- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.381
bendernsin guzelimmmmmmmmmmmmmmm ayyyy bende oleyim yawwww ama karnimi biraz once icime cektim irmedi kocaman karnim varrr
benim bas agrim ve halsziligim asiri uyku halim var
ama kullandigim porgestana bagliyorum onu icince oluyor zonkluyor resmen
onun haricinde farkli birsey yok sanirim
gogusler bazen agrida hafifiyor sonra yeniden siddetleniyor
yarin sabah kan ve idrar testine gidiyorum erkenden ac karnina
umarim iyi cikar sonuclar
bu lıstenın yerıne dogum yapanların lıstesını tuttugumuz gunlerı de goruruz ınsallah
Arkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..
stres yapma cnm ınsallah guzel haberle gelırısnSelam kızlar bugun doktora gıttım sonuclar yaın cıkcak ama ben cok korkuyorum nedenseama ıdrar testlerımde hep cıktı pozıtıf offf kendımı zorlyorum ben delırcem yakında :)))
Genelde bebişler erken geliyorlar arkadaşlar..
Demedi demeyin bu listenin neredeyse yarısı Nisan da doğuracak..
canım öğretmenim ben. bu senede sabahcıyım,inş ikinci dönem doğum iznine ayrılıcam.saol tatlım inş duyarız hepimizde :)) bu arada internetten hesaplamalar yanlıs galiba normalde bende 7nin icindeyim ama doktorda öyle görünmüyor..
Kızlar ben bugün doktora gittim değerim 212 çıktı. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Ama eve geldikten sonra pembe akıntım oldu. Doktoru aradım verdiğim progesteronu kullan başka yapcak bşy yok dedi. Nolur bşy deyn bana pembe akıntım var
Yarın bebişimizle ultrason randevumuz var. Zaman çabuk geçse keşke :)))
Bakalım keseyi görebilecek miyiz?
cnm sakın ol sakın stres yapma benımde oldu ılk hamılelıgımı ogrendıgm gun progestanı kullandım cok sukur bırdaha olmadı
baya belirti vermeye baslamis bebisingünaydın arkadaşlar
bugün ilk defa tüm gece savaşmış gibi uyandım
beynim zonkluyor, midem bulanıyor, bacaklarım sanki 50şer kilo
gözlerimi açamıyorum
eşim öğürmelerime uyandı, beni servise kadar bıraktı serviste elimde bir poşet bide cubuk krakerle oturdum nolur nolmaz diye
Umarım siz iyisinizdir, Allah hepimizin yardımcısı olsun
baya belirti vermeye baslamis bebisin
bende yok oyle seyler ama bazn dusunuyorum nedenyokk ya diye
bakalim 7.haftadayim belki sonra baslar
nasil olalalim aynen devam arada kasik agrisi oluyor gece yemekten sonra hafifce bir bualnti o kaddarGünaydın güzel anne adayları,...
Bulantısız bol sağlıklı güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
Benim kasığıma iğne saplanıyor sanki.. yerleşmeden dolayı sanırım..
Sizler nasılsınız?
cnm gormen lazim gec dollenme degilse ayy bnmde persembe gel persembe gelllYarın bebişimizle ultrason randevumuz var. Zaman çabuk geçse keşke :)))
Bakalım keseyi görebilecek miyiz?
cnm bazi sabah ben ole kalkyiorum buroya gitmsem yatarim heee Allah yardimcin olsun cnm hepimizin bunlar tatli sikayetler kabusa donusturmeyelim hamisligimizi insAllahgünaydın arkadaşlar
bugün ilk defa tüm gece savaşmış gibi uyandım
beynim zonkluyor, midem bulanıyor, bacaklarım sanki 50şer kilo
gözlerimi açamıyorum
eşim öğürmelerime uyandı, beni servise kadar bıraktı serviste elimde bir poşet bide cubuk krakerle oturdum nolur nolmaz diye
Umarım siz iyisinizdir, Allah hepimizin yardımcısı olsun
bendensin merak etmeeeeee herhalde bizim bulantilarin donusu muhtesem olcekkkbaya belirti vermeye baslamis bebisin
bende yok oyle seyler ama bazn dusunuyorum nedenyokk ya diye
bakalim 7.haftadayim belki sonra baslar
cnm bir yildir folik asid aliyorum onun disinda birsey icmiyorum su an persembe gunu rutin kontroller var o zaman degerlendirilir birsey verir drgünaydın annişler, bebişler :)
doktor folidoce verdi onu kullanıyorum ama başka demir hapı vitamin vs vermedi.. merak ediyorum sizler ne kullanıyorsunuz bu aralar??
canım bende dün akşam aynı senin gibi
neden yok diye düşündüm, hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile dedim
sabah kalktım böyle buldum kendimi:)
Allah korusun yani, Inşallah rahat ve keyifli bir hamilelik geçirirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?