2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

inşallah ona da bulaşır da yataklara düşer

sabah sabah ağlattın kız beni..

Benım en korkutugum sey bebegımın karısması :26: anneme dıyorum sacmalama karısmaz dogar dogmaz bıleklık takıyorlar dıyo da ıste

kızlar bu hani dün konuştuğunuz konuyu bende okumuştum 5gün kala aldatılan doğum ..anne inanmış şaka yaptığına eşinin neyse herkes nası kızıyo yok şaka yapmışlar bilmemne kolay bi durum sanki nası sinir oldum kolayca 5gün sonra doğum yapıcak kadını boşandırıcaklar sanki kendi başlarına gelse yazdıklarını yapabilicekler

ben ilk bebeğime hamileyim neyi nasıl yaparım bilmiyorum tecrübeli olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi.. bebek odası bebek kıyafetleri bebeğe lazım olan tüm ihtiyaçları nezaman alınmaya başlanmalı son ana mı bırakmalıyım yoksa yavaş yavaş almalı mıyım.. peki herşeyini a 'dan z 'ye alırken ne kadar bi harcama yapacağım bilgisi olan var mı acaba :)

Benım en korkutugum sey bebegımın karısması :26: anneme dıyorum sacmalama karısmaz dogar dogmaz bıleklık takıyorlar dıyo da ıste

oluyo böyle şeyler bende diyorum biri bebeği takip edicek artık annemmi olur eşimmi kötü niyetliler her yerde var olabilir niye tedbirimi almayım

Ah bu kocam öldürecek beni, millet ne heveslerle birşeyler alıyor bebişlerine ben dün biraz çocuk arabası fiyatlarından bahsettim oda yakın çevremizden isteyeceğini ima etti nasıl zoruma gitti...ilk çocuk bide niye benim bebeğim başkalarının eskilerini kullansın dedim. Hani tamam bazı şeyler vardır çocuk eşyası eskimez zaten verirler kullanılırda ama ben gidip hayatta istemem yakın bile olsalar ya hiç mi hevesi yok bu adamın bebeğime herşeyin iyisini yenisini alayım diye yaaa...tavrıda sinir etti beni odun odun kesinlikle..

bir tanıdığımız doğum yapınca geceleri 2 gün hastanede, kapının arkasına sandalye dayamış bebeğimi kaçırırlar diye:)))

Haklı haberlerde goruyoruz alıp kacıyorlar en son hastanede bır sure gorunup cogu hamıleyle konusup guven kazanmıs yalnız anında yakaladıgı bır kadına sen bıraz uyu bakarım bebege demıs kadın uyuyunca da kacırmıs kesınlıkle ozel hastane ozel oda ıstıyorum ben 24 saat yanımda bırı kalacak cogu devlet hastansı buna ızın vermıyo mayısta dogum yapan arkadasım dogum oncesı sancı yuzunden 1 hafta kalmıs kımseyı yanına almamıslar gunde 1 saat esı gelmıs goruslerde dogun yapmıs gene aynı muhabbet gorus saatlerı demısler hıc ama hıc ıstemıyorum aklıma geldı dene kızcagızın dogumu bır turlu baslamamıs doktoru dıgerıne sabaha kadar olmazsa sezeryana al bekletme demıs dıger mal doktorda ne ugrasacam dıye ılgılenmemıs o arada da doktor ızne cıkıyo 5 gun sonra bır gelıyokı kız hala dogum beklıo sezeyana almıs sonra (

olsun ona guvenemem hastaneden cıkana kadar takıp edılecek kafayı yerım yoksa ben :)

canım cogumuzun ılk hamılelıgı kımımız cınsıye t ogrendgı gıbı hemen basladı kımımız ben gıbı :) 6.7. aydan sonra alıverıs yapıcak
fıyat konusunda suan yardımcı olamıcam daha alısverıs yapmadıgım ıcın ıstanbuldayım emınonunden gıdıp toplu yapmayı dusunuyorum ..

Tatlım belkıde maddı konulardan dolayı soylemıstır :26: bılıyorsun nıhayetınde pahalı seyler ve cogu kısı ne gerek var baskasından alır kullanır gerı verırız dıyorlar

günaydın kızlar,

korkutmayın beni de ya, şimdi tam içimi rahatlatmaya çabalarken bir de bebeğimin karışması derdi var ayyy daha bunun ateşi,dişi, hastalığı filan. ooo ben şimdiden annemi geçtim :)

kızlar önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama ben bebişkoma mektup yazmaya başlamak istiyorum, ilk aylarım zor geçtiinden korkumdan hiç istemedim yazmak ama inşallah o büyüdükçe ben biraz daha rahatlıyorum. güzel bir defter bulup ona yazılar yazcam, neler yaşıyorum, o ne yapıyo? babası, dedeler, anneanne neler yapıo? canım neler çekti filan. aranızda böle şeyler yapacak olan var mı?ya da daha farklı şeyler?

kızlar selammm
bısey sorucam hanı su testlerımızde
mesela rubella ve toxoplazma ıcın
negatıf yada pozıtıf yazıyo ya
negatıf ne demek pozıtıf ne demek
yanı hangısı cıktıgında atlatmıs olup rıskte olmuyoruz ben anlamadım.
Benım hazıran ayında yapılan testlerımde kı ozmn hamıle degıldım.
Rubella pozıtıf. Dıgerlerı negatıf.
Gecen hafta yanı hamıleyken yapılanda rubella negatıf, toxoplazmada negatıf.
Ben anlamadım rubella nıye oyle farklı bılen varmı:26:

Allah korusun annen doğru demiş hem aynı anda kaç tane doğum oluyordur ki
Desperate Housewives'ta öyle birşey oluyordu çocuklar kocaman olunca öğreniyorlar esas kızlarını buluyorlar ama büyüyttüklerine de kıyamadıklarından değiştirmiyorlardı çocukları
ayy neyse kapatalım bu konuyu içimi kasvet bastı sabah sabah

Millete eğlence işte dışarıdan yorum yapmak kolay. Eşim bana hep herkese sıkıntını anlatma sana gaz verirler sen de o gazla ileride pişman olacağın şeyler yapabilirsin der
Tamam kocasınn yaptığı çok kötü birşey ama bir yuva kolay kurulmuyor üstelik kadının karnı burnunda etraflıca düşünüp karar vermek lazım

Amannn dikkat et canımm
Yakaladı mı bırakmıyor ilaçta içemediğimiz içinn süründürüyor iyice

inşallah ona da bulaşır da yataklara düşer

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benimm

günaydın güzel hamişler,,nasılsınız bugün..geçmişi okuyamadım ama sanırım hastalar varmış,,kimler hasta ki??? çokkkk geçmiş olsun

Been been hastayım
Gökçe hasta, candy hasta...daha varda beyin şuan çalışmıyor isimde tutamıyorum aklımda

ayy ukalaya bak yaa ben bu stresle onu döverim zaten çatıcak birilerini arıyorum böyle birilerine sinirlenesim var

Ben şu budalı bebekler var totolarına totolarına iğne batırınca zıplatıyor okutulan kişiyii
Bende öyle bir bebek edinip gizili gizli her tarafına sokmak istiyorum o iğneyii, oflaya poflaya totosunu tuta tuta dolaşsın etrafımda
Nasıl hayaller kuruyorumm Allahımm benn sen aklıma mukayet ol

Çalıştığım firma 3600m2 lik bir alana sahip
Üstkat ofis
Burda da 18 kişiyiz müdür haricinde açık ofisteyiz
5 petekimiz var
Patronların odasında kocaman olmakla beraber 5 petek bulunuyor
Gözünü sevdiğimin adaleti işte
Onlar altın kaplama sıcaktan eritilmiş halleri bile değerli yaniii
Bizlere sıcak olsa ne yazar soğuk olsa ne yazar

senın su mesajların varya benı gulmekten kopturuyor ya :)
sen benı guldurdun Rabbımde senı guldursun :)

Canımsınn
Hep gülünn
Sizlerde olmasanız ben deşarj olamıyorum burda kafa dağıtıyorum iştee
Sizleride güldürebiliyorsam ne mutlu bana

Biz de eşimle öyle birşey yapalım diye konuştuk ama daha ikimiz de bir adım atmadık biraz da şu vesveselerin etkisi var sanırım
Eğer yapabilirsem ultrason resimlerini kendi göbek fotoğraflarımı filan da eklemek istiyorum

bende esım vıdeoya cekmıstı ılk haftalarda yavrumuzla konustuk beraber ultrason goruntulerıde vıdeo cekımı
doguma kadar cok vıdeo cekerızbız boyle :) mektup yazmayı dusunmedım ama buda aklımda olsun :)

biliyorum cok oldum ama bizim lıstede yerımızı degstrrmısın sana zatmet :) bu dr. umuz net doğum tarıhımızı eskısı gıbı yaptıda :) yanı satımız 14 agustos ılk hamılelk vede bebışım erkek ısmıde bellı ayaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…