2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende o siteden alışveriş yapmıştım cnm gayet memlunum

summ canım oğluşun hayırlı olsun..

bu arada bir derdim vardaki konuyu ben de şimdi okudum sinir oldum..insan tüm erkeklerden şüpheleniyor :26:

ayy bende okudum o konuyu ama adam arkadaşlarıyla iddaya girmiş bakalım hangimizin eşi bize daha çok güveniyo diye :26:
ne saçma ya kadın delirmiş resmen üstelik doğurmak üzere gerçek ya da şaka bence doğuma kadar o adamla aynı evde kalmasın ya çook sinir oldum ben de hemde çoookkk

merhaba kızlar

sabah hemen derdimi yazdım ve ortadan kayboldum malum işyerindeyiz cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim...

sinirim geçti mi derseniz hala geçmedi eve gidince burnundan getircem ben onun görür o :)

bence de canım..kilidi değiştirsin adamı eve almasın annesinide çağırsın bebişi beklesinler en iyisi..adam hem evinden uzakta annesinin yada arkadaşlarının yanında eziyet çeker, hem bebişi göremez baya bi eziyet olur ona ohh..

Rabbim bana böyle bir duygu yaşamayı nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun,kendimde mayıs doğumluyum ilk bebeğime hamileyim kızmda mayıs doğumlu olacak inşallah.. 21 mayıs 2013 te inşallah rabbim o günleri bize gösterir bebeğimi kucağıma alacağım bütün mayıs 2013 annelerini tebrik eder sağlıklı rahat bol neşeli mutlu huzurlu bir hamilelik dilerim. Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın :)

off kızlarrr midem çok kötü bugün bu saate kadar yataktan doğrulamadım

öğürmekten bi hal oldum mideme iyi gelen hiçbişey tatmin etmedi

sürekli hastalıklı gibi yatmaktan dolayı çok üzülüyorum

canım benim, sabah bende kızmıştım eşine keşke azcık düşünseydi diye ama..az önce bir derdim var bölümünde bişey okudum.. bi kadın doğuma 5gün kala eşi tarafından aldatıldığını öğrenmiş telefonunda açık seçik mesajlar bulmuş falan..onu okuyunca düşündümde senin eşin bu gibi kişilerin yanında melek bence sende sinirini boşver, bi kenara bırak..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...a-5-gun-var-aldatildigimi-bugun-ogrendim.html

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz? Şuan erken mi acaba?
Dinletiyorsanız Ne tarz dinletiyorsunuz?
Ben mozart zart zurt taraftarı değilim her nekadar bilimsel olsadaa Beni sıkıyor açıkcasıı
Benim kulağıma hoş gelen müzikleri bebişimde sever diye umuyorumm
Mesela enya ve loreenaya bayılırımm cok dinlendiriyor benii
Ama bir kenan doğulu ve ajda pekkanda keyif aldırıyor

Geçmiş olsun canımm
Öğürmek gerçekten zormuş dün ben yaşadım ve akşamda aynı şekilde sürdüü
Hatta hamilelikle hassaslaşmayan burnum, hastalıkla beraber tavan yaptıı
Eşim corba ısıtırken kendi yaptığım corbanın kokusuna öğür öğür içim cıktı :26:

cnm yaa üzüldüm bende geçenlerde öleydim bu hafta biraz daha iim mesela iiaşallah sennde hafifleer biraz ilaç almıomusun hiç

geçen gün bir ninni uygulaması indirmiştim, ordan birkaç parça dinlettim...benim annem canım annem'le başlayan bir ninni vardı onu dinlerkende çok duygulanmıştım :)

çok şükür eşlerimiziden Allah razı olsun hiç bir erkeğe güvenilmez kesinlikle yapmaz demiyorum ama ona güveniyorum yoksa şüpheyle bir ömür geçmez Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın bu acıları yaşatmasınn

slm arkadaşlar nasılsınız benide aranıza alırmısnız ....

Hoşgeldin, mayıs annesi misin sen de? Bebeğinin cinsiyeti belli mi? kaç haftalık? ikili testini yaptırdın mı? (bu soruları cevapladığında kendini bizden gibi hissedeceksin, yani ben öyle unuyorum :)
)

Amin canım, şükürler olsun hepimiz aynı duygular içindeyiz.

ben milupanın sitesindeki klasik müzikleri açtım bikaç gün forum okurken ama gerçekten çok sıkıcı :) sonra karar verdim illaki klasik dinleyecekse kulaklıkları karnıma koyup sadece ona dinleteceğim :) gerçi şimdi kendi sevdiğim dingin müzikleri dinliyorum, hem doğduğunda o da severse benim sevdiklerimi ikimiz için de süper olur :)

en kötüsü sağamı yatmak ki gökçe yani sırt üstü sağa yatmaktan dahamı iyi böyle bildiğin bişeymi var bende daha çok sırt üstü yatardım ama sanki sırt üstü kan akışı daha zor diye en azından şimdi yana yatayım diye çabalıyorum sola yatmak gerektiğini bilyorum ama:44:

geçen gün bir ninni uygulaması indirmiştim, ordan birkaç parça dinlettim...benim annem canım annem'le başlayan bir ninni vardı onu dinlerkende çok duygulanmıştım :)

Ninnide uyutur beni diye korkuyorum
Bide işyerinde ninni biraz sıkıntılı olur
Evde de şuanlık indirme durumum yok

Son düzenleme:

saol cicim enerjik halimden hiç eser yok üzülüyorum bebişi de üzüyorum

ne misafir alabiliyorum ne biryere gidebiliyorum ne doğru düzgün bişey yiyorum hep bitkinim halsizim yorgunum

inşallah şu hamileliğin en güzel zamanları diye anlatılan dönemler bana da vurur artık

cnm yaa üzüldüm bende geçenlerde öleydim bu hafta biraz daha iim mesela iiaşallah sennde hafifleer biraz ilaç almıomusun hiç

çıkarmıyorum diye ilaç vermedi doktorum canım inşallah bikaç haftaya kadar geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…