- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.701
listeye ekledm cnm teskkr edrm :):)
merhaba hastanekorkagi kendi adıma iyim cok teskkr edrm sen naslsnnn ?? :)
demi can boğazdan gelir hem şekeri kıs tuzu kıs hamurişini ekmeği kıs ne yıcem ben ozaman :)
teskkr edermm cnmmm :):):)
internet siparişlerinden korkarm ama nolck soncta bilinen bi siteyse akşam eşim gelsin hemen siparişi vereyim, aktardan yağlarıda alcam gerckten gogslerm berbat halde ya görsenz abbbooooooo bu neeeeeeeee dersinz
summ canım oğluşun hayırlı olsun..
bu arada bir derdim vardaki konuyu ben de şimdi okudum sinir oldum..insan tüm erkeklerden şüpheleniyor :26:
slm arkadaşlar nasılsınız benide aranıza alırmısnız ....
ayy bende okudum o konuyu ama adam arkadaşlarıyla iddaya girmiş bakalım hangimizin eşi bize daha çok güveniyo diye :26:
ne saçma ya kadın delirmiş resmen üstelik doğurmak üzere gerçek ya da şaka bence doğuma kadar o adamla aynı evde kalmasın ya çook sinir oldum ben de hemde çoookkk
merhaba kızlar
sabah hemen derdimi yazdım ve ortadan kayboldum malum işyerindeyiz cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim...
sinirim geçti mi derseniz hala geçmedi eve gidince burnundan getircem ben onun görür o :)
off kızlarrr midem çok kötü bugün bu saate kadar yataktan doğrulamadım
öğürmekten bi hal oldum mideme iyi gelen hiçbişey tatmin etmedi
sürekli hastalıklı gibi yatmaktan dolayı çok üzülüyorum
off kızlarrr midem çok kötü bugün bu saate kadar yataktan doğrulamadım
öğürmekten bi hal oldum mideme iyi gelen hiçbişey tatmin etmedi
sürekli hastalıklı gibi yatmaktan dolayı çok üzülüyorum
Kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz? Şuan erken mi acaba?
Dinletiyorsanız Ne tarz dinletiyorsunuz?
Ben mozart zart zurt taraftarı değilim her nekadar bilimsel olsadaaBeni sıkıyor açıkcasıı
Benim kulağıma hoş gelen müzikleri bebişimde sever diye umuyorumm
Mesela enya ve loreenaya bayılırımm cok dinlendiriyor benii
Ama bir kenan doğulu ve ajda pekkanda keyif aldırıyor
bence de canım..kilidi değiştirsin adamı eve almasın annesinide çağırsın bebişi beklesinler en iyisi..adam hem evinden uzakta annesinin yada arkadaşlarının yanında eziyet çeker, hem bebişi göremez baya bi eziyet olur ona ohh..
Rabbim bana böyle bir duygu yaşamayı nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun,kendimde mayıs doğumluyum ilk bebeğime hamileyim kızmda mayıs doğumlu olacak inşallah.. 21 mayıs 2013 te inşallah rabbim o günleri bize gösterir bebeğimi kucağıma alacağım bütün mayıs 2013 annelerini tebrik eder sağlıklı rahat bol neşeli mutlu huzurlu bir hamilelik dilerim. Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın :)
Kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz? Şuan erken mi acaba?
Dinletiyorsanız Ne tarz dinletiyorsunuz?
Ben mozart zart zurt taraftarı değilim her nekadar bilimsel olsadaaBeni sıkıyor açıkcasıı
Benim kulağıma hoş gelen müzikleri bebişimde sever diye umuyorumm
Mesela enya ve loreenaya bayılırımm cok dinlendiriyor benii
Ama bir kenan doğulu ve ajda pekkanda keyif aldırıyor
hangi siteymiş indirime giren, hatırlarsan yaz lütfen,
ben karar verdim, tekli elektronik pompasını alıcam avent'in, biberonlarda da yeni doğan için iki boy yeterli sanırım, 125ml ve 260ml olanlardan almaya karar verdim. aventte iki çeşit biberon var, pp olan ve pes olanlar (BPA free özelliği hepsinde var) sabahtan beri neymiş farkları diye araştırıyorum. aralarında 10 lira fark var mutlaka bir farkı vardır dedim ve öğrendim ki varmış :) PES olanlar ısıya ve çizilmeye daha dayanıklı hem de daha sağlıklıymış çünkü içeriği kauçukmuş. diğer PP olanlar ise silikonmuş. tabi bu anlattıklarım biberonun özelliği. emzikleri silikonmuş aventin bunu da kauçuk emziğe göre temizlenmesinin daha kolay olduğu yazılmış. benden bu kadar annecikler..
ben de şu sola yatma denemelerinde başarılı olamıyorum, sabah uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi (şimdilik sağa yatmaktan vazgeçtim bu da bir adımdır) sırtımda ciddi ağrılarla uyanıyorum sırt üstü yatarsam. sadece 1 kilo aldım, karnımda da öyle belirgin bir bebek göbeği yok ama sırtıma basınç yapan ne anlayamadım gitti.
geçen gün bir ninni uygulaması indirmiştim, ordan birkaç parça dinlettim...benim annem canım annem'le başlayan bir ninni vardı onu dinlerkende çok duygulanmıştım :)
Geçmiş olsun canımm
Öğürmek gerçekten zormuş dün ben yaşadım ve akşamda aynı şekilde sürdüü
Hatta hamilelikle hassaslaşmayan burnum, hastalıkla beraber tavan yaptıı
Eşim corba ısıtırken kendi yaptığım corbanın kokusuna öğür öğür içim cıktı :26:
cnm yaa üzüldüm bende geçenlerde öleydim bu hafta biraz daha iim mesela iiaşallah sennde hafifleer biraz ilaç almıomusun hiç
çok şükür eşlerimiziden Allah razı olsun hiç bir erkeğe güvenilmez kesinlikle yapmaz demiyorum ama ona güveniyorum yoksa şüpheyle bir ömür geçmez Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın bu acıları yaşatmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?