2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Olsun canım toplarsın yavas yavas cumartesılerı ıs var degıl nmı ?

aslında var aam kacabilirim
pazar kocişin doğum günü haftasonu onun istedikleri olacak yai
herhalde kvye falan gideriz ist e yani
o yüzden bu akşam bi ufak temizliğe girişeyimki hafta başım rhat olsun

peki pompayı elektrikli mi yoksa elle kullanılandan mı almak lazım? hangisini önerirsin?

Kesinlikle elektrikli almak lazım canım ben ikisini de denedim elektriksizi hem çok canımı acıttı hem de sağmak işi çok uzun sürdü süt az çıktı ama elektrikli olan çok rahat aynı bebebk emer gibi ritim veriyor 5 dk içinde sağabiliyorsun ve sütün tamamı çıkıyor canın acımıyor.

bu konuda hiç bilgim yok açıkçası bu yüzden hangi markayı tavsiye edersin diye sorsam ayıp etmem dimi

Aynennn şuan kış olmasa keşke diyorum :26:
Bu kıvam bile mutlu ediyor
Gerçi eşimi şuan mutlu etmiyor çünkü kapsama alanı dışında
Kocaman kocaman içi süt doluu olsunlar bebişime vitamin olsun inşAllahh

Bende bende normalde mınıkler suan cok guzel gorunuyorlar esım hep mı hamıle olsan kı dıye takılıyo ama garıbım daha tam dokunamadı bıle :101: hassaslıgı gectı ama ben soylemedım :26: gecen ay cıglık attıdıgım ıcın her dokundugunda garıbım arada soruyo hala acıyo mu dıye
aslında var aam kacabilirim
pazar kocişin doğum günü haftasonu onun istedikleri olacak yai
herhalde kvye falan gideriz ist e yani
o yüzden bu akşam bi ufak temizliğe girişeyimki hafta başım rhat olsun

O zaman ne yapıyoruz yarın ıse gıtmıyoruz zaten tum hafta hasta hasta gıttın yarın da ızınlı ol dınlen gez eglen

Kızlar slm,
şimdi dr.dan geldim,boğazlarım çok kötüymüş,3 hafta önce geçirdiğim enfeksiyon hala geçmemiş :2:
yeniden ilaç yazdı,7 günlük tedavi,bu sefer iyi olurum inşallah :26:
dikkat edin kendinize bu havalarda,kendinize dikkat ederseniz bebişe dikkat etmiş olursunuz zaten

evet yaa yazın olsa azcık dolgulu sütyenden taştığını görüp mutlu olurduk :))) ben burda birinin göğüslerinden süt geldiğini duymuş biraz panik olmuştum, gelmesin diye korumaya çalıştım. Ama hata yapmışım çünkü eşim bu duruma çok içerledi ve şimdiden benim olan herşeye sahip çıktı bu velet diye yapmadığını yapmaya başladı :)) şimdi hiç sesimi çıkarmıyorum. Allaha şükür şimdilik süt gelmiyor..

hayranim su dogalligina

aminnnn bol sutumuz olsun bebisimiz mutlu olsun
biz de cok mutluyuz su an normalde kucuktu goguslerim simdi cok iyiler dogumdan sonra da oyle kalsa ve deforme olmsa super olacak

hayranim su dogalligina

aminnnn bol sutumuz olsun bebisimiz mutlu olsun
biz de cok mutluyuz su an normalde kucuktu goguslerim simdi cok iyiler dogumdan sonra da oyle kalsa ve deforme olmsa super olacak

ama bide şu kahverengiliklerinin koyulaşması var ya o kötü.ben eskiden emziren kadınlar görürdüm ve hep ayy ne kadar kara derdim. bilmezdim ki hamile kalınca herkesin öyle oluyoo.. şimdi bizimde aynısı olcak.. :18:

ben de bilmiyordum hamilelikte koyulaştığını. bembeyaz insanların memeleri nasıl bu kadar koyu die şaşırıyordum. benimkiler küçük ama pamuk gibi diye kendi kendime moral veriyordum :)) şimdi bu acı gerçeği yaşayarak öğreniyorum :)))))

günaydın cnm
benimde özel msj hakkım yok henüz
sat:13.08.2012
tahmini doğum:21.05.2013
26 yaşındayım
ilk bebişim
cinsiyet dr kız diye tahmin etti ama kesin değil dedi 3 hafta sonra kesin cinsiyeti söyleyecekmiş

sizin gogusleriniz kacinci aydan sonra kararmaya basladi
kiz cocuklari erken karariyomus
erkekler biraz daha gec karariyomus

benimkilerin ucunda neredeyse hiç koyuluk yok gibiydi, bembeyazdı. şimdi çok açık kahve oldu. 3. ayda farkettim koyulaşmaya başladığını. yeterince erken sanki :)

Rabbim acil sifalar versin bol bol dinlen zencefil balli sut tuket insallah en kisa zamanda iyilesirsin

2 haftadir koyulasma var renginde
ama herkeste koyulasmiyor canim
annemin hfif koyulasmis o memenin disindaki renkle de iligli
bazi kaidnlarin zaten normalde koyu oluyor, arkadasimin oyleydi hamileyken simsiyah oldu
ama benimki cok acik pembeydi o yuzden ben cok koyu olacagini dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…