- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.641
malesef çok üzüldümilk bebeğiymiş bide ne heyecanla doğum yapcaktım diyo kadıncağız burnundan gelmiş ...bide ne kadar ustaymışki her sabah bebeği ve karısını öpüp gidiyomuş öküzzz
hayır cnm tahmn etmemıstı ultrason fotomu koycam ama tahmınlerı ıstıyorumçünkü göstermedi bebeğimz bacak arasını 15 20 dk ugrastı doktor karnıma vurdu yan yattım neler yaptm ama sonunda gordu ama solemıcem once tahmnlerı ıstıormmm :):):)
Sorma canımmm
Cinayet sebebi bu gibi adamlarr
Nasıl insan öldürüyorlar diyorlar yaa
Aslında bunlar gibisine insan yerine koymamak lazım
İnsan değiller çünküü
Kadın annesinin evine gidecekmişş
Ayyy kıyamamm
Offff kötüü olduu
koptum...
ne diyelim allah ıslah etsin güya üzülmemek için dizi izlemiyoruzasıl drama burdaki hayatlar seni üzmemek adına konuyu kapatıyorum kuzucum bu kadar etkileneceğini tahmin etmemiştim kusura bakma
başımızdaki büyükler öğretmenler için yata yata para alıyorlar dediği sürece sizin de böyle düşünmeniz aslında çok doğal ama ne kadar da acı...yalnız bu izinle alakalı şöyle bir durum var kimse üzerine alınıp yanlış anlamasın ama vicdani bir boyut var ortada . devlet memuru bayanlar devletin verdiği ücretli izin hakkını süt iznini içerde kalan izinlerini kullanıyor sonrasında heyet raporu alıyor buna ihtiyacı olmadıgı halde!!! ücretsiz izin hakkını kullanmayıp heyet raporu alıyorlar neymiş bebeği biraz daha büyüsün o zaman ücretsiz izin hakkını kullan nasıl o kazandığın hak etmeden kazandığın parayı bebişine yedirebiliyorsun. diğer taraftan özel sektörde çalışan bir bayan şirket insaflıysa 4 ayını insafsızsa 1-2 ay kullanıp el kadar bebeği bırakıp evde gitmek zorunda işe. diğer hatunların ki çocukta bunlarınki çocuk değil mi?
Allah hepimize sabir versin canım..hemen hemen aynı durumdayız..özel sektörde çalışan arkadaşlar çektikleri sıkıntıların acısını devlet memurlarından çıkarmasınlar lütfen. herkesin çektiği sıkıntı kendine zordur. ben bir öğretmenim ve sizin şirketinizin sorumluluğundan çok daha fazla sorumluluklarım var. biz insan yetiştiriyoruz. her anlamda onlara bişeyler katmaya çalışıyoruz. öğretmen sadece okuma yazma falan öğretmiyor. ücretsiz izin alsınlar rapor almasınlar diyosunuz ya şuan karı koca memur olup da kredi ödemeyen insan çok azdır. ücretsiz izin almak gibi bir lüksü yok yani çoğu memurun. o yüzden de bir şekilde başının çaresine bakmaya bebeğiyle geçirebileceği en uzun süreyi kullanmaya çalışıyorlar. rapor alıp işten çıkarılmama garantiniz olsa siz naparsınız? şirketim çok öenmli gideyim çalışayım mı dersiniz? yanlış anlamayın haklı olduğunuz çok zorlandığınız yönleri olabilir işlerinizin ama bunun acısını diğer insanlardan çıkarmayın lütfen.ben mayısta doğum yapıcam iznimi yaz tatili olduğu için sona atamıycam ve eylülde yani bebeğim 4 aylıkken okula başlıycam. 2kredi ödüyoruz ücretsiz izin gibi bi şansım yok. en fazla eylülde bir aylık rapor alabilirsem alıcam. yani en fazla 5 aylıkken bebeğimi bakıcıya bırakıcam 1 yaşına kadar rapor falan söz konusu değil yani
geriden çok kolay ve mantıklı göründüğünün farkındayım canım ama öyle değil işte...''her öğretmende özellikle son yıllarda insan yetiştirmek bilincini taşımıyor ne yazıkki'' demişsin aradaki çürük yumurtaların hepimizi zor durumda bırakmasına izin verilirse vay şimdiye kadar bu kadar insanı yetiştiren öğretmenlerin haline...o bahsettiğin öğretmenlerin yetiştirdiği insanlarda işlerinin başında masalarında bilgisayar oyunu oynayanlardır.....böyle düşünmenize çok üzüldüm..biz sadece bize verilen hakları sonuna kadar kullanmak istiyoruz o kadar...siz de olsanız aynı şeyi yaparsınız..bu devirde geçinmek hiiiççç kolay değil maalesef...Devlet memurlardan acısını çıkarmak gibi bir durum söz konusu değil devlet memuru olup olmamak herkesin kendi tercihi. ayrıca siz benim şirketimdeki sorumlukların ne derece olduğunu bilmezsiniz bunun yanısıra sizi tenzih ediyorum her öğretmende özellikle son yıllarda insan yetiştirmek bilincini taşımıyor ne yazıkki bunu çok üzülerek söylüyorum. ben sadece ücretsiz izin hakkı varken heyet raporu ile (ki bunun yapan birçok kişiye şahit oldum ) ücretli izin yapan kişilerin aldıkları parayı hak etmediklerini vurgulamaya çalıştım. niyetim kimseyi suclamak yada yargılamak değil. ben aynı durumda olsaydım bunu yapmazdım yasal hakkım kadarını kullanırdım.ücretsiz izin alabilecek durumda olmayanlar maddi yönden zor olsada işine dönek etik olan bu.
benim de aynı şekilde canım...yolculuk yapmam tehlikeliymiş..bebeğimin ve benim sağlığım herşeyden daha önemli...benim dr.um özel hastanelerin heyet konusunda başı çok ağrıdığı için vor olduğunu söyledi...bakalım hayırlısı...Orası guzel canımankaranın dıngınlıgıne alısınca bırde oturdugum semt cok guzeldı o yuzden zorluk cektım bır de mahallem cokkk kalabalık :26:
Normal rapor hakkı bıtınce heyete donuyorlar zaten benım 9 gun kaldı doktor sayet lazım olursa ortepıdeyle gorusurz heyete cevırırz raporunu dedı zaten 6 aydan sonra cok umudum yok calısabılecegıme
ben nubdan falan anlamam o yüzden içime doğanı söylüyorum, ilk ve belki de son kez, bence kız :)))))
çok şaşırrttı derken canım:)
Ayy beni mahcup ediyorsunuz ama :26::26::26::26:
Senin erken zamanda öğrendiğin de erkekti canım sankii :44:
Erkek mii ?
Öyle demiştin sanki
Sağlıklı yaa bebişş gerisi teferruat
bence bi pipili daha
Daha öncede erkek gibi demıstı yanılmıyorsam doktorun.... çok ugrastı ve sonunda gordu dedıgıne gore erkek mi..? :)
hayır cnm tahmn etmemıstı ultrason fotomu koycam ama tahmınlerı ıstıyorumçünkü göstermedi bebeğimz bacak arasını 15 20 dk ugrastı doktor karnıma vurdu yan yattım neler yaptm ama sonunda gordu ama solemıcem once tahmnlerı ıstıormmm :):):)
kızlar hamileliği taytla geçirim die düşünüodum ama eşim izin vermio tayta karşı bir önyargı içinde:)onun dışında şuanda karnım çıkmadı ama kotların göbek kısmını sıkı sıkı hissediorum oturunca rahatsız oluyorum, lcw dışında uygun fiyatlı hamile kotu satan nereler var bilginiz var mı
Hayırlı olsun canım ...RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin..:)
Başta kordonu denk geldığı ıcın bacak arasına goremedık hıc bısey kız da olablr erkekse organını gormeden bısey dıyemem gıbı seyler soyledı kız da olablr dıynce pek bi sevindim iyice ekrana agzımı ayırdım
Evet canm erkege benzetmıstı bır ay once ama benzeten benm doktorum degıldı ıkılı test ıcın olcum yapan doktor solemıstı kesn bısey dıyemem ama, henuz erken demşti.. :44:
Tamam tamam soluyorum uzun ugraslar sonucunda gorebıldık erkek dedıbaşta baya bı heveslenmısdım kız mı acaba dıye ama olsun oğlusum olcakmıssssss ismi de hazır babamz sağolsn boyu baştan ayak ucuna 20cm dedı 135gram mı dedı sanırım ole demıstı parmakları bıle sayılıodu yaa doktor karnıma vurdukca bı oynadı bı oynadı gormelıydnz teyzelerı cok duygulandım babamız cok şımark olck galıba dedı doktorumzda hareketlı cocuk ıı olr dedı yerı rahat suyun ıcınde yuzuyo dedı.. Hareket hissediomsn dedı bıkac kere hıssettm sankı dedm.. o bagırsak hareketıdr 5.aydan once hıssetmen ımkansz ılk cocukta ddı cunku daha cok kucuk dedı anlattı gzl guzell belim agrıyo dedım normal dedı.. bitane mıdeme surup verdı bıde kan ılacı verdı gyno ferro dıe oda aç karnına sabah ıcılcekmıs nasıl ıcıcem blmıyorm.. Balığa da taktı kafayı haftada 2 3 kere yemeye cals dedı ama yıemıormkı yaa bundan snra yemeye calıscam amaa işte bu kadarrrrrrr
kizlar amniyosentez yapip geldim dr ultrasonda simdilik hersey normal dedi kesin sonuclari beklicez iki hafta surecekmis ins her sey normal cikar hiiii cinsiyetinide ogrendim 18 hafta sonra erkekmis Allah herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin dua larinizi bekliyorum
yaa o modelden bide bende vartayt sevmiyomuş beyefendi! vallahi ben gittim terziye iki kot götürdüm bellerini kesip kalın penye diktiler. tanesi 5lira şaka gibi :) çok memnunum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?