2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benım gobek ıcıne dogru gırmıs soyler canım masallah melegın kocaman olmustur Aksam gıdınce eve bakacam cızgı var mı dye. Gercı kucuk katdesımle benım gobek delıgınden baslayıp asagıya dogru ınen bellı belırsız cızgımmız var
Kendıne ezıyet etmesene be yavrum konus o zaman ya bugun erken cık ya da yarın ogleden sonra gel ahh ahh bır zamanlar bende ısımı cok ıyı yapayım laf gelmesın patronun yuzunu cekmeyım dedım neredeyse 4 yılımı verdım memur olup cıkarken adam hıcbısı dememıs arkamdanda zaten memnun degıldım demıs ( aklıma geldıkce o herıfe cok dua edıyorum allahım kuru ekmege muhtac etsın 2kurus kazandım dıye kendını bırsey sanıyordu ayy neyse dusunmeyelım o gunlerı

Bılıyorum o haberı ısın en kotu tarafı da turkıye de cok buyuk potansıye varmıs koca tır yakalanmıs cenın dolu ( kımbılır kac aıle cocgunuz ozurlu dıye kandırılıp saglıklı bebeklerınden oldular

hastaneye gitmekten iğrendim özele gitmiyorum karşıyım da ama ne bilim ya içim kalktı

geçmiş olsun sanada. benim hiç halim kalmadı ya. evde 1 ay yat deseler yatarım. ama rapor da almak istemiyorum...(( ilaçsız geçer mi bu? sınıftaki çocuklar da hasta. benden onlara, onlardan bana geçiyor. geçmezse doktora danışırım artık...

gerizekalı sanki bi z bayılıyoz hasta olmaya

yaaa inanmak istemedim bende ve internettte çok yerde varmış inanamıyorum ya benim bebeğimi de alsalardı....düşünemiyorum ya.doktorların kürtaj meraklısı olmalarının sebebi buymuş demekki

canım kafaya takma olmus bı kere alısık olmadıgın ıcın kusmussundur

kızlar 4.ayımın içindeyim ve çok kötü grip oldum aynı zamandada çalışıyorum ne yapmam lazım

ay mayıs annelerımız hastamı olmus hepınızı uzaktan uzaktan opuyorum kızlar cok gecmıs olsun tekrardan

canım hıc sasırmadım cın de cenın yenıyor
makyaj malzemelerının ozunde cenın var max faxtor du galıba sahıbı ılk kurucu olan kadın
ben kendım makyaj malzemesı kullanmıyorum demıstı ıcerıgı zararlı cunku
Allaha sukur bugune kadar bır yada ıkı kere makyaj yapmısımdır dogal olmayan herseyden uzak yasamak en ıyısı
amnıyosenteze zatı karsı bırıyım yuzde yuz sonuc kesın degılken Allah muhafaza yavrundan olabılıyorsun
bu ısı tıcarete dokturmuslerde cok

mevsim geçişleri hepinizi vurdu kızlar aman dikkat edin özellikle ateşlenmemeye çalışın ateş ölçer kullanın

hamilelikte yüksek ateş hiç iyi değil hepinize çok çok geçmiş olsun bi nazar duası okuyalım size

hastaneye gitmekten iğrendim özele gitmiyorum karşıyım da ama ne bilim ya içim kalktı

Bence bu ısın ozelı devletı yok soyle bırsey soyleyeyım sana yıllar once bır yakınımız devlet hast, dogum yaptı bebek oldu dedıler gostermemısler cenazeyıde vermemısler kadın agırdı 1 haftada kendıne gelmıstı neyse babab da ılgılenmemmıs onlar gomer falan dıye sonra kadın yılesıyor bebegının arkasına dusuyor mezarı bulamyırolar bır arastıyorlar bebek oldub deyıp baska bır aıleye vermısler bulamadılar cocugu olay buyuyecektı kı hastane bır mezar gosterdı karısıklık olmus mezarınız burası dıye kadın hala acaba dıyo ?b

Ben bi şu doğum iznine çıkayımm
Ozaman içimdeki Recep İvediki uyandırıp ne hareketler yapacağım ben onlaraa
Şuan sıkıyorum dişimii

Aaaa öyle deme artık haftasonlarını kaldırmak istiyormuş çünkü hep haftasonu hastalanıp geliyormuşuzz
Haftasonu çıplak dolaşıyoruz yaa bizz üşütüp geliyoruz iştee demek vardaa ahh ahh

kızlarrr hamile kaldığımda 54 ,5 kg filandım..bulantılardan dolayı 50 idim ne zamandır az önce tartıldım 51,1 çıktı...çok mutlu oldum yaaa..artık ben de kilo almaya başlayacam demi....yaşasın..

merak etme canım bundan sonra daha hızlı alıcaksın kilo.bence bu günlerin tadını çıkar. sonra nasıl vercem die düşünmekten iyidir..:44:

nıhayet bugun erken kalktım yaa gorsenız surune surune kalkıyorum yataktan :)
tahlıllerımı yaptırıp geldım
aslında doktorum ıstememıstı ama ıcım rahat olsun dıye yaptırdım
aıle hekımıme nekadar tahlıl varsa katabılırmısın dedım lısteye son anda cıkıyordum guatr testıde yaptırayım dedı
tahlıle gıttım sordum her tathlılı ıstemısmı onemlı olanları yazmıs ee ben demıstım hepsını yaz dıye neyse:) ıdrar tahlılıde oldum
yarına sonucları alırım ama doktora pazartesı gıderım yarın alt dıslere tel takılıcak

mayonez konusulmus Allahtan normaldede cok az ayda yılda bır oda bır tatlı kasıgı falan tuketırdım
sımdı tabıkı daha dıkkatlı olmak lazım aslında doktorum dıyorkı normalde beslendıgın saglıklı beslenme gıbı beslenılmelı
mayonez oncedende zararlıydı sımdıde ..

Rabbim acil şifalar versin hasta arkadaşlarımıza gidin raporunuzu alın ona da birşey diyecek halleri yok değil mi sonuçta keyfi yapmadığınız belli Allah yardımcınız olsun.

sdrkyn benim göbek deliği de içe göçmüş galiba:))

ayy ukalaya bak yaa ben bu stresle onu döverim zaten çatıcak birilerini arıyorum böyle birilerine sinirlenesim var

Sen nasıl oldun canım bır de mısafır agırlayacaksın ıptal etme sansın var mı ? Yoksa da hazır alırsın artık :102:
Ahh ahh bılmem mı o embesıl beyınlılerı eskı ıs yerım kocamandı ve tek petek yakarlardı ısınır ne var dıye kopek patronda kucuk odasında buyulk petegıyle oturudu olurdum hastalıktan hıc dıkkat etmıyorsun derdı pıslık karsııda gelıp ayyy kızlar esımın ıslerı yogun bılerek mı yapıyorsunuz buunu hasta oluyorsunu ısler aksıyor bakın benım kocam hasta hasta gelıyor bır keresınde dayanamyıp cırlamıstım kadına snın kocan sıcak odasında paralarıyla oturuyo bızde burada ufacık maasımızla usuyoruz
Sukurler olsun rabbıme memur olmak ıstedım nasıp ettı

doguma gırınce esım yada ablamlardan bırıne yavrumu vıdeoya cekmelerını ıstedım
dogumhane dısında zatı hepsı beklıcek ablamda kızı dogunca dıger ablamlar hemen bebegın pesıne dusmustu
annem ah analar o ablamı bekledı ana degılmı ya .
aman dıkkat kızlar yengemde doguma gırınce gelme dıyorlar bana ama nasıl dururum gozum yegenımın ustunde olucak

o aıleyede cok uzuldum cok korkuyorum bu olaylardan Rabbım vıcdansızlardan korusun yavrularımızı ..

senın su mesajların varya benı gulmekten kopturuyor ya :)
sen benı guldurdun Rabbımde senı guldursun :)

Geçmiş olsun kızlar ya hava bir acayip ya da biz ben bir terliyorum bir üşüyorum dün kaban giymiştim işe giderken çok terledim, bayağı da yürümüştüm hatta keşke ince birşey giyseydim dedim sonra hava bir soğudu parmaklarım buz kesti şimdi boğazımda bir hassasiyet var ara ara hasta olacakmış gibi oluyorum ama kıyısından dönüyorum Allah'tan
Herkese acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…