- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.961
Amannn dikkat et canımm
Yakaladı mı bırakmıyor ilaçta içemediğimiz içinn süründürüyor iyice
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benimm
Been been hastayım
Gökçe hasta, candy hasta...daha varda beyin şuan çalışmıyor isimde tutamıyorum aklımda
Ben şu budalı bebekler var totolarına totolarına iğne batırınca zıplatıyor okutulan kişiyii
Bende öyle bir bebek edinip gizili gizli her tarafına sokmak istiyorum o iğneyii, oflaya poflaya totosunu tuta tuta dolaşsın etrafımda
Nasıl hayaller kuruyorumm Allahımm benn sen aklıma mukayet ol
Çalıştığım firma 3600m2 lik bir alana sahip
Üstkat ofis
Burda da 18 kişiyiz müdür haricinde açık ofisteyiz
5 petekimiz var
Patronların odasında kocaman olmakla beraber 5 petek bulunuyor
Gözünü sevdiğimin adaleti işte
Onlar altın kaplama sıcaktan eritilmiş halleri bile değerli yaniii
Bizlere sıcak olsa ne yazar soğuk olsa ne yazar
Canımsınn
Hep gülünn
Sizlerde olmasanız ben deşarj olamıyorum burda kafa dağıtıyorum iştee
Sizleride güldürebiliyorsam ne mutlu bana
canim haklisin sonuna kadar inaniyorum senin dediklerine
ben de bunu annemlere anlatmakta biraz zorlandim ama simdi onlar da destekliyorlar annem babam benim tarafimda
ama malesef laf anlatamadiklarim var canimi yakiyorlr
acimasizca konusuyorlr benim de dilim tutuluyor saygimdan laf edemiyorum susuyorum
ama gittigimde bu sekilde mantikli bir bicimde anlaticam onlara da ki umarim anlarlar
boyle dusunup destekleyenlere hayranim cok saol
bluebitter de ayni sekilde destklemisti beni
kızlar kordon kanı hakkında ne düşünüyorsunuz??
tabı kı devlette de karışıklık oluyor ama bu olay özel de olmuş devlette değil
pekbicici,candy,gökçe hastaymış sanırım,çook geçmiş olsun..aranızda çalışanlar varsa bide işkenceallah yardımcınız olsun..sabah sabah neleri kafanıza takmışsınız kızlar,bebeğin hastanede kaçırılması,yok karışması..rahat olun ya,allahın izniyle hiçbir şey olmayacak ve o bebekleri sağ salim alacaksınız kucaklarınıza...ben ilk doğumumu videoya çekmiştim,hastane çalışanlarından biri,sanırım anasteziyi yapan gençti,sezeryana almadan önce sordu eşinle nasıl tanıştın diye,ben de başladım anlatmaya,çocukluk aşkıydı,9 sene sürdü,sonra ailem razı gelmeyince düştüm peşine kaçtım onla taaaa 1300 km uzaklara..neyse adam film olur bundan dedi,illaki doğumunu çekmek istyorm dedi,git dışarda eşimden telefonunu al gel dedim,geldi çekti ameliyatımı,ben de kendimdeydim,lokal anasteziydi..bebeğin çıkarıldığı anı,ilk ağlaması..hepsini çekti..sonra sesi geldiği anda ona bebeğimi bana göstersene dedim,getirdi oğlumu gösterdi,bide ne göreyim,,,babasının minyatürü..bir güldüm,bir güldüm...bir insan bu kadar benzer babasına..kapkara saçlar,kapkara kaşlar öyle ortadan bitişik..şimdi video hatıra kaldı..oğlum 4 buçuk yaşında,ona gösterdim geçenlerde,,çok hoşuna gitti....
kızlar kordon kanı hakkında ne düşünüyorsunuz??
yogurdumu kendım mayaladım ya cok rahatım kızlar:)
bundan sonra inşallah hep kendım yapıcam:) bırazdan eksı elma kesıp ıcıne dogrucam oyle yerım nam nam
canınızı cektırıyımde yogurt yıyın :)
limbo güzel anlatmış. benim bir ilavem olacak, eğer kedinizi sokaktan sahiplendiyseniz büyük ihtimalle toksoplazmaya bağışıktır. ya anne beslerken ya da kendi kendine beslenirken bu hastalığı atlatıyorlar. benim kedilerim genellikle sokaktan geldi. biri evde doğmuş, sahiplendik. biri evimizde doğdu ama anne dışardan gelip besledi uzun zaman. biri yine aynı şekilde anne beslerken terketti, biberonla elimde büyüdü. diğerleri epey sokak hayatı yaşamış kedilerdi. eğer pet shop'tan alındıysa toksoplazma bağışıklığı olmayabiliyor. ancak sağlıksız ortamlarda bulundurulduysa geçirmiş olma ihtimali artıyor. zaten sahiplenilen her hayvan aşılandığından anne adayı için risk oluşturmuyor. sadece bizim için yazmıyorum, inşallah okuyan başka anne adayları da vardır, korkuları bir nebze azalır. hamile kalıp korkudan kedilerini vermeye çalışanlar, hatta anında sokağa bırakanlar var. çok üzücü... aslında toksoplazmanın en çok bulaştığı yol sağlıksız beslenme, ama bulaşmadı mı bulaşmıyor meret. şimdi dikkat halindeyiz
Sonunda AKİM e mail gönderip doktoru şikayet ettim inşallah ilgilenirler.6 haftalıkken kalp atışı yok deyip almak istemişti kendiileri
ne güzel diyorsun ama ya( zaten yoğurdum bitti yiyemiyorum diye bacağım ağrımaya başladı.Dün bizim sütümüzü başkasına vermişler akşama gelecek sütümüz
İkili test yaptırdı mı herkes ben yağtırdım henuz sonucu almaya gıdememdım ancak aradım dr sorun yok dedı ikili ve üçlü test hakkında bılgısı olan var mı
canım sen onvak hastanesine gitmiyomuydun yoksa ben seni başkasıyla mı karıştırıyom?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?