- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.281
Olsun canım toplarsın yavas yavascumartesılerı ıs var degıl nmı ?
peki pompayı elektrikli mi yoksa elle kullanılandan mı almak lazım? hangisini önerirsin?
bu konuda hiç bilgim yok açıkçası bu yüzden hangi markayı tavsiye edersin diye sorsam ayıp etmem dimiKesinlikle elektrikli almak lazım canım ben ikisini de denedim elektriksizi hem çok canımı acıttı hem de sağmak işi çok uzun sürdü süt az çıktı ama elektrikli olan çok rahat aynı bebebk emer gibi ritim veriyor 5 dk içinde sağabiliyorsun ve sütün tamamı çıkıyor canın acımıyor.
ben de aynı duyguları paylaşıyorum :))) hamileliğin başından beri hormonların etkisiyle birazcık dolgunlaşıp güzelleştiler diye nasıl mutluyum anlatamam.. umarım emdikçe büyür ve öylece kalır :))
Bende bendeSüt konusunda aslında en cok ben mutlu olacağım
Gönüllü milk cow olabilirim
Hayatım boyunca destekli kullandımm
Büyüyüp kocaman olması şimdiden hayal ediyorumm
Eminim benle beraber eşimde :26::26:
yattığım zaman dümdüz oluyor benim minikler
Bebeğimin emişinee sağlıkk cookk coook çekip büyütsün inşAllahh
aslında var aam kacabilirim
pazar kocişin doğum günü haftasonu onun istedikleri olacak yai
herhalde kvye falan gideriz ist e yani
o yüzden bu akşam bi ufak temizliğe girişeyimki hafta başım rhat olsun
Aynennn şuan kış olmasa keşke diyorum :26:
Bu kıvam bile mutlu ediyor
Gerçi eşimi şuan mutlu etmiyor çünkü kapsama alanı dışında
Kocaman kocaman içi süt doluu olsunlar bebişime vitamin olsun inşAllahh
Aynennn şuan kış olmasa keşke diyorum :26:
Bu kıvam bile mutlu ediyor
Gerçi eşimi şuan mutlu etmiyor çünkü kapsama alanı dışında
Kocaman kocaman içi süt doluu olsunlar bebişime vitamin olsun inşAllahh
Benimki medela çok memnunum diğer markaları pek bilmiyorum, araştırmak lazım aslında.bu konuda hiç bilgim yok açıkçası bu yüzden hangi markayı tavsiye edersin diye sorsam ayıp etmem dimi
hayranim su dogalligina
aminnnn bol sutumuz olsun bebisimiz mutlu olsun
biz de cok mutluyuz su an normalde kucuktu goguslerim simdi cok iyilerdogumdan sonra da oyle kalsa ve deforme olmsa super olacak
ama bide şu kahverengiliklerinin koyulaşması var ya o kötü.ben eskiden emziren kadınlar görürdüm ve hep ayy ne kadar kara derdim. bilmezdim ki hamile kalınca herkesin öyle oluyoo.. şimdi bizimde aynısı olcak..:18:
gunaydınnnnnnnnnnnn
sabah sabah aklıma gelmısken soyleyeyım cınsıyetlerınızı madem ozleden yazmıyorsunuz ben takıp ettıgım kadarıyla yazmaya calısıyorum eger lıstede cınsıyetı olmayan varsa yazsınlarrrbana
he bırde tahmını dogum tarıhlerını degıstırdıgınızde bana bılgı verırmısınız lıstede bulmakta gcluk cekıyorum tarıhe gore takıp edıyorumda
sizin gogusleriniz kacinci aydan sonra kararmaya basladi
kiz cocuklari erken karariyomus
erkekler biraz daha gec karariyomus
sizin gogusleriniz kacinci aydan sonra kararmaya basladi
kiz cocuklari erken karariyomus
erkekler biraz daha gec karariyomus
Kızlar slm,
şimdi dr.dan geldim,boğazlarım çok kötüymüş,3 hafta önce geçirdiğim enfeksiyon hala geçmemiş :2:
yeniden ilaç yazdı,7 günlük tedavi,bu sefer iyi olurum inşallah :26:
dikkat edin kendinize bu havalarda,kendinize dikkat ederseniz bebişe dikkat etmiş olursunuz zaten
ama bide şu kahverengiliklerinin koyulaşması var ya o kötü.ben eskiden emziren kadınlar görürdüm ve hep ayy ne kadar kara derdim. bilmezdim ki hamile kalınca herkesin öyle oluyoo.. şimdi bizimde aynısı olcak..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?