- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.261
Guzel soz,sihirli anneler.biz annelerimizin bebeklerimiz de bizim kiymetimizi bilirler insallah 20 yasindan sonra annemi anlamaya basladigimi dusunuyordum ama anne olmak daha farklidir eminim
bugun alt dıslere tel takılıcak cok korkuyorum
tahlıl sonuclarınıda alıcam bugun doktora artı kpazartesı gıderım 2 3 gun ben servıs dısı
bende bulani
Walla hı esım kadar belalısını gormedım :26: adaı doguduguna pısman eder onu bılıyorumbence bir yere sikayet et ama esine sakin o minibusculerin bazilari belali oluyor adamin ustune culleniverirler sonra Allah korusun.insallah kolay olur tayinin ben 10 gun kadar ayri kaldim esimin tayini cikana kadar zor oluyor gercekten heyet raporunu al sen yine
günaydın herkese
bugün sankim ebnde biraz dha iyiyim ama hava çok kapadı ve soğudu azcık üşüyorum
inş tekrar depreşmez
sterilizatör konusunda bende çok kararsızım
akşamları iş çıkışı kaynatmayla uğraşma kyerine kurarım sabaha hazır diyorum ama
olmazsa olmaz da değil
u tip olanları sona bırakıp zorunlu masraflardan sonra bakmayı düşünüyorum açıkcası
ee herşeyin maddi kısmıda var
bakalım artılar eksileri götürüyoemu
Gunaydın gokce ıyı olmana sevındım dun mısafırı agırladın mıbende cok masraf ypamayı dusunmuyorum yazık para kolay kazanılmıyo :26:
benim koca simdiden isyanlarda ,onlar benim diyo baska da birsey demiyor:)))))
kahkahayla güldüm :)))
ben de özelliklerini okurken memeye nazik yaklaştığını anlatan markalara birden içim ısındığını farkettim :))) bi çocuk çekeşeltircek, bi süt pompası arada benim eşimin çocukluğu tutacak banane yaa onlar benimdi diye o girişecek, valla ben de korkmuyorum desem yalan olur :))))
bugun alt dıslere tel takılıcak cok korkuyorum
tahlıl sonuclarınıda alıcam bugun doktora artı kpazartesı gıderım 2 3 gun ben servıs dısı
bende bulani
Walla hı esım kadar belalısını gormedım :26: adaı doguduguna pısman eder onu bılıyorum
Gunaydın gokce ıyı olmana sevındım dun mısafırı agırladın mıbende cok masraf ypamayı dusunmuyorum yazık para kolay kazanılmıyo :26:
SAĞOL CNM
ALLAHA ŞÜKÜR YÜZÜMÜN AKIYLA ÇIKTIM HERŞEYİ YETİŞTİRDİM
Bİ TEK ONLARDAN SONRASINI YAPAMADIM O DA BUA KŞAM
benim koca simdiden isyanlarda ,onlar benim diyo baska da birsey demiyor
temizletmek rahatlatır cnm. sabah akşam 1 bardak ılık suya bir çay kaşığı tuz koyup karıştırıp gargara yap. o da işe yarıyo.kızlar yaa sizde de var mı bilmiyorum ama benim diş etlerimde kanama var..her sabah uynadığımda agzımda kan oluyor..
20lik dişim de çürümüş,röntgen çektirmek istedim çekmediler.. o yuzden dolgu işine giremicez ama kanamalr için tartarları temizleriz dedi.salı günü temizleticem bakalım faydası olcak mı??
ne yapabilirim başka fikri olan var mı??? :18:
kızlar yaa sizde de var mı bilmiyorum ama benim diş etlerimde kanama var..her sabah uynadığımda agzımda kan oluyor..
20lik dişim de çürümüş,röntgen çektirmek istedim çekmediler.. o yuzden dolgu işine giremicez ama kanamalr için tartarları temizleriz dedi.salı günü temizleticem bakalım faydası olcak mı??
ne yapabilirim başka fikri olan var mı??? :18:
:)))))
kahkahayla güldüm :)))
ben de özelliklerini okurken memeye nazik yaklaştığını anlatan markalara birden içim ısındığını farkettim :))) bi çocuk çekeşeltircek, bi süt pompası arada benim eşimin çocukluğu tutacak banane yaa onlar benimdi diye o girişecek, valla ben de korkmuyorum desem yalan olur :))))
peki pompayı elektrikli mi yoksa elle kullanılandan mı almak lazım? hangisini önerirsin?Günaydın arkadaşlar çok fazla sohbete katılamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum beni çok güldürdünüz şu meme konusunda Allah da sizi güldürsün. Ben oğlumu emzirirken hiç sorun olmadı babasıyla paylaştılar, ha ben iyi bir cinsmişim ki sütüm çok fazlaydı fazlasını pompayla sağardım 5 aylıkken işe başladım ben yokken bakıcımız sütümü verirdi oğluşuma ve benim oğluşuma mama veremedik istemedi. Dediğiniz gibi göğüsler kocaman oluyor ama emzirmeyi bırakınca yapınca çok küçülüyor. Bebeklerimizi bol bol emziririz inşallah.
Günaydın arkadaşlar çok fazla sohbete katılamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum beni çok güldürdünüz şu meme konusunda Allah da sizi güldürsün. Ben oğlumu emzirirken hiç sorun olmadı babasıyla paylaştılar, ha ben iyi bir cinsmişim ki sütüm çok fazlaydı fazlasını pompayla sağardım 5 aylıkken işe başladım ben yokken bakıcımız sütümü verirdi oğluşuma ve benim oğluşuma mama veremedik istemedi. Dediğiniz gibi göğüsler kocaman oluyor ama emzirmeyi bırakınca yapınca çok küçülüyor. Bebeklerimizi bol bol emziririz inşallah.
SAĞOL CNM
ALLAHA ŞÜKÜR YÜZÜMÜN AKIYLA ÇIKTIM HERŞEYİ YETİŞTİRDİM
Bİ TEK ONLARDAN SONRASINI YAPAMADIM O DA BUA KŞAM
tellerin bakimi da zor degil mi ne kadar kalacak dislerinde?Allah yardimcin olsun
gozun aydın canım bende bırgun bu cumleyı kuratım inşallahbende bu mayista cikardim tellerimi aciyor acimasina ama geciyor korkma sakin
Süt konusunda aslında en cok ben mutlu olacağım
Gönüllü milk cow olabilirim
Hayatım boyunca destekli kullandımm
Büyüyüp kocaman olması şimdiden hayal ediyorumm
Eminim benle beraber eşimde :26::26:
yattığım zaman dümdüz oluyor benim minikler
Bebeğimin emişinee sağlıkk cookk coook çekip büyütsün inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?