- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.161
Aaa every istanbula gidicekmişdimi dimi İstanbul????
yoooo
istanbulda bir gun dinlenip yola devam
keske istanbulda yasiyor olsak gelis gidisler kolay olurdu
insallah rusya hayatindan sonra orda olucazkocam olmak zorunda ben istanbulu istiyorummmmm
allah gonlune versın canım :)hayırlısı olsunhadi yaa erkek mi diyosun yanii.daha belli değil cinsiyeti..heycanlandım walla..erkek istiyorum da benn
hhee bızde yptık goz rengı bana tıpı ona benzıcekmıs burnu bana kulakları ona benzıcekmıs bakalımaramızda anlaşma yaptık
huyu babasına güzelliği bana benzesin diye :127:
hayırlısı öncellikle sağlıklı olsun da
cnm bı ara burda konusmustuk kız da mıde bulantısı erkek te bel ve uyku dıye ama tabı herkezte tutmaya bılır:)hadi ya hic duymadim cinsiyeti belli olan arkadaslar cevap versin bizde cinsiyeti belli olmayanlar yorum yapalim:)) herkes hamileligin belirtisi olarak asiri uyku bulanti der bende ikisi de yok cok sukur zaten haftanin uc gunu 07.30 iki gunu 8.30 da kalkiyorum(
gozun aydın canımmkızlar pirensesim meleğim yani kızım olcakmış
cnm ben doktorumdan ıstedım vermedı ıgrensende yıceksın balık dedi:)kızlar nie cevap vermediniz hiç benim soruma pöffff, balık hapı kullanan yokmu hiiiiiiiç
uyyyyyyyyyyy ben donuyorummmmm kabanlara başladık bız hava buzzzzşuanda tam gezmelik aslında ne çok sıcak nede çok soğuk yağmurda yok henüz gerçi ben bursadayım ama istanbulla hemen hemen aynı oluyor havası bebişlerinizde alın gelin bekletmeyin türkiyeyi
kizlar
ben birsey sorucam
ben yuzume pudra, fondoten zaten nadir kullanirdim simdi hamileyim diye kullanmiyorum. yuz kremimi de biraktim
ama goz makyajini cok yapiyorum, yapmadan disari cikmiyorum
rimelsiz cok kotu goruyorum kendimi ama rimelin zararli olup olmadigini aklimi kurcaliyor
siz kullaniyor musunuz ?
Mesela iste kaç saat uzaklıkta gidicein yer biliyomusunuçaklamı otobuslemi geçiceksin tekrar
allah gonlune versın canım :)hayırlısı olsun
hhee bızde yptık goz rengı bana tıpı ona benzıcekmıs burnu bana kulakları ona benzıcekmıs bakalım
cnm bı ara burda konusmustuk kız da mıde bulantısı erkek te bel ve uyku dıye ama tabı herkezte tutmaya bılır:)
gozun aydın canımm
cnm ben doktorumdan ıstedım vermedı ıgrensende yıceksın balık dedi:)
uyyyyyyyyyyy ben donuyorummmmm kabanlara başladık bız hava buzzzz
rımelı bılmıyorum cnm zararı varmı ama çoookkk mecbur kalamdıgım surece makyaj yapmıyorum tırnaklarım ojeye hasret kaldı 4 aydır
ben de minimuma indirmeye calisiyorum ojeyirımelı bılmıyorum cnm zararı varmı ama çoookkk mecbur kalamdıgım surece makyaj yapmıyorum tırnaklarım ojeye hasret kaldı 4 aydır
Sabah sabah sınırlerım tavan yaptı hala elım ayagım tıtrıyo :26: dolmusa bınmemle adamın gaza basması bır oldu kapıyı da kapatmadı yarım ıcerde yarım dısardaydı zorla ıcerı attım kendımı sofore bır suru bagırıp cagırdım ablla dakıkam var yetısmem lazım dıyo bırde ınerkende dedım sakın ben ınmeden hareeket etme kusura bakma abla acelem vardı dıyo hızlanmasaydı plakayı alacaktım esım ona neler yapardı cok ıyı bılıyorumallahından bulsun aptal herıf hala kalbım delı gıbı atıyo
detektif gibisin kiz
canim havaalaninin acilisi yetismedi otobusle gidecegim yine8 saat diyeyim
ama durum karisik once kv beni gormek istedi o yuzden onun yanina gidip sonra ailemin yanina derken bebisle yollarda gececek vaktimiz
ama gonullerini alalim da bebegimle saglikla gider geliriz insallah
Neden vermediğini söylemidimi balık yağını doktorun cnm hani faydasınamı inanmıyo nedir?
gunaydınnnnnnnnnnnn
sabah sabah aklıma gelmısken soyleyeyım cınsıyetlerınızı madem ozleden yazmıyorsunuz ben takıp ettıgım kadarıyla yazmaya calısıyorum eger lıstede cınsıyetı olmayan varsa yazsınlarrrbana
he bırde tahmını dogum tarıhlerını degıstırdıgınızde bana bılgı verırmısınız lıstede bulmakta gcluk cekıyorum tarıhe gore takıp edıyorumda
detektif gibisin kiz
canim havaalaninin acilisi yetismedi otobusle gidecegim yine8 saat diyeyim
ama durum karisik once kv beni gormek istedi o yuzden onun yanina gidip sonra ailemin yanina derken bebisle yollarda gececek vaktimiz
ama gonullerini alalim da bebegimle saglikla gider geliriz insallah
Benimki ikisiydi biri olarak deiştirdim:) büyük bi fark değil ama
uyyyyyyyyyyy ben donuyorummmmm kabanlara başladık bız hava buzzzz
Evde kombimiz yanıyor canım en düşükte ama yinede dışarıda hava gezilmeyecek gibi değil aksine tam benlik
Belkide kış çocuğu olduğum içinmidir nedir bana göre iyi yani
ben de gecen gun balik salata yedim havalar uctum mutluluktanhayır cnm soylemedı balıgın kendısını yıceksın dedi bı bakıma benı mecbur bıraktı ama ıyı oldu tıksınmıstım ama yıyebıldım
Hımmmdemek havaalanı olmayan ama yapılan bi yer demek öylemi anladım yanlışmı anladım merak işte insancıl bi duygu
hayır cnm soylemedı balıgın kendısını yıceksın dedi bı bakıma benı mecbur bıraktı ama ıyı oldu tıksınmıstım ama yıyebıldım
Sukur kı doguma kdar bende kal dememıs bu sartta ben 1 haftada kalabılırım sonunda dırek anneme gıdeceksem :101:
ben de gecen gun balik salata yedim havalar uctum mutluluktan
bugun midem hala hassas ama yarin yeniden yemege calisicam
evet evet havaalani yapim asamasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?