- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.681
ayyy çok iyi bu bende ayırayım bikaç pantalonda yaptırayım bari kaçtane alabilirim çünkü, bide şöle bişi var daha da bakıpta ayy alayımda pahalıymış tüh falan dediğim bişi de olmadı açıkçası, bu fikri sevdim terzi penyeyi kendimi dikti senmi aldın canım
Teşekkr ederm cnmmm
tesekkr ederm canım cok sağln hepnzzz:)
canım zaten bizim burda kıyafet aldığın dükkanlardan normal pantolon alsan bile terziye gönderip hamile pantolonu olarak şekillendiriyorlar..üstüne 5 lira fazla veriyorsun..çok da mantıklı ve kullanışlı oluyor..özellikle keten düşük bel pantolonunuz varsa süper oluyor
kızlar dün doktora gittik ensesini burun kemiğini ölçtü normal gayet sağlıklı dedi 2li tarama testi yaptı sonuçları 2 gün sonra belli olcak bide benim bebeiş yine küçük çıktı 12+4 çıktı demekki geç döllenme oldu 13+1 di gittiğimiz gün.bide ben sizin bebeklerinizi okuyorum hopluyolar zıplıyolar benim ki hiç hareket etmiyo ya dündn beri onu taktım kafaa doktor hareket eder dedi dürttü ama tık yok:)
bideee cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum hadi kızlar lütfen...
Eki Görüntüle 558111 Eki Görüntüle 558112 Eki Görüntüle 558113
emrede güzel cnm bide doruk severim...:)
kızlar dün doktora gittik ensesini burun kemiğini ölçtü normal gayet sağlıklı dedi 2li tarama testi yaptı sonuçları 2 gün sonra belli olcak bide benim bebeiş yine küçük çıktı 12+4 çıktı demekki geç döllenme oldu 13+1 di gittiğimiz gün.bide ben sizin bebeklerinizi okuyorum hopluyolar zıplıyolar benim ki hiç hareket etmiyo ya dündn beri onu taktım kafaa doktor hareket eder dedi dürttü ama tık yok:)
bideee cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum hadi kızlar lütfen...
Eki Görüntüle 558111 Eki Görüntüle 558112 Eki Görüntüle 558113
tesekkurler cnmmm :)
evt cnm ama cok kararsızm :) bakalm . lierac krem onerdi %60 ii oldugu soylenıo dedı ama eczanede sordm 60tl dio almadm bende acıkcası pahalı geldı netten sipariş vericm
Ahhh kızlar ınsanı zorla sınır sahıbı yapıyorlar benım cocuk cok sınırlı dogacak sanırım :26: ıyıce gergın bırı oldum servısımde calıstıgım bırıne kızdım az once gene karnım agrıdı gerızekalı adam gelmıs ben senın yerınde oturacagım orası daha ıyı benım yerımde bunalıyorum ben dıyo (1yıldan fazladır aynı yerlerde oturuyoruz) dedım hangımız hamıle kendını dıye dusunuyorsun dıye demez mı bısey olmaz gıt orda otur bır suru vatandas vardı paraladım adamı terbıyesız dıye de bagırdım 10 yasta buyuk benden uzuldum ama hakettı bır ınsan bu kadar mı dusunur kendını ya :2: neyse bızde oglumla meyve saatımız gelmıs dıye meyve yıyoruz
Ahhh kızlar ınsanı zorla sınır sahıbı yapıyorlar benım cocuk cok sınırlı dogacak sanırım :26: ıyıce gergın bırı oldum servısımde calıstıgım bırıne kızdım az once gene karnım agrıdı gerızekalı adam gelmıs ben senın yerınde oturacagım orası daha ıyı benım yerımde bunalıyorum ben dıyo (1yıldan fazladır aynı yerlerde oturuyoruz) dedım hangımız hamıle kendını dıye dusunuyorsun dıye demez mı bısey olmaz gıt orda otur bır suru vatandas vardı paraladım adamı terbıyesız dıye de bagırdım 10 yasta buyuk benden uzuldum ama hakettı bır ınsan bu kadar mı dusunur kendını ya :2: neyse bızde oglumla meyve saatımız gelmıs dıye meyve yıyoruz
canım unnado da indirimde bu krem istersen alabilirsin
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi-100 ml
Sağlık ve Bakım Ürünleri
37.90 TL
Ama belkıde cok bunalmıstı bıanlık daralmıstır adam terbıyesz de demeseymıssın keskeafiyet olsn meyveler yarasın :):):) benm doktr yarım elma yıosan yarım armut ye dedı bir mandaln yıosan ıkıncıyı yeme dedı dıkkt et nefsıne hakm ol ck kılo yapıoms oda naslsa bir mandalnadan aldığın kdr vıtamını alıosn kalanı atıosan idrarla ıkı tane yersen bıtanesı tüm vücuttn gidio ama bence meyve nıe kılo aldrsnkı sekerlı olduu ıcın dedı ama blmıorm artk .. neyse knu bu degll.. İİ demişin hamılelık pskolojısı
sağol canım aksam veririm siparişi ozaman. kaç günden gelır bır bılgın varmı acaba?? bide guvenılırmı? bide kargo ucretı hakkında bılgn varmıcooook sağollllllllllllll
Merhaba kızlar nasılsınız :)
Listeye ekledm cnm teskkr edrm :):)summ benim yiğenimin adı güney, seversen hasan güney de olabilir.
merhaba hastanekorkagi kendi adıma iyim cok teskkr edrm sen naslsnnn ?? :)Merhaba kızlar nasılsınız :)
Demi can boğazdan gelir hem şekeri kıs tuzu kıs hamurişini ekmeği kıs ne yıcem ben ozaman :)aaa ben çok meyve yiyorum valla, günde enaz 2 port. mandalin kivi elma havuç salatalık...vs.dahada hiç kilo almadım, meyveden zarar gelmez sen canının istediğini ye bence canım boşveeer:)
Teskkr edermm cnmmm :):):)summ canım oğluşun hayırlı olsun..
bu arada bir derdim vardaki konuyu ben de şimdi okudum sinir oldum..insan tüm erkeklerden şüpheleniyor :26:
İnternet siparişlerinden korkarm ama nolck soncta bilinen bi siteyse akşam eşim gelsin hemen siparişi vereyim, aktardan yağlarıda alcam gerckten gogslerm berbat halde ya görsenz abbbooooooo bu neeeeeeeee dersinzcanım bu siteye üyeyim ama hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir bi siteye benziyor ... kargo ücreti 5.90..
Ama belkıde cok bunalmıstı bıanlık daralmıstır adam terbıyesz de demeseymıssın keskeafiyet olsn meyveler yarasın :):):) benm doktr yarım elma yıosan yarım armut ye dedı bir mandaln yıosan ıkıncıyı yeme dedı dıkkt et nefsıne hakm ol ck kılo yapıoms oda naslsa bir mandalnadan aldığın kdr vıtamını alıosn kalanı atıosan idrarla ıkı tane yersen bıtanesı tüm vücuttn gidio ama bence meyve nıe kılo aldrsnkı sekerlı olduu ıcın dedı ama blmıorm artk .. neyse knu bu degll.. İİ demişin hamılelık pskolojısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?