2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende ucuncuyu dusunuyordum ama boğa olan oglum benı cok yordu bır buyutsem yeter ıkı gelınım olur artık ne edelım

saglıklı şekilde kucagına alırsın ınsanlahh

Valla dün kayınvalidem diyor kızım çok sanşlısın bir oğlun vardı bir de kızın olacak...Dedim anne şans ile ne alakası var.. Kendisinin 3 oğlu var.. Kız torun sevinçle karşılandı dolayısıyla..

canim gecmis olsun,haklisin bende merak ettim ama dr bir uyarida bulunmadi herhalde evdeyim ve genelde dinleniyorum diye,nette 3 cm asagisi riskli diye okudum,

summ oğluşun hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inş

kızlar usg fotolarını paylaştım cinsiyet tahmini istiyorum lütfenn
:44:

Yaaa arkadaşlar bu çatlak olayı tamamen kişinin kendi cilt yapısı ve nemlendirmeniz ile alakalı... Nasıl nemlendirirseniz nemlendiririn ister vazelin, ister lierac, ister susam badem yağı..ister bebe yağı,, yeter ki nemlendirin...

Benim gram çatlağım olmadı ancak kızkardeşimin oldu yapı çok önemli..

koç erkeği kıskanç olur.ve çok inat..eşim koç'ta ordan biliyorum..

ayyyyy ben ınat esım ınat oglum ınattevın halını dusunemıyorum[/QUOTE]

ben hep yay burcu olmasını istemiştim ben yay burcuyum çunku..seviyorum burcumu..ama boğa olcak galiba bizimki.. olsun kuzenim boğa ve gayette iyi biri çok severim kendisini :))

benim ablamda annemde yok.ama nemlendirdiler mi bilmiyorum..ben yine de özlemimi alıyım da süreyim bişeyler..
sonra bikini falan giyemeyiz ne me lazım.. :18:

ayyyyy ben ınat esım ınat oglum ınattevın halını dusunemıyorum

ben hep yay burcu olmasını istemiştim ben yay burcuyum çunku..seviyorum burcumu..ama boğa olcak galiba bizimki.. olsun kuzenim boğa ve gayette iyi biri çok severim kendisini :)) [/QUOTE]

ogalar ıyıdır aslında evcıldır:))))ama hepsımı bılmem benım esım cok sınırlıı

bende hep balık burcu olsun ıstemısımdır duygusal oluyorlar ben ıkızlerım ıstemezdım ıkızler olmasını acayıp haddınden fazla karasrsızım

Aynı cümleyi bana kullandı canımm
11+6 da çıkıntı yok kız olabilir ama belli olmaz 16. haftada netleşir dedi :44:
Bizde bekliyoruz
Sağlıklı olsunda meleklerimiz ilk cocuğumuz

bize de doktor havuç göremiyorum dedi..kız gibi dedi ama kesin değildi..artık aralık başında gittiğimizde öğrencez..ama çok merak ediyorum..ilk kıyafetini almak istiyorum..

Amın canım hosgedın
Ins canım bugunlerde gececek ıste anne olmak kolay degıl dıye bu yuzden dıyorlar sanırım hamılelık donemı buyutme donemı zor ama guZel seyler
14 haftadan sonra kuran dınletmeye baslayacagım ben hem asına olsun kuranı kerıme hem de sakın bır cocuk olsun

Eve gelır gelmez kendımı yataga attım oyle cok uykum varkı esım dısardan yıyecek almaya gıttı ne bende yemek yapacak hal var ne de esımde melegım kusura b akmasın bu aksamlık boyle olacak :26:

Eve gelır gelmez kendımı yataga attım oyle cok uykum varkı esım dısardan yıyecek almaya gıttı ne bende yemek yapacak hal var ne de esımde melegım kusura b akmasın bu aksamlık boyle olacak :26:

en ıysnı yapmıssı cnm arada sımartmak lazım kendımıızı afıyet bal seker olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…