2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım ben bol bol Kur'an dinliyorum sanırım benim oğlum hafız olarak doğacak :
Kur'an dışında slow müzikler, türkü fln benim hoşuma gidiyor onları dinliyorum.
klasik müzikler bana göre hiç değil

Bende gıııyy gıııy müzikten hiç hazetmiyorum
Bebeğimede dinletmiyorum
Ama tekme zamanları geldiğinde göbişe bende kulaklık koyup dinletcem tepkisine bakacağımm
Tepik tepik olursa hoşlanmadı, hiç tepki vermiyorsa uyuyor demek ki sevdi derim
Şuan o işkenceye sokmayım

Gelir gelir canım benim
Hiç üzülme bebişide üzme annesii
Varsın almayıver misafir, biraz evde oturup dinlen çıkma
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda sonra maaile gezeriz

Son düzenleme:
walla ben 1 oturuşta 10 tane mandalin yiyorum. hatta eşim çocuk turuncu çıkçak diyo.. yandim ben o zaman.gelsin kilolar :26:

kız ben nerdeyse 2 kilo mandalin yiyommm....ve bol cubuk krakerrrr ..bu yüzden kilo bile vermişim .........inş. bişicikkk olmazzzzz...meyve manyagı oldum yaaa............

pekbıcıcı canım brz gec oldu ama o bahsetttıgın topıge usg resmını tekrar ekledım ben
bı ara bakıp belkı bı yorum yaparsn tabı belkı oda gordugun resım ama
bılmıyorum en azından onu anlamıs oluruz

ben dün basladımmm bebişime meryem suresi ve yusuf suresi dinletmeye.....kuran dinletiyorummm.....

iişallah cnm bir an evvel biter, bıçak gibi kesilse ne ii demi

kız ben nerdeyse 2 kilo mandalin yiyommm....ve bol cubuk krakerrrr ..bu yüzden kilo bile vermişim .........inş. bişicikkk olmazzzzz...meyve manyagı oldum yaaa............

vallahi bende sendenim cnm meyve konusunda

Gelir gelir canım benim
Hiç üzülme bebişide üzme annesii
Varsın almayıver misafir, biraz evde oturup dinlen çıkma
Bebişlerimiz sağlık olsunda sonra maaile gezeriz

biz eşimle çok gezen tiplerdeniz evde oturmayız desem yeridir ya arkadaşlarımız gelir ya bizler biyerlere gideriz hep bi aktivite halindeydik hamileliğim de böyle geçecek sanmıştım
6 haftalıkken 14 saat yolculuk yapıpı kemere gitmiştik evde kalmak sanırım beni depresif yaptı ruhum daraldı sankii yinede şükür halimize ne diyelim bebeğim için sabrediyorum iyiki var onu seviyorummmmm aman ben iyice duygusala bağladımm yahuu ağladım ağlıycam

Son düzenleme:

hamilelik diyabetini etileyenlerden biri çok meyve yemek kızlar aklınızda olsunn doktorum söyledi fazlası zarar işte herşeyin allah korusun dikkat edin

İnşallah canım ne güzel dinine bağlı bir evlat yetiştirmek
Bende hep dualarımda; Allah'ını bilen, dinine ve ailesine bağlı, vatanını milletini seven evlat nasip eyle Rabbim derim
İnşallahda ahlakı güzel evlatlar yetiştirebiliriz
Ağlakım diye ; Slow müzik dinlemiyorum ben
En çokta ziynet salinin herşey güzel olacak şarkısını dinliyorum
Herşey güzel olacak senle oluncaa (ben orayı bebişim olunca diye değiştirip söyluyorum )

hamilelik diyabetini etileyenlerden biri çok meyve yemek kızlar aklınızda olsunn doktorum söyledi fazlası zarar işte herşeyin allah korusun dikkat edin

evet şekeri meyvede çok yükseltir
onunda şöyle bi çözümü var meyve ile birlikte yoğurt veya süt tüketirseniz
meyve şekerinin ani şeker oynatmalarına karşı önlem almış olursunuz

kızlar biraz evvel kayınvalide aradı. hanfendi dünkü telefon mevzusundan sonra bizde bişey olduğunu anlamış çünkü bulunduğu ortamda oğlunun suratı düşmüş...

bende senin oğlun şöle böle diye anlattım... ohhh içim rahatladı...

kızlar napıyosunuz bakiyim nasıl gidiyo hamişlik karnınız çıktımı benm çıktı akşamları daha çok çıkıyo sabah bişey belli olmuyo ama akşam sanki 7 aylık hamişim gibi çıkyo yetişebilirdem birzdan dr gidicem cinsiyet için eşimi bekliyorum yoksa yarına kalcak bende giderim de eşim bebişi görmek istiyo o yüzden bekliyorum

ohhhh için soğumuş iyi olmuş, ama artık barııış

arkadaşlar hepinize merhaba.kusura bakmayın.işlerden dolayı çok katılamıyorum aranıza ama yazdıklarınızdan,göbişlerinizden,cicilerinizden haberim var. hepsi çok güzel maşallah..benimde oğlum olcak kısmetse bgün öğrendim paylaşayım istedim sizlerle.ayrıca üçlü için test oldu.12 Aralıkta da ayrıntılı usg çekelim dedi doktorum..ama oğlum o kadar güzel gösterdiki kendini.müsait zamanda resmi yüklerim inş..artık kısmetse bende başlarım alışverişe. Allaha emanet olun hepiniz..

benımmmde gunduz bişi yok gece kocaman cnm :)

evet insan eşiyle gidince daha mutlu oluyor yaaa onunda görmesi birlikte yaşamak o heycanı bizde kısmetse yarın birlikte gidicez eşimlee :)

bende de durum aynı, sadece azcık kilo almışım gibi görünüyorum ama akşamları 6-7 aylık :) gazdır o gaz deyip geçiyorum ama eşim çok mutlu oluyor..

maşallah canm artık alırsın bişeyler benimkide belli olsada başlasam artk hayırlısıyla

Hemen bakıyorum canım

Yine gezersiniz canım benimm
Hiç moralini bozma bunları düşünüptee
Bende buaralar evci çıkmak istiyorum
Dışarıya cıkmak istemiyorum

bende de durum aynı, sadece azcık kilo almışım gibi görünüyorum ama akşamları 6-7 aylık :) gazdır o gaz deyip geçiyorum ama eşim çok mutlu oluyor..

5 kilo almışım ama göyüslerim acayip büyüdü daha da büyür diyolar sinir oluyorum ya kocaman kocaman nadideyi geçicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…