2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Koç ve boğa 2 erkek annesı :) Bende 2 koç erkek annesıyım :)) Şimdiki bebebgımın boga olmasını cok ısterdım ama ıkızler olacak sanırım ...:)

Boğa olan oglum cok ılgı alakayı sevıyor eşım ıkızler..cınsıyet bellı oldu mu sızın koç erkeklerı ne kadar..
ben süt sağma makinası kullanıp kullanmadığınızı ve marka tavsiyenizi merak ediyorum. :)

canım ılk oğlumda almadım cok cektım ıkıncısınde medela aldım cok faydasnıı gordum...

prensin hayırlı olsun cnm belirtilerin neydi ???

saglıklı gelsın paşamız

evet cnm kacırmısım:)
bende anca evde tayt gıyebılıyorum hamıle taytı aldım cok rahat ...de facto hamıle kıfayetlerı var ama 1 tane pantolon gordum belkı dıger magazalarında vardır
hayırlısı olsun cnm gozun aydın sen lıstede eklı degılsın bılgılerını ozelden yollada ekleleyım
Bu seferde bildimm hemde dosdoğru bildimmm
kutlayalım bunu

benden 3 lu ıstemedı ama 4 lu ıle ılglı bırsey demedı bend e 19. haftamda gıdıcem

kutlayalım bunu

Ama bunda itiraf ediyorum kopya çektimm, daha öncesinde doktor demişti çünkü
Sadece yanıltıcı cümlesine düşmedim summın
Biraz uğraştırdı diyince herkes genelde kız düşündü sanırımm :44:
Ama ben erkek dedimm
Bildim mi bildim ama dimii
Zaten bi summ bide kendimde dosdoğru tutturacağım sanırım

Cınsıyetını merakla beklıyoruz hala =)) doktor kız olabılır dedı ama ben fazla umutlanmak ıstemıyorum netleşene dek :).. Koç erkeklerının bırı 8 .. dıgerı 6 yasında canım :)

hadı bıldın varsayalım napaım yoksa boyle olmucak

canım koc erkegı nasıl?sankı benım oglan koc olacak gıbı gelıyo:)

teşekkür ederiz teyzesiii

canm dr sana ne dedi ilk baştan anlatırmısın çünkü bana kıza benziyo ama yanılma da olabilir dedi

kizlar usg de rahim agzi boyunuzu kac olcuyorlar benim 3.1 cm cikmis ,dr birsey demedi ama sizin degerler kac acaba?

bir de cinsiyetlerini ogrenen arkadaslar tebrik ederim!!!

hadı bıldın varsayalım napaım yoksa boyle olmucak

canım koc erkegı nasıl?sankı benım oglan koc olacak gıbı gelıyo:)

Canım ALLAH yardımcın olsun Ha bide sarısınsa offf offf...=)) bırı 23 mart digeri 26 mart'lı... büyüğü çok uysaldı mulayimdi okul donemıne kadar sonra kabak çiçeği gibi acıldı ....:))) ama küçüğü kımseye sevdırmez kendını benden başka....çok agresif dediğim dedik çaldıgım düdük misali... Tabiki iyi yönleride var... çok merhametlıdır ne istedıgını bılen bırı,, kişiliğini sımdıden oturtmus gibi goruyorum onu :) Anlayacagın ıyı yonlerıde var kötü yonlerıde var her burc gibi :)

kizlar usg de rahim agzi boyunuzu kac olcuyorlar benim 3.1 cm cikmis ,dr birsey demedi ama sizin degerler kac acaba?

bir de cinsiyetlerini ogrenen arkadaslar tebrik ederim!!!
bana sımdıye kadar hıc soylemedı cnm

hadı yaaacevremde hıc koc erkegı yok 21 nısandan sonra dogarsa boğa:)esımde boga:)aslnda ıyıdır boga napalım artık sansıma ne cıkarsa

Unnado sitesine ben oğlum için alışveriş yapıyorum.. Kesinlikle güvenilir bir site.. İlk kurulduğu andan itibaren takipçisiyim.. İyi markaları satışa çıkarıyorlar..

Mail adresinizi bildirirseniz üyelik davetiyesi gönderebilirim.

canm dr sana ne dedi ilk baştan anlatırmısın çünkü bana kıza benziyo ama yanılma da olabilir dedi

Aynı cümleyi bana kullandı canımm
11+6 da çıkıntı yok kız olabilir ama belli olmaz 16. haftada netleşir dedi :44:
Bizde bekliyoruz
Sağlıklı olsunda meleklerimiz ilk cocuğumuz

ashanur benim rahim ağzı boyum 2 cm.. ben bu yüzden geçen hafta ameliyat oldum işte.. Rahim ağzına dikiş atıldı benim yani serklaj işlemi yapıldı.

Buradada yazdım rahim ağzı boyunuzu ölçtürün diye.. Ortalama 4 cm civarında olmalı bu dönemde.. 2,5 cm altı risk altında.. Düşük ya da erken doğum tehditi altında..

unnado'yu bende epeydir takip ediyorum ama henüz bişey almamıştım.
Sanırım artık yavaş yavaş hazırlıklara başlayabiliriz..

bizde erkenden alışveriş yapmak iyi değil derler. içim gidio ama hep kendimi frenliyorum.
ama artık dayanamıcak :)

canım koc erkegı nasıl?sankı benım oglan koc olacak gıbı gelıyo:)[/QUOTE]

koç erkeği kıskanç olur.ve çok inat..eşim koç'ta ordan biliyorum..

canım ben de epeydir takip ediyorum.
ama ilk alışverişimi 9 kasımda yaptım bugün oldu halen elime geçmedi
şimdi baktım yeni kargoya vermişler. ki son kargolama tarihi 16 kasımdı.
o yüzden bidahaki alışverişte bi durup düşünücem gibi gelio.

İlk hamileliğimde 26.haftadan 36.haftaya kadar rahim ağzı sorunu yüzünden kavun karpuz gibi yatarak geçirdim oğlum zamanında doğsun diye... Benim sorunumu doktor 26.haftada farketmişti..
Normalde bu haftalarda ölçülmesi gerekiyor.. Sorun var ise dikiş atılması için belli haftalar arasında atılabiliyor.. Benim ilkinde geç farkedildiği için dikiş atılmadı aksine doğumu tetikler dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…