2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cok gecmis olsun canim

ben bu aksama gidicem doktora gunleri iyice karistirdim esim izin alamazmis ertesi gun
gittigimde sorayim bir, tox.testini de tr'de tekrarlatirim ara ara tekrarlamam lazim zaten kedim oldugu icin
iyi dusuneyim ben
esim de diyor daha once disarida salatalar yediginde icinde oluyormus ama dana eti saniyormus ince olarak, dil oldugunu bilmiyormus
ben o zamanlar yedim birsey olmaz dusunme diye o da rahatlatti

Bu sabah dıkkat ettımde gobek delıgım bır degısık geldı gozume sızınkılerde durum nasıl ?

bazi hamilelerin gobek deligi disaiya dogru cikiyor ilerleyen zamanlarda
sen de gormususndur
belki oyle olacak hzirliklar basladi
bebis buyuyor annesi

ben de bu sabah tartildim,400 gr almisim
bugun sorucam doktoruma usg eski ama umarim bebis cok gram kac cm soyler

canım bence içini bulandırma midene ağır gelmiştir yediklerin

bende geçen makarna salatası yedim sanırım mayonez ağır geldi dün bütün gün öğürdüm durdum ağzıma bişey koyamadım

doktorun yanındayken ye dediyse bişey olmaz biliyor sonuçta içindekini değilmi?

şu toxoplazmayı bende geçirmemişim dikkat etmeye çalışıyorum ama nereye kadar bilmem

canını sıkma gerekirse testini tekrarlat geçmiş olsun

günaydın kızlar keyifler nasıl bugün,hasta olan arkadaşlara acil şifalar,kuzucuklara bulaştırmayın pis griplerinizi:))

Bu sabah dıkkat ettımde gobek delıgım bır degısık geldı gozume sızınkılerde durum nasıl ?

ben de dün duştan sonra farkettim, göbek deliğim açılmış gibi ve içi morarmış gibi koyu.

daha önce doğum yapan bir arkadaşım göbek deliğinden aşağıya doğru bir çizgi oluşuyor, düzse ya da yamuksa kız erkek tahmini yapmada kullanılan başka bi şeymiş, ben inanmadığım için dikkat etmemiştim ama burda bulabiliriz. bana söylediğinde yoktu çizgi falan ama şimdi oluşmuş. sizde var mı? cinsiyeti netleşenler düz mü kız mı erkek mi yazarsa o cinsiyet belirtisini de çürütebiliriz :))) ffee dalga geçecek yine benle ama bilimsel olmayan her şeye karşıyken benden bunu da duydunuz ya, kayıtlara geçsin :)))

Artık geçsin lütfenn
Yoruldum çünküü
Hele akşamları iyice vurması daha da bitiriyor benii
Annemi arıyacağım bugün gelsin

kızlar 4.ayımın içindeyim ve çok kötü grip oldum aynı zamandada çalışıyorum ne yapmam lazım

Aynı durum var
Benim bünyeö ilaçsız geçiremediği için 4 gündür sürünüyorumm
Ne kuşburnunalar ne mandalinalar ne sebzeler tükettim banamısın demedi henüüz
İnşallahh sen cabuck atlatırsın canım

anim yillarca duny kadar salam sucuk yedim
tamam eti hic ellemedim iyi pismedn yemedim ama onca zaman gecmemis bizlere insallah hamileligimiz boyunca da hicbir sey olmaz dedigin gibi iyi dusunmek lazim

günaydın canım..ben hala kilo alabilmiş değilim ama bu değişikliği farkettim açılıyor sankiii
Bende de sukur kılo yok ama gobusum buyudu o yuzden de genıslıyo gıbı :13:
Ahhh canım ya :26: bu patronların hıc acıması yok gıdıp konussan ne der kı ben gecenlerde hasta oldugumda dayanamayacak artık eve gıdıcem ben dıye ısyan etmıstım ama ıste kamu kurumu burası ıllakı ısımı yapacak bırı var sansını bır dene ıstersen

Annesı ye bırseyler kucuk hanım acıkmıstır bende yenı yenı farkettım yemeke yedıkten sonra sankı bebegım hareketlenıyo

Aslına bakarsan ben cıkıyorum desem
Allahın kulu gıkk diyemezdee
Gel kör içimdeki köle ruhu ısrar ve inatla otur amannn hiç suratlarını çekme diyor
Gidersem ertesi gün gudubet suratlarını çekmekte istemiyorum açıkcasıı
Hem piskolojikmen ayakta atlatmak istiyorum çünkü hastayken nekadar yatarsam o kadar hastalık uzuyor bende

köle isauradan sevgilerle

kızlar facede iğrenç bi haber okudum sabahtan beri kus kus ölüyorum..bülent ersoy yüzüne cenin enjekte ettirmiş daha genç görülmek için ılk okuduğumda inanamadım yanlışlık vardır sırf haber amaçlı yazılmıştır gbsinden ama sonra netten araştırdım gercekten doğruymuş bazı özel hastaneler çocuğa özürlü deyip aileleri kürtaja yönlendiriyormuşlar sahte amniyosentez raporları düzenleniyormuş ve ikna olan ailelerin ceninleri yani bebekleri kozmetik firmaları estetikçilere satılıyormuş 12.haftayı geçmemesi geriyormuş bebeğin falan Allah hepsinin belasını versin..doğmamış bebekten rant sağlamaya çalışıyorlar böyle doktor yada insanlık olur mu?

Canım sana da çok geçmiş olsun ama kötüysen izin al çık,ben dayanamıyorum de..Onların seni fark etmesini beklersen hiç dinlenemezsin,git evine bi uyu..kendine bak..grip dinlenerek geçiyor.
bikaç hafta önce ben de grip olmuştum üstelik antibiyotik almak zorunda kaldım ve yine boğazlarım yanıyor hamilelikte bağışıklık sistemi zayıflarmış bu nedenle herkes hasta..
Tüm hastalara ilaç kullanmadan acil şifalar..

aynen cnm bide burası 3 kişilk bi ofis patronal beraber
erkek dediğin ne anlarki zaten hasta olduğumun bile farkında değil çok hastayım çok hastayım diye geziniyo kendide

artık öksürürken öğürmem geçti direkt kusuyorum :2:
garibim eşim bugüne kadar hiç şahit olmadı kusmalarıam diye sevinirken
akşam geribim benle uğraştı

ha bide buakşam gelecek misafirlerim için hazırlık yapacaktım hepsi kaldı
bakalım olmazsa birazda hazır bişiyler alcam

kızlar 4.ayımın içindeyim ve çok kötü grip oldum aynı zamandada çalışıyorum ne yapmam lazım

bizdensin cnm yanlız değilsin yani :2:
ilaçsız sabretmeye çalışıyoruz inş sen çok daha çabuk iyileşirsin

kızlarrr hamile kaldığımda 54 ,5 kg filandım..bulantılardan dolayı 50 idim ne zamandır az önce tartıldım 51,1 çıktı...çok mutlu oldum yaaa..artık ben de kilo almaya başlayacam demi....yaşasın..

Günaydınnnn,
Öncelikle tüm hastalara çok geçmiş olsun..patron izin vermiyorsa aile hekiminizden rapor isteseniz en azından 2-3 gün..bu hastalık yatmadan, iyice bir terlemeden geçmez..hele masa başında oturarak 3 günde geçecek hastalık 1 haftada geçmez..ben rapor alın derim..
Bu arada mayonez yemeyin arkadaşlar içinde çiğ yumurta var..ben normalde çok severdim ama şimdi dolapta kavanozunu bile görünce kusasım geliyor..hamileliğimde en sevindiğim şey zararlı ne varsa hepsinden tiksinmem oldu:)

Kızlar bu ne yaa hepiniz hastamısınız çok geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum güzel annelerim ben hep ayakta atlatıyorum gibi ama bende de baş ağrısı başladı yeni yaa akşamları çok başım ağrıyo neden olabilir sizce?

ah ahh asla yemiyordum mayonez
dun sirf doktor yanimda diye hic arastrmadn yedim rahat rahat

cnm için rahat olsun dilden birşey olmaz ben normalde çok severim şimdi de bulsam yerim hem öyle kanlı filan da olmaz sen kusarken kendini zorladığın için kan gelmiştir. Ben bayramda bir sürü sakatat yedim çünkü kendimiz temizleyip pişirdik gerçi bnm toksoplazma pozitif çıktı ama dediğim gibi dil bir işkembe gibi değil eğer iyi pişmişse sorun olacağını sanmıyorum

Ahh canımm özel sektör böyle yiyip bitiriyor adamıı
Ne hastalığını biliyorlar ne düğün derneğini nede cenazenii
Varsa yoksa çalış çalış çalışş
Sömüreyim sömüreyim
Dolsun cepler paralarlaa
Beni öyle bir farkediyor kii keltoşş ama işine gelmiyor laf atmakk
Vızz gelip transss geçiyorr yanımdan
Geldiği yöne doğru hapşuruyorumm inşAllahh bulaşıırr :26:
Gerçi mikrop mikrobu gördüğü yerde ısırmazmış Arkadaşlarıma öyle diyorum

Canım bence hiç misafir filan ağırlama direk yat dinlenn
Hoş görsünler seni bugünde :2:
Onların ben erkekliğine tüküreyiim karısıda gelmiş ayyy hasta olmuşunn yazıkkk değil mii bebişee neden dikkat etmiyorsun dedii
Kan fırladıı beynime artıkk
Bende bana yazık değil mii dedimm, bebişim Allaha emanet dedimm
Hıı evet doğru diyorsun dedi ve bunu diyen kadın ve anne git eve yatsana demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…