2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Olmaz mı cok fıkır gelıyor da bakalım sımdılık ultrason goruntulerını saklıyorum defter aldım bıraz daha buyusun yazmaya baslayacam 4 ayda baslarım gıbıme gelıyor

canim bir rubella Ig G var
bir de rubella Ig M var
normalde Ig G pozitif olursa hamile kalmadan once gecirmissin ve su an bagisiklisin, risk yok demek
ama Ig M pozitif olursa su an geciriyorsun demek ve hamilelikte oldugu icin sorun teskil eder.

Toksoplazmada da ayni sekilde negatif ciktiysa sen bu mikrobu almadin demek, o yuzden hamilelik boyunca da kapmamayi diliyoruz.
sen rubellayi onceden gecirmissindir zaten cogu insan cocuklukta geciriyor kizamikcigi ve Ig G pozifitir senin ama yapilan testinde su an var mi diye bakmislardir, yani Ig M ye bakmislardir o da negatif yani olmasi gereken gibi hersey yolunda

bana bakma bu kadar ayrintili dusunuyorum ustune cunku cevre baskisi yuzunden kedimle yasadigimdan ve herkesin kediyle hamile olur mu sozlerinden! dolayi ben surekli kontrol altindayim toksoplazma konusunda

günaydın kızlar :) bende okudum yazdıklarınızı bende korkuyordum dogrusunu soylemek grekırse ama bnm gıttıgım özel hastanede bebek anneyle beraber odaya cıkarılıyor vede eger kan almak ıcın yada baska bısey ıcın odadan alınması gerekıyorsa bebegın yakınlardan bırınıde yanında goturuyor hemsıre ... çok rahatladım bu uygulamayı gorunce bı yakınım gecenlerde doğum yaptıda orada rahatladmmm :)

bende sımdı nılaya mesaj attım :) benımde 2 gun gerı geldı dogum tarıhı degıstırmesını ıstedım
sende canım ozel atarsan gozden kacmaz daha ıyı olur

ocakta doktorumla gorusucez dogum ısını her yıl ocakta dogum ucretlerıne zam gelıyor sansımıza zamlı dogacak yavrularımız:)
doktorum tavsıye ettgı hastane bıraz pahalı dıye okudum bellı olsun hangı hastaneyı secıcegım bu detayları arastırcam bende

hım sımdı anladım
ya bende bu farkı dra sorucaktım unutmusum
smdı sen toxoplazmadan bahsedınce aklıma geldı
evt dıkkat ettım bende pozıtıf olan ıgg.
Smdı ıgm bakılms oda negatıf.
Toxoplazmayı cogumuz gecırmemısız sanırım
allah korusun yavrularımızı bızı

kedın hala senınle mı turkıyeye gıdınce napıcaksın goturuceknısın
ayy ayrılmak ne zor olur eskıden bnmde kedım vardı cocukken yanı
cok severım

pekbicici,candy,gökçe hastaymış sanırım,çook geçmiş olsun..aranızda çalışanlar varsa bide işkence allah yardımcınız olsun..sabah sabah neleri kafanıza takmışsınız kızlar,bebeğin hastanede kaçırılması,yok karışması..rahat olun ya,allahın izniyle hiçbir şey olmayacak ve o bebekleri sağ salim alacaksınız kucaklarınıza...ben ilk doğumumu videoya çekmiştim,hastane çalışanlarından biri,sanırım anasteziyi yapan gençti,sezeryana almadan önce sordu eşinle nasıl tanıştın diye,ben de başladım anlatmaya,çocukluk aşkıydı,9 sene sürdü,sonra ailem razı gelmeyince düştüm peşine kaçtım onla taaaa 1300 km uzaklara..neyse adam film olur bundan dedi,illaki doğumunu çekmek istyorm dedi,git dışarda eşimden telefonunu al gel dedim,geldi çekti ameliyatımı,ben de kendimdeydim,lokal anasteziydi..bebeğin çıkarıldığı anı,ilk ağlaması..hepsini çekti..sonra sesi geldiği anda ona bebeğimi bana göstersene dedim,getirdi oğlumu gösterdi,bide ne göreyim,,,babasının minyatürü..bir güldüm,bir güldüm...bir insan bu kadar benzer babasına..kapkara saçlar,kapkara kaşlar öyle ortadan bitişik..şimdi video hatıra kaldı..oğlum 4 buçuk yaşında,ona gösterdim geçenlerde,,çok hoşuna gitti....

walla benim arkadasım yeni doğum yaptı. 4-6 aylıkken alın diyo ne alıcaksanız.sonra ağırlaşınca alışveriş yapmak zor oluyormuş..
bizde cinsiyetini bi öğrensek başlıcaz daa..artık 2 hafta sonra kısmetse.. :44:

tabı kı devlette de karışıklık oluyor ama bu olay özel de olmuş devlette değil

yanii ohaaa diyorum..bu kadar ilgisizlik mi olur..sonuçta bi hayat söz konusu..vicdansızlar yaa...

yok kedim turkiyede annemlerle
gidince birlikte olucaz yeniden
buraya getiremeyince birakmak zorunda kaldim sagolsun annemler bakiyorlar
ben de bayiliyorum kedilere bir oglusum var bir de kizim olck insallah

bende bişeyler yazmayı istiyorum ama bi türlü başlayamadım.güzel bi albüm alıp ilk anından itibaren ultrason ve fotolarını koymak istiyorum.
günlük gibi bişeyde tutulabilir ama hergün yazmıcağımdan eminim..

Olmaz mı cok fıkır gelıyor da bakalım sımdılık ultrason goruntulerını saklıyorum defter aldım bıraz daha buyusun yazmaya baslayacam 4 ayda baslarım gıbıme gelıyor

ben de o vesveselerden dolayı yazmadım aynen ben de 4 ayda başlarım inşallah yani 3 hafta sonra :):):)

ne güzel anlatmışsınız, inşallah ben de öle konuşa güle yaşarım doğumumu :)

Cnm merhaba, öncelikle sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben çocukluğumdan beri kedilerle iç içeyim ve yıllardır sokak kedilerini besliyorum buna rağman toksaplazma neatif çıktı. Herkes sesiki sende negatif çıktıysa kimsede yoktur bu virüs. Şu anda evimde 2 tane kedim var aşılı bakımlı kediler dışarıya çıkmıyorlar. Kakalarınıda ya eşim temizliyor ya da ben eldiven takıp temizliyorum. Sen dikkat ettiğin sürece ve kedilerin dışarı çıkmayıp bu virüsü alıp eve taşımadıkları sürece nasıl bulaşabilirki. Sonuçta kediye kediden geçiyor bu virüs, kendi kendilerine üretmiyorlarki. Biz tedbiri elden bırakmayalım ve sevimli dostlarımızdanda vazgeçmeyelim, sen herkesin ne dediğini boşver:) Sevgiler.... :)

ay ne guzel ıcerden bırının cekmesı ben kıme desem kacıyor guvenemıyorlar kendılerıne ablalarım :)
sadece ıstedıgım yıkanıyor ya o an ıle kucagıma verılecegı an ılk bebegımızı esımle gorucegımız an bunlar cekılsın cok ıstıyorum
senın adına cok sevındım ne guzel hatıra kalmıs :)

kızlar kordon kanı hakkında ne düşünüyorsunuz??

kararsızım saklayıp saklatmamakta ..

canim haklisin sonuna kadar inaniyorum senin dediklerine
ben de bunu annemlere anlatmakta biraz zorlandim ama simdi onlar da destekliyorlar annem babam benim tarafimda
ama malesef laf anlatamadiklarim var canimi yakiyorlr
acimasizca konusuyorlr benim de dilim tutuluyor saygimdan laf edemiyorum susuyorum
ama gittigimde bu sekilde mantikli bir bicimde anlaticam onlara da ki umarim anlarlar
boyle dusunup destekleyenlere hayranim cok saol
bluebitter de ayni sekilde destklemisti beni

İkili test yaptırdı mı herkes ben yağtırdım henuz sonucu almaya gıdememdım ancak aradım dr sorun yok dedı ikili ve üçlü test hakkında bılgısı olan var mı

ben başladım canım. en baştan beri aklıma geldikçe gülük şeklinde yazıyorum.beni mutlu ediyor. ultrason resimlerini de yapıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…