- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.201
canım bende aynıydım cok severdım banada bırden geldı o tıksınme doktorum dedıkten snra annem yapmıs cagırdı sofraya zor oturdum bır tane aldım yıyebıldım ama kızartma degıl fırında başka yıyemem ve suanda konusurken bıle mıdem kalkıyor
çok saol cnm hemen bakayım bende avent almayı dusunuyorum
Ben çalışmadığım için pompa düşünmüyorum ama kalkanı ovuyolar galiba ondan alıcam
:)pompa dedıgın sut sagma gıbı bırsey mı pff hıcbırsey bılmıyorum bende calısmıyorum:)kalkan ne cnm?
Bende kendi topiğimdeki arkadaşlarıma sorarım o zman
Arkadaşlar aranızda biberon ,süt sağma makinası alan varmı acaba ? Yoksa bile bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi ?
Sizce her ikisi içinde hangi marka ve nasıl olanından almalıyım ?
Olsun gonullerını almıs olursun laf etme sansları olmazteklif etmisti
ama ben annemin yaninda kalicam dedim
beni en iyi annem babam anlar
aslinda ben gormeye de gitmeyecektim dogumdan sonra dusunuyordum
ama sonra baktim gucenmis ve annemler de dedi kirilmasinlar istersen git gorun hamile gorek istiyorlar besbelli dediler ben de gitmeye karar verdim
sonucta hamile hamile yollarda cok eziyet cekecegim icin istemiyordum ama bu durumda ucak ucak gezicez bebisle
son dk ucaklariyla iyi masraf yapicaz ya olsun hayirlisiyl gidelim gelelim de
saglikla aileme emanet etsin beni esim
Cogu sabah oyle dıyordum da bu seferde evde olsam cok tembel olurdum ogleden once cıkmazdım yataktan ac kalırdı bebem :26: hıc degılse sımdı duzenlı yıyıp ıcıyorumsanırım bu mevsim geçişlerinden,ben daha 2 hafta önce enfeksiyon için antibiyotik kullandımtekrar boğazım acıyınca ödüm patlıyor walla hamileler evde dinlenecek,kendine bakacak çalışmakta neymiş yaa
Daha erken degıll mı canım nasılsa daha ındırıeme gırer dıye dusunuyorumGünaydın herkese..
Unnado'da philips AVENT indirimi var!!
günlerdir araştırdığım, almaya karar verip daha ucuzunu bulmaya çalıştığım tekli elektronik süt pompası 275 liradan 195 de düşmüş :)) biberon, emzik ve süt saklama kaplarında da diğer sitelere göre avantajlı fiyatlar vardı, ben aldım :))) İlgisini çekenlere duyurulur :)
Tşk ederim
Evet doğru öyle olucak inşallah oğlumla ilk doğum günüm
Ne guzel canım bızım dogum gunu hedıyemız dogduktan cok sonra olacak
Bende bilmiyorum hiçbişide ..bakma öğrenicez inşallah:) evet pompa süt sağma galiba kalkanda göğüs pedi gb mantığı ama daha ii kullanışlı diyorlar bide sütü biriktiriyomuş akanı evde sür vermediğin zamanlarda akarken kullanmak iii oluyomuş boşa gitmiyomuş sütün peddeki gibi
Sabah sabah sınırlerım tavan yaptı hala elım ayagım tıtrıyo :26: dolmusa bınmemle adamın gaza basması bır oldu kapıyı da kapatmadı yarım ıcerde yarım dısardaydı zorla ıcerı attım kendımı sofore bır suru bagırıp cagırdım ablla dakıkam var yetısmem lazım dıyo bırde ınerkende dedım sakın ben ınmeden hareeket etme kusura bakma abla acelem vardı dıyo hızlanmasaydı plakayı alacaktım esım ona neler yapardı cok ıyı bılıyorumallahından bulsun aptal herıf hala kalbım delı gıbı atıyo
Günaydın meleklerin anneleri :)
Haftanın bu son günü çabucak bitsin haftasonu gelsin artık..Karar aldım bu haftasonu hiç evden çıkmayacağım,hava buz gibi,boğazlarım fena sanırım faranjitsabah tuzlu suyla gargara yaptım çok fena midem bulandı inşallah doktorsuz,ilaçsız geçer..2 gün bakıma alacağım kendimi
Günaydıııın, ben de sabah hapşırarak uyandım kendimi de çok halsiz hissediyorum baakalım bu sefer de kıyısından dönebilirim hastalığın inş. Neyse ki annem gelecek bugün biraz naz yaparım ona
Bende kış çocuğu sayılırım 25kasım doum günüm bu aradaama kendimi bildim bileli çok üşürüm ya soğuğu hemen hissederim
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım..eşim ve oğlunla nice yıllara inşallah...
Kızlar günaydınn
Rabbim bugünümü aratmıcak şekilde biraz daha iyiyimm
Anneciğime saat 6a kadar ulaşamadım sonra o bana geri döndü dedimm nolllurr gel anne ben fenayımm
Hemen geldii benim meleğimm
bol sarımsaklı tarhana, bir saçımı okşama tamam bitti geçti herşeyimm
Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşAllahh
Naz bitti kızlar
Avente saldıralımm
Bu sterilizatörden alacak olan var mı?
Yoksa kaynat suda koy biberona daha mı mantıklı?
Sonuçta dışarda kullanamıcaz bu gibi şeyleri dimi
minibüs şöförlerine bende sinir oluyorum.işlerine geldimi deli gibi hızlı kullanıyorlar,işlerine gelmedi mi kağnı hızında...dikkatli ol canım bi dahakine.allah korusun daha beter bişey olmasın..
bence de canım yat dinlen bol bol.tembellik yap..oooh mis gibi
bizi en iyi annemiz anlar.en rahat ettiğmiz yer annemizin yanı...yakında biz de o duyguyu yaşıcaz,çok heycanlanıyorum düşününceee
tşk ederim hep beraber inşallahşimdiden doğum günün kutlu olsun canım..eşim ve oğlunla nice yıllara inşallah...
Gozun aydın canımKızlar günaydınn
Rabbim bugünümü aratmıcak şekilde biraz daha iyiyimm
Anneciğime saat 6a kadar ulaşamadım sonra o bana geri döndü dedimm nolllurr gel anne ben fenayımm
Hemen geldii benim meleğimm
bol sarımsaklı tarhana, bir saçımı okşama tamam bitti geçti herşeyimm
Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşAllahh
Naz bitti kızlar
Avente saldıralımm
Bu sterilizatörden alacak olan var mı?
Yoksa kaynat suda koy biberona daha mı mantıklı?
Sonuçta dışarda kullanamıcaz bu gibi şeyleri dimi
bu arada asagıda 17.hafta içerisi yazıyor ama usg ye göre ben suan 18haftalığım bir hafta önden gidiyoruz ve doğumum nisan sonları olacak galibaa ,aranızda böyle olan varmıı.
cnm bı ara burda konusmustuk kız da mıde bulantısı erkek te bel ve uyku dıye ama tabı herkezte tutmaya bılır:)
Sabah sabah sınırlerım tavan yaptı hala elım ayagım tıtrıyo :26: dolmusa bınmemle adamın gaza basması bır oldu kapıyı da kapatmadı yarım ıcerde yarım dısardaydı zorla ıcerı attım kendımı sofore bır suru bagırıp cagırdım ablla dakıkam var yetısmem lazım dıyo bırde ınerkende dedım sakın ben ınmeden hareeket etme kusura bakma abla acelem vardı dıyo hızlanmasaydı plakayı alacaktım esım ona neler yapardı cok ıyı bılıyorumallahından bulsun aptal herıf hala kalbım delı gıbı atıyo
canım ben de ultrasona göre şuan 18+0 çıkıyorum ama sata göre 17 haftayı yeni doldurduk (17+0)
ama sanırım bu doğuma kadar sürekli değişiyormuş.
sterilizatörü bende düşünüyorum:44: bilmiyorum kullanışlı olurmu
Gozun aydın canımallah annemlerımızı basımızdan eksık etmesın ıns bebegımdede bıze boyle duskun olur kıymet bılırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?