- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.881
Günaydın Hanımlar;
Hastalık bugün tavan yapmış durumda
Ağzım burnum akıyor, başım zonkluyor, her yerim ağrıyor, sesim çıkmıyoor
Bir Allahın kuluda dönüp kızım sen iki canlısın kalkta git demiyor bu kadar mı vicdansız oldu bu patron kısmı yaa
Git demeyi geçtim bir geçmiş olsun diyen yokk artı doktora gittim geldim büyük patron diyor kii herşey yolunda dimii hastalanmak yok dimi diyor ibişşş
Allaha havale ediyorum hepsinii
Canım bence midene dokunmuştur
Bide uzun süredir yemiyorsun ağır gelmiştir
Kötü düşünme sen doktorunda varmış oda yemiş hemm
Midelerimiz şu dönem hassas yaa her yediğimiz dokunuyor
Boğazında artık kusmalardan tariş olmuş buna bağlı kandır diye düşündüm
Ama bir doktorunlada konuş çünkü toxoplazma negatifti sende, gerçi doktorun biliyor elbet ama yinede hatırlat
Çok geçmiş olsunn
Bu sabah dıkkat ettımde gobek delıgım bır degısık geldı gozumesızınkılerde durum nasıl ?
cok rahatladim
bildigim birsey degil
ve tabi asiri degildi ince ince dilim seklinde bir cesit salatanin icindeydi
takmamak lazim ama iste cok korktum, bir de kusmus olmam bir nebze umit veriyor belki bebegime gidecek toksinler gitmistir diye
umarim bakteri kapmamisimdir yolundadir hersey
bebegim vurdu birkac kez cok acikti eminim ama bir dilim ekmek bile yiyemiyorum, ayva ve yesil elma almaya gidicem birazdan
sagolun yorumlariniz icin
Bu sabah dıkkat ettımde gobek delıgım bır degısık geldı gozumesızınkılerde durum nasıl ?
cok gecmis olsun canim
ben bu aksama gidicem doktora gunleri iyice karistirdim esim izin alamazmis ertesi gun
gittigimde sorayim bir, tox.testini de tr'de tekrarlatirim ara ara tekrarlamam lazim zaten kedim oldugu icin
iyi dusuneyim ben
esim de diyor daha once disarida salatalar yediginde icinde oluyormus ama dana eti saniyormus ince olarak, dil oldugunu bilmiyormus
ben o zamanlar yedim birsey olmaz dusunme diye o da rahatlatti
kızlar 4.ayımın içindeyim ve çok kötü grip oldum aynı zamandada çalışıyorum ne yapmam lazım
canım bence içini bulandırma midene ağır gelmiştir yediklerin
bende geçen makarna salatası yedim sanırım mayonez ağır geldi dün bütün gün öğürdüm durdum ağzıma bişey koyamadım
doktorun yanındayken ye dediyse bişey olmaz biliyor sonuçta içindekini değilmi?
şu toxoplazmayı bende geçirmemişim dikkat etmeye çalışıyorum ama nereye kadar bilmem
canını sıkma gerekirse testini tekrarlat geçmiş olsun
Bende de sukur kılo yok ama gobusum buyudu o yuzden de genıslıyo gıbı :13:günaydın canım..ben hala kilo alabilmiş değilim ama bu değişikliği farkettim açılıyor sankiii
Ahhh canım ya :26: bu patronların hıc acıması yok gıdıp konussan ne der kı ben gecenlerde hasta oldugumda dayanamayacak artık eve gıdıcem ben dıye ısyan etmıstım ama ıste kamu kurumu burası ıllakı ısımı yapacak bırı varGünaydın Hanımlar;
Bir Allahın kuluda dönüp kızım sen iki canlısın kalkta git demiyor bu kadar mı vicdansız oldu bu patron kısmı yaa
Git demeyi geçtim bir geçmiş olsun diyen yokk artı doktora gittim geldim büyük patron diyor kii herşey yolunda dimii hastalanmak yok dimi diyor ibişşş
Çok geçmiş olsunn
cok rahatladim
bildigim birsey degil
ve tabi asiri degildi ince ince dilim seklinde bir cesit salatanin icindeydi
takmamak lazim ama iste cok korktum, bir de kusmus olmam bir nebze umit veriyor belki bebegime gidecek toksinler gitmistir diye
umarim bakteri kapmamisimdir yolundadir hersey
bebegim vurdu birkac kez cok acikti eminim ama bir dilim ekmek bile yiyemiyorum, ayva ve yesil elma almaya gidicem birazdan
sagolun yorumlariniz icin
Ahhh canım ya :26: bu patronların hıc acıması yok gıdıp konussan ne der kı ben gecenlerde hasta oldugumda dayanamayacak artık eve gıdıcem ben dıye ısyan etmıstım ama ıste kamu kurumu burası ıllakı ısımı yapacak bırı varsansını bır dene ıstersen
Günaydın Hanımlar;
Ama bir doktorunlada konuş çünkü toxoplazma negatifti sende, gerçi doktorun biliyor elbet ama yinede hatırlat
Çok geçmiş olsunn
Günaydın Hanımlar;
Çok geçmiş olsunn
kızlar 4.ayımın içindeyim ve çok kötü grip oldum aynı zamandada çalışıyorum ne yapmam lazım
Günaydınnnn,
Öncelikle tüm hastalara çok geçmiş olsun..patron izin vermiyorsa aile hekiminizden rapor isteseniz en azından 2-3 gün..bu hastalık yatmadan, iyice bir terlemeden geçmez..hele masa başında oturarak 3 günde geçecek hastalık 1 haftada geçmez..ben rapor alın derim..
Bu arada mayonez yemeyin arkadaşlar içinde çiğ yumurta var..ben normalde çok severdim ama şimdi dolapta kavanozunu bile görünce kusasım geliyor..hamileliğimde en sevindiğim şey zararlı ne varsa hepsinden tiksinmem oldu:)
benim bir derdim var
cok kotuyum
ben normalde yedigimi yuz kere inceler oyle yerim eger disarida yiyceksem, cig yumurtadna yapiliyor diye mayonez az miktarda bile olsa mayonezli seyleri bile yemem. neyse dun yemege gittik masada yemek vardi boyle yumurtali, peynirli, mayonezli karisik etli birsey soylemesi ayip. normalde bu ne diye kuralar sonra yerim, yanmda doktorum vardi basladi yemeye bana da ye ye falan yapti. ben de nasilsa inek etidir diye yedim o kadar mayonezden de neyse birsey olmaz dedim. sabah 6da uyandim cok afedersiniz inananilmaz kusuyorum. kan da vardi icinde ve bogazim yirtildi resmen aciyor da su an cok. ama bulantim gecmedi o kadar kotuydum sonra geri yattim esim gidince baya uyudum yine (aramizda saat farki var o yuzden oyle ) midem feci birsey yiyecek durumda degilim. esim gitmeden bana dedi ki, dun sari tabaktaki yemegi yedin mi dedi ben de evet dedim, onun icinde dil vardi dedi. ruslar cok kullaniyorlar bilmiyorum hayatimda yemisligim yok, tadi da normal geldi farkli oldugunu anlamadim. simdi kafaya takiyorum hamilelikte zararli mi bu dil ?nette de arastirdim birsey bulamadim.
Canım sana da çok geçmiş olsun ama kötüysen izin al çık,ben dayanamıyorum de..Onların seni fark etmesini beklersen hiç dinlenemezsin,git evine bi uyu..kendine bak..grip dinlenerek geçiyor.
bikaç hafta önce ben de grip olmuştum üstelik antibiyotik almak zorunda kaldım ve yine boğazlarım yanıyorhamilelikte bağışıklık sistemi zayıflarmış bu nedenle herkes hasta..
Tüm hastalara ilaç kullanmadan acil şifalar..
aynen cnm bide burası 3 kişilk bi ofis patronal beraber
erkek dediğin ne anlarki zaten hasta olduğumun bile farkında değil çok hastayım çok hastayım diye geziniyo kendide
artık öksürürken öğürmem geçti direkt kusuyorum :2:
garibim eşim bugüne kadar hiç şahit olmadı kusmalarıam diye sevinirken
akşam geribim benle uğraştı
ha bide buakşam gelecek misafirlerim için hazırlık yapacaktım hepsi kaldı
bakalım olmazsa birazda hazır bişiyler alcam
bizdensin cnm yanlız değilsin yani :2:
ilaçsız sabretmeye çalışıyoruz inş sen çok daha çabuk iyileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?