2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım zaten bizim burda kıyafet aldığın dükkanlardan normal pantolon alsan bile terziye gönderip hamile pantolonu olarak şekillendiriyorlar..üstüne 5 lira fazla veriyorsun..çok da mantıklı ve kullanışlı oluyor..özellikle keten düşük bel pantolonunuz varsa süper oluyor

kızlar dün doktora gittik ensesini burun kemiğini ölçtü normal gayet sağlıklı dedi 2li tarama testi yaptı sonuçları 2 gün sonra belli olcak bide benim bebeiş yine küçük çıktı 12+4 çıktı demekki geç döllenme oldu 13+1 di gittiğimiz gün.bide ben sizin bebeklerinizi okuyorum hopluyolar zıplıyolar benim ki hiç hareket etmiyo ya dündn beri onu taktım kafaa doktor hareket eder dedi dürttü ama tık yok:)
bideee cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum hadi kızlar lütfen...

Eki Görüntüle 558111 Eki Görüntüle 558112 Eki Görüntüle 558113

saol cnm bu çok iyi fkr oldu hepimize

Ahhh kızlar ınsanı zorla sınır sahıbı yapıyorlar benım cocuk cok sınırlı dogacak sanırım :26: ıyıce gergın bırı oldum servısımde calıstıgım bırıne kızdım az once gene karnım agrıdı gerızekalı adam gelmıs ben senın yerınde oturacagım orası daha ıyı benım yerımde bunalıyorum ben dıyo (1yıldan fazladır aynı yerlerde oturuyoruz) dedım hangımız hamıle kendını dıye dusunuyorsun dıye demez mı bısey olmaz gıt orda otur bır suru vatandas vardı paraladım adamı terbıyesız dıye de bagırdım 10 yasta buyuk benden uzuldum ama hakettı bır ınsan bu kadar mı dusunur kendını ya :2: neyse bızde oglumla meyve saatımız gelmıs dıye meyve yıyoruz

bazı bebişler rahatına çok düşkün oluo tatlım kafana takma, doktor normal dediyse bi problem yoktur bence

emrede güzel cnm bide doruk severim...:)

bende sevdm cnm listeye ekliyorum

takma kafana canım o an hareketsız olablr büyüdükce daha da cok hareketlencektr bence bende gecen ay gıttıgımde fazla bısey yoktu ama bgn cok fenaa hareketlıydı üzülme böle şeyleri düşünme temızcıkr ınsallah sonucun sağlıkla kucagına al .. Sevgiler :):)

tesekkurler cnmmm :)

evt cnm ama cok kararsızm :) bakalm . lierac krem onerdi %60 ii oldugu soylenıo dedı ama eczanede sordm 60tl dio almadm bende acıkcası pahalı geldı netten sipariş vericm

canım unnado da indirimde bu krem istersen alabilirsin
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi-100 ml
Sağlık ve Bakım Ürünleri
37.90 TL

Ama belkıde cok bunalmıstı bıanlık daralmıstır adam terbıyesz de demeseymıssın keske afiyet olsn meyveler yarasın :):):) benm doktr yarım elma yıosan yarım armut ye dedı bir mandaln yıosan ıkıncıyı yeme dedı dıkkt et nefsıne hakm ol ck kılo yapıoms oda naslsa bir mandalnadan aldığın kdr vıtamını alıosn kalanı atıosan idrarla ıkı tane yersen bıtanesı tüm vücuttn gidio ama bence meyve nıe kılo aldrsnkı sekerlı olduu ıcın dedı ama blmıorm artk .. neyse knu bu degll.. İİ demişin hamılelık pskolojısı

Offf kızlar geçmişi okuyamacağım galiba.. ne çok yazmışsınız... Çok hareketli Mayıs anneleri maşşallah..

canım değmez kendiniüzmeye,her yerde var böyle gıcıklar..takmayacaksın..bu arada iyiki hatırlattın :)meyve koymuştum çantama,yiyim ben de :)

canım unnado da indirimde bu krem istersen alabilirsin
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi-100 ml
Sağlık ve Bakım Ürünleri
37.90 TL

sağol canım aksam veririm siparişi ozaman. kaç günden gelır bır bılgın varmı acaba?? bide guvenılırmı? bide kargo ucretı hakkında bılgn varmı cooook sağollllllllllllll

aaa ben çok meyve yiyorum valla, günde enaz 2 port. mandalin kivi elma havuç salatalık...vs.dahada hiç kilo almadım, meyveden zarar gelmez sen canının istediğini ye bence canım boşveeer:)

summ canım oğluşun hayırlı olsun..

bu arada bir derdim vardaki konuyu ben de şimdi okudum sinir oldum..insan tüm erkeklerden şüpheleniyor :26:

sağol canım aksam veririm siparişi ozaman. kaç günden gelır bır bılgın varmı acaba?? bide guvenılırmı? bide kargo ucretı hakkında bılgn varmı cooook sağollllllllllllll

canım bu siteye üyeyim ama hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir bi siteye benziyor ... kargo ücreti 5.90..

summ benim yiğenimin adı güney, seversen hasan güney de olabilir.
Listeye ekledm cnm teskkr edrm :):)

Merhaba kızlar nasılsınız :)
merhaba hastanekorkagi kendi adıma iyim cok teskkr edrm sen naslsnnn ?? :)

aaa ben çok meyve yiyorum valla, günde enaz 2 port. mandalin kivi elma havuç salatalık...vs.dahada hiç kilo almadım, meyveden zarar gelmez sen canının istediğini ye bence canım boşveeer:)
Demi can boğazdan gelir hem şekeri kıs tuzu kıs hamurişini ekmeği kıs ne yıcem ben ozaman :)

summ canım oğluşun hayırlı olsun..
bu arada bir derdim vardaki konuyu ben de şimdi okudum sinir oldum..insan tüm erkeklerden şüpheleniyor :26:
Teskkr edermm cnmmm :):):)

canım bu siteye üyeyim ama hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir bi siteye benziyor ... kargo ücreti 5.90..
İnternet siparişlerinden korkarm ama nolck soncta bilinen bi siteyse akşam eşim gelsin hemen siparişi vereyim, aktardan yağlarıda alcam gerckten gogslerm berbat halde ya görsenz abbbooooooo bu neeeeeeeee dersinz

walla ben 1 oturuşta 10 tane mandalin yiyorum. hatta eşim çocuk turuncu çıkçak diyo.. yandim ben o zaman.gelsin kilolar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…