2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım hayırlı olsun oğlun sağlıkla gelsin

Hayırlı olsun canım ...RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin..:)

oğluşun hayırlı olsun canım..sağlıkla gelsin inşallah paşa :)

çok teşekkür ederim çok sağolun hepimiz bebeği sağlıkla doğsun kucagımıza alalım inşallahh

Bu seferde bildimm hemde dosdoğru bildimmm

Evet canım dosdoğru bildin busferrrr

ayy bende mı gotursem gıymedıgım olmayan bısuru kotum vardı zaten hamılelıkten oncede olmuodu bı bende deneym ozmn gıyerm en azından hamıleyken sağol cnm fikrin için

oğluşun hayırlı olsun annesi :) bende kendim için kız der diye bekliyodum erkek diyince bi şaşırmıştım sen de şaşırmışsın :) sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil :) bizimkinin de adını babası koydu kaan olucak ama ben de onay verdim :) sizin ki ne koydu adını? pantolon işi de gerçekten çok kullanışlı oluyo ben hiç hamile pantolonu almadım henüz. 4 tane pantolonumu yaptırdım bu şekilde onları kullanıyorum çok rahat oldular hem kendi bedenime, zevkime göre.

Yahu sabahtan öğlene mide bulantısı, hıçkırık, ağızdaki saçma bir tat ve mide kazınması ile geçiyor sonra kurtuluş umudu ile öğle yemeğine saldırıyorum veeee sonrasında da aşırı uyku bastırıyor yani bunları yazarken uyumamaya özen gösteriyorum inanın kızlar.

tabii ki hepsine razıyım, yeter ki o da ben de sağlıkla atlatalım şu süreci amaaa biri beni uyandırsın ya.

benmkı hasn kymk istiyo en basndan beri cnsyt bellı olmadnda soluodu ztn sırf esım degl babasnn ılk esınden olan ablaları da hasanmz gelıo dıyıp duruolardı zatn bana sormadn herneyse esım ole koymak istio babası esm kuckken veft etms cnku bende kıyamadım esıme yanına 2.ısım bulup koymyı dusunyorum tercihlerim sunlar:
eren
yiğit
efe
emre
giray
bıkac tane daha vardı unuttum onları :):) hatta ıkncı ısımde babmn adı olsn tek cocugymya bende oyzden ole dusunyorm ama ozmn da cocuk ıstemez belkı buyuynce dıe dusundum hangi isim güzl gider sence sizce

eren güzel bence

Summ,

Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, her şey daha da güzel olsun senin için inşallah.

hasan eren hasan yiğit hasan berk aslında bi çoğu uyuyo :)

yaa o modelden bide bende var tayt sevmiyomuş beyefendi! vallahi ben gittim terziye iki kot götürdüm bellerini kesip kalın penye diktiler. tanesi 5lira şaka gibi :) çok memnunum tavsiye ederim

ayyy çok iyi bu bende ayırayım bikaç pantalonda yaptırayım bari kaçtane alabilirim çünkü, bide şöle bişi var daha da bakıpta ayy alayımda pahalıymış tüh falan dediğim bişi de olmadı açıkçası, bu fikri sevdim terzi penyeyi kendimi dikti senmi aldın canım

Kızlar yaa ben doktora gittiğimde 14+3tü bebeğim. doktor 1 ay sonra çağırdı yani 19. hafta içinde olacak o zaman. Ama hastaneyi arayıp sordum 4lü test hangi haftalarda yapılıyor diye en geç 16 dediler. Acaba doktorum risk görmediğinden direkt ayrıntılı ultrasona mı alacak diye düşünüp onun ne zaman olduğunu sordum o da 20-25. haftalar arasında oluyormuş. Doktorun son muayenedeki ilgisizliğine çok sinir olmuştum zaten şimdi kara kara düşünüyorum. Onun dediği tarihte mi gitsem. 4lü testi yaptırmayan var mı aranızda??

Summ hersyın yolunda olmasına cok sevındım gozun aydın canım :2c: hayırlısıyla kucaklarımıza da alırız ıns bende ogluma yıgıt ya da eren dusunuyorum ama agırlık yıgıt

4 lü test 16. haftada başlıyor die biliorum canım sanırım bi yanlış anlama olmuş, çnkü bende 17. haftada gidicem mesela

YİĞİT benceee...

Summ,

Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, her şey daha da güzel olsun senin için inşallah.

tesekkurler cnmmm :)

hasan eren hasan yiğit hasan berk aslında bi çoğu uyuyo :)

evt cnm ama cok kararsızm :) bakalm . lierac krem onerdi %60 ii oldugu soylenıo dedı ama eczanede sordm 60tl dio almadm bende acıkcası pahalı geldı netten sipariş vericm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…