2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn benım bebegım dun cok az hareket ettı 1 kere fln dun bıraz yoruldum ondanmı acaba

misafırımm gelıcek ben cıkyıorummm

ben doktoruma oyle dedigimde daha kucuk oldugundan bazen gozden kaciriyorsun
20.haftadan once olur oyle diyor, her zaman anlayamayabilirsin diyor

canim hamilelik maskesi diyorlar kahverengi lekelenmelere, bir de cillenme olabiliyor.bence hic takma dogumdan sonra hemen gecerteyzemde hep olmus ama sonra hic kalmamis leke.

inşallah geçer sonra..sizde çıkmadı mı hiç ya ben de tesadüfen farkettim çok minik minik..dikkatli bakınca belli oluyor

haklısın aslında bugün güneş kremi sürerim diyodum..hava kapalı yine de sürmek gerekir mi acaba

benim bir derdim var
cok kotuyum

ben normalde yedigimi yuz kere inceler oyle yerim eger disarida yiyceksem, cig yumurtadna yapiliyor diye mayonez az miktarda bile olsa mayonezli seyleri bile yemem. neyse dun yemege gittik masada yemek vardi boyle yumurtali, peynirli, mayonezli karisik etli birsey soylemesi ayip. normalde bu ne diye kuralar sonra yerim, yanmda doktorum vardi basladi yemeye bana da ye ye falan yapti. ben de nasilsa inek etidir diye yedim o kadar mayonezden de neyse birsey olmaz dedim. sabah 6da uyandim cok afedersiniz inananilmaz kusuyorum. kan da vardi icinde ve bogazim yirtildi resmen aciyor da su an cok. ama bulantim gecmedi o kadar kotuydum sonra geri yattim esim gidince baya uyudum yine (aramizda saat farki var o yuzden oyle ) midem feci birsey yiyecek durumda degilim. esim gitmeden bana dedi ki, dun sari tabaktaki yemegi yedin mi dedi ben de evet dedim, onun icinde dil vardi dedi. ruslar cok kullaniyorlar bilmiyorum hayatimda yemisligim yok, tadi da normal geldi farkli oldugunu anlamadim. simdi kafaya takiyorum hamilelikte zararli mi bu dil ? nette de arastirdim birsey bulamadim.

ben sadece bebe yagi kullaniyorum

Benim bildiğim kadarıyla güneşe bağlı alarjisi olan kişiler hava kapalı, ya da kış demeden sürekli kullanıyorlar güneş kremini. bizim için de aynı şey geçerli sanırım. bende henüz yok ama bu haftalarda başlayabileceğini okuduğumdan beri aklıma geldikçe sürüyorum. sen evden çıkmadan önce nemlendiricini sürerken alışkanlık haline getir bence onu sürmeyi, hiç değilse artmasını engelleyebilirsin belki.

Dil çok kanlı olduğu için midene dokunmuş olabilir canım, kustuğunda gördüğün kan da dilin kanıdır, midenden gelen bişey değildir bence korkutma kendini. Ağır oluyor diye hamilelikte sakatat çok önerilmiyor diye biliyorum ama ben canım istese ciğer yerim çünkü çok önemli bir zararı olsa doktorlarımız uyarırdı. peynr ekmek falan ye, mideni bastırsın, umarım çabucak iyileşirsin. için rahat etmezse doktoruna da danış, içinde dil olduğunu bile bile ye dediğine göre o da içini rahatlatacaktır.

ruslar yiyorlar onlara birsey olmaz aliskinlar doktora sorsam o da diycek normal diye, bunlara kalsa salam da isteigim kadar yiyebilirim asiri tuketiyorlar ama bizlerin bunyesi farkli
ama toksoplazma hayatta en korktugum seylerden kedim var diye, kediden degil Allah korusun eger iyi pismemisse ve boyle bulastiysa bana simdi
sadece kusmaktan dolayi avutuyorum kendimi belki bebegime gidecek toksinler ona gitmemistir diye ama ya dedigim bakterileri kaptiysam

yazdim da gelmedi sanirim
doktoruma sorsam normal diycek ruslar icin boyle seyler normal, hergun bir suru salam yiyorum desem birsye olmaz der, onlarin beslenmesi oyle diye
ama sen kanli falan dedin bilmiyordum cok korktum, toksoplazma en kortugum seylerden benim. kedim var kedimden bulasmamis negatif ama boyle bir sey yuzunden bulasirsa Allah korusun hic bu kadar uzun suren bulntim olmamisti hala bir ekmek bile agzima atamadim.

çok teşekkür ederim canım...alerjim yok ama açık tenli olduğum için belirginleşti sanırım..

dil o kadar kötü bişey diil canım. hatta ben normalde severim.kaba yagsız et gibi..zararı olcagını zannetmiyorum. diğer saktatlar gibi sakıncalı değildir bence.. çok takma kafana.

hepinize günaydın güzel anneler, 3 gündür önce müfettiş atlattım, sonra da grip oldum derken, forumu baya aksattım. geçmiş çok birikmiş ya. dün bütün gün evde yattım, grip hala tam gaz devam ediyor. bugün okula geldim ama, çok halsizim kızlar. ben de sinüzit var. bu grip ona bağlarsa yandım ben. antibiyotik kullanmadan da geçmiyor ki meret...

Icını ferah tutu canım allahın ıznıyle bırsey olmaz melegıne mıdenı bastıracak seyler ye bence kı mıden rahatlasın sorun olacak olsaydı doktorun yedırmezdı sana onu

canım lütfennn takmaa sıkma canını dokunmuştur miden kabul etmemiştir alışkın olmadıınnn için ama birşey olacagını sanmıyorum merak etme sen allahın ıznıyle hıc bısı olmaz bebegıneee
dil dedğin bildigin dana dili değilmi canım esım sever hamılelıkte yemedım fırsat olmadı ama yedım daha once hıc bısı olmadı.canım cektı dıye bende beyın yedım mesela sakatad yememek lazım ama asırı derece yemdıhımıze gore sorun olmaz

Günaydın Hanımlar;
Hastalık bugün tavan yapmış durumda
Ağzım burnum akıyor, başım zonkluyor, her yerim ağrıyor, sesim çıkmıyoor
Bir Allahın kuluda dönüp kızım sen iki canlısın kalkta git demiyor bu kadar mı vicdansız oldu bu patron kısmı yaa
Git demeyi geçtim bir geçmiş olsun diyen yokk artı doktora gittim geldim büyük patron diyor kii herşey yolunda dimii hastalanmak yok dimi diyor ibişşş
Allaha havale ediyorum hepsinii

Canım bence midene dokunmuştur
Bide uzun süredir yemiyorsun ağır gelmiştir
Kötü düşünme sen doktorunda varmış oda yemiş hemm
Midelerimiz şu dönem hassas yaa her yediğimiz dokunuyor
Boğazında artık kusmalardan tariş olmuş buna bağlı kandır diye düşündüm
Ama bir doktorunlada konuş çünkü toxoplazma negatifti sende, gerçi doktorun biliyor elbet ama yinede hatırlat
Çok geçmiş olsunn

dil o kadar kötü bişey diil canım. hatta ben normalde severim.kaba yagsız et gibi..zararı olcagını zannetmiyorum. diğer saktatlar gibi sakıncalı değildir bence.. çok takma kafana.

Icını ferah tutu canım allahın ıznıyle bırsey olmaz melegıne mıdenı bastıracak seyler ye bence kı mıden rahatlasın sorun olacak olsaydı doktorun yedırmezdı sana onu

cok rahatladim
bildigim birsey degil
ve tabi asiri degildi ince ince dilim seklinde bir cesit salatanin icindeydi
takmamak lazim ama iste cok korktum, bir de kusmus olmam bir nebze umit veriyor belki bebegime gidecek toksinler gitmistir diye
umarim bakteri kapmamisimdir yolundadir hersey
bebegim vurdu birkac kez cok acikti eminim ama bir dilim ekmek bile yiyemiyorum, ayva ve yesil elma almaya gidicem birazdan
sagolun yorumlariniz icin

gecmiş olsın canım aynı durum bende de var şu an iki gundur evde yatıyorum grip ve sinüzit den ilaç alamıyorum bol bol portakal ve limon tüketiyorum arada nar antibiyotik kullanmıyorum drum sadece çok ağrın olursa parol kullan dedi ama henüz birşey kullanmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…