten.Ben de geçen randevumu cumartesi son saatleri aldım eşim de gelebilsin diye. doktor çok acele acele ultrasona baktı, cinsiyetini görürüm die baktım ama göstermio dedi salladı. resmen postaladı beni, kapıda sordum bayramda ailemin yanındayım ikili testin süresi geçmesin die başka şehirde doktora gitmiştim onun verdiği vitamini kullanmaya devam edeyim mi dedim aa sana başlamamışmıydık vitamini, al tabi dedi. sonra bide demir hapı yazalım sana dedi ki bunu dediğinde ben kapıdaydım artık. dışarıda bekle ben reçeteni göndereyim dedi. iyice sinirlendim. bir de özel hastaneye gidiyoruz, devlette neler olduğunu merak ediyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?