2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bence izmir'e gelin...en güzeli..

izmire gelmeyi sabırsızlıkla bekliorum cnm , ben izmirliyim ama başka bir şehrde yaşıorum sanırım hepte öle olcak ama annemler izmirde oyüzden sık gidip geliorum, 4 ay bitsin die bekliodum çok şükür haftaya bitio bende izmire nasipse:))

sanırım bende marincap ta karar kıldım aklı bulandırmaya gerek yok doktor onu verdi onu alayım bari:)

walla benim erken karardı sankii :18:

benimde daha hamileleiğimi öğrendiimde kocaman olmuşlardı giderek büyüyor ve uçları koyulaşıyor bebiş kız sanırım:) birde sağ göğsümün ucunda dışarı akmayan bir beyaz sütümsü bişiler var elimle ellersem bulaşıo elime süt mü acabaaaaaaa

sizin gogusleriniz kacinci aydan sonra kararmaya basladi
kiz cocuklari erken karariyomus
erkekler biraz daha gec karariyomus

ben sanki tam tersi diye okumustum bende kararma yok daha bebegim annem cinsiyetimi tahmin etmesin diye elinden geleni yapiyor:)) babasini gorup surpriz yapacakmis:))

bende de var canım o ağrı, her hafta 1-2 gün sürüyor, ourup kalkarken filan ama doktorum normal olduğunu söyledi, annem de e neresi ağrıycaktı diyo :) büyüsün, güzelleşsinler de bizim azcık ağrılarımız olsun, dayanırız.

diş konusu cidden sıkıntılı ama diş hassaslıklarına bir anne tarifi sumaklı tuzlu su önerebilirim. bana çok iyi gelio.

kızlar size iki sorum var, birincisi ben normalde çok su tüketirdim yani günde 3 lt rahat içerdim ama 1-2 haftadır su içerken tıkanıyorum hani böyle kana kana içemiyorum, gitmiyo aşağıya. sodafilan içiyorum ama günde bir tane, önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
ikincisini sorarken de utanıyorum ama halimden siz anlarsınız, benim 6. haftada 4 hafta süren kanama, lekelenme şeklinde kötü bişeyler geldi başıma çok şükür geçti ama o sırada tabi ki ilişki yasaktı zaten istemiyordum,içimden de gelmiyodu, eşim daha da korkuyordu, şimdi de çekiniyorum ama bir yandan da eşime üzülüyorum. daha doktora sormadım ve bana kalsa 9 ay böyle geçebilir, eşime de çok güveniyorum ama işte okuduklarımızdan etkileniyorum, bu durumları yaşayanlar vardır? ne yapabilirim,9ay geçer mi böyle?

benimde 7 haftalikken kanamam oldu cok oluyodu allaha sukur durdu
doktor bizede yasaklamisti esimin israriyla en fazla bir ay dayandi sonra haftada bir kere olma sartiyla oluyo
benim dusuk tehlikem hala var her hafta kontrollere gidiyorum doktor hic soylemiyo iliski yasak esimde utaniyo sormaya
zaten tehlikeli olsaydi baslarda oldugu gibi israrla yasaklardi

benim de 5. haftamda (hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra) sadece 1 gün süren bir kanamam oldu, dr yasaklamıştı ama süre vermedi, sonraki randevuda bakar söyler nasılsa dedik araya bayram girdi falan 11. haftamızda doktora gittiğimizde sordum, biz onu tedbir amaçlı birkaç hafta diyoruz(sanırım benim kanamamın süresi de bunu demesine etkendi) siz normal hayatınıza devam edin. kısıtlamaya gerek yok dedi. Ben de senin gibi 9. aya kadar olmasa da olur diyordum ama doktordan onları duymak eşimi de beni de çok rahatlatmış olacak ki, isteğimiz normale döndü.

Bence burda verilecek tavsiyeler sadece birer tavsiye ve herkesin durumu birbirinden farklı. sen bunu doktoruna danış, utanılacak bir durum yok bunu doktorlar hiç yadırgamıyor emin ol. ben ilişkiye girmenin üzerimdeki stresi azalttığını düşünüyorum, süre biraz uzasın ota boka ağlamalarım da artıyor.

canım benim 31 mayıs olarak değişti cinsyet daha belli değil

canım benimde öyle acayip kanıyo anlatamam hele sabah bi kalkıyorum resmen vampir mideniz bulancak ama gece kan yutmaktan sabah midem çok köü olmuş bi vaziyette misvak iyi geliyomuş dün başladım bakalım faydası olcak mı sende dene misvak.

kızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:

ilk kez senden duyuyorum canım.

canim kendine eziyet etme bunlari dusunerek
tabiki batil inanc

selam guzel anneelerrrrr
bebıslerınızzz ve sızzzlerr umarım ıyısınızdır
zorrrrla yumurta yedım bgn haftalardan sonra
ve suan hala mıdem agzımda

suu dıs etı kanaması bende de olmaya basladı
ama fırcaladıgım zaman kanıyo
sızın nasıl oyle ellemeden kanıyokı :26:

bırde su eslerle ılıskı durumunu bende sorucaktım sıze
durumlar nedır dıye ıyı olmus konu acılmıs

takma kafana oyle seyleri gul burundan giriyo bebegin vucuduna nasil leke yapiyo enteresan
inanma batil inanclara

canim kendine eziyet etme bunlari dusunerek
tabiki batil inanc

su batıl ınanclar yuzunden saclarımı kestıremıyorum bı turlu
az bı psıkopatlık var bende gıder keserım
snra vay anam naptım ya oyleyse ya boyleyse dıye yer bıtırırım kendımı
ve sonuc papaz gıbı gezıyorum hala

bende ilk kez duyuyorum korkma hiç bişey olmaz.

yok canim ya soyle dusun
saclar uzun ve bakimsiz oluyor
hamileyken oysaki daha saglikli gur olabilir hamilelik hormonlarindan
o yuzen kestirip soyle bakim yapsak daha saglikli dokulmeyen saclairmiz olur
ve saca gidecek vitaminler bebise bolce gider
ben tr'ye varir varmaz kestiricem burda beceremiyorlar diye hala boyle uzun bakimsiz saclarimlayim ama bebegimin omrunun sacim bagli olacagini sanmiyorum cnim

selam arkaşlar bugün 16. haftamı tamamladım hafif kasık ağrılarım oluyo sizdede varmı doktor doğum kanalıma baktı spor yaptığım için gayet iyi dedi istedğin gbi hareket et dedi yüryüş bandında yürüyorum kasık ağrısı yürüyüş yapmama engelmi acaba? hafif hafif ağrıyo arada

hamile kalmadan once haftada 5 gun duzenli iliskisi olan biz, hamilelkle birlikte aninda biraktik iyi mi. doktor 3 ay yasak demisti 3 ay gecti devami da korkudan gelmedi.birsye olacagindan degil olmaz da zten ama iste :44: haftada bir tatmin ediyoruz bir sekilde birbirimizi ama o boyut yok

ben de doktoruma diyorum ara ara agridigini ve ben de cok yuruyorum cok dolasiyorum 5,6 saatimi avmlerde geciriyorum aktif sekilde
ama doktorum bir problem yok dedi tabi agriyi hissedince oturup dinleniyorum
sen de doktoruna bir danis benceyani agrinin oldugunu soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…