- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.761
prensin hayırlı olsun cnm belirtilerin neydi ???
Koç ve boğa 2 erkek annesı :) Bende 2 koç erkek annesıyım :)) Şimdiki bebebgımın boga olmasını cok ısterdım ama ıkızler olacak sanırım ...:)
ben süt sağma makinası kullanıp kullanmadığınızı ve marka tavsiyenizi merak ediyorum. :)
prensin hayırlı olsun cnm belirtilerin neydi ???
evet cnm kacırmısım:)Canım bu konunun açılma sebebi deneyimli bir annenin tavsiyeleri üzerine benim yazdıklarımdı, kaçırdın sanırım sen, ekliyorum ben alta, onun dediğine göre herkese gerekli çünkü..
Güzel haberlerine çok sevindim canım, senin kocan jetonu geç düşenlerden demek ki azcık :) Bundan sonra bebeğinizi görmeye birlikte gitmek için sen de fırsat yaratmaya çalışırsın. İnşallah seni üzen her şey geride kalır.
ben de deneme yanılma yoluyla öğrenmiştim canım, yalnız hissetme kendini :)
Haklısın insan etkisinde kalıyor ama sen tersini bilmekte gerçekten başarılısın :))) bu konudaki ihtisasına devam etmelisin bence, hem tabloya cicinin tahmini ve doktoru dediği şeklinde 2 sütun eklenmesi fikrini de çok sevdim, ihtimal hesaplamada işe yarar mutlaka :))
bende anca evde tayt gıyebılıyorum hamıle taytı aldım cok rahat ...de facto hamıle kıfayetlerı var ama 1 tane pantolon gordum belkı dıger magazalarında vardırkızlar hamileliği taytla geçirim die düşünüodum ama eşim izin vermio tayta karşı bir önyargı içinde:)onun dışında şuanda karnım çıkmadı ama kotların göbek kısmını sıkı sıkı hissediorum oturunca rahatsız oluyorum, lcw dışında uygun fiyatlı hamile kotu satan nereler var bilginiz var mı
hayırlısı olsun cnm gozun aydın sen lıstede eklı degılsın bılgılerını ozelden yollada ekleleyım
Başta kordonu denk geldığı ıcın bacak arasına goremedık hıc bısey kız da olablr erkekse organını gormeden bısey dıyemem gıbı seyler soyledı kız da olablr dıynce pek bi sevindim iyice ekrana agzımı ayırdım
Evet canm erkege benzetmıstı bır ay once ama benzeten benm doktorum degıldı ıkılı test ıcın olcum yapan doktor solemıstı kesn bısey dıyemem ama, henuz erken demşti.. :44:
Tamam tamam soluyorum uzun ugraslar sonucunda gorebıldık erkek dedıbaşta baya bı heveslenmısdım kız mı acaba dıye ama olsun oğlusum olcakmıssssss ismi de hazır babamz sağolsn boyu baştan ayak ucuna 20cm dedı 135gram mı dedı sanırım ole demıstı parmakları bıle sayılıodu yaa doktor karnıma vurdukca bı oynadı bı oynadı gormelıydnz teyzelerı cok duygulandım babamız cok şımark olck galıba dedı doktorumzda hareketlı cocuk ıı olr dedı yerı rahat suyun ıcınde yuzuyo dedı.. Hareket hissediomsn dedı bıkac kere hıssettm sankı dedm.. o bagırsak hareketıdr 5.aydan once hıssetmen ımkansz ılk cocukta ddı cunku daha cok kucuk dedı anlattı gzl guzell belim agrıyo dedım normal dedı.. bitane mıdeme surup verdı bıde kan ılacı verdı gyno ferro dıe oda aç karnına sabah ıcılcekmıs nasıl ıcıcem blmıyorm.. Balığa da taktı kafayı haftada 2 3 kere yemeye cals dedı ama yıemıormkı yaa bundan snra yemeye calıscam amaa işte bu kadarrrrrrr
Bu seferde bildimm hemde dosdoğru bildimmm
Kızlar yaa ben doktora gittiğimde 14+3tü bebeğim. doktor 1 ay sonra çağırdı yani 19. hafta içinde olacak o zaman. Ama hastaneyi arayıp sordum 4lü test hangi haftalarda yapılıyor diye en geç 16 dediler. Acaba doktorum risk görmediğinden direkt ayrıntılı ultrasona mı alacak diye düşünüp onun ne zaman olduğunu sordum o da 20-25. haftalar arasında oluyormuş. Doktorun son muayenedeki ilgisizliğine çok sinir olmuştum zaten şimdi kara kara düşünüyorum. Onun dediği tarihte mi gitsem. 4lü testi yaptırmayan var mı aranızda??
kutlayalım bunu
Boğa olan oglum cok ılgı alakayı sevıyor eşım ıkızler..cınsıyet bellı oldu mu sızın koç erkeklerı ne kadar..
canım ılk oğlumda almadım cok cektım ıkıncısınde medela aldım cok faydasnıı gordum...
saglıklı gelsın paşamız
Ama bunda itiraf ediyorum kopya çektimm, daha öncesinde doktor demişti çünkü
Sadece yanıltıcı cümlesine düşmedim summın
Biraz uğraştırdı diyince herkes genelde kız düşündü sanırımm :44:
Ama ben erkek dedimm
Bildim mi bildim ama dimii
Zaten bi summ bide kendimde dosdoğru tutturacağım sanırım
Cınsıyetını merakla beklıyoruz hala =)) doktor kız olabılır dedı ama ben fazla umutlanmak ıstemıyorum netleşene dek :).. Koç erkeklerının bırı 8 .. dıgerı 6 yasında canım :)
el mahkum ama jiletten sonra çıkıyolar ya çok rahatsız ediyo benibakalım bi şekilde halletcez artık.... yarısını alıp görünmeyen kısımları almasmmı acaba
hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
canım geçmiş olsuninşallah hiçbişeycik çıkmaz gör bak kuzucuğun sapasağlam hayırlı olsun bu arada bi pipili daha
artık çok geç herkese bi yorum yaptın malesefsen erkek,, zeynep kız dedi... senin tahminin tersi çıkarsa, e zeynepte hep doğru tahmin ediyo zaten bu demek oluyoki
benimde kızım oluyo
Ama bunda itiraf ediyorum kopya çektimm, daha öncesinde doktor demişti çünkü
Sadece yanıltıcı cümlesine düşmedim summın
Biraz uğraştırdı diyince herkes genelde kız düşündü sanırımm :44:
Ama ben erkek dedimm
Bildim mi bildim ama dimii
Zaten bi summ bide kendimde dosdoğru tutturacağım sanırım
hadı bıldın varsayalım napaım yoksa boyle olmucak
canım koc erkegı nasıl?sankı benım oglan koc olacak gıbı gelıyo:)
bana sımdıye kadar hıc soylemedı cnmkizlar usg de rahim agzi boyunuzu kac olcuyorlar benim 3.1 cm cikmis ,dr birsey demedi ama sizin degerler kac acaba?
bir de cinsiyetlerini ogrenen arkadaslar tebrik ederim!!!
Canım ALLAH yardımcın olsunHa bide sarısınsa offf offf...=)) bırı 23 mart digeri 26 mart'lı... büyüğü çok uysaldı mulayimdi okul donemıne kadar sonra kabak çiçeği gibi acıldı ....:))) ama küçüğü kımseye sevdırmez kendını benden başka....çok agresif dediğim dedik çaldıgım düdük misali... Tabiki iyi yönleride var... çok merhametlıdır ne istedıgını bılen bırı,, kişiliğini sımdıden oturtmus gibi goruyorum onu :) Anlayacagın ıyı yonlerıde var kötü yonlerıde var her burc gibi :)
canm dr sana ne dedi ilk baştan anlatırmısın çünkü bana kıza benziyo ama yanılma da olabilir dedi
Unnado sitesine ben oğlum için alışveriş yapıyorum.. Kesinlikle güvenilir bir site.. İlk kurulduğu andan itibaren takipçisiyim.. İyi markaları satışa çıkarıyorlar..
Mail adresinizi bildirirseniz üyelik davetiyesi gönderebilirim.
Unnado sitesine ben oğlum için alışveriş yapıyorum.. Kesinlikle güvenilir bir site.. İlk kurulduğu andan itibaren takipçisiyim.. İyi markaları satışa çıkarıyorlar..
Mail adresinizi bildirirseniz üyelik davetiyesi gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?