2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
en ıysnı yapmıssı cnm arada sımartmak lazım kendımıızı afıyet bal seker olsunn

Tsk ederız gercı vıcdan azabımda var ama ne yapayım sureklı de saglıklı beslenemem kı ıs yerınde cok dıkkat edıyorum da evde olmuyo :26: gelır gelmez gozum yataga ılısıyo yatmadan yogurt yerım dengeler ıns :2:

ne guzel en azından vıcdan azabı cekıyorsun ben gunde 5 öğün hiç bıkmadan usanmadan burger yıyebılırımhamıle kalmadan once bu kadar yemezdım ayda yılda 1 sımdı haftada 2-3

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil.....sizlere catlak konusunda neler yaptiginizi sormak istiyorum ben henuz birsey kullanmaya baslamadim acaba gecmi kaldim doktorum bir kac krem onerdi ama bir eczaci arkadas kremlerin faydasi olmadigini soyluyor cok kararsiz kaldim sizler neler kullaniyorsunuz

Canım lireac krem kullananlar var, zeytinyağ kullananlar, bebek yağı kullananlar var. benim yaptığım gibi aktardan çatlak yağı diye yağ karışımı alıp kullanan var. bir de o içeriğindeki yağları kendi alıp karıştırıp kullananlar var. karışım yapmayı düşünürsen kullanan arkadaşlar neler kattıklarını yazar sanırım..

doktoruma soyledım alttan muayene edıcegınız zaman onceden soyleyın jılet kullanmak ıstemıyorum ama mecbur kullanıcam
aa olurmu askolsun rahat ol dedı ama rahat edemem napıcaz bılemıyorum bende
2 yılda bıterse cımbızla sukret sen:)

Veeeee oğlummm geliyorrrr ayaz'ım gelıyorrrr tyzelerıııı :) pekbicici'cim kız demiştinnnnn :) gercekten tersı olduuu :)

oy oy dun hep kız haberı bugun erkek haberı :) hayırlı olsun canım bence sasırmaman gerekırdı pekbıcıcı ne derse zıttı cıkıyor cunku :)

cok gecmıs olsun canım yat uzan dınlen Rabbım hayırlısıyla bugunlerı atlatmanı nasıp eylesın ..

doktor cok onemlı canım aman dıkkat ıcıne sınmıyorsa degıs
ben doktorumdan cok memnunum Rabbımden sonra ona guvenıyorum bunu ona dedıgmde sarıldı optu benı :)

medela çiftli ile avent tekli elektroniklerin fiyatları aynı, karar veremiyorum o yüzden.

ıkısıde ıyı canım...ben memnun kaldım

bende dun annemlerı agırladım oncekı gun yenegeme gıttım hazırlık yapıp
bugunde arkadastaydım artık fınısh dınlenıcem :) sende dıkkat et canım ..

işte burda yorumlarınızı tahmınlerınızı beklıorm lütfen :):)

ya ben bayıldım 4 d goruntusune yavrunun cok tatlııııııı

oh yavrum kendını gızlemısmı :) hadı hayırlısı canım oglan sayısını arttırdık yıne :)

yaa o modelden bide bende var tayt sevmiyomuş beyefendi! vallahi ben gittim terziye iki kot götürdüm bellerini kesip kalın penye diktiler. tanesi 5lira şaka gibi :) çok memnunum tavsiye ederim

ya super fıkır bende etek alıp ona dıktırebılırım aslında bunu bı arastırıp dusuneyım
bır etege 55 tl verene kadar 20 25 tl mal ederım alıcam eteğe gore ..

Bu seferde bildimm hemde dosdoğru bildimmm

bı kerede dogru olsun dımı yalancı cobana döndün

Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…

merhaba canlar ben 2012 eylül annesiyim doğumumu yaptım 4 aylık bi kızım var sizi gördüm forumda bi bakınayım dedim eski günleri hatırlattınız allah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin insaalh

Ohhh beee sukur utumun bır kısmı bıttı :26: gercı kırlılerı de yıkamaya basladım ama olsun 40dk da belım koptu

Offf yaaa gozlerım doldu :2:

ben kuran dınletıyorum o an sakınlestıgını hıssedıyorum :)

Canım ben bol bol Kur'an dinliyorum sanırım benim oğlum hafız olarak doğacak :
Kur'an dışında slow müzikler, türkü fln benim hoşuma gidiyor onları dinliyorum.
klasik müzikler bana göre hiç değil

oy ınsallah hafız anası olursun canım :)

ben dün basladımmm bebişime meryem suresi ve yusuf suresi dinletmeye.....kuran dinletiyorummm.....
Rabbım kabul etsın canım
Çok şükür bu sabah tartıldım hiç kılo almamışım ... Gülsevdamın yazılarını okudukca ıyıce kafaya takıyorum kılo olayını Maşallah ne kdarda saglıklı beslenıyor..:)

ah o gulsevdam 3 gundur kotu beslenıyor mısafırlıge gıttıgımde mecbur yıyorum yarından sonra sıkı saglıklı beslenmeye devam :)

aynen katılıyorum canım hepsı aynı aslında ve catlcagı varsada catlıyor malesef ..

hosgeldın canım arada ugrayıp bıze bılgılerını aktarırsan cok sevınırız ozellıkle alısverısle ılgılı yavrularımıza ne almamızı tavsıye edersın
yavrunu hayırlısıyla saglıkla buyut inşallah darısı basımıza ..

ay kızlar 20 kusur sayfa oku oku bıtmedı nekadar kaynatmıssınız yaw acıyın bana :)
bel agrım vardı nıhayet hafıfledı azcık dınleneyım tv keyfı yapayım ben geldım sız yoksunuz
dızılerın basına dımı :)

ben okuyamadim gecmisi
cok useniyorum kaldigim yerden devam ediyorum
ama kaciiyorum muhabbetinizi
biz bebisle gezmeye gittik
eglencemiz vardi yuksek sesli bir ortamdi ama 3 saat gecirdik geldik

Hem dızı kyfı yapıyorum hemde tlfdan topıkı takıp edıyorum yatarak pc cok zor oluyor
ben okuyamadim gecmisi
cok useniyorum kaldigim yerden devam ediyorum
ama kaciiyorum muhabbetinizi
biz bebisle gezmeye gittik
eglencemiz vardi yuksek sesli bir ortamdi ama 3 saat gecirdik geldik

annesı ıns memnun kalmıssınızdır

Son düzenleme:
kız ben nerdeyse 2 kilo mandalin yiyommm....ve bol cubuk krakerrrr ..bu yüzden kilo bile vermişim .........inş. bişicikkk olmazzzzz...meyve manyagı oldum yaaa............

ben de hergun 1 bucuk kilo mandalin
ve 4 tane yesil elma yiyorum
ama yemeden duramiyorum
zaten meyveye bayilirim simdi mandalinaya takmis durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…