- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.721
Kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz? Şuan erken mi acaba?
Dinletiyorsanız Ne tarz dinletiyorsunuz?
Ben mozart zart zurt taraftarı değilim her nekadar bilimsel olsadaaBeni sıkıyor açıkcasıı
Benim kulağıma hoş gelen müzikleri bebişimde sever diye umuyorumm
Mesela enya ve loreenaya bayılırımm cok dinlendiriyor benii
Ama bir kenan doğulu ve ajda pekkanda keyif aldırıyor
ben milupanın sitesindeki klasik müzikleri açtım bikaç gün forum okurken ama gerçekten çok sıkıcı :) sonra karar verdim illaki klasik dinleyecekse kulaklıkları karnıma koyup sadece ona dinleteceğim :) gerçi şimdi kendi sevdiğim dingin müzikleri dinliyorum, hem doğduğunda o da severse benim sevdiklerimi ikimiz için de süper olur :)
saol cicim enerjik halimden hiç eser yok üzülüyorum bebişi de üzüyorum
ne misafir alabiliyorum ne biryere gidebiliyorum ne doğru düzgün bişey yiyorum hep bitkinim halsizim yorgunum
inşallah şu hamileliğin en güzel zamanları diye anlatılan dönemler bana da vurur artık
walla ben 1 oturuşta 10 tane mandalin yiyorum. hatta eşim çocuk turuncu çıkçak diyo.. yandim ben o zaman.gelsin kilolar :26:
Kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz? Şuan erken mi acaba?
Dinletiyorsanız Ne tarz dinletiyorsunuz?
Ben mozart zart zurt taraftarı değilim her nekadar bilimsel olsadaaBeni sıkıyor açıkcasıı
Benim kulağıma hoş gelen müzikleri bebişimde sever diye umuyorumm
Mesela enya ve loreenaya bayılırımm cok dinlendiriyor benii
Ama bir kenan doğulu ve ajda pekkanda keyif aldırıyor
saol cicim enerjik halimden hiç eser yok üzülüyorum bebişi de üzüyorum
ne misafir alabiliyorum ne biryere gidebiliyorum ne doğru düzgün bişey yiyorum hep bitkinim halsizim yorgunum
inşallah şu hamileliğin en güzel zamanları diye anlatılan dönemler bana da vurur artık
çıkarmıyorum diye ilaç vermedi doktorum canım inşallah bikaç haftaya kadar geçer
kız ben nerdeyse 2 kilo mandalin yiyommm....ve bol cubuk krakerrrr ..bu yüzden kilo bile vermişim .........inş. bişicikkk olmazzzzz...meyve manyagı oldum yaaa............
Gelir gelir canım benim
Hiç üzülme bebişide üzme annesii
Varsın almayıver misafir, biraz evde oturup dinlen çıkma
Bebişlerimiz sağlık olsunda sonra maaile gezeriz
kız ben nerdeyse 2 kilo mandalin yiyommm....ve bol cubuk krakerrrr ..bu yüzden kilo bile vermişim .........inş. bişicikkk olmazzzzz...meyve manyagı oldum yaaa............
Canım ben bol bol Kur'an dinliyorum sanırım benim oğlum hafız olarak doğacak :
Kur'an dışında slow müzikler, türkü fln benim hoşuma gidiyor onları dinliyorum.
klasik müzikler bana göre hiç değil
hamilelik diyabetini etileyenlerden biri çok meyve yemek kızlar aklınızda olsunn doktorum söyledi fazlası zarar işte herşeyin allah korusun dikkat edin
kızlar biraz evvel kayınvalide aradı. hanfendi dünkü telefon mevzusundan sonra bizde bişey olduğunu anlamış çünkü bulunduğu ortamda oğlunun suratı düşmüş...
bende senin oğlun şöle böle diye anlattım... ohhh içim rahatladı...
kızlar napıyosunuz bakiyim nasıl gidiyo hamişlik karnınız çıktımı benm çıktı akşamları daha çok çıkıyo sabah bişey belli olmuyo ama akşam sanki 7 aylık hamişim gibi çıkyo yetişebilirdem birzdan dr gidicem cinsiyet için eşimi bekliyorum yoksa yarına kalcak bende giderim de eşim bebişi görmek istiyo o yüzden bekliyorum
kızlar napıyosunuz bakiyim nasıl gidiyo hamişlik karnınız çıktımı benm çıktı akşamları daha çok çıkıyo sabah bişey belli olmuyo ama akşam sanki 7 aylık hamişim gibi çıkyo yetişebilirdem birzdan dr gidicem cinsiyet için eşimi bekliyorum yoksa yarına kalcak bende giderim de eşim bebişi görmek istiyo o yüzden bekliyorum
arkadaşlar hepinize merhaba.kusura bakmayın.işlerden dolayı çok katılamıyorum aranıza ama yazdıklarınızdan,göbişlerinizden,cicilerinizden haberim var. hepsi çok güzel maşallah..benimde oğlum olcak kısmetse bgün öğrendim paylaşayım istedim sizlerle.ayrıca üçlü için test oldu.12 Aralıkta da ayrıntılı usg çekelim dedi doktorum..ama oğlum o kadar güzel gösterdiki kendini.müsait zamanda resmi yüklerim inş..artık kısmetse bende başlarım alışverişe. Allaha emanet olun hepiniz..
pekbıcıcı canım brz gec oldu ama o bahsetttıgın topıge usg resmını tekrar ekledım ben
bı ara bakıp belkı bı yorum yaparsn tabı belkı oda gordugun resım ama
bılmıyorum en azından onu anlamıs oluruz
biz eşimle çok gezen tiplerdeniz evde oturmayız desem yeridir ya arkadaşlarımız gelir ya bizler biyerlere gideriz hep bi aktivite halindeydik hamileliğim de böyle geçecek sanmıştım
6 haftalıkken 14 saat yolculuk yapıpı kemere gitmiştik evde kalmak sanırım beni depresif yaptı ruhum daraldı sankii yinede şükür halimize ne diyelim bebeğim için sabrediyorum iyiki var onu seviyorummmmmaman ben iyice duygusala bağladımm yahuu ağladım ağlıycam
bende de durum aynı, sadece azcık kilo almışım gibi görünüyorum ama akşamları 6-7 aylık :) gazdır o gaz deyip geçiyorum ama eşim çok mutlu oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?