2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydın canım ıyıce dınlenınce ıns ıyılesırsın hemen kımse hasta olmasın hamıleyken hıc cekılmıyo :26:

Günaydıııın, ben de sabah hapşırarak uyandım kendimi de çok halsiz hissediyorum baakalım bu sefer de kıyısından dönebilirim hastalığın inş. Neyse ki annem gelecek bugün biraz naz yaparım ona

hıh işte o belirtiler bende de yok ne bulantı ne de çok uyku sabah 7 de kalkıyorum akşam 11 den aşağı pek yatmıyorum yeri geliyor 12 yi bile geçiyor... doktorumuz tahmini kız dedi ama belirtilerde önemli...

bu arada günaydın kızlar... hayırlı cumalar...

Gunaydın canım ıyıce dınlenınce ıns ıyılesırsın hemen kımse hasta olmasın hamıleyken hıc cekılmıyo :26:

sanırım bu mevsim geçişlerinden,ben daha 2 hafta önce enfeksiyon için antibiyotik kullandım tekrar boğazım acıyınca ödüm patlıyor walla hamileler evde dinlenecek,kendine bakacak çalışmakta neymiş yaa

Dur ben bi araştırmaya girişiyim bakim
abowwwwww kimligim ortaya cikacak
Günaydıııın, ben de sabah hapşırarak uyandım kendimi de çok halsiz hissediyorum baakalım bu sefer de kıyısından dönebilirim hastalığın inş. Neyse ki annem gelecek bugün biraz naz yaparım ona
ben de gecen gun oyle uyandim
bas agrisi da vardi
kesin grip geliyor dedim
ama olmadim neyseki
zaten su yedigim mandlainanin hatti hesabi yok o koruyor muhtemelen :)

hayır cnm soylemedı balıgın kendısını yıceksın dedi bı bakıma benı mecbur bıraktı ama ıyı oldu tıksınmıstım ama yıyebıldım
Ben de normalde kahvaltıda bile balık yiyebilen biriydim hamilelikle bir tiksinti geldi, geçen gün pazardan canımın çektiği bir balığı aldım hemen pişirip bir tava yedim neredeyse ama akşama eşime pişirirken bile zorlandım o yerken zar zor bir parça aldım. yıllarca o kadar yedim şimdi hamilelikte yiyemezsem bebişime faydası olmazsa çok üzülürüm hem bebeklerimiz de şanslı tam balık mevsimine denk geldiler

Belki onlar haketmiyorlardır bilmiyorum ama sen yine de görevini yap sonra annenlerde de rahat rahat kalırsın doğru karar vermişsin bence

Günaydın herkese..

Unnado'da philips AVENT indirimi var!!

günlerdir araştırdığım, almaya karar verip daha ucuzunu bulmaya çalıştığım tekli elektronik süt pompası 275 liradan 195 de düşmüş :)) biberon, emzik ve süt saklama kaplarında da diğer sitelere göre avantajlı fiyatlar vardı, ben aldım :))) İlgisini çekenlere duyurulur :)

ben dün süt sağma makinası baktım. kimisi çok pahallı 100-200 arası.kimisde 30-50 tl arası anlamadım aralarındaki farkı.. ama çalışan bayanların kesin alması lazım diye düşünüyorumm..
günaydın bu arada herkeseee..hayırlı cumalar..

Belki onlar haketmiyorlardır bilmiyorum ama sen yine de görevini yap sonra annenlerde de rahat rahat kalırsın doğru karar vermişsin bence

yok canim onlarin da gormek haklari sonucta istiyorlar ben de onlar icin o kadar yol gidicem
ve eger beni uzerlerse gercekten cok buyuk haksizlik olur bu bana, o yuzden iyi davranmalarini diliyorum canim
hamile oldugumu ve hassas olabilecegimi unutmazlar sanirim ve orama burama laf sokmazlar, surekli sunu yap bunu yap demezler insallah
iyi gecsin huzurla

Hehh canım benim hoşgeldin bende bu soruyu dünden beridir soruyorum orada burada .Bnede almak istiyorumda bibebron ve süt pompası ama karar veremiyordum süt pompasında lansinoh ve avent biberonda ise nuk ve avent arasında kalmıştım .Aventmi almalıyım sence ?

canım bende aynıydım cok severdım banada bırden geldı o tıksınme doktorum dedıkten snra annem yapmıs cagırdı sofraya zor oturdum bır tane aldım yıyebıldım ama kızartma degıl fırında başka yıyemem ve suanda konusurken bıle mıdem kalkıyor

çok saol cnm hemen bakayım bende avent almayı dusunuyorum

peki kızlar kaç tane bıberon almak gereklı?yenıdogan alınmalı mı?bılgısı olan varmı?

papalagı cnm sen nasıl aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…