2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Guzel soz,sihirli anneler.biz annelerimizin bebeklerimiz de bizim kiymetimizi bilirler insallah 20 yasindan sonra annemi anlamaya basladigimi dusunuyordum ama anne olmak daha farklidir eminim

Annesine aşık biri olarakk hep farklıdır benim için
En iyi arkadaşımdır,
En büyük kavgalarımda annemle olmuştur :26:
anne ve cocuk bağı herkeste farklı ama çok büyüktür

Sabırla balık muhabbetinin bitmesini bekliyorum. çoğunu okumuyor, sadece şöyle bir göz atıp somon, palamut, balık kelimelerinin olup olmadığını kontrol ediyorum. eğer varsa hızlıca sayfayı aşağıya çekiyorum.
Hamileliğimin başından beri bir kaç kez istifra ettim sebebi de balık. yemeyi istedikçe daha da tiksiniyorum. bu sabah farkettim ki lafını bile duymaya tahammülüm yok.

kızlar eşimin yengesi de elektrikli süt pompası kullanmış zamanında. hiç süt bırakmazdı dedi. ama şimdi göğsünde mantar gibi bişey olduğunu, bir yere bulaşmadığını, artıp eksilmediğini ama ağrı yaptığını söyledi. kendimi damızlık gibi hissettim

benim koca simdiden isyanlarda ,onlar benim diyo baska da birsey demiyor
bugun alt dıslere tel takılıcak cok korkuyorum
tahlıl sonuclarınıda alıcam bugun doktora artı kpazartesı gıderım 2 3 gun ben servıs dısı

bende bu mayista cikardim tellerimi aciyor acimasina ama geciyor korkma sakin

kızlar yaa sizde de var mı bilmiyorum ama benim diş etlerimde kanama var..her sabah uynadığımda agzımda kan oluyor..
20lik dişim de çürümüş,röntgen çektirmek istedim çekmediler.. o yuzden dolgu işine giremicez ama kanamalr için tartarları temizleriz dedi.salı günü temizleticem bakalım faydası olcak mı??
ne yapabilirim başka fikri olan var mı??? :18:

benim koca simdiden isyanlarda ,onlar benim diyo baska da birsey demiyor

Bizde de durum aynı, eşim benden 5 yaş büyük ve dışarıdan bakıldığında da çok mantıklı ve ağır biri ama hamileliğimde onun da çocuklaşığını görüp şaşırıyorum. 10cm bebeyle beni paylaşamaz durumda, bir de daha gelmeden benim olan herşeye sahip çıkmaya başladı diyor. Hele konu meme olunca iyice isyan bayrağını çekiyor :))

temizletmek rahatlatır cnm. sabah akşam 1 bardak ılık suya bir çay kaşığı tuz koyup karıştırıp gargara yap. o da işe yarıyo.

var ozellikle fircalayinca oluyor,hemen ardindan agiz gargarasi yapiyorum mikrop kapmasin diye ama baska care de yok gibi cunku rontgen cekmezler zarar verir diye

hayırlı cumalar

[video=youtube;zzakHNBgQB4]http://www.youtube.com/watch?v=zzakHNBgQB4[/video]

Günaydın arkadaşlar çok fazla sohbete katılamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum beni çok güldürdünüz şu meme konusunda Allah da sizi güldürsün. Ben oğlumu emzirirken hiç sorun olmadı babasıyla paylaştılar, ha ben iyi bir cinsmişim ki sütüm çok fazlaydı fazlasını pompayla sağardım 5 aylıkken işe başladım ben yokken bakıcımız sütümü verirdi oğluşuma ve benim oğluşuma mama veremedik istemedi. Dediğiniz gibi göğüsler kocaman oluyor ama emzirmeyi bırakınca yapınca çok küçülüyor. Bebeklerimizi bol bol emziririz inşallah.

peki pompayı elektrikli mi yoksa elle kullanılandan mı almak lazım? hangisini önerirsin?

işte ben de tam senin anlattıklarını yaşayan bir arkadaşımla konuşunca bu konuya yoğunlaşım :))) fazlasını sağmak hem sütü arttırıyor hem de kesilme süresini uzatıyor değil mi:) starilazatöre 200lira vereceğime pompaya veririm bebeğim daha çok anne sütü alır diye düşünüyorum.. paylaşımınız içimi rahatlattı. teşekkürler..

Son düzenleme:
Süt konusunda aslında en cok ben mutlu olacağım
Gönüllü milk cow olabilirim
Hayatım boyunca destekli kullandımm
Büyüyüp kocaman olması şimdiden hayal ediyorumm
Eminim benle beraber eşimde :26::26:
yattığım zaman dümdüz oluyor benim minikler
Bebeğimin emişinee sağlıkk cookk coook çekip büyütsün inşAllahh

tellerin bakimi da zor degil mi ne kadar kalacak dislerinde?Allah yardimcin olsun

ah ah esıme soyledım bır ay daha korunalım 3 aylık tel varken alt dıslere gecıcektık onlarda takılsın oyle hamıle kalayım ıstıyordum
doktora gıtmeden kısa sure once hamıle oldugmu ogrendım bu yuzden tel takmadı 3 ay sonraya verdı randevuyu
daha bastayım 1.5 sene daha var
bende bu mayista cikardim tellerimi aciyor acimasina ama geciyor korkma sakin
gozun aydın canım bende bırgun bu cumleyı kuratım inşallah
tek korkum hamılelıkte bakımı cok zor olcak zatı dısler hassas bıde gebelık bakalım sonum hayırlı ola

ben de aynı duyguları paylaşıyorum :))) hamileliğin başından beri hormonların etkisiyle birazcık dolgunlaşıp güzelleştiler diye nasıl mutluyum anlatamam.. umarım emdikçe büyür ve öylece kalır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…