2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hem dızı kyfı yapıyorum hemde tlfdan topıkı takıp edıyorum yatarak pc cok zor oluyor

annesı ıns memnun kalmıssınızdır

eglendik ama ortam tabi sigara dumani icindeydi
ama doktorum da yanimdaydi zaten 3 saatten birsey olmaz dedi o da
oturduk muzik dinledik, dans etmedik ama izledik dans edenleri
oyle gecti degisiklik oldu

Hoşgeldinn
Mayıs annesisin sanırım
İlk cocuk mu ?

teşekkürler hayr ikinci bbeğim mayısın 5 gözüüyo muhtemen doğum ama ben sezeryan olduğum için ilk kızmda nisanin son haftasıda aabilirler galiba şuan 16 haftalık oldum.ama bebiş cinsiyetini göstermedi 14 haftalıkken ama yarın giidcem kız olailir demişdi dokotrum ama alah biliyo kalbimi bi kızm var rabbime binlerce şükürler osun birde oğlum olmasını çok istiyorum alah herkezin gönlüne göre versin.......

benim enfeksiyon icin aldigi akinti ornegi mi smear mi bilmiyorum tam ne yapti doktorum ama cok sukur temiz cikmis bu aksam soyledi. cok sevindim kesin enfeksiyon var diyordum, beyaz krem akintim da dedigi gibi normalmis. idrarimda bakteri cikinca 20 gundur ilac kullaniyorum sanirim o da temizlemistir etkili olmustur bundan sonra bol su icmeye devam edeyim.
ultrasonu da cumartesi aksamina aldik, bebegimi cok merak ediyorum

Süper biyazı bu yaa. Çok beğendim. Bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama oğlana özendirdi bu yazı beni.

Maşallah arkadaşlar, ne çok misafiriniz var. Sizmi davet ediyosunuz, onlar mı gelmek istiyo? Benim arkadaşlar da ben hamileyim, uğraşmayayım diye, gelmek istemiyolar.

anlaşıldı herkes hürreme kilitlendi herkesee iyi seyirler:)
Hurremın eskı tadı kalmadı maalesef :26:
insan nasil yaparsa oyle devam ediyor
mesela kahvesiz yasayabilecegimi sanmiyordum ama bir sure icmeyince tadini unutuyormus insan ve sonra katlanmasi kolay oluyor
Normalde de saglıksız beslenmezdım ama oyle sunu yıyeyım bunu yıyeyım demezdım sımdı saglıklı seyler yemek ıstıyorum bebegıme faydalı olan ama ıste zamanla olacak gıbı
havasiz ortamda kaldi bebegim ama sonucta her zaman bulundugumuz yer degil, o yuzden birsey olmamistir diye dusunuyorum
bir de eglendim mutlu oldum bebegime mutluluk olmustur
Sen mutluluk hormonu salgıladıkca ona da gecmıstır annesı benım de bu streslı halıme cozzum bulmam gerekıyo yoksa psıkopat bır cocugum olacak :26:

selam kızlar ...
ben çillenmeye başladım ya...bunun için bi krem filan yok mu ..ablam sadece güneşe çıkarken güneş kremi kullan diyor o kadar...

çok güzeller gerçekten benim odamda pek geniş sayılmaz kendi evim de değil ama daha çok hoşuma gidiyor ya( sökülüp takılır mı kolayca acaba?benim eşyalar alıştı taşınmaya hastaneye gidince bakayım diyorum bir fikir için dediğini de sorayım.inşallah canım Allah gönlüne göre versin istedğin güzel bir evin olur inşallah.biz tayinciyiz zaten ama şimdilik memnunum bu durumdan

Offf ya kuzey guneye takıldım gıdemedım yatmaya :26: offf offf yAtagın uzerınde de utulenenler var onlar kaldırlacak daha :26:bırde bulantım var cıkarmadan yatamam gıbı gelıyo :26:

Son düzenleme:
iyi geceler güzel anneler..kimse yok((
kızlar yüzük falı diye bişey var mutlaka duymuşunuzdur.zincire alyansınızı geçiriyosunuz.avcunuca koyuyosunuz yukarı kaldırıyosunuz zinciri daire çizerse kız düz gidip gelirse oğlan oluyo.etrafımda cocuğu olanlara yapıyoruz hep doğru çıkıyo en sonunda duruyo yüzük mesela anneme ne zaman yapsak kız oğlan kız çıkıyo 4.de duruyo.Ben fallara asla inanmam baktırmam da çok günah biliyorum ama bu çok enterasan doğru çıkıyo.sizde deneyin bakalım ne çıkıcak merak ediyorum benim kız oğlan 3.de duruyo :)))

bu sefer kesın yatıyorum butun ıslerım bıttı cunku
eşime bu resmı gösterdım böyle yapalım mı diye adamın tek tepkisi hemen kirlenir ruhsuz herıf ne olacak sankı kendı yatak odası sıyah eşek işte ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…