2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende de durum aynı, sadece azcık kilo almışım gibi görünüyorum ama akşamları 6-7 aylık :) gazdır o gaz deyip geçiyorum ama eşim çok mutlu oluyor..

Çok şükür bu sabah tartıldım hiç kılo almamışım ... Gülsevdamın yazılarını okudukca ıyıce kafaya takıyorum kılo olayını Maşallah ne kdarda saglıklı beslenıyor..:)

benımmmde gunduz bişi yok gece kocaman cnm :)

evet insan eşiyle gidince daha mutlu oluyor yaaa onunda görmesi birlikte yaşamak o heycanı bizde kısmetse yarın birlikte gidicez eşimlee :)

aynen öyle benimki şimdi aradı gidemiyormuşuz artık yarına kaldı 1 gün daha sabredicez artık

eveeet ben de çok seviyorum o şarkıyı
Bir de mustafa ceceliden Sevgilim var bu aralar favorim.
Bebeklerin Kur'an dinleyerek sakinleştiğini hep duymuşumdur.
Bir de benim eşim çok farklı bi insandır. inanılmaz özel olduğunu hissediyorum insanlık olarak, ahlak olarak, edep olarak..
kayınvalidem hep der beni karnımdayken bile hiç yormadı üzmedi,hamile oldugumu anlamadım bile. bu yaşa gelene kadar da bir of dememişimdir ondan diye.
Eşime hamileyken çok Kuran okurmuş.
ben de babası gibi bir oglum olsun istiyorum.

bende okuduklarımdan bebeğin gramını+amniyon sıvısını+plesantayı ve rahimi hepsini hesapladım şu sıralar 750 gr almam normal diye kendi kendime düşünüyodum hehehe

Uff yarın akşam misafirim var
eşimin iş arkadaşlarından bide ilk defa gelecekler
hadi yapacaklarımın listesini alınacakları yaptımda
hepsi taze olunca güzel olacak sankim
neyapsaski :44:
Bide size soru biri mayalı poğaça tarzında oda bu akşamdan güzel olmaz dimi?

benim de gündüzleri karnım dümdüze yakın ama akşamları biraz şişiyor. her hafta c.tesi tartılıyorum bu c.tesi 500 gr almışım hamileliğimin başından beri.
sanırım iç karnım geniş nerdeyse 17 hafta bitti bizim halen göbek yok sayılır :)

gökçe aslında mayalı poğaca hemen bayatlamadığından bugünden yapabilirsin bence... yarın bi de mayalanmasını felan bekliycen işini uzatır gibi.

bende okuduklarımdan bebeğin gramını+amniyon sıvısını+plesantayı ve rahimi hepsini hesapladım şu sıralar 750 gr almam normal diye kendi kendime düşünüyodum hehehe

Canım sen kılo aldınmı bılmıyorum ama 16. hafta öncesınden alınan kılolar bebbek ıcın hiç bir faydası yokmus :) Sen 16. haftanın ıceındeymıssın .. bundan sonrakı zamanlarda kontrollu bır sekılde kılo almaya başlarsın :)

canm senin cinsiyet belli olmuştur dur tahmin ediyim oğlun olcak sanırsam

Tatlı olarak tramisu önerebılırım .. hem hafif, yapımı kolay ve cokta enfes oluyor :)

gökçe aslında mayalı poğaca hemen bayatlamadığından bugünden yapabilirsin bence... Yarın bi de mayalanmasını felan bekliycen işini uzatır gibi.

dimi? Yarına bi tek böreğim le ıvır zıvırım kalır
ya bide işten6 da çıkıyorum herhalde 8 gibi gelirler
oo çok sıkışıcam yarın
hafta için bide böyle ilk gelenler pek bi zevkli olmuyomuş

selam anne adayları ben 2008 nısan -2012 mayıs
2 erkek annesı olarak bır bakıyım dedım sorunuz olursa cevaplarım...

Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 183 gün kaldı.
Bebeğinizin kolları vücut büyüklüğüne göre nihayi oranına erişti fakat bacakları hala vücuduna göre daha kısa. Bebeğinizin dalağı artık tamamen işlevsel. Hamileliğiniz sırasında rahminizin ağırlığı yaklaşık 360 kat artarak yaklaşık 28 gr dan yaklaşık 1,13 kg a çıkacak.

Ne kadar ılgınc dimi..:) Rahmınde bu agırlıgı hisseden oldumu ..?

canm bence bugün yapma poğaçayı bide mayalı poğaçaya maden suyu katıyorum hemncecik kabarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…