- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.661
canım hayırlı olsun oğlun sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun canım ...RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin..:)
oğluşun hayırlı olsun canım..sağlıkla gelsin inşallah paşa :)
Bu seferde bildimm hemde dosdoğru bildimmm
ayy bende mı gotursem gıymedıgım olmayan bısuru kotum vardı zaten hamılelıkten oncede olmuodu bı bende deneym ozmn gıyerm en azından hamıleyken sağol cnm fikrin için
bence erkek ben havucu gördüm sankii
bence oğluşun olucak
oğluşun hayırlı olsun annesi :) bende kendim için kız der diye bekliyodum erkek diyince bi şaşırmıştım sen de şaşırmışsın :) sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil :) bizimkinin de adını babası koydu kaan olucak ama ben de onay verdim :) sizin ki ne koydu adını? pantolon işi de gerçekten çok kullanışlı oluyo ben hiç hamile pantolonu almadım henüz. 4 tane pantolonumu yaptırdım bu şekilde onları kullanıyorum çok rahat oldular hem kendi bedenime, zevkime göre.
benmkı hasn kymk istiyo en basndan beri cnsyt bellı olmadnda soluodu ztn sırf esım degl babasnn ılk esınden olan ablaları da hasanmz gelıo dıyıp duruolardı zatn bana sormadn herneyse esım ole koymak istio babası esm kuckken veft etms cnku bende kıyamadım esıme yanına 2.ısım bulup koymyı dusunyorum tercihlerim sunlar:
eren
yiğit
efe
emre
giray
bıkac tane daha vardı unuttum onları :):) hatta ıkncı ısımde babmn adı olsn tek cocugymya bende oyzden ole dusunyorm ama ozmn da cocuk ıstemez belkı buyuynce dıe dusundum hangi isim güzl gider sencesizce
eren güzel bence
evet canım ıkınızde bildinzzzz :)):):)::)):)::))
canım gözün aydın ögrenmişsin.
sağlıkla gelsin oğluşun inşalahh
sağlıkla al oğluşunu kucağına..
benmkı hasn kymk istiyo en basndan beri cnsyt bellı olmadnda soluodu ztn sırf esım degl babasnn ılk esınden olan ablaları da hasanmz gelıo dıyıp duruolardı zatn bana sormadn herneyse esım ole koymak istio babası esm kuckken veft etms cnku bende kıyamadım esıme yanına 2.ısım bulup koymyı dusunyorum tercihlerim sunlar:
eren
yiğit
efe
emre
giray
bıkac tane daha vardı unuttum onları :):) hatta ıkncı ısımde babmn adı olsn tek cocugymya bende oyzden ole dusunyorm ama ozmn da cocuk ıstemez belkı buyuynce dıe dusundum hangi isim güzl gider sencesizce
yaa o modelden bide bende vartayt sevmiyomuş beyefendi! vallahi ben gittim terziye iki kot götürdüm bellerini kesip kalın penye diktiler. tanesi 5lira şaka gibi :) çok memnunum tavsiye ederim
Başta kordonu denk geldığı ıcın bacak arasına goremedık hıc bısey kız da olablr erkekse organını gormeden bısey dıyemem gıbı seyler soyledı kız da olablr dıynce pek bi sevindim iyice ekrana agzımı ayırdım
Evet canm erkege benzetmıstı bır ay once ama benzeten benm doktorum degıldı ıkılı test ıcın olcum yapan doktor solemıstı kesn bısey dıyemem ama, henuz erken demşti.. :44:
Tamam tamam soluyorum uzun ugraslar sonucunda gorebıldık erkek dedıbaşta baya bı heveslenmısdım kız mı acaba dıye ama olsun oğlusum olcakmıssssss ismi de hazır babamz sağolsn boyu baştan ayak ucuna 20cm dedı 135gram mı dedı sanırım ole demıstı parmakları bıle sayılıodu yaa doktor karnıma vurdukca bı oynadı bı oynadı gormelıydnz teyzelerı cok duygulandım babamız cok şımark olck galıba dedı doktorumzda hareketlı cocuk ıı olr dedı yerı rahat suyun ıcınde yuzuyo dedı.. Hareket hissediomsn dedı bıkac kere hıssettm sankı dedm.. o bagırsak hareketıdr 5.aydan once hıssetmen ımkansz ılk cocukta ddı cunku daha cok kucuk dedı anlattı gzl guzell belim agrıyo dedım normal dedı.. bitane mıdeme surup verdı bıde kan ılacı verdı gyno ferro dıe oda aç karnına sabah ıcılcekmıs nasıl ıcıcem blmıyorm.. Balığa da taktı kafayı haftada 2 3 kere yemeye cals dedı ama yıemıormkı yaa bundan snra yemeye calıscam amaa işte bu kadarrrrrrr
Kızlar yaa ben doktora gittiğimde 14+3tü bebeğim. doktor 1 ay sonra çağırdı yani 19. hafta içinde olacak o zaman. Ama hastaneyi arayıp sordum 4lü test hangi haftalarda yapılıyor diye en geç 16 dediler. Acaba doktorum risk görmediğinden direkt ayrıntılı ultrasona mı alacak diye düşünüp onun ne zaman olduğunu sordum o da 20-25. haftalar arasında oluyormuş. Doktorun son muayenedeki ilgisizliğine çok sinir olmuştum zaten şimdi kara kara düşünüyorum. Onun dediği tarihte mi gitsem. 4lü testi yaptırmayan var mı aranızda??
eren
yiğit
efe
emre
giray
Summ,
Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, her şey daha da güzel olsun senin için inşallah.
hasan eren hasan yiğit hasan berk aslında bi çoğu uyuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?