2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merabalar annecikler :) umarım herkes iyidir iki gündür pek uğrayamıyorum foruma misafirlerim vardı ev topla ikram hazırla derken çok yoruldum bide üstüne yarın gün yapmaya başlıyoruz arkadaşlarla ve ilk ev sahibi benim yandım vallahi haftasonu bol bol yatıp dinlenirim artık

bi derdim var topiğine baktım bakmaz olaydım bi kadın doğuma 5 gün kala kocasının onu aldattığını öğreniyo hemde pislik herif karşıdaki kadına karım falan yazmış şok oldum ne midesiz pislik bi herifmiş allahın belası

ben kaldım sanırım tahmin yürütmediğin. haftaya gidicem ben de öğrenirim inşallah. ama önce sana bi sorayım dedim

Kız diye hissettim ama tersi olsun diye değil
Ciddi kız hissettim :26:

bu arada ben de ilk kez cinsiyet için yorum istiyorum.pekbicici bekliyorum hadi..:)

Canım doktor sana erkek dememişmiydi :44:
Sende de erkek hissettim ama sanki öyle bildiğim için erkek diyorum

Alıntı ile cevap ver yazan yerin yanında bir baloncuk var ya okurken cevaplamak istediklerinin o baloncuğuna bir tik koy en sonda cevap ver e tıkladığında hepsi çıkıyor yazma ekranında. aralarına yazabilirsin..

aaaaa ole mi yapılıomussss bende yapıodm ama tek tek yorumları alıntı ıle cevpla dıodm yenı sekmede acıodm ordan kopyalayıp yapıltırıodm alt alta hahahahahaha cok guldum kendıme yaa bosuna mı ugrasıomsum yani :):)

kızlar bunu almak gereklımı?ıhtıyac duyuluyormu?yoksa kısıden kısıye gore degısıyormu?

Canım bu konunun açılma sebebi deneyimli bir annenin tavsiyeleri üzerine benim yazdıklarımdı, kaçırdın sanırım sen, ekliyorum ben alta, onun dediğine göre herkese gerekli çünkü..

Güzel haberlerine çok sevindim canım, senin kocan jetonu geç düşenlerden demek ki azcık :) Bundan sonra bebeğinizi görmeye birlikte gitmek için sen de fırsat yaratmaya çalışırsın. İnşallah seni üzen her şey geride kalır.

evet şimdi gördüm cnm teşekkür ederim, ayy salakmıyım neyim hahahah:)

ben de deneme yanılma yoluyla öğrenmiştim canım, yalnız hissetme kendini :)

Haklısın insan etkisinde kalıyor ama sen tersini bilmekte gerçekten başarılısın :))) bu konudaki ihtisasına devam etmelisin bence, hem tabloya cicinin tahmini ve doktoru dediği şeklinde 2 sütun eklenmesi fikrini de çok sevdim, ihtimal hesaplamada işe yarar mutlaka :))

Merakımdan gittim bende baktım
Hatta hala 6. sayfadayımm
Öküz bide herşeyi öğrendiğini söylediği halde geri dönmemişş
Nasıl bir yüzsüzlük yaa
Sayfayıda 54 kişi takip ediyor
Anladığım kadarıylada öğretmenler
Böyle sapık ruhlu adamlar öğretmen olmamalı tecrit edilmemeli her yerden ve meslekten

hmmm. etrafımdaki herkes erkek diye tahmin ediyor canım. benim de içime erkek gibi doğuyor hep. karnım da sivriymiş öğrenir öğrenmez yazıcam buraya ay heyecan yaptım

Ciddi kız hissettim dedimm
Kesin erkektir

Kız diye hissettim ama tersi olsun diye değil
Ciddi kız hissettim :26:

Canım doktor sana erkek dememişmiydi :44:
Sende de erkek hissettim ama sanki öyle bildiğim için erkek diyorum

ikilide söylemedi henüz erken bir sonraki gelişinizde söyleyeceğim dedi..yani 15 aralık günler geçmiyor sanki..çok merak ediyorum..az önce 3 arkadaşa sordum 1 popüler cep aldım ERKEK..:)

Kızlarrrrrrr Doktora gidebildim bugun cok sukur az once geldm daha mantomu cıkarmadan sıze yazmak ıstedım çok şaşırtı bugun bebeğimz bizi :):)

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Hepimiz mutlu olalım inşallah..evli,mutlu çocukluu...

summ cinsiyeti söylemeden önce pekbicicinin tahmini var mıydı sana onu söyle :))))))

hayır cnm tahmn etmemıstı ultrason fotomu koycam ama tahmınlerı ıstıyorum çünkü göstermedi bebeğimz bacak arasını 15 20 dk ugrastı doktor karnıma vurdu yan yattım neler yaptm ama sonunda gordu ama solemıcem once tahmnlerı ıstıormmm :):):)

ben nubdan falan anlamam o yüzden içime doğanı söylüyorum, ilk ve belki de son kez, bence kız :)))))

Son düzenleme:

Ne guzell ıste kocalarımız adam olacak kızlar ha gayretttt

bunu çok beğendim ya :) bol bol gülelim o zaman emzirirken benim alerjim var bebişimde de olmasından korkuyorum o yüzden bol bol gülücem emzirirken

küçük yerde yaşamak gerçekten zor doktor bulma şansın az oluyo. bende değiştirdim doktorumu çok ilgisizdi. yeni gittiğim baya ilgilendi daha önce hiç o kadar uzun süre ultrasonda kalmamıştım. umarım iyi bi doktor bulabilirsin.

kızlar bunu almak gereklımı?ıhtıyac duyuluyormu?yoksa kısıden kısıye gore degısıyormu?

en azından bi biberon olmalı bence. göğüs pompası da aslında şans birazcık. ablamda çok lazım olmuştu çok aramıştık medela aldık ve o nerdeyse bir yıl hem emzirdi hem sağdı sütünü çünkü çok fazlaydı sütü. çalışırken sağmasa taşmaya başlıyomuş ama bir arkadaşım aldı ve hiç kullanmadı. şans yani biraz bence :)

malesef çok üzüldüm ilk bebeğiymiş bide ne heyecanla doğum yapcaktım diyo kadıncağız burnundan gelmiş ...bide ne kadar ustaymışki her sabah bebeği ve karısını öpüp gidiyomuş öküzzz

summ cinsiyeti söylemeden önce pekbicicinin tahmini var mıydı sana onu söyle :))))))

Ayy beni mahcup ediyorsunuz ama :26::26::26::26:

Senin erken zamanda öğrendiğin de erkekti canım sankii :44:
Erkek mii ?
Öyle demiştin sanki
Sağlıklı yaa bebişş gerisi teferruat

bence bi pipili daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…