- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.621
ben kaldım sanırım tahmin yürütmediğin. haftaya gidicem ben de öğrenirim inşallah. ama önce sana bi sorayım dedim
bu arada ben de ilk kez cinsiyet için yorum istiyorum.pekbicici bekliyorum hadi..:)
Kız diye hissettim ama tersi olsun diye değil
Ciddi kız hissettim :26:
:
Alıntı ile cevap ver yazan yerin yanında bir baloncuk var ya okurken cevaplamak istediklerinin o baloncuğuna bir tik koy en sonda cevap ver e tıkladığında hepsi çıkıyor yazma ekranında. aralarına yazabilirsin..
kızlar bunu almak gereklımı?ıhtıyac duyuluyormu?yoksa kısıden kısıye gore degısıyormu?
Dün akşam 3 yaşında bir kızı olan çocukluk arkadaşımla konuştum. emse de emmese de lazım olacak ve önemli bir ihtiyaç süt sağma pompası dedi. ben açıkçası ihtiyaç olursa alırım die doğum sonrasına bırakmıştım ama doğum anından itibaren lazım oluyor çünkü sezeryan olmak zorunda kalırsan sütün gelmiyor dedi. sağıp vermen gerekiyormuş. Gelse bile bebek çok küçük olduğu için tamamını ememiyor, memelerdeki süt bitmeden de vücut yenisini üretmiyor o yüzden emmediğini sağıp buzluğa koyduğunda hem daha çok süt üretiyor vücut hem de sakladığın sütlerin evde olmadığında bebeğine vermek üzere hazır olmuş oluyor dedi. hatta onun sütü kesildiğinde dolabında yaklaşık 50 poşet sütü varmış ve bir süre daha sabahları kendi sütünü vermiş. bunları duyunca süt pompalarını incelemeye başladım.
günaydın kızlar,işlerimin yoğunluğundan dün girmeye fırsatım olmadı,,umarım bişi kaçırmamışımdır :) önemli bir gelişme olmuşsa yazarsanız sevinirim,kaçırmış olmayayım :) bu arada dün bizim de doktor kontrolümüz vardı,dün 16+4 dük,16+6 çıktık,bı iyi bişi sanırım..başlarda geriden gelyorduk çünkü..bide kızım olacağı kesinleşti,ve eşim ilk defa yanımdaydı..içeri bile girdi.güzel bir duyguydu,dünden beri o kadar ilgileniyor ki benimle,bu sabah minibüste bile eli hep göbeğimdeydi..bunlar belki herkesin her zaman yaşadığı şeyler ama benim için farklı ve özelçünkü önceden yoktu..neyse bugün çoooooookkkkkkkkk mutluyum..herkes benim kadar mutludur inşallah
evet şimdi gördüm cnm teşekkür ederim, ayy salakmıyım neyim hahahah:)
Doktordan önce ben tahmin etmem lazım canımm
Doktor söyledikten sonra benim söylemem etik olmaz mesleğimde
ama itiraf edeyim ilk nickini okuduğumda tamamen unutarak erkek diye hissettim ama gel gör doktor kız demişti dimi sana :26:
bi derdim var topiğine baktım bakmaz olaydımbi kadın doğuma 5 gün kala kocasının onu aldattığını öğreniyo hemde pislik herif karşıdaki kadına karım falan yazmış şok oldum ne midesiz pislik bi herifmiş allahın belası
hmmm. etrafımdaki herkes erkek diye tahmin ediyor canım. benim de içime erkek gibi doğuyor hep. karnım da sivriymişöğrenir öğrenmez yazıcam buraya ay heyecan yaptım
Kız diye hissettim ama tersi olsun diye değil
Ciddi kız hissettim :26:
Canım doktor sana erkek dememişmiydi :44:
Sende de erkek hissettim ama sanki öyle bildiğim için erkek diyorum
günaydın kızlar,işlerimin yoğunluğundan dün girmeye fırsatım olmadı,,umarım bişi kaçırmamışımdır :) önemli bir gelişme olmuşsa yazarsanız sevinirim,kaçırmış olmayayım :) bu arada dün bizim de doktor kontrolümüz vardı,dün 16+4 dük,16+6 çıktık,bı iyi bişi sanırım..başlarda geriden gelyorduk çünkü..bide kızım olacağı kesinleşti,ve eşim ilk defa yanımdaydı..içeri bile girdi.güzel bir duyguydu,dünden beri o kadar ilgileniyor ki benimle,bu sabah minibüste bile eli hep göbeğimdeydi..bunlar belki herkesin her zaman yaşadığı şeyler ama benim için farklı ve özelçünkü önceden yoktu..neyse bugün çoooooookkkkkkkkk mutluyum..herkes benim kadar mutludur inşallah
KızlarrrrrrrDoktora gidebildim bugun cok sukur az once geldm daha mantomu cıkarmadan sıze yazmak ıstedım çok şaşırtı bugun bebeğimz bizi :):)
summ cinsiyeti söylemeden önce pekbicicinin tahmini var mıydı sana onu söyle :))))))
hayır cnm tahmn etmemıstı ultrason fotomu koycam ama tahmınlerı ıstıyorumçünkü göstermedi bebeğimz bacak arasını 15 20 dk ugrastı doktor karnıma vurdu yan yattım neler yaptm ama sonunda gordu ama solemıcem once tahmnlerı ıstıormmm :):):)
Emziren annelerin kahkahası bebekleri alerjiden koruyor..
Japonyada yapılan bir araştırmada, bebek emziren annelerin kahkaha atmasının, anne sütündeki melatonin düzeyini artırdığı ve bu sayede bebeğin alerjiye yakalanmamasına yardımcı olduğu ortaya çıktı.
Osakadaki Moriguchi-Keijinkai hastanesinden Hajime Kimata, anne sütü emen 5-6 aylık, toza alerjili ve egzema hastalığı görülen 48 bebeğin anneleri üzerinde araştırma yaptı.
24 bebeğin annesine ünlü komedyen Charlie Chaplinin Modern Zamanlar filmi izletildi, diğer 24 bebeğin annelerine de meteorolojiyle ilgili sıkıcı bir program seyrettirildi.
Filmler seyredilirken Japon araştırmacı annelerin sütündeki melatonin oranını ve Chaplinin filmini seyreden annelerdeki önemli hormonların düzeyini ölçtü.
Film seyrederken kahkaha atan annelerin sütündeki melatonin düzeyinin arttığı ve bu annelerin bebeklerin cilt alerjilerine karşı daha dayanıklı oldukları belirtildi.
Melatonin hormonunun temel görevi vücudun biyolojik saatini koruyup ritmini ayarlamak. Araştırmayla ilgili makale, Journal of Psychosomatic Research dergisinde yayımlandı.
selam anneler. günlerdir o kadar yoğun çalışıyorum ki girip yazılanları okuyamıyorum. takip etmek imkansız zaten. umarım herkes ve bebişler sağlıklıdır. o kadar güvendiğim doktoruma gıcık oldum dün. ikili test sonuçlarım gelmiş. onunla ilgili konuşmak için gittik. gayet sağlıklıymış yavrum çok şükür. bi baksak belki cinsiyeti görünür dedim. çünkü 2 hafta önce 16. haftada görünür demişti. a yok bu hafta daha imkansız belki 19.haftada demez mi. ya çocuğun cinsiyetini ben 1 ay sonrada öğrenirim o sorun değil. çok merak da etmiyorum zaten. ama doktor biraz kandırdı mı beni yoksa çok mu garantici.hani dese görünse bile yanıltabilir sonra bakalım falan. ordan çıktık eczacı arkadaşım da onunla ilgili bişeyler anlattı. işte bi hastasının gece suyu gelmiş aramışlar açmamış. eve gitmiş eşi. arabası kapıdaymış ışığı da yanıyormuş ve açmamış. 9 ay sen git adama dünyanın parasını dök. doğuracağın gece ulaşama. bende 3 aydır laf ettirmiyorum adama. ama yeni boşanıyor sorunları falan var heralde. çocuğun haftasını karıştırıyor. şu ilacı kullandınmı diyor.benim haberim yok o ilaçtan. 1 aydır fazladan folik asit kullandırıyor bana. küçük yerde yaşamanın sıkıntıları çok seçeneğimiz yok maalesef. ama değiştiricem doktoru mecbur. magnezyum kullanan arkadaşlara sorum olacak. ben ilk defa dün içtim ve çok kaalp çarpıntısı oldum. böyle şeyler yaşayan var mı aranızda?
kızlar bunu almak gereklımı?ıhtıyac duyuluyormu?yoksa kısıden kısıye gore degısıyormu?
Merakımdan gittim bende baktım
Hatta hala 6. sayfadayımm
Öküz bide herşeyi öğrendiğini söylediği halde geri dönmemişş
Nasıl bir yüzsüzlük yaa
Sayfayıda 54 kişi takip ediyor
Anladığım kadarıylada öğretmenler
Böyle sapık ruhlu adamlar öğretmen olmamalı tecrit edilmemeli her yerden ve meslekten
KızlarrrrrrrDoktora gidebildim bugun cok sukur az once geldm daha mantomu cıkarmadan sıze yazmak ıstedım çok şaşırtı bugun bebeğimz bizi :):)
summ cinsiyeti söylemeden önce pekbicicinin tahmini var mıydı sana onu söyle :))))))
hayır cnm tahmn etmemıstı ultrason fotomu koycam ama tahmınlerı ıstıyorumçünkü göstermedi bebeğimz bacak arasını 15 20 dk ugrastı doktor karnıma vurdu yan yattım neler yaptm ama sonunda gordu ama solemıcem once tahmnlerı ıstıormmm :):):)
veeeee oğlummm geliyorrrr ayaz'ım gelıyorrrr tyzelerıııı :) pekbicici'cim kız demiştinnnnn :) gercekten tersı olduuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?