- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.801
en ıysnı yapmıssı cnm arada sımartmak lazım kendımıızı afıyet bal seker olsunn
Tsk ederız gercı vıcdan azabımda var ama ne yapayım sureklı de saglıklı beslenemem kı ıs yerınde cok dıkkat edıyorum da evde olmuyo :26: gelır gelmez gozum yataga ılısıyoyatmadan yogurt yerım dengeler ıns :2:
canım ılk oğlumda almadım cok cektım ıkıncısınde medela aldım cok faydasnıı gordum...
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil.....sizlere catlak konusunda neler yaptiginizi sormak istiyorum ben henuz birsey kullanmaya baslamadim acaba gecmi kaldim doktorum bir kac krem onerdi ama bir eczaci arkadas kremlerin faydasi olmadigini soyluyor cok kararsiz kaldim sizler neler kullaniyorsunuz
Cuma günü dr kontrolum varAma bu kıl tüy işini düşünüyorum nasıl yapcam diye
Tüy dökücüler zararlıymış
Ağda ve epilatör de deriyi geriyo:26:
Kesinlikle jilette yapmak istemiyorum sonrası çok kötü oliiyyyBen napsam acaba bitek cımbız seçeneği kaldı Bugünden başlasam çekmeye
2 güne bitiririmiyim acaba?
Veeeee oğlummm geliyorrrr ayaz'ım gelıyorrrr tyzelerıııı :) pekbicici'cim kız demiştinnnnn :) gercekten tersı olduuu :)
kizlar amniyosentez yapip geldim dr ultrasonda simdilik hersey normal dedi kesin sonuclari beklicez iki hafta surecekmis ins her sey normal cikar hiiii cinsiyetinide ogrendim 18 hafta sonra erkekmis Allah herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin dua larinizi bekliyorum
selam anneler. günlerdir o kadar yoğun çalışıyorum ki girip yazılanları okuyamıyorum. takip etmek imkansız zaten. umarım herkes ve bebişler sağlıklıdır. o kadar güvendiğim doktoruma gıcık oldum dün. ikili test sonuçlarım gelmiş. onunla ilgili konuşmak için gittik. gayet sağlıklıymış yavrum çok şükür. bi baksak belki cinsiyeti görünür dedim. çünkü 2 hafta önce 16. haftada görünür demişti. a yok bu hafta daha imkansız belki 19.haftada demez mi. ya çocuğun cinsiyetini ben 1 ay sonrada öğrenirim o sorun değil. çok merak da etmiyorum zaten. ama doktor biraz kandırdı mı beni yoksa çok mu garantici.hani dese görünse bile yanıltabilir sonra bakalım falan. ordan çıktık eczacı arkadaşım da onunla ilgili bişeyler anlattı. işte bi hastasının gece suyu gelmiş aramışlar açmamış. eve gitmiş eşi. arabası kapıdaymış ışığı da yanıyormuş ve açmamış. 9 ay sen git adama dünyanın parasını dök. doğuracağın gece ulaşama. bende 3 aydır laf ettirmiyorum adama. ama yeni boşanıyor sorunları falan var heralde. çocuğun haftasını karıştırıyor. şu ilacı kullandınmı diyor.benim haberim yok o ilaçtan. 1 aydır fazladan folik asit kullandırıyor bana. küçük yerde yaşamanın sıkıntıları çok seçeneğimiz yok maalesef. ama değiştiricem doktoru mecbur. magnezyum kullanan arkadaşlara sorum olacak. ben ilk defa dün içtim ve çok kaalp çarpıntısı oldum. böyle şeyler yaşayan var mı aranızda?
Cınsıyetını merakla beklıyoruz hala =)) doktor kız olabılır dedı ama ben fazla umutlanmak ıstemıyorum netleşene dek :).. Koç erkeklerının bırı 8 .. dıgerı 6 yasında canım :)
medela çiftli ile avent tekli elektroniklerin fiyatları aynı, karar veremiyorum o yüzden.
merabalar annecikler :) umarım herkes iyidir iki gündür pek uğrayamıyorum forumamisafirlerim vardı ev topla ikram hazırla derken çok yoruldum bide üstüne yarın gün yapmaya başlıyoruz arkadaşlarla ve ilk ev sahibi benim yandım vallahi haftasonu bol bol yatıp dinlenirim artık
işte burda yorumlarınızı tahmınlerınızı beklıorm lütfen :):)
Tamam tamam soluyorum uzun ugraslar sonucunda gorebıldık erkek dedı başta baya bı heveslenmısdım kız mı acaba dıye ama olsun oğlusum olcakmıssssss ismi de hazır babamz sağolsn boyu baştan ayak ucuna 20cm dedı 135gram mı dedı sanırım ole demıstı parmakları bıle sayılıodu yaa doktor karnıma vurdukca bı oynadı bı oynadı gormelıydnz teyzelerı cok duygulandım babamız cok şımark olck galıba dedı doktorumzda hareketlı cocuk ıı olr dedı yerı rahat suyun ıcınde yuzuyo dedı.. Hareket hissediomsn dedı bıkac kere hıssettm sankı dedm.. o bagırsak hareketıdr 5.aydan once hıssetmen ımkansz ılk cocukta ddı cunku daha cok kucuk dedı anlattı gzl guzell belim agrıyo dedım normal dedı.. bitane mıdeme surup verdı bıde kan ılacı verdı gyno ferro dıe oda aç karnına sabah ıcılcekmıs nasıl ıcıcem blmıyorm.. Balığa da taktı kafayı haftada 2 3 kere yemeye cals dedı ama yıemıormkı yaa bundan snra yemeye calıscam amaa işte bu kadarrrrrrr
yaa o modelden bide bende var tayt sevmiyomuş beyefendi! vallahi ben gittim terziye iki kot götürdüm bellerini kesip kalın penye diktiler. tanesi 5lira şaka gibi :) çok memnunum tavsiye ederim
Bu seferde bildimm hemde dosdoğru bildimmm
ne guzel en azından vıcdan azabı cekıyorsun ben gunde 5 öğün hiç bıkmadan usanmadan burger yıyebılırımhamıle kalmadan once bu kadar yemezdım ayda yılda 1 sımdı haftada 2-3
Offf yaaa gozlerım doldu :2:Erkek annesi olmak ne demektir ?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır kadınken ve daha yeni anne olmaya alışırken, bir de erkek olmak ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak
ben kuran dınletıyorum o an sakınlestıgını hıssedıyorum :)Kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz? Şuan erken mi acaba?
Dinletiyorsanız Ne tarz dinletiyorsunuz?
Ben mozart zart zurt taraftarı değilim her nekadar bilimsel olsadaaBeni sıkıyor açıkcasıı
Benim kulağıma hoş gelen müzikleri bebişimde sever diye umuyorumm
Mesela enya ve loreenaya bayılırımm cok dinlendiriyor benii
Ama bir kenan doğulu ve ajda pekkanda keyif aldırıyor
Canım ben bol bol Kur'an dinliyorum sanırım benim oğlum hafız olarak doğacak :
Kur'an dışında slow müzikler, türkü fln benim hoşuma gidiyor onları dinliyorum.
klasik müzikler bana göre hiç değil
Rabbım kabul etsın canımben dün basladımmm bebişime meryem suresi ve yusuf suresi dinletmeye.....kuran dinletiyorummm.....
Çok şükür bu sabah tartıldım hiç kılo almamışım ... Gülsevdamın yazılarını okudukca ıyıce kafaya takıyorum kılo olayınıMaşallah ne kdarda saglıklı beslenıyor..:)
aynen katılıyorum canım hepsı aynı aslında ve catlcagı varsada catlıyor malesef ..Yaaa arkadaşlar bu çatlak olayı tamamen kişinin kendi cilt yapısı ve nemlendirmeniz ile alakalı... Nasıl nemlendirirseniz nemlendiririn ister vazelin, ister lierac, ister susam badem yağı..ister bebe yağı,, yeter ki nemlendirin...
Benim gram çatlağım olmadı ancak kızkardeşimin oldu yapı çok önemli..
hosgeldın canım arada ugrayıp bıze bılgılerını aktarırsan cok sevınırız ozellıkle alısverısle ılgılı yavrularımıza ne almamızı tavsıye edersınmerhaba canlar ben 2012 eylül annesiyim doğumumu yaptım 4 aylık bi kızım var sizi gördüm forumda bi bakınayım dedim eski günleri hatırlattınız allah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin insaalh
Hem dızı kyfı yapıyorum hemde tlfdan topıkı takıp edıyorum yatarak pc cok zor oluyoray kızlar 20 kusur sayfa oku oku bıtmedı nekadar kaynatmıssınız yaw acıyın bana :)
bel agrım vardı nıhayet hafıfledı azcık dınleneyım tv keyfı yapayım ben geldım sız yoksunuz
dızılerın basına dımı :)
ben okuyamadim gecmisi
cok useniyorum kaldigim yerden devam ediyorum
ama kaciiyorum muhabbetinizi
biz bebisle gezmeye gittik
eglencemiz vardi yuksek sesli bir ortamdi ama 3 saat gecirdik geldik
kizlar usg de rahim agzi boyunuzu kac olcuyorlar benim 3.1 cm cikmis ,dr birsey demedi ama sizin degerler kac acaba?
bir de cinsiyetlerini ogrenen arkadaslar tebrik ederim!!!
kız ben nerdeyse 2 kilo mandalin yiyommm....ve bol cubuk krakerrrr ..bu yüzden kilo bile vermişim .........inş. bişicikkk olmazzzzz...meyve manyagı oldum yaaa............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?