- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.921
Ahh canımm özel sektör böyle yiyip bitiriyor adamıı
Ne hastalığını biliyorlar ne düğün derneğini nede cenazenii
Varsa yoksa çalış çalış çalışş
Sömüreyim sömüreyim
Dolsun cepler paralarlaa
Beni öyle bir farkediyor kii keltoşş ama işine gelmiyor laf atmakk
Vızz gelip transss geçiyorr yanımdan
Geldiği yöne doğru hapşuruyorumm inşAllahh bulaşıırr:26:
Gerçi mikrop mikrobu gördüğü yerde ısırmazmışArkadaşlarıma öyle diyorum
Canım bence hiç misafir filan ağırlama direk yat dinlenn
Hoş görsünler seni bugünde :2:
Onların ben erkekliğine tüküreyiim karısıda gelmiş ayyy hasta olmuşunn yazıkkk değil mii bebişee neden dikkat etmiyorsun dedii
Kan fırladıı beynime artıkk
Bende bana yazık değil mii dedimm, bebişim Allaha emanet dedimm
Hıı evet doğru diyorsun dedi ve bunu diyen kadın ve anne git eve yatsana demiyor
Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
doguma gırınce esım yada ablamlardan bırıne yavrumu vıdeoya cekmelerını ıstedım
dogumhane dısında zatı hepsı beklıcek ablamda kızı dogunca dıger ablamlar hemen bebegın pesıne dusmustu
annem ah analar o ablamı bekledı ana degılmı ya .
aman dıkkat kızlar yengemde doguma gırınce gelme dıyorlar bana ama nasıl dururum gozum yegenımın ustunde olucak
o aıleyede cok uzuldumcok korkuyorum bu olaylardan Rabbım vıcdansızlardan korusun yavrularımızı ..
senın su mesajların varya benı gulmekten kopturuyor ya :)
sen benı guldurdun Rabbımde senı guldursun :)
Benım en korkutugum sey bebegımın karısması :26: anneme dıyorum sacmalama karısmaz dogar dogmaz bıleklık takıyorlar dıyo da ıste
Benım en korkutugum sey bebegımın karısması :26: anneme dıyorum sacmalama karısmaz dogar dogmaz bıleklık takıyorlar dıyo da ıste
bir tanıdığımız doğum yapınca geceleri 2 gün hastanede, kapının arkasına sandalye dayamış bebeğimi kaçırırlar diye:)))
ben ilk bebeğime hamileyim neyi nasıl yaparım bilmiyorum tecrübeli olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi.. bebek odası bebek kıyafetleri bebeğe lazım olan tüm ihtiyaçları nezaman alınmaya başlanmalı son ana mı bırakmalıyım yoksa yavaş yavaş almalı mıyım.. peki herşeyini a 'dan z 'ye alırken ne kadar bi harcama yapacağım bilgisi olan var mı acaba :)
Ah bu kocam öldürecek beni, millet ne heveslerle birşeyler alıyor bebişlerine ben dün biraz çocuk arabası fiyatlarından bahsettim oda yakın çevremizden isteyeceğini ima etti nasıl zoruma gitti...ilk çocuk bide niye benim bebeğim başkalarının eskilerini kullansın dedim. Hani tamam bazı şeyler vardır çocuk eşyası eskimez zaten verirler kullanılırda ama ben gidip hayatta istemem yakın bile olsalar ya hiç mi hevesi yok bu adamın bebeğime herşeyin iyisini yenisini alayım diye yaaa...tavrıda sinir etti beni odun odun kesinlikle..
kızlar bu hani dün konuştuğunuz konuyu bende okumuştum 5gün kala aldatılan doğum ..anne inanmış şaka yaptığına eşinin neyse herkes nası kızıyo yok şaka yapmışlar bilmemne kolay bi durum sanki nası sinir oldum kolayca 5gün sonra doğum yapıcak kadını boşandırıcaklar sanki kendi başlarına gelse yazdıklarını yapabilicekler
Geçmiş olsun kızlar ya hava bir acayip ya da biz ben bir terliyorum bir üşüyorum dün kaban giymiştim işe giderken çok terledim, bayağı da yürümüştüm hatta keşke ince birşey giyseydim dedim sonra hava bir soğudu parmaklarım buz kesti şimdi boğazımda bir hassasiyet var ara ara hasta olacakmış gibi oluyorum ama kıyısından dönüyorum Allah'tan
Herkese acil şifalar diliyorum
inşallah ona da bulaşır da yataklara düşer
günaydın güzel hamişler,,nasılsınız bugün..geçmişi okuyamadım ama sanırım hastalar varmış,,kimler hasta ki??? çokkkk geçmiş olsun
ayy ukalaya bak yaaben bu stresle onu döverim zaten çatıcak birilerini arıyorum böyle birilerine sinirlenesim var
Ahh ahh bılmem mı o embesıl beyınlılerı eskı ıs yerım kocamandı ve tek petek yakarlardı ısınır ne var dıye kopek patronda kucuk odasında buyulk petegıyle oturudu olurdum hastalıktan hıc dıkkat etmıyorsun derdı pıslık karsııda gelıp ayyy kızlar esımın ıslerı yogun bılerek mı yapıyorsunuz buunu hasta oluyorsunu ısler aksıyor bakın benım kocam hasta hasta gelıyor bır keresınde dayanamyıp cırlamıstım kadına snın kocan sıcak odasında paralarıyla oturuyo bızde burada ufacık maasımızla usuyoruz
Sukurler olsun rabbıme memur olmak ıstedım nasıp ettı
senın su mesajların varya benı gulmekten kopturuyor ya :)
sen benı guldurdun Rabbımde senı guldursun :)
günaydın kızlar,
korkutmayın beni de ya, şimdi tam içimi rahatlatmaya çabalarken bir de bebeğimin karışması derdi var ayyy daha bunun ateşi,dişi, hastalığı filan. ooo ben şimdiden annemi geçtim :)
kızlar önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama ben bebişkoma mektup yazmaya başlamak istiyorum, ilk aylarım zor geçtiinden korkumdan hiç istemedim yazmak ama inşallah o büyüdükçe ben biraz daha rahatlıyorum. güzel bir defter bulup ona yazılar yazcam, neler yaşıyorum, o ne yapıyo? babası, dedeler, anneanne neler yapıo? canım neler çekti filan. aranızda böle şeyler yapacak olan var mı?ya da daha farklı şeyler?
günaydın kızlar,
korkutmayın beni de ya, şimdi tam içimi rahatlatmaya çabalarken bir de bebeğimin karışması derdi var ayyy daha bunun ateşi,dişi, hastalığı filan. ooo ben şimdiden annemi geçtim :)
kızlar önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama ben bebişkoma mektup yazmaya başlamak istiyorum, ilk aylarım zor geçtiinden korkumdan hiç istemedim yazmak ama inşallah o büyüdükçe ben biraz daha rahatlıyorum. güzel bir defter bulup ona yazılar yazcam, neler yaşıyorum, o ne yapıyo? babası, dedeler, anneanne neler yapıo? canım neler çekti filan. aranızda böle şeyler yapacak olan var mı?ya da daha farklı şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?