2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben de raziyim yeter ki bebegim saglikli olsun
bir ara tiksindim gibi sonra kayboldu ondan gerildim iste
yarin gideyim kalp atislari icin gorurum insallah rahatlarim

ay bende ole diyom yaaaa karnimda agirlik olmasa yok hamile degilim diycem bide aksam lari davul gibi gobek sisiyor evde bol giyiyorum esim fark etmesin deyuuuu
valla ben raziyim bulantiya kusmaya yeterki saglikli olsun bnmle kalsin bebem

bende razıyım canım bulantılara kasık ağrılarına yeterki bebişim iyi olsun güzelce gelişsin
valla öğürürken eşim offf ben çok üzülüyorum sen böyle olunca diyo bende olsun o iyi olsun da öyle deme gücüne gider diyorum :)

Bebişler iyi olsunlar da biz zaten en geç 3-4 haftaya atlatır toparlanırız

gunaydın cok gecmıs olsun ınsallah fazl surmez

günaydın annişler, bebişler :)

doktor folidoce verdi onu kullanıyorum ama başka demir hapı vitamin vs vermedi.. merak ediyorum sizler ne kullanıyorsunuz bu aralar??

gunaydın cnm bu folıdoce dedıgın folık asıt mı?
ben folık plus progestan ve corasprın kullanıyorum

ohh çok sevindim hadi gözün aydın :) degerler böyle giderse 1 haftaya keseni görürsün bebişine söyle hızlı çalışsın seni bekletmesin :)

inşallah teyzesi söyledimm oda diyo ki bana sende yagmur melike teyzemin bebişine dua et o bize cok yardımcı oldu :):)

Gerçekten çok heyecanlıyım kelimelerle anlatamamm

Ben de cumaya radevu aldım çok korkuyorum. Ben bi de sadece bir defa idrar testi yaptım, kan tahlili filan yaptırmadım değerini kafama takıp stres yaparım diye dr'a da ilk kez cuma gideceğim bakalım inş güzel haberlerle döneriz. Diyorum ki gitsem de bir baksam bebek kocaman olmuş erken döllenme filanmış kalp atışları filan duyuluyomuş ne güzel olur değil mi?

canım Allah yardımcın olsun ama içini ferah tut, bazen olabiliyormuş
haberdar et bizi de

canım benım korkma kırmızı gelmedi sürece telaş etme rabbım senıde bebişinide korusun hemen git dr. canım ilaç felan verir belki

canim bebegin Allah'a emanet korkma sakin
taze kan gelmedigi surece sorun degil

cnm mutlaka haber ınsallah onemlı bır sey yokturç...

bende çalışıyorum sabah 8 akşam 18:45

canım geçmiş olsun stres yapma sakın iyi haberlerle gelirsin inşallah Allaha emanet olun.

canıım dıyolar ya hep yerlesme kanaması dıye öyledir endıselnırp bebısını strese sokma lutfen

İçini ferah tut bir şey olmaz inş. O hiç beklemediğin bir anda babasını sevindirmek için geldi sizi bırakmayacaktır

ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SIZLER BEBEKLERINIZE KAVUSUN INS SIZI YARI YOLDA BIRAKTIGIM ICIN ÖZÜR DIYLEYELIM NASIBIZMIDE YOKMUS 3. KEZ MAYIS ANNESI OLMAK BELKI BASKA BIR AY SIZLER YONUZA DEVAM EDIN YOLUNUZ ACIK OLSUN LUTFEN STRESTEN SINIRDEN UZAK DURUN SIZLERI TANIDIGIME COK AM COK MEMNUN OLDUMselametle saglicakla kalin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…