- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.221
bende bulanti yok uykuya duskunluk yok bel agrisi da temizlik yapinca o eskiden de vardi bir bacak kalca agrim var sut urunlerini tuketince o kadar
doktor da birseye benzetemedi( en iyisi 3 hafta beklemek galiba
gecmis olsun iyi yapmissin istanbuldaki dolmuslar facia resmen(rahatlamaya calis biraz bebegin de korkmustur simdi ( bu arada senin tayinin kolay cikiyor mu ankaraya es durumundan
sterilizatörü bende düşünüyorum:44: bilmiyorum kullanışlı olurmu
2 arkadaşım yakın tarihte doğurduu
Biri aldı biri almadıı
Alan ilk zamanlar aa kesin gerekli kesin al dedii
Diğeri kaynat suyu at içine yeter, azcık bebişinde mikrop alsın bağışıklık kazansın diyor
Almayan daha mantıklı geliyorr bende pamuklara saran piskopat anne olmak istemiyorumm
Aventi biraz pahalı, arzum 40 tl galiba
Alıpta köşede tutmak istemiyorumm
Ama kendimlede cebelleşiyorum bi yanım al diyor bi yanım alma diyor :18:
İnşAllahh inşAllahhh canımm
Bizim ailelerimiz kıymet bilen evlatlar olarak yetiştirdilerr
Bizde inşAllah anasına babasına kücüğüne büyüğüne ahlaklı bir nesil yetiştirelim
hıh işte o belirtiler bende de yok ne bulantı ne de çok uyku sabah 7 de kalkıyorum akşam 11 den aşağı pek yatmıyorum yeri geliyor 12 yi bile geçiyor... doktorumuz tahmini kız dedi ama belirtilerde önemli...
bu arada günaydın kızlar... hayırlı cumalar...
Kızlar günaydınn
Rabbim bugünümü aratmıcak şekilde biraz daha iyiyimm
Anneciğime saat 6a kadar ulaşamadım sonra o bana geri döndü dedimm nolllurr gel anne ben fenayımm
Hemen geldii benim meleğimm
bol sarımsaklı tarhana, bir saçımı okşama tamam bitti geçti herşeyimm
Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşAllahh
Naz bitti kızlar
Avente saldıralımm
Bu sterilizatörden alacak olan var mı?
Yoksa kaynat suda koy biberona daha mı mantıklı?
Sonuçta dışarda kullanamıcaz bu gibi şeyleri dimi
kızlar güneydın hepinize.bana yadımcı olurmusunuz lütfen? sol tarafımda sabah kalktığımdan beri kasılma ve sancı var..gaz gibi değil sanki..yürüdükçe daha batıyor aşağıya doğru..bişey olacak diye korkuyorum..bu şekil olan var mı ?işyerinde çok fazla katılamıyorum aranızada..zor hareket etmeye başladım.acaba bebek büyüdüğünden mi ?
alsın mikrop bağışıklık sistemi gelişsinde bende öyle anne olmak istemiyorum ama eğer onu kullanması daha kolay ve hızlıysa suyu kaynatana kadar gerçekten işe yararmı acaba diye düşünüyorum daha kolylık olurmu acabaki:18:
ben de aksamlari giriyorum bazen 70 sayfa ilerledigi oluyor okuyamiyorum sonra:)) okulda gireyim diyorum bos derslerimde cekmiyor malesef koy oldugu icin( 2,5 gun gidiyorum zatrn diger gunler ara ara giriyorum sen sinif ogretmeni miydin canim?
kizlar
ben birsey sorucam
ben yuzume pudra, fondoten zaten nadir kullanirdim simdi hamileyim diye kullanmiyorum. yuz kremimi de biraktim
ama goz makyajini cok yapiyorum, yapmadan disari cikmiyorum
rimelsiz cok kotu goruyorum kendimi ama rimelin zararli olup olmadigini aklimi kurcaliyor
siz kullaniyor musunuz ?
gunaydınnnnnnnnnnnn
sabah sabah aklıma gelmısken soyleyeyım cınsıyetlerınızı madem ozleden yazmıyorsunuz ben takıp ettıgım kadarıyla yazmaya calısıyorum eger lıstede cınsıyetı olmayan varsa yazsınlarrrbana
he bırde tahmını dogum tarıhlerını degıstırdıgınızde bana bılgı verırmısınız lıstede bulmakta gcluk cekıyorum tarıhe gore takıp edıyorumda
canım ben de ultrasona göre şuan 18+0 çıkıyorum ama sata göre 17 haftayı yeni doldurduk (17+0)
ama sanırım bu doğuma kadar sürekli değişiyormuş.
Bırgun bırını kesın sıkayet edecem ya da dırek esıme havale edecem :26: tayın olayım olacak gıbı olmazsa da heyet raporu alıp takılacam pesıne tayın cıkana kadar kımse kusura bakmasın durmam ıstanbulda o yokken
Canım şuan hemen herkeste kettle var
Kaynama süreside buna oranla 3 dakika sürüyor
taşa toprağa, ota böceğe, denize kuma dokunsun istiyorum
Vucudu aşıların yanında kendide antikor üretsin istiyorum :26:
Ve cok pahalı :44:
kızlar nie cevap vermediniz hiç benim soruma pöffff, balık hapı kullanan yokmu hiiiiiiiç
Bende kendi topiğimdeki arkadaşlarıma sorarım o zman
Arkadaşlar aranızda biberon ,süt sağma makinası alan varmı acaba ? Yoksa bile bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi ?
Sizce her ikisi içinde hangi marka ve nasıl olanından almalıyım ?
merhaba canım drum banada balık hapı verdi , balık yiyemeyenlerdenim bende yersende sadece somon balığı ye yeterli zaten gerekli vitamin en çok onda var dedi , yiyemiyosanda marincap 500 mg kapsül hap verdi , bende hapı içiyorum inşallah faydası olur bebişime
ama somon büyük balık ve büyük balıklarda civa miktarı çok olabiliyomuş galiba bende severdim somonu ama şimdi tereddütlüyüm
ne zamandan beri kullanıyosun balık hapını? ben de balık yiyemiyorum. açıkçası güvenemiyorum da. benim dr um bana vermedi bu haptan. istesem mi ki acaba?merhaba canım drum banada balık hapı verdi , balık yiyemeyenlerdenim bende yersende sadece somon balığı ye yeterli zaten gerekli vitamin en çok onda var dedi , yiyemiyosanda marincap 500 mg kapsül hap verdi , bende hapı içiyorum inşallah faydası olur bebişime
canim gunaydin
aynisi benim sagda var
3 gun oldu sanirim
dun de dedim hatta sagda kutle var gibi
ben adim atarken, mesela kuvete girerken bacagimi kaldirdigimda, koltuktan kalkarken cok hissediyorum
her zaman degil ama bazi vakitler cok net
bebegim de sagda benim
pekbicici de boyle birsey hissettigini soyledi sen de hissediyorsun
o zmana normal birsey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?