- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.241
Olsun gonullerını almıs olursun laf etme sansları olmazbıraz da sımartırlar senı
Cogu sabah oyle dıyordum da bu seferde evde olsam cok tembel olurdum ogleden once cıkmazdım yataktan ac kalırdı bebem :26: hıc degılse sımdı duzenlı yıyıp ıcıyorum
Daha erken degıll mı canım nasılsa daha ındırıeme gırer dıye dusunuyorum
Ne guzel canım bızım dogum gunu hedıyemız dogduktan cok sonra olacak
ben tam tersi canım yaa,evde olursam daha iyi bakıyorum kendime,istediğimi yiyip içiyorum,işyerinde sınırlıherşeyi taşıyamıyorum buraya..inşallah doğum izninde artık
ahh bu anneler anne olunca daha iyi anlayacagiz galiba
ama kettle lar suyu yeteri kadar kaynatmıyoki çaycı tarzı bişeyse tamam da kettle bi tıkırdtıp kapanıyo teyzem onda kaynamış suyu kullanmazdı tam kaynamıyo diye
somonu haftada bir yersen sorun olmaz
yeterli ve oranli yemis olursun
cok faydli
ben de sadece somon yiyebiliyordum ilk hftalarimda sonra uzunca zaman yiyemedim ve birkac gn once yine yedim
ne zamandan beri kullanıyosun balık hapını? ben de balık yiyemiyorum. açıkçası güvenemiyorum da. benim dr um bana vermedi bu haptan. istesem mi ki acaba?
peki kızlar kaç tane bıberon almak gereklı?yenıdogan alınmalı mı?bılgısı olan varmı?
papalagı cnm sen nasıl aldın?
günaydın herkese
bugün sankim ebnde biraz dha iyiyim ama hava çok kapadı ve soğudu azcık üşüyorum
inş tekrar depreşmez
sterilizatör konusunda bende çok kararsızım
akşamları iş çıkışı kaynatmayla uğraşma kyerine kurarım sabaha hazır diyorum ama
olmazsa olmaz da değil
u tip olanları sona bırakıp zorunlu masraflardan sonra bakmayı düşünüyorum açıkcası
ee herşeyin maddi kısmıda var
bakalım artılar eksileri götürüyoemu
Bende hamilelikte en yararlı balığın somon ve uskumru olduğunu duydumm
Yağlı balık olması sebebiyle omega 3 acısından en iyisi somonmuşş, hatta düşük ve erken doğumdan koruyormuş somon
Ama ben hiç sevmiyorum somonu :26:
Bir kere yedim hemen tükürdüm :26::26:
Birde hamilelikte mutlaka deniz balığı yiyinn
Balıkcılarda özellikle deniz ve ciftlik olarak ayrılıyor
Ciftlikler bildiğiniz üzere antibiyotikle büyüyen balıklar
Hastalıkta en başarılı profesörler
Mutlulukta en başarılı dost
Ağladığımızda en geniş omuz
Sanırım sihirli elleri varr annelerinn
Bizede Rabbim anne olmayı bahşetti ne mutlu
Şuan karnımdaki mucizeden bile anneliğin ne denli harika bir şey olduğunu anlıyorum
eeheuheuehuehue tükürdünmüAllah ne diim ben sana nası bi şekilde yemiştin acaba nerde ...güzel balıktır aslında ya fırında özellikle biz yiyoruz ve çok seviyoruz
Görümcemle fırında yaptıkk birde netten tarif aldım
Tane karabiberli zeytinyağlı maydonozlu filan hepsi kat karıştır marinada yaptıkk
Ama gel gör bana tadı saman gibi geldiii
Normalde balıktan hiç tiksinmedimm-yiyorum hala (ama ben evde yapmıyorum farkeder mi bilmiyorum :44:) bi somonla yıldızımız barışmadı nedense :26:
günaydın anneciklerbakıyorumda hız kesmeden devam konuya öyle çok şey duyup öğreniyorum ki ikinciyi yapınca çok şanslı olcak daha biberon işine felan girmedim ben ama süt sağılması gerektiğini duydum elektriklileri varmış bu pompaların baya iyi süt sağıyormuş ama pahalı dediler bakim hangisinden alcam ben :44:
Kızlarr günaydınnn nasılsınızzz sızınle paylaşmak ıstedım şu 21 aralık kehanetlerı hakkında ne düşünüyorsunuzz ?? Ben ınanmıyorm ama genede acaba dıyorum
sevmiyosun demekki bende henüz evde hiç yapmadım fırında yaptırıyoz bol soğan maydonoz fln altına kyuyolar bilmiyorum fena olmuyo
çok iyi sağılcak sütler de bu göğüslerin hali ne olcak acaba..inek memesine dönmeyelim sonraaa:18:
ne bıcım sofor acelen var ha ecelemı goturcen herkesı töbe töbeSabah sabah sınırlerım tavan yaptı hala elım ayagım tıtrıyo :26: dolmusa bınmemle adamın gaza basması bır oldu kapıyı da kapatmadı yarım ıcerde yarım dısardaydı zorla ıcerı attım kendımı sofore bır suru bagırıp cagırdım ablla dakıkam var yetısmem lazım dıyo bırde ınerkende dedım sakın ben ınmeden hareeket etme kusura bakma abla acelem vardı dıyo hızlanmasaydı plakayı alacaktım esım ona neler yapardı cok ıyı bılıyorumallahından bulsun aptal herıf hala kalbım delı gıbı atıyo
peki kızlar kaç tane bıberon almak gereklı?yenıdogan alınmalı mı?bılgısı olan varmı?
papalagı cnm sen nasıl aldın?
Bende hamilelikte en yararlı balığın somon ve uskumru olduğunu duydumm
Yağlı balık olması sebebiyle omega 3 acısından en iyisi somonmuşş, hatta düşük ve erken doğumdan koruyormuş somon
Ama ben hiç sevmiyorum somonu :26:
Bir kere yedim hemen tükürdüm :26::26:
Birde hamilelikte mutlaka deniz balığı yiyinn
Balıkcılarda özellikle deniz ve ciftlik olarak ayrılıyor
Ciftlikler bildiğiniz üzere antibiyotikle büyüyen balıklar
çok iyi sağılcak sütler de bu göğüslerin hali ne olcak acaba..inek memesine dönmeyelim sonraaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?