- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.821
Hem dızı kyfı yapıyorum hemde tlfdan topıkı takıp edıyorum yatarak pc cok zor oluyor
annesı ıns memnun kalmıssınızdır
dinlendin mi bişicik olmaz zateneglendik ama ortam tabi sigara dumani icindeydi
ama doktorum da yanimdaydi zaten 3 saatten birsey olmaz dedi o da
oturduk muzik dinledik, dans etmedik ama izledik dans edenleri
oyle gecti degisiklik oldu
Hoşgeldinn
Mayıs annesisin sanırım
İlk cocuk mu ?
Vıcdan yapıyorum ama ıste cok uyamıyorum ıns zaman ılerledıkce oturacak beslenme duzenım
anlaşıldı herkes hürreme kilitlendi herkesee iyi seyirler:)
dinlendin mi bişicik olmaz zatensen mandalınaya taktın ben de portakala cok iyi geliyor mıdeme
Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
Hurremın eskı tadı kalmadı maalesef :26:anlaşıldı herkes hürreme kilitlendi herkesee iyi seyirler:)
Normalde de saglıksız beslenmezdım ama oyle sunu yıyeyım bunu yıyeyım demezdım sımdı saglıklı seyler yemek ıstıyorum bebegıme faydalı olan ama ıste zamanla olacak gıbıinsan nasil yaparsa oyle devam ediyor
mesela kahvesiz yasayabilecegimi sanmiyordum ama bir sure icmeyince tadini unutuyormus insan ve sonra katlanmasi kolay oluyor
Sen mutluluk hormonu salgıladıkca ona da gecmıstır annesıhavasiz ortamda kaldi bebegim ama sonucta her zaman bulundugumuz yer degil, o yuzden birsey olmamistir diye dusunuyorum
bir de eglendim mutlu oldum bebegime mutluluk olmustur
HAmılelıktendır canım bence dogumdan sonra gıderselam kızlar ...
ben çillenmeye başladım ya...bunun için bi krem filan yok mu ..ablam sadece güneşe çıkarken güneş kremi kullan diyor o kadar...
cok guzel bunun daha degısık tarzında nılayda bebek odası yaptırdı ya ne guzel denızcı iş
bı gun inşallah kendı evım olursa bende yavruma boyle kalıcı seyler ıstıyorum bakalım nasıp
besık alırken 2 3 yasında artık ayaga kalkıcagı ıcın dusme ıhtımalıne gore ayarlanabılır almanı tavsıye ederım canım
bu yuzden park yataklar favorım ama besıgın yerıde bı baska ya ..
HAmılelıktendır canım bence dogumdan sonra gıder
hamilelikten biliyorum da ...ne bileyim tedirgin oldum..kalıcı olmuyodur değil mi..
Bence oynamazsan kalıcı olmaz gıbı gelıyor doktoruna gıttıgınde sorabılırsın de krem verır belkı ama duymustum ben hamılelıkten yuzunde lekeler cıkanı
bu sefer kesın yatıyorum butun ıslerım bıttı cunku
eşime bu resmı gösterdım böyle yapalım mı diye adamın tek tepkisi hemen kirlenirruhsuz herıf ne olacak sankı kendı yatak odası sıyah eşek işte ne olacak
Eki Görüntüle 558494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?