2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
malesef çok üzüldüm ilk bebeğiymiş bide ne heyecanla doğum yapcaktım diyo kadıncağız burnundan gelmiş ...bide ne kadar ustaymışki her sabah bebeği ve karısını öpüp gidiyomuş öküzzz

Sorma canımmm
Cinayet sebebi bu gibi adamlarr
Nasıl insan öldürüyorlar diyorlar yaa
Aslında bunlar gibisine insan yerine koymamak lazım
İnsan değiller çünküü
Kadın annesinin evine gidecekmişş
Ayyy kıyamamm
Offff kötüü olduu

kızlar hamileliği taytla geçirim die düşünüodum ama eşim izin vermio tayta karşı bir önyargı içinde:)onun dışında şuanda karnım çıkmadı ama kotların göbek kısmını sıkı sıkı hissediorum oturunca rahatsız oluyorum, lcw dışında uygun fiyatlı hamile kotu satan nereler var bilginiz var mı

Daha öncede erkek gibi demıstı yanılmıyorsam doktorun.... çok ugrastı ve sonunda gordu dedıgıne gore erkek mi..? :)

ne diyelim allah ıslah etsin güya üzülmemek için dizi izlemiyoruz asıl drama burdaki hayatlar seni üzmemek adına konuyu kapatıyorum kuzucum bu kadar etkileneceğini tahmin etmemiştim kusura bakma

Yine başardımm canım

ne diyelim allah ıslah etsin güya üzülmemek için dizi izlemiyoruz asıl drama burdaki hayatlar seni üzmemek adına konuyu kapatıyorum kuzucum bu kadar etkileneceğini tahmin etmemiştim kusura bakma

Evet etkilenmemek elde değil maalesef
Ve kadın akşama kadar bekleyeceğini söylüyorr
Offf bu kadınlar okumuşta olsa okumamışta olsa neden bukadar acizler Rabbimm
Büyük sözüme tövbee kime karım dediyse oraya defol git derdim herhalde
İşten istifa eder çeker giderdim diye düşündüm bian
Ama yine tekrarlıyorum büyükkk sözümee milyonlarca tövbe Rabbim kimsenin başına vermesin, başa gelmeden de bilinmez

başımızdaki büyükler öğretmenler için yata yata para alıyorlar dediği sürece sizin de böyle düşünmeniz aslında çok doğal ama ne kadar da acı...

Allah hepimize sabir versin canım..hemen hemen aynı durumdayız..

geriden çok kolay ve mantıklı göründüğünün farkındayım canım ama öyle değil işte...''her öğretmende özellikle son yıllarda insan yetiştirmek bilincini taşımıyor ne yazıkki'' demişsin aradaki çürük yumurtaların hepimizi zor durumda bırakmasına izin verilirse vay şimdiye kadar bu kadar insanı yetiştiren öğretmenlerin haline...o bahsettiğin öğretmenlerin yetiştirdiği insanlarda işlerinin başında masalarında bilgisayar oyunu oynayanlardır.....böyle düşünmenize çok üzüldüm..biz sadece bize verilen hakları sonuna kadar kullanmak istiyoruz o kadar...siz de olsanız aynı şeyi yaparsınız..bu devirde geçinmek hiiiççç kolay değil maalesef...

benim de aynı şekilde canım...yolculuk yapmam tehlikeliymiş..bebeğimin ve benim sağlığım herşeyden daha önemli...benim dr.um özel hastanelerin heyet konusunda başı çok ağrıdığı için vor olduğunu söyledi...bakalım hayırlısı...

ben nubdan falan anlamam o yüzden içime doğanı söylüyorum, ilk ve belki de son kez, bence kız :)))))

çok şaşırrttı derken canım:)

Başta kordonu denk geldığı ıcın bacak arasına goremedık hıc bısey kız da olablr erkekse organını gormeden bısey dıyemem gıbı seyler soyledı kız da olablr dıynce pek bi sevindim iyice ekrana agzımı ayırdım

Ayy beni mahcup ediyorsunuz ama :26::26::26::26:

Senin erken zamanda öğrendiğin de erkekti canım sankii :44:
Erkek mii ?
Öyle demiştin sanki
Sağlıklı yaa bebişş gerisi teferruat

Evet canm erkege benzetmıstı bır ay once ama benzeten benm doktorum degıldı ıkılı test ıcın olcum yapan doktor solemıstı kesn bısey dıyemem ama, henuz erken demşti.. :44:

bence bi pipili daha

Daha öncede erkek gibi demıstı yanılmıyorsam doktorun.... çok ugrastı ve sonunda gordu dedıgıne gore erkek mi..? :)

Tamam tamam soluyorum uzun ugraslar sonucunda gorebıldık erkek dedı başta baya bı heveslenmısdım kız mı acaba dıye ama olsun oğlusum olcakmıssssss ismi de hazır babamz sağolsn boyu baştan ayak ucuna 20cm dedı 135gram mı dedı sanırım ole demıstı parmakları bıle sayılıodu yaa doktor karnıma vurdukca bı oynadı bı oynadı gormelıydnz teyzelerı cok duygulandım babamız cok şımark olck galıba dedı doktorumzda hareketlı cocuk ıı olr dedı yerı rahat suyun ıcınde yuzuyo dedı.. Hareket hissediomsn dedı bıkac kere hıssettm sankı dedm.. o bagırsak hareketıdr 5.aydan once hıssetmen ımkansz ılk cocukta ddı cunku daha cok kucuk dedı anlattı gzl guzell belim agrıyo dedım normal dedı.. bitane mıdeme surup verdı bıde kan ılacı verdı gyno ferro dıe oda aç karnına sabah ıcılcekmıs nasıl ıcıcem blmıyorm.. Balığa da taktı kafayı haftada 2 3 kere yemeye cals dedı ama yıemıormkı yaa bundan snra yemeye calıscam amaa işte bu kadarrrrrrr

yaa o modelden bide bende var tayt sevmiyomuş beyefendi! vallahi ben gittim terziye iki kot götürdüm bellerini kesip kalın penye diktiler. tanesi 5lira şaka gibi :) çok memnunum tavsiye ederim

Hayırlı olsun canım ...RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin..:)

Geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı haberlerini de alırsın bebişinin. Kendini yorma bol bol dinlen

yaa o modelden bide bende var tayt sevmiyomuş beyefendi! vallahi ben gittim terziye iki kot götürdüm bellerini kesip kalın penye diktiler. tanesi 5lira şaka gibi :) çok memnunum tavsiye ederim

ayy bende mı gotursem gıymedıgım olmayan bısuru kotum vardı zaten hamılelıkten oncede olmuodu bı bende deneym ozmn gıyerm en azından hamıleyken sağol cnm fikrin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…