2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bırgun bırını kesın sıkayet edecem ya da dırek esıme havale edecem :26: tayın olayım olacak gıbı olmazsa da heyet raporu alıp takılacam pesıne tayın cıkana kadar kımse kusura bakmasın durmam ıstanbulda o yokken

alsın mikrop bağışıklık sistemi gelişsinde bende öyle anne olmak istemiyorum ama eğer onu kullanması daha kolay ve hızlıysa suyu kaynatana kadar gerçekten işe yararmı acaba diye düşünüyorum daha kolylık olurmu acabaki:18:

bende ayniyim seninle % kac kiz dedi sana:)) bana da oglun olacak diyorlar ama erkek olsaydi gosterirdi gibi geliyor 12.haftada.neyse beklemekten baska care yok

ahh bu anneler anne olunca daha iyi anlayacagiz galiba

canim gunaydin
aynisi benim sagda var
3 gun oldu sanirim
dun de dedim hatta sagda kutle var gibi
ben adim atarken, mesela kuvete girerken bacagimi kaldirdigimda, koltuktan kalkarken cok hissediyorum
her zaman degil ama bazi vakitler cok net
bebegim de sagda benim
pekbicici de boyle birsey hissettigini soyledi sen de hissediyorsun
o zmana normal birsey bu

Yaaa biberonların bile ne kadar çok çeşidi var tek delikli, çok delikli normal akışlı bilmem ne gözüm korktu valla zaten hamilelik yüzünden beynim yavaşladı kafam karıştı iyice bunların üzerinde oturup çalışma yapmak lazım
Diş kaşıyıcılarını da es geçmek istemiyorum ön dişler için ayrı orta dişler için ayrı vs vs bebeklerin bi kısmı onları hiç kullanmıyor bile buradaki herşeyi alırsak yandık valla

Canım şuan hemen herkeste kettle var
Kaynama süreside buna oranla 3 dakika sürüyor
taşa toprağa, ota böceğe, denize kuma dokunsun istiyorum
Vucudu aşıların yanında kendide antikor üretsin istiyorum :26:
Ve cok pahalı :44:

Son düzenleme:
ben de aksamlari giriyorum bazen 70 sayfa ilerledigi oluyor okuyamiyorum sonra:)) okulda gireyim diyorum bos derslerimde cekmiyor malesef koy oldugu icin( 2,5 gun gidiyorum zatrn diger gunler ara ara giriyorum sen sinif ogretmeni miydin canim?

Hayır canım ben branş öğretmeniyim. Tenefüsler hem kısa hem de bitane bilgisayar var öğretmenler odasında ben gelene kadar biri gelip başına oturmuş oluyo zaten. Sen doğuda çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Allah yardımcın olsun tatlım.

Ben kullanıyorum tatlım. Makyaj yapmayı severim ama sadece rimel allık ruj. Bunlar dışında hiçbir şey kullanmam. Rimel ve allık hala kullanıyorum ama ruj sürmüyorum. Ruj yerine dudak koruyucu sürüyorum. Ben de aynen senin gibi rimelsiz hayatta dışarı çıkmam.

SnowflakeNcım ben henüz adımı listeye ekletmedim. Özellikle bekliyorum ki cinsiyet belli olsun hepsini toplu vereyim diye. Haftaya kontrolümüz var, umarım o zaman cinsiyet belli olur, ben de listedeki yerimi alırım.

canım ben de ultrasona göre şuan 18+0 çıkıyorum ama sata göre 17 haftayı yeni doldurduk (17+0)
ama sanırım bu doğuma kadar sürekli değişiyormuş.

ewet her gittiğimde hep önden gidiyor tarihler, bende kendımı usgye göre ayarlıyorum,son zamanlardada usgye göre onde olursa doğum ona göre oluyormus,

bence bir yere sikayet et ama esine sakin o minibusculerin bazilari belali oluyor adamin ustune culleniverirler sonra Allah korusun.insallah kolay olur tayinin ben 10 gun kadar ayri kaldim esimin tayini cikana kadar zor oluyor gercekten heyet raporunu al sen yine

herkeslere günaydın. geçmişe şöyle bir baktım da bebek malzemelerinden konuşulmuş. şimdi bu malzemeleri üreten firmalar açısından duruma bakıldığında nasıl daha çok para kazanabiliriz zihniyeti hakim olduğu için bunlara kanmayalım derim. minimum malzemeyle maksimum iş yapabilecek şekilde seçelim alacaklarımızı. sterilizatör dediğiniz şeyi incelemedim ama kaynar suda 1-2 dk bekletmek de sterilizasyon işlemini gerçekleştirir. kaldı ki biz insan yetiştiricez. steril malzeme üretmiyoruz ki!

ama kettle lar suyu yeteri kadar kaynatmıyoki çaycı tarzı bişeyse tamam da kettle bi tıkırdtıp kapanıyo teyzem onda kaynamış suyu kullanmazdı tam kaynamıyo diye

kızlar nie cevap vermediniz hiç benim soruma pöffff, balık hapı kullanan yokmu hiiiiiiiç

merhaba canım drum banada balık hapı verdi , balık yiyemeyenlerdenim bende yersende sadece somon balığı ye yeterli zaten gerekli vitamin en çok onda var dedi , yiyemiyosanda marincap 500 mg kapsül hap verdi , bende hapı içiyorum inşallah faydası olur bebişime

Ben bunu birkaç gündür araştırıyorum. cam sağlıklı olduğu için tavsiye ediliyor ama onun da şöyle bir handikapı var, kapağının plastikten yapıldığı bariz olanlar çok ucuz (plastikte BPA FREE ) özelliği olması gerekli ki kansorojen olmasın. Bu özellik chicco da var, ben ilk zamanlar kullanacağım en küçük biberonumu cam ve BPA free almaya karar verdim ancak cam çocuğun eline verildiğinde çok tehlikeli bir hal alıyor. Onun için Philips AVENT PES olanlardan da 260ml ve 330ml olanları mantıklı göründü. aventte pp ve pes olmak üzere iki farklı seçeneği var. pp silikon, pes kauçuktan üretiliyormuş. pes çizilmeye daha dayanıklı ve daha sağlıklı imiş. bunları öğrendikten sonra süt pompasının da avent olmasını istedim çünkü aventin tüm kapları birbirine uyumlu, böylece biberonlar, pompanın süt toplama kabı, avent süt saklama kapları hepsi birbirine uyumlu. tüm bunları araştırırken avent tekli elektronik pompanın fiyatının daha ucuz olduğu bir site arayışına da girdim. normalde 275lira ama en ucuz 230 a bulabilmiştim ki, bugün unnado da 195 e indiğini gördüm ve aldım :)

ama somon büyük balık ve büyük balıklarda civa miktarı çok olabiliyomuş galiba bende severdim somonu ama şimdi tereddütlüyüm

ama somon büyük balık ve büyük balıklarda civa miktarı çok olabiliyomuş galiba bende severdim somonu ama şimdi tereddütlüyüm

somonu haftada bir yersen sorun olmaz
yeterli ve oranli yemis olursun
cok faydli
ben de sadece somon yiyebiliyordum ilk hftalarimda sonra uzunca zaman yiyemedim ve birkac gn once yine yedim

ne zamandan beri kullanıyosun balık hapını? ben de balık yiyemiyorum. açıkçası güvenemiyorum da. benim dr um bana vermedi bu haptan. istesem mi ki acaba?

günaydın herkese
bugün sankim ebnde biraz dha iyiyim ama hava çok kapadı ve soğudu azcık üşüyorum
inş tekrar depreşmez

sterilizatör konusunda bende çok kararsızım
akşamları iş çıkışı kaynatmayla uğraşma kyerine kurarım sabaha hazır diyorum ama
olmazsa olmaz da değil

u tip olanları sona bırakıp zorunlu masraflardan sonra bakmayı düşünüyorum açıkcası
ee herşeyin maddi kısmıda var
bakalım artılar eksileri götürüyoemu

Son düzenleme:

biraz içim rahatladı saol..bebek benim ortada galiba.doktor çarşamba günü hep göbek deliğimin oraya doğru baktı.insan korkuyor işte napçan..

günaydın kızlar...
bu balık konusu beni de düşündürüyor..şimdiye kadar hiç yiyemedim...ama yemek istiyorum..bi akdenizli olmama rağmen ben hamsiyi çok seviyorum..onun besin değeri nasıl sizce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…