2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kendi mi temizliycek yahu kirlense bizde de esim beyaz mobilya hastasidir ben ona demisimdir defalarca sen pasaklisin kim temizliycek sonra onlari diye

Gunaydın kızlar mutlu saglıklı bırgun dılıyorum sızde de oluyor mu hamıle oldugumdan berı cıkamıyorum yataktan uyku daha agır basıyo :26:

bende tutmadı canım o..ben de 2 tane kız çıktı ama benim junior %90 erkek

günaydın herkeseee

çok güzelmiş, erkek bebek bekleyen bir arkadaşıma gönderdim, eminim ağlamıştır :))

Ne güzel bir duygu değil mi onun kokusunu içine çekmek :) Allah bize de nasip etsin inşallah.. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah :)))

ben okuyamadim gecmisi
cok useniyorum kaldigim yerden devam ediyorum
ama kaciiyorum muhabbetinizi
biz bebisle gezmeye gittik
eglencemiz vardi yuksek sesli bir ortamdi ama 3 saat gecirdik geldik

ohhh, sefanız olsun :)))

selam kızlar ...
ben çillenmeye başladım ya...bunun için bi krem filan yok mu ..ablam sadece güneşe çıkarken güneş kremi kullan diyor o kadar...

ben de okuduğum kitapta panik yapılmaması gerektiği, dışarı çıkarken sürülen güneş kreminin artmasını engelleyeceği ve hamilelikten sonra geçeceğini okumuştum. Hem geçmese etrafta çilli kadınlardan geçilmezdi, çoğunluk yaşıyormuş bunu :)))

Son düzenleme:

hüngür hüngür ağladım

mrb canım ben vazelın kullanıyorum bakalım catlıcakmıyım

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn benım bebegım dun cok az hareket ettı 1 kere fln dun bıraz yoruldum ondanmı acaba

misafırımm gelıcek ben cıkyıorummm

Herkese günaydııııııııın
Geçenlerde biryerde okumuştum ama hatırlamıyorum karnımıza kulaklık dayayıp bebeğe birşey dinlettiğimizde ses ona hoparlörden geliyor gibi oluyormuş hatta bebekler tekme atıyor diye anneler de sevdiğini düşünüyor sakın rahatsız olduğundan olmasın diyordu o yüzden ben iyice bir araştırmak istiyorum yazık eğer öyleyse eziyet etmeyelim yavrucuklara

Ben de daha cinsiyetini öğrenemedim ama çok duygulandım okurken. Kız olsun erkek olsun annelik şimdiden çok güzel bir duygu kim bilir bebeklerimizi kucağımıza aldığımızdaki hislerimiz nasıl olacak. Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
Bence derdi tasayı bir yana bırakalım ve bu güzel anların tadını çıkaralım çünkü çok şanslıyız

Günaydın kızlar ben çatlak kremi kullanıyorum

hergün sürmüyorum her banyodan sonra mutlaka sürüyorum

sonra zeytin yağı sürüyorum

kış ya hakikaten insan sürmeye eriniyor

sürmezsem kaşınıyorum

nasıl faydası olmaz krem kullanmak gerek

genetikte önemli ama

görmüyormusunuz sanatçılar neler yapıyor ,sürüyor :)

hemen kendinize uygun bir tane edinip kullanmaya başlayın bence

benim göbegim henüz pek büyümedi ama ben de her banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum. umarım çok tüylenme yapmaz:18::18:

mer haba kızlar acıl cevap arıyorum :)
test olmaya gıdıcem kan testı ıdrar testı aıle hekımıme
yalnız uyandııgmda wc cıktım ıdrar testınde ılk sabah uynaınca olan mı gerekıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…