- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.861
mer haba kızlar acıl cevap arıyorum :)
test olmaya gıdıcem kan testı ıdrar testı aıle hekımıme
yalnız uyandııgmda wc cıktım ıdrar testınde ılk sabah uynaınca olan mı gerekıyordu
bence farketmiyor canım eğer öyle bir durum olsaydı özellikle belirtirlerdi
Yok canım aç olman yeterli ilk idrar olmasına gerek yok
öyle bişey yok, sadece aç olman gerekiyor.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn benım bebegım dun cok az hareket ettı 1 kere fln dun bıraz yoruldum ondanmı acaba
misafırımm gelıcek ben cıkyıorummm
canim hamilelik maskesi diyorlar kahverengi lekelenmelere, bir de cillenme olabiliyor.bence hic takma dogumdan sonra hemen gecerteyzemde hep olmus ama sonra hic kalmamis leke.
günaydın herkeseee
çok güzelmiş, erkek bebek bekleyen bir arkadaşıma gönderdim, eminim ağlamıştır :))
Ne güzel bir duygu değil mi onun kokusunu içine çekmek :) Allah bize de nasip etsin inşallah.. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah :)))
ohhh, sefanız olsun :)))
ben de okuduğum kitapta panik yapılmaması gerektiği, dışarı çıkarken sürülen güneş kreminin artmasını engelleyeceği ve hamilelikten sonra geçeceğini okumuştum. Hem geçmese etrafta çilli kadınlardan geçilmezdi, çoğunluk yaşıyormuş bunu :)))
Günaydın kızlar ben çatlak kremi kullanıyorum
hergün sürmüyorum her banyodan sonra mutlaka sürüyorum
sonra zeytin yağı sürüyorum
kış ya hakikaten insan sürmeye eriniyor
sürmezsem kaşınıyorum
nasıl faydası olmaz krem kullanmak gerek
genetikte önemli ama
görmüyormusunuz sanatçılar neler yapıyor ,sürüyor :)
hemen kendinize uygun bir tane edinip kullanmaya başlayın bence
inşallah geçer sonra..sizde çıkmadı mı hiç ya ben de tesadüfen farkettim çok minik minik..dikkatli bakınca belli oluyor
haklısın aslında bugün güneş kremi sürerim diyodum..hava kapalı yine de sürmek gerekir mi acaba
benim bir derdim var
cok kotuyum
ben normalde yedigimi yuz kere inceler oyle yerim eger disarida yiyceksem, cig yumurtadna yapiliyor diye mayonez az miktarda bile olsa mayonezli seyleri bile yemem. neyse dun yemege gittik masada yemek vardi boyle yumurtali, peynirli, mayonezli karisik etli birsey soylemesi ayip. normalde bu ne diye kuralar sonra yerim, yanmda doktorum vardi basladi yemeye bana da ye ye falan yapti. ben de nasilsa inek etidir diye yedim o kadar mayonezden de neyse birsey olmaz dedim. sabah 6da uyandim cok afedersiniz inananilmaz kusuyorum. kan da vardi icinde ve bogazim yirtildi resmen aciyor da su an cok. ama bulantim gecmedi o kadar kotuydum sonra geri yattim esim gidince baya uyudum yine (aramizda saat farki var o yuzden oyle ) midem feci birsey yiyecek durumda degilim. esim gitmeden bana dedi ki, dun sari tabaktaki yemegi yedin mi dedi ben de evet dedim, onun icinde dil vardi dedi. ruslar cok kullaniyorlar bilmiyorum hayatimda yemisligim yok, tadi da normal geldi farkli oldugunu anlamadim. simdi kafaya takiyorum hamilelikte zararli mi bu dil ?nette de arastirdim birsey bulamadim.
Dil çok kanlı olduğu için midene dokunmuş olabilir canım, kustuğunda gördüğün kan da dilin kanıdır, midenden gelen bişey değildir bence korkutma kendini. Ağır oluyor diye hamilelikte sakatat çok önerilmiyor diye biliyorum ama ben canım istese ciğer yerim çünkü çok önemli bir zararı olsa doktorlarımız uyarırdı. peynr ekmek falan ye, mideni bastırsın, umarım çabucak iyileşirsin. için rahat etmezse doktoruna da danış, içinde dil olduğunu bile bile ye dediğine göre o da içini rahatlatacaktır.
Dil çok kanlı olduğu için midene dokunmuş olabilir canım, kustuğunda gördüğün kan da dilin kanıdır, midenden gelen bişey değildir bence korkutma kendini. Ağır oluyor diye hamilelikte sakatat çok önerilmiyor diye biliyorum ama ben canım istese ciğer yerim çünkü çok önemli bir zararı olsa doktorlarımız uyarırdı. peynr ekmek falan ye, mideni bastırsın, umarım çabucak iyileşirsin. için rahat etmezse doktoruna da danış, içinde dil olduğunu bile bile ye dediğine göre o da içini rahatlatacaktır.
Benim bildiğim kadarıyla güneşe bağlı alarjisi olan kişiler hava kapalı, ya da kış demeden sürekli kullanıyorlar güneş kremini. bizim için de aynı şey geçerli sanırım. bende henüz yok ama bu haftalarda başlayabileceğini okuduğumdan beri aklıma geldikçe sürüyorum. sen evden çıkmadan önce nemlendiricini sürerken alışkanlık haline getir bence onu sürmeyi, hiç değilse artmasını engelleyebilirsin belki.
benim bir derdim var
cok kotuyum
ben normalde yedigimi yuz kere inceler oyle yerim eger disarida yiyceksem, cig yumurtadna yapiliyor diye mayonez az miktarda bile olsa mayonezli seyleri bile yemem. neyse dun yemege gittik masada yemek vardi boyle yumurtali, peynirli, mayonezli karisik etli birsey soylemesi ayip. normalde bu ne diye kuralar sonra yerim, yanmda doktorum vardi basladi yemeye bana da ye ye falan yapti. ben de nasilsa inek etidir diye yedim o kadar mayonezden de neyse birsey olmaz dedim. sabah 6da uyandim cok afedersiniz inananilmaz kusuyorum. kan da vardi icinde ve bogazim yirtildi resmen aciyor da su an cok. ama bulantim gecmedi o kadar kotuydum sonra geri yattim esim gidince baya uyudum yine (aramizda saat farki var o yuzden oyle ) midem feci birsey yiyecek durumda degilim. esim gitmeden bana dedi ki, dun sari tabaktaki yemegi yedin mi dedi ben de evet dedim, onun icinde dil vardi dedi. ruslar cok kullaniyorlar bilmiyorum hayatimda yemisligim yok, tadi da normal geldi farkli oldugunu anlamadim. simdi kafaya takiyorum hamilelikte zararli mi bu dil ?nette de arastirdim birsey bulamadim.
benim bir derdim var
cok kotuyum
ruslar yiyorlar onlara birsey olmaz aliskinlar doktora sorsam o da diycek normal diye, bunlara kalsa salam da isteigim kadar yiyebilirim asiri tuketiyorlar ama bizlerin bunyesi farkli
ama toksoplazma hayatta en korktugum seylerden kedim var diye, kediden degil Allah korusun eger iyi pismemisse ve boyle bulastiysa bana simdi
sadece kusmaktan dolayi avutuyorum kendimi belki bebegime gidecek toksinler ona gitmemistir diye ama ya dedigim bakterileri kaptiysam
Bu sabah dıkkat ettımde gobek delıgım bır degısık geldı gozumesızınkılerde durum nasıl ?
benim bir derdim var
cok kotuyum
dil o kadar kötü bişey diil canım. hatta ben normalde severim.kaba yagsız et gibi..zararı olcagını zannetmiyorum. diğer saktatlar gibi sakıncalı değildir bence.. çok takma kafana.
Icını ferah tutu canım allahın ıznıyle bırsey olmaz melegınemıdenı bastıracak seyler ye bence kı mıden rahatlasın sorun olacak olsaydı doktorun yedırmezdı sana onu
canım lütfennn takmaa sıkma canını dokunmuştur miden kabul etmemiştir alışkın olmadıınnn için ama birşey olacagını sanmıyorum merak etme sen allahın ıznıyle hıc bısı olmaz bebegıneee
dil dedğin bildigin dana dili değilmi canım esım sever hamılelıkte yemedım fırsat olmadı ama yedım daha once hıc bısı olmadı.canım cektı dıye bende beyın yedım mesela sakatad yememek lazım ama asırı derece yemdıhımıze gore sorun olmaz
hepinize günaydın güzel anneler, 3 gündür önce müfettiş atlattım, sonra da grip oldum derken, forumu baya aksattım. geçmiş çok birikmiş ya. dün bütün gün evde yattım, grip hala tam gaz devam ediyor. bugün okula geldim ama, çok halsizim kızlar. ben de sinüzit var. bu grip ona bağlarsa yandım ben. antibiyotik kullanmadan da geçmiyor ki meret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?