- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.301
bence izmir'e gelin...en güzeli..
merhaba canım drum banada balık hapı verdi , balık yiyemeyenlerdenim bende yersende sadece somon balığı ye yeterli zaten gerekli vitamin en çok onda var dedi , yiyemiyosanda marincap 500 mg kapsül hap verdi , bende hapı içiyorum inşallah faydası olur bebişime
walla benim erken karardı sankii :18:
sizin gogusleriniz kacinci aydan sonra kararmaya basladi
kiz cocuklari erken karariyomus
erkekler biraz daha gec karariyomus
ben sanki tam tersi diye okumustum bende kararma yok daha bebegim annem cinsiyetimi tahmin etmesin diye elinden geleni yapiyor:)) babasini gorup surpriz yapacakmis:))
kızlar güneydın hepinize.bana yadımcı olurmusunuz lütfen? sol tarafımda sabah kalktığımdan beri kasılma ve sancı var..gaz gibi değil sanki..yürüdükçe daha batıyor aşağıya doğru..bişey olacak diye korkuyorum..bu şekil olan var mı ?işyerinde çok fazla katılamıyorum aranızada..zor hareket etmeye başladım.acaba bebek büyüdüğünden mi ?
kızlar yaa sizde de var mı bilmiyorum ama benim diş etlerimde kanama var..her sabah uynadığımda agzımda kan oluyor..
20lik dişim de çürümüş,röntgen çektirmek istedim çekmediler.. o yuzden dolgu işine giremicez ama kanamalr için tartarları temizleriz dedi.salı günü temizleticem bakalım faydası olcak mı??
ne yapabilirim başka fikri olan var mı??? :18:
bende de var canım o ağrı, her hafta 1-2 gün sürüyor, ourup kalkarken filan ama doktorum normal olduğunu söyledi, annem de e neresi ağrıycaktı diyo :) büyüsün, güzelleşsinler de bizim azcık ağrılarımız olsun, dayanırız.
diş konusu cidden sıkıntılı ama diş hassaslıklarına bir anne tarifi sumaklı tuzlu su önerebilirim. bana çok iyi gelio.
kızlar size iki sorum var, birincisi ben normalde çok su tüketirdim yani günde 3 lt rahat içerdim ama 1-2 haftadır su içerken tıkanıyorum hani böyle kana kana içemiyorum, gitmiyo aşağıya. sodafilan içiyorum ama günde bir tane, önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
ikincisini sorarken de utanıyorum ama halimden siz anlarsınız, benim 6. haftada 4 hafta süren kanama, lekelenme şeklinde kötü bişeyler geldi başıma çok şükür geçti ama o sırada tabi ki ilişki yasaktı zaten istemiyordum,içimden de gelmiyodu, eşim daha da korkuyordu, şimdi de çekiniyorum ama bir yandan da eşime üzülüyorum. daha doktora sormadım ve bana kalsa 9 ay böyle geçebilir, eşime de çok güveniyorum ama işte okuduklarımızdan etkileniyorum, bu durumları yaşayanlar vardır? ne yapabilirim,9ay geçer mi böyle?
benim 6. haftada 4 hafta süren kanama, lekelenme şeklinde kötü bişeyler geldi başıma çok şükür geçti ama o sırada tabi ki ilişki yasaktı zaten istemiyordum,içimden de gelmiyodu, eşim daha da korkuyordu, şimdi de çekiniyorum ama bir yandan da eşime üzülüyorum. daha doktora sormadım ve bana kalsa 9 ay böyle geçebilir, eşime de çok güveniyorum ama işte okuduklarımızdan etkileniyorum, bu durumları yaşayanlar vardır? ne yapabilirim,9ay geçer mi böyle?
canım benim 31 mayıs olarak değişti cinsyet daha belli değilgunaydınnnnnnnnnnnn
sabah sabah aklıma gelmısken soyleyeyım cınsıyetlerınızı madem ozleden yazmıyorsunuz ben takıp ettıgım kadarıyla yazmaya calısıyorum eger lıstede cınsıyetı olmayan varsa yazsınlarrrbana
he bırde tahmını dogum tarıhlerını degıstırdıgınızde bana bılgı verırmısınız lıstede bulmakta gcluk cekıyorum tarıhe gore takıp edıyorumda
kızlar yaa sizde de var mı bilmiyorum ama benim diş etlerimde kanama var..her sabah uynadığımda agzımda kan oluyor..
20lik dişim de çürümüş,röntgen çektirmek istedim çekmediler.. o yuzden dolgu işine giremicez ama kanamalr için tartarları temizleriz dedi.salı günü temizleticem bakalım faydası olcak mı??
ne yapabilirim başka fikri olan var mı??? :18:
ilk kez senden duyuyorum canım.kızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:
kızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:
kızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:
canim kendine eziyet etme bunlari dusunerek
tabiki batil inanc
su batıl ınanclar yuzunden saclarımı kestıremıyorum bı turlu
az bı psıkopatlık var bende gıder keserım
snra vay anam naptım ya oyleyse ya boyleyse dıye yer bıtırırım kendımı
ve sonuc papaz gıbı gezıyorum hala
selam guzel anneelerrrrr
bebıslerınızzz ve sızzzlerr umarım ıyısınızdır
zorrrrla yumurta yedım bgn haftalardan sonra
ve suan hala mıdem agzımda
suu dıs etı kanaması bende de olmaya basladı
ama fırcaladıgım zaman kanıyo
sızın nasıl oyle ellemeden kanıyokı :26:
bırde su eslerle ılıskı durumunu bende sorucaktım sıze
durumlar nedır dıye ıyı olmus konu acılmıs
selam arkaşlar bugün 16. haftamı tamamladım hafif kasık ağrılarım oluyo sizdede varmı doktor doğum kanalıma baktı spor yaptığım için gayet iyi dedi istedğin gbi hareket et dedi yüryüş bandında yürüyorum kasık ağrısı yürüyüş yapmama engelmi acaba? hafif hafif ağrıyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?