- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.181
Gunaydın canımGünaydın meleklerin anneleri :)
Haftanın bu son günü çabucak bitsin haftasonu gelsin artık..Karar aldım bu haftasonu hiç evden çıkmayacağım,hava buz gibi,boğazlarım fena sanırım faranjitsabah tuzlu suyla gargara yaptım çok fena midem bulandı inşallah doktorsuz,ilaçsız geçer..2 gün bakıma alacağım kendimi
hayır cnm soylemedı balıgın kendısını yıceksın dedi bı bakıma benı mecbur bıraktı ama ıyı oldu tıksınmıstım ama yıyebıldım
belkıde cnm wallahı donuyoruz dun gece kayınvalıdemden eve gelene kadar tıtredım maxımum 4 dk mesafeuyyyyyyyyyyy ben donuyorummmmm kabanlara başladık bız hava buzzzz
Evde kombimiz yanıyor canım en düşükte ama yinede dışarıda hava gezilmeyecek gibi değil aksine tam benlik
Belkide kış çocuğu olduğum içinmidir nedir bana göre iyi yani
ben de gecen gun balik salata yedim havalar uctum mutluluktan
bugun midem hala hassas ama yarin yeniden yemege calisicam
annem saolsun haftada 1 yapıp cagırır evdeyapmam mumkun degıll
evet evet havaalani yapim asamasinda
Dün benbilmem bişiler yazmışta kafam karıştı trde yapılanlar karaciğerden yapılıyomuş fln die gerçi benimki başka marka ama hiçte araştırmadım bu konuyu zaten tekrar doktora gidicem sorarım o zaman bakalım
yaa oylemıymıys gormedım veılk defa duydum hıc mı yıyemıyorsun balık? bı denesen ben deyıyemıyordum sonucta ılacından sa kendısı daha yararlı
hadi ya hic duymadim cinsiyeti belli olan arkadaslar cevap versin bizde cinsiyeti belli olmayanlar yorum yapalim:)) herkes hamileligin belirtisi olarak asiri uyku bulanti der bende ikisi de yok cok sukur zaten haftanin uc gunu 07.30 iki gunu 8.30 da kalkiyorum(
uyyyyyyyyyyy ben donuyorummmmm kabanlara başladık bız hava buzzzz
Evde kombimiz yanıyor canım en düşükte ama yinede dışarıda hava gezilmeyecek gibi değil aksine tam benlik
Belkide kış çocuğu olduğum içinmidir nedir bana göre iyi yani
Bende kış çocuğu sayılırım 25kasım doum günüm bu aradaama kendimi bildim bileli çok üşürüm ya soğuğu hemen hissederim
Gunaydın canımıyıce dınlenınce ıns ıyılesırsın hemen kımse hasta olmasın hamıleyken hıc cekılmıyo :26:
abowwwwww kimligim ortaya cikacakDur ben bi araştırmaya girişiyim bakim
ben de gecen gun oyle uyandimGünaydıııın, ben de sabah hapşırarak uyandım kendimi de çok halsiz hissediyorum baakalım bu sefer de kıyısından dönebilirim hastalığın inş. Neyse ki annem gelecek bugün biraz naz yaparım ona
belkıde cnm wallahı donuyoruz dun gece kayınvalıdemden eve gelene kadar tıtredım maxımum 4 dk mesafe
yaa oylemıymıys gormedım veılk defa duydum hıc mı yıyemıyorsun balık? bı denesen ben deyıyemıyordum sonucta ılacından sa kendısı daha yararlı
Ehehe bende bende ya amnemlerden geliyoz aynen o kadarcık ara içim titredi kendimden geçiyodumama birazda geceleri burda daha soğuk olur gündüzle farkda olur o yüzden incede giyinip bilmeyince öle oluyo
Bende kış çocuğu sayılırım 25kasım doum günüm bu aradaama kendimi bildim bileli çok üşürüm ya soğuğu hemen hissederim
aaa sımdıden dogum gunun kutlu olsunnn en guel dogum gunun heralde
Ben de normalde kahvaltıda bile balık yiyebilen biriydim hamilelikle bir tiksinti geldi, geçen gün pazardan canımın çektiği bir balığı aldım hemen pişirip bir tava yedim neredeyse ama akşama eşime pişirirken bile zorlandım o yerken zar zor bir parça aldım. yıllarca o kadar yedim şimdi hamilelikte yiyemezsem bebişime faydası olmazsa çok üzülürüm hem bebeklerimiz de şanslı tam balık mevsimine denk geldilerhayır cnm soylemedı balıgın kendısını yıceksın dedi bı bakıma benı mecbur bıraktı ama ıyı oldu tıksınmıstım ama yıyebıldım
teklif etmisti
ama ben annemin yaninda kalicam dedim
beni en iyi annem babam anlar
aslinda ben gormeye de gitmeyecektim dogumdan sonra dusunuyordum
ama sonra baktim gucenmis ve annemler de dedi kirilmasinlar istersen git gorun hamile gorek istiyorlar besbelli dediler ben de gitmeye karar verdim
sonucta hamile hamile yollarda cok eziyet cekecegim icin istemiyordum ama bu durumda ucak ucak gezicez bebisle
son dk ucaklariyla iyi masraf yapicaz ya olsun hayirlisiyl gidelim gelelim de
saglikla aileme emanet etsin beni esim
Tamam itiraf ediyorum ateşli kadınım vesselam
Bende kendi topiğimdeki arkadaşlarıma sorarım o zman
Arkadaşlar aranızda biberon ,süt sağma makinası alan varmı acaba ? Yoksa bile bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi ?
Sizce her ikisi içinde hangi marka ve nasıl olanından almalıyım ?
Tşk ederimaaa sımdıden dogum gunun kutlu olsunnn en guel dogum gunun heralde
Evet doğru öyle olucak inşallah oğlumla ilk doğum günüm
Belki onlar haketmiyorlardır bilmiyorum ama sen yine de görevini yap sonra annenlerde de rahat rahat kalırsın doğru karar vermişsin bence
Günaydın herkese..
Unnado'da philips AVENT indirimi var!!
günlerdir araştırdığım, almaya karar verip daha ucuzunu bulmaya çalıştığım tekli elektronik süt pompası 275 liradan 195 de düşmüş :)) biberon, emzik ve süt saklama kaplarında da diğer sitelere göre avantajlı fiyatlar vardı, ben aldım :))) İlgisini çekenlere duyurulur :)
yoooo
istanbulda bir gun dinlenip yola devam
keske istanbulda yasiyor olsak gelis gidisler kolay olurdu
insallah rusya hayatindan sonra orda olucazkocam olmak zorunda ben istanbulu istiyorummmmm
canım bende aynıydım cok severdım banada bırden geldı o tıksınme doktorum dedıkten snra annem yapmıs cagırdı sofraya zor oturdum bır tane aldım yıyebıldım ama kızartma degıl fırında başka yıyemem ve suanda konusurken bıle mıdem kalkıyorBen de normalde kahvaltıda bile balık yiyebilen biriydim hamilelikle bir tiksinti geldi, geçen gün pazardan canımın çektiği bir balığı aldım hemen pişirip bir tava yedim neredeyse ama akşama eşime pişirirken bile zorlandım o yerken zar zor bir parça aldım. yıllarca o kadar yedim şimdi hamilelikte yiyemezsem bebişime faydası olmazsa çok üzülürüm hem bebeklerimiz de şanslı tam balık mevsimine denk geldiler
Belki onlar haketmiyorlardır bilmiyorum ama sen yine de görevini yap sonra annenlerde de rahat rahat kalırsın doğru karar vermişsin bence
Günaydın herkese..
Unnado'da philips AVENT indirimi var!!
günlerdir araştırdığım, almaya karar verip daha ucuzunu bulmaya çalıştığım tekli elektronik süt pompası 275 liradan 195 de düşmüş :)) biberon, emzik ve süt saklama kaplarında da diğer sitelere göre avantajlı fiyatlar vardı, ben aldım :))) İlgisini çekenlere duyurulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?