2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben çalışmadığım için pompa düşünmüyorum ama kalkanı ovuyolar galiba ondan alıcam

:)pompa dedıgın sut sagma gıbı bırsey mı pff hıcbırsey bılmıyorum bende calısmıyorum:)kalkan ne cnm?

Bende bilmiyorum hiçbişide ..bakma öğrenicez inşallah:) evet pompa süt sağma galiba kalkanda göğüs pedi gb mantığı ama daha ii kullanışlı diyorlar bide sütü biriktiriyomuş akanı evde sür vermediğin zamanlarda akarken kullanmak iii oluyomuş boşa gitmiyomuş sütün peddeki gibi

bence şu an için sadece araştırma yap süt sağma makinesi için, ihtiyacın olursa doğumdan sonra alırsın ki heryerde satılıyor, rahatlıkla bulabilirsin. Biberonu da 1 tane al dursun kenarda, daha fazla alma bence bebişin biberon kullanmaya bilir. Benim oğlum ağzına sürmüyordu mesela.

Olsun gonullerını almıs olursun laf etme sansları olmaz bıraz da sımartırlar senı
Cogu sabah oyle dıyordum da bu seferde evde olsam cok tembel olurdum ogleden once cıkmazdım yataktan ac kalırdı bebem :26: hıc degılse sımdı duzenlı yıyıp ıcıyorum
Daha erken degıll mı canım nasılsa daha ındırıeme gırer dıye dusunuyorum

napcaz bole yaa ne guzel kampanya da varmısen ıyısı bekleyıp anne bebek magazalarından ıyı bır satıs danısmanına danısıp almak

Kızlar günaydınn
Rabbim bugünümü aratmıcak şekilde biraz daha iyiyimm
Anneciğime saat 6a kadar ulaşamadım sonra o bana geri döndü dedimm nolllurr gel anne ben fenayımm
Hemen geldii benim meleğimm
bol sarımsaklı tarhana, bir saçımı okşama tamam bitti geçti herşeyimm
Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşAllahh
Naz bitti kızlar

Avente saldıralımm
Bu sterilizatörden alacak olan var mı?
Yoksa kaynat suda koy biberona daha mı mantıklı?
Sonuçta dışarda kullanamıcaz bu gibi şeyleri dimi

minibüs şöförlerine bende sinir oluyorum.işlerine geldimi deli gibi hızlı kullanıyorlar,işlerine gelmedi mi kağnı hızında...dikkatli ol canım bi dahakine.allah korusun daha beter bişey olmasın..

bence de canım yat dinlen bol bol.tembellik yap..oooh mis gibi

Günaydıııın, ben de sabah hapşırarak uyandım kendimi de çok halsiz hissediyorum baakalım bu sefer de kıyısından dönebilirim hastalığın inş. Neyse ki annem gelecek bugün biraz naz yaparım ona

bizi en iyi annemiz anlar.en rahat ettiğmiz yer annemizin yanı...yakında biz de o duyguyu yaşıcaz,çok heycanlanıyorum düşününceee

günaydın güzel anneler,hepiniz iyisinizdir umarım,,benim kızım çok hareketli özellikle son bır haftadır yerınde durmuyor,sürekli damar atması gibi hareketlerini hissediyorum günün her saatinde,hatta cıplak bakınca belli oluyor cok küçük,Allahım nasıl güzel bir duygu bu..gününüz güzel geçsin ,haftanın son iş günü benim için güzel bir günnn...

bu arada asagıda 17.hafta içerisi yazıyor ama usg ye göre ben suan 18haftalığım bir hafta önden gidiyoruz ve doğumum nisan sonları olacak galibaa ,aranızda böyle olan varmıı.

sterilizatörü bende düşünüyorum:44: bilmiyorum kullanışlı olurmu

Gozun aydın canım allah annemlerımızı basımızdan eksık etmesın ıns bebegımdede bıze boyle duskun olur kıymet bılırler

bu arada asagıda 17.hafta içerisi yazıyor ama usg ye göre ben suan 18haftalığım bir hafta önden gidiyoruz ve doğumum nisan sonları olacak galibaa ,aranızda böyle olan varmıı.

canım ben de ultrasona göre şuan 18+0 çıkıyorum ama sata göre 17 haftayı yeni doldurduk (17+0)
ama sanırım bu doğuma kadar sürekli değişiyormuş.

cnm bı ara burda konusmustuk kız da mıde bulantısı erkek te bel ve uyku dıye ama tabı herkezte tutmaya bılır:)

bende bulanti yok uykuya duskunluk yok bel agrisi da temizlik yapinca o eskiden de vardi bir bacak kalca agrim var sut urunlerini tuketince o kadar
doktor da birseye benzetemedi ( en iyisi 3 hafta beklemek galiba

gecmis olsun iyi yapmissin istanbuldaki dolmuslar facia resmen(rahatlamaya calis biraz bebegin de korkmustur simdi( bu arada senin tayinin kolay cikiyor mu ankaraya es durumundan

canım ben de ultrasona göre şuan 18+0 çıkıyorum ama sata göre 17 haftayı yeni doldurduk (17+0)
ama sanırım bu doğuma kadar sürekli değişiyormuş.

Evet şuanki ileri ya da geri çıkma durumları çok önemli değilmiş bebekler küçük olduğu için en ufak bir ölçüm farkı haftasını değiştiriyormuş. Ben de bir gittiğimde 1 hafta ilerde oluyor diğerinde 3-4 gün sağlıklı olsunlar büyüsünler de doğum yaklaştığında daha kesin oluyormuş

sterilizatörü bende düşünüyorum:44: bilmiyorum kullanışlı olurmu

2 arkadaşım yakın tarihte doğurduu
Biri aldı biri almadıı
Alan ilk zamanlar aa kesin gerekli kesin al dedii
Diğeri kaynat suyu at içine yeter, azcık bebişinde mikrop alsın bağışıklık kazansın diyor
Almayan daha mantıklı geliyorr bende pamuklara saran piskopat anne olmak istemiyorumm
Aventi biraz pahalı, arzum 40 tl galiba
Alıpta köşede tutmak istemiyorumm
Ama kendimlede cebelleşiyorum bi yanım al diyor bi yanım alma diyor :18:

Gozun aydın canım allah annemlerımızı basımızdan eksık etmesın ıns bebegımdede bıze boyle duskun olur kıymet bılırler

İnşAllahh inşAllahhh canımm
Bizim ailelerimiz kıymet bilen evlatlar olarak yetiştirdilerr
Bizde inşAllah anasına babasına kücüğüne büyüğüne ahlaklı bir nesil yetiştirelim

kızlar güneydın hepinize.bana yadımcı olurmusunuz lütfen? sol tarafımda sabah kalktığımdan beri kasılma ve sancı var..gaz gibi değil sanki..yürüdükçe daha batıyor aşağıya doğru..bişey olacak diye korkuyorum..bu şekil olan var mı ?işyerinde çok fazla katılamıyorum aranızada..zor hareket etmeye başladım.acaba bebek büyüdüğünden mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…