- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.781
cnm dualarımız seninle gelmiş eçmiş olsun inş
sonuçlarda temiz çıkacak ama sen hep yat tuvalete sadece kalk
dinlen hep ve sonuçları kurma kafanda
rabbimin vardır bildiği hayırlısıyla iyi olur diye düşün
canım koc erkegı nasıl?sankı benım oglan koc olacak gıbı gelıyo:)
canım koc erkegı nasıl?sankı benım oglan koc olacak gıbı gelıyo:)
Cınsıyetını merakla beklıyoruz hala =)) doktor kız olabılır dedı ama ben fazla umutlanmak ıstemıyorum netleşene dek :).. Koç erkeklerının bırı 8 .. dıgerı 6 yasında canım :)
bu lierac krem yerine vazelin falan alsak işe yaramaz mı ki???
ashanur benim rahim ağzı boyum 2 cm.. ben bu yüzden geçen hafta ameliyat oldum işte.. Rahim ağzına dikiş atıldı benim yani serklaj işlemi yapıldı.
Buradada yazdım rahim ağzı boyunuzu ölçtürün diye.. Ortalama 4 cm civarında olmalı bu dönemde.. 2,5 cm altı risk altında.. Düşük ya da erken doğum tehditi altında..
koç erkeği kıskanç olur.ve çok inat..eşim koç'ta ordan biliyorum..
Yaaa arkadaşlar bu çatlak olayı tamamen kişinin kendi cilt yapısı ve nemlendirmeniz ile alakalı... Nasıl nemlendirirseniz nemlendiririn ister vazelin, ister lierac, ister susam badem yağı..ister bebe yağı,, yeter ki nemlendirin...
Benim gram çatlağım olmadı ancak kızkardeşimin oldu yapı çok önemli..
ayyyyy ben ınat esım ınat oglum ınattevın halını dusunemıyorum
cnm benım kuzenım nısanda dogum yaptı hep vazelın kullandı hıc catlagı yok annemde bızlerde hep vazelın kullanmıs:)bende vazelın kullanıyorum.gercı bunye meseleseıymıs
Aynı cümleyi bana kullandı canımm
11+6 da çıkıntı yok kız olabilir ama belli olmaz 16. haftada netleşir dedi :44:
Bizde bekliyoruz
Sağlıklı olsunda meleklerimiz ilk cocuğumuz
Amın canımRabbim bana böyle bir duygu yaşamayı nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun,kendimde mayıs doğumluyum ilk bebeğime hamileyim kızmda mayıs doğumlu olacak inşallah.. 21 mayıs 2013 te inşallah rabbim o günleri bize gösterir bebeğimi kucağıma alacağım bütün mayıs 2013 annelerini tebrik eder sağlıklı rahat bol neşeli mutlu huzurlu bir hamilelik dilerim. Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın :)
Ins canım bugunlerde gececek ıste anne olmak kolay degıl dıye bu yuzden dıyorlar sanırım hamılelık donemı buyutme donemı zor ama guZel seyleroff kızlarrr midem çok kötü bugün bu saate kadar yataktan doğrulamadım
öğürmekten bi hal oldum mideme iyi gelen hiçbişey tatmin etmedi
sürekli hastalıklı gibi yatmaktan dolayı çok üzülüyorum
14 haftadan sonra kuran dınletmeye baslayacagım ben hem asına olsun kuranı kerıme hem de sakın bır cocuk olsunKızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz? Şuan erken mi acaba?
Dinletiyorsanız Ne tarz dinletiyorsunuz?
Ben mozart zart zurt taraftarı değilim her nekadar bilimsel olsadaaBeni sıkıyor açıkcasıı
Benim kulağıma hoş gelen müzikleri bebişimde sever diye umuyorumm
Mesela enya ve loreenaya bayılırımm cok dinlendiriyor benii
Ama bir kenan doğulu ve ajda pekkanda keyif aldırıyor
Eve gelır gelmez kendımı yataga attımoyle cok uykum varkı esım dısardan yıyecek almaya gıttı ne bende yemek yapacak hal var ne de esımde melegım kusura b akmasın bu aksamlık boyle olacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?