- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.901
bazi hamilelerin gobek deligi disaiya dogru cikiyor ilerleyen zamanlarda
sen de gormususndur
belki oyle olacak hzirliklar basladi
bebis buyuyor annesi
ben de bu sabah tartildim,400 gr almisim
bugun sorucam doktoruma usg eski ama umarim bebis cok gram kac cm soyler
Aksam gıdınce eve bakacam cızgı var mı dye. Gercı kucuk katdesımle benım gobek delıgınden baslayıp asagıya dogru ınen bellı belırsız cızgımmız varben de dün duştan sonra farkettim, göbek deliğim açılmış gibi ve içi morarmış gibi koyu.
daha önce doğum yapan bir arkadaşım göbek deliğinden aşağıya doğru bir çizgi oluşuyor, düzse ya da yamuksa kız erkek tahmini yapmada kullanılan başka bi şeymiş, ben inanmadığım için dikkat etmemiştim ama burda bulabiliriz. bana söylediğinde yoktu çizgi falan ama şimdi oluşmuş. sizde var mı? cinsiyeti netleşenler düz mü kız mı erkek mi yazarsa o cinsiyet belirtisini de çürütebiliriz :))) ffee dalga geçecek yine benle ama bilimsel olmayan her şeye karşıyken benden bunu da duydunuz ya, kayıtlara geçsin :)))
Kendıne ezıyet etmesene be yavrumAslına bakarsan ben cıkıyorum desem
Allahın kulu gıkk diyemezdee
Gel kör içimdeki köle ruhu ısrar ve inatla otur amannn hiç suratlarını çekme diyor
Gidersem ertesi gün gudubet suratlarını çekmekte istemiyorum açıkcasıı
Hem piskolojikmen ayakta atlatmak istiyorum çünkü hastayken nekadar yatarsam o kadar hastalık uzuyor bende
köle isauradan sevgilerle
kızlar facede iğrenç bi haber okudum sabahtan beri kus kus ölüyorum..bülent ersoy yüzüne cenin enjekte ettirmiş daha genç görülmek için ılk okuduğumda inanamadım yanlışlık vardır sırf haber amaçlı yazılmıştır gbsinden ama sonra netten araştırdım gercekten doğruymuş bazı özel hastaneler çocuğa özürlü deyip aileleri kürtaja yönlendiriyormuşlar sahte amniyosentez raporları düzenleniyormuş ve ikna olan ailelerin ceninleri yani bebekleri kozmetik firmaları estetikçilere satılıyormuş 12.haftayı geçmemesi geriyormuş bebeğin falan Allah hepsinin belasını versin..doğmamış bebekten rant sağlamaya çalışıyorlar böyle doktor yada insanlık olur mu?
Benım gobek ıcıne dogru gırmıs soyler canım masallah melegın kocaman olmustur
Aksam gıdınce eve bakacam cızgı var mı dye. Gercı kucuk katdesımle benım gobek delıgınden baslayıp asagıya dogru ınen bellı belırsız cızgımmız var
Kendıne ezıyet etmesene be yavrumkonus o zaman ya bugun erken cık ya da yarın ogleden sonra gel ahh ahh bır zamanlar bende ısımı cok ıyı yapayım laf gelmesın patronun yuzunu cekmeyım dedım neredeyse 4 yılımı verdım memur olup cıkarken adam hıcbısı dememıs arkamdanda zaten memnun degıldım demıs ( aklıma geldıkce o herıfe cok dua edıyorum allahım kuru ekmege muhtac etsın 2kurus kazandım dıye kendını bırsey sanıyordu ayy neyse dusunmeyelım o gunlerı
Bılıyorum o haberı ısın en kotu tarafı da turkıye de cok buyuk potansıye varmıs koca tır yakalanmıs cenın dolu( kımbılır kac aıle cocgunuz ozurlu dıye kandırılıp saglıklı bebeklerınden oldular
gecmiş olsın canım aynı durum bende de var şu an iki gundur evde yatıyorum grip ve sinüzit den ilaç alamıyorum bol bol portakal ve limon tüketiyorum arada nar antibiyotik kullanmıyorum drum sadece çok ağrın olursa parol kullan dedi ama henüz birşey kullanmadım..
Bu sabah dıkkat ettımde gobek delıgım bır degısık geldı gozumesızınkılerde durum nasıl ?
Ahh canımm özel sektör böyle yiyip bitiriyor adamıı
Ne hastalığını biliyorlar ne düğün derneğini nede cenazenii
Varsa yoksa çalış çalış çalışş
Sömüreyim sömüreyim
Dolsun cepler paralarlaa
Beni öyle bir farkediyor kii keltoşş ama işine gelmiyor laf atmakk
Vızz gelip transss geçiyorr yanımdan
Geldiği yöne doğru hapşuruyorumm inşAllahh bulaşıırr:26:
Gerçi mikrop mikrobu gördüğü yerde ısırmazmışArkadaşlarıma öyle diyorum
Canım bence hiç misafir filan ağırlama direk yat dinlenn
Hoş görsünler seni bugünde :2:
Onların ben erkekliğine tüküreyiim karısıda gelmiş ayyy hasta olmuşunn yazıkkk değil mii bebişee neden dikkat etmiyorsun dedii
Kan fırladıı beynime artıkk
Bende bana yazık değil mii dedimm, bebişim Allaha emanet dedimm
Hıı evet doğru diyorsun dedi ve bunu diyen kadın ve anne git eve yatsana demiyor
kızlar facede iğrenç bi haber okudum sabahtan beri kus kus ölüyorum..bülent ersoy yüzüne cenin enjekte ettirmiş daha genç görülmek için ılk okuduğumda inanamadım yanlışlık vardır sırf haber amaçlı yazılmıştır gbsinden ama sonra netten araştırdım gercekten doğruymuş bazı özel hastaneler çocuğa özürlü deyip aileleri kürtaja yönlendiriyormuşlar sahte amniyosentez raporları düzenleniyormuş ve ikna olan ailelerin ceninleri yani bebekleri kozmetik firmaları estetikçilere satılıyormuş 12.haftayı geçmemesi geriyormuş bebeğin falan Allah hepsinin belasını versin..doğmamış bebekten rant sağlamaya çalışıyorlar böyle doktor yada insanlık olur mu?
benim bir derdim var
cok kotuyum
ben normalde yedigimi yuz kere inceler oyle yerim eger disarida yiyceksem, cig yumurtadna yapiliyor diye mayonez az miktarda bile olsa mayonezli seyleri bile yemem. neyse dun yemege gittik masada yemek vardi boyle yumurtali, peynirli, mayonezli karisik etli birsey soylemesi ayip. normalde bu ne diye kuralar sonra yerim, yanmda doktorum vardi basladi yemeye bana da ye ye falan yapti. ben de nasilsa inek etidir diye yedim o kadar mayonezden de neyse birsey olmaz dedim. sabah 6da uyandim cok afedersiniz inananilmaz kusuyorum. kan da vardi icinde ve bogazim yirtildi resmen aciyor da su an cok. ama bulantim gecmedi o kadar kotuydum sonra geri yattim esim gidince baya uyudum yine (aramizda saat farki var o yuzden oyle ) midem feci birsey yiyecek durumda degilim. esim gitmeden bana dedi ki, dun sari tabaktaki yemegi yedin mi dedi ben de evet dedim, onun icinde dil vardi dedi. ruslar cok kullaniyorlar bilmiyorum hayatimda yemisligim yok, tadi da normal geldi farkli oldugunu anlamadim. simdi kafaya takiyorum hamilelikte zararli mi bu dil ?nette de arastirdim birsey bulamadim.
hepinize günaydın güzel anneler, 3 gündür önce müfettiş atlattım, sonra da grip oldum derken, forumu baya aksattım. geçmiş çok birikmiş ya. dün bütün gün evde yattım, grip hala tam gaz devam ediyor. bugün okula geldim ama, çok halsizim kızlar. ben de sinüzit var. bu grip ona bağlarsa yandım ben. antibiyotik kullanmadan da geçmiyor ki meret...
Günaydın Hanımlar;
Hastalık bugün tavan yapmış durumda
Ağzım burnum akıyor, başım zonkluyor, her yerim ağrıyor, sesim çıkmıyoor
Bir Allahın kuluda dönüp kızım sen iki canlısın kalkta git demiyor bu kadar mı vicdansız oldu bu patron kısmı yaa
Git demeyi geçtim bir geçmiş olsun diyen yokk artı doktora gittim geldim büyük patron diyor kii herşey yolunda dimii hastalanmak yok dimi diyor ibişşş
Allaha havale ediyorum hepsinii
kızlar 4.ayımın içindeyim ve çok kötü grip oldum aynı zamandada çalışıyorum ne yapmam lazım
hastaneye gitmekten iğrendim özele gitmiyorum karşıyım da ama ne bilim ya içim kalktı
Kendıne ezıyet etmesene be yavrumkonus o zaman ya bugun erken cık ya da yarın ogleden sonra gel ahh ahh bır zamanlar bende ısımı cok ıyı yapayım laf gelmesın patronun yuzunu cekmeyım dedım neredeyse 4 yılımı verdım memur olup cıkarken adam hıcbısı dememıs arkamdanda zaten memnun degıldım demıs ( aklıma geldıkce o herıfe cok dua edıyorum allahım kuru ekmege muhtac etsın 2kurus kazandım dıye kendını bırsey sanıyordu ayy neyse dusunmeyelım o gunlerı
gerizekalı sanki bi z bayılıyoz hasta olmaya
kızlarrr hamile kaldığımda 54 ,5 kg filandım..bulantılardan dolayı 50 idim ne zamandır az önce tartıldım 51,1 çıktı...çok mutlu oldum yaaa..artık ben de kilo almaya başlayacam demi....yaşasın..
günaydın güzel hamişler,,nasılsınız bugün..geçmişi okuyamadım ama sanırım hastalar varmış,,kimler hasta ki??? çokkkk geçmiş olsun
Ben bi şu doğum iznine çıkayımm
Ozaman içimdeki Recep İvediki uyandırıp ne hareketler yapacağım ben onlaraa
Şuan sıkıyorum dişimii
Aaaa öyle deme artık haftasonlarını kaldırmak istiyormuş çünkü hep haftasonu hastalanıp geliyormuşuzz
Haftasonu çıplak dolaşıyoruz yaa bizz üşütüp geliyoruz iştee demek vardaa ahh ahh
Sen nasıl oldun canım bır de mısafır agırlayacaksın ıptal etme sansın var mı ? Yoksa da hazır alırsın artık :102:gerizekalı sanki bi z bayılıyoz hasta olmaya
Ahh ahh bılmem mı o embesıl beyınlılerı eskı ıs yerım kocamandı ve tek petek yakarlardı ısınır ne var dıye kopek patronda kucuk odasında buyulk petegıyle oturudu olurdum hastalıktan hıc dıkkat etmıyorsun derdı pıslık karsııda gelıp ayyy kızlar esımın ıslerı yogun bılerek mı yapıyorsunuz buunu hasta oluyorsunu ısler aksıyor bakın benım kocam hasta hasta gelıyor bır keresınde dayanamyıp cırlamıstım kadına snın kocan sıcak odasında paralarıyla oturuyo bızde burada ufacık maasımızla usuyoruzBen bi şu doğum iznine çıkayımm
Şuan sıkıyorum dişimii
Aaaa öyle deme artık haftasonlarını kaldırmak istiyormuş çünkü hep haftasonu hastalanıp geliyormuşuzz
Haftasonu çıplak dolaşıyoruz yaa bizz üşütüp geliyoruz iştee demek vardaa ahh ahh
Bence bu ısın ozelı devletı yok soyle bırsey soyleyeyım sana yıllar once bır yakınımız devlet hast, dogum yaptı bebek oldu dedıler gostermemısler cenazeyıde vermemısler kadın agırdı 1 haftada kendıne gelmıstı neyse babab da ılgılenmemmıs onlar gomer falan dıye sonra kadın yılesıyor bebegının arkasına dusuyor mezarı bulamyırolar bır arastıyorlar bebek oldub deyıp baska bır aıleye vermısler bulamadılar cocugu olay buyuyecektı kı hastane bır mezar gosterdı karısıklık olmus mezarınız burası dıye kadın hala acaba dıyo ?b
Ben bi şu doğum iznine çıkayımm
Şuan sıkıyorum dişimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?