2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gurbet güzeli
ister istemez üzüldüm canım ama önemli olan senin sağlığın. Allah'ın takdiri diyebiliyoruz sadece....
Inşallah Rabbim sana tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder

Dualarımız seninle, sende dualarını bizden esirgeme

cok cok gecmis olsun canim
insallah yeniden saglikla gelir bebegin

canımmm nolduuu bısemııı olduuu

cok uzuldum inan ki ama merak etme yeniden hamile kalacaksin 3 tane yavrun var allah bagislasin daha da olcak insallah.

Çok geçmiş olsun GurbetGüzeli, Hayırlısı böyleymiş
Rabbim evlatlarına uzun uzun sağlıklı ömürler versinn
Tekrardan sağlıkla bebişine kavuşursun en kısa zamanda inşALLAH....

gittim ben de dr uma hersey yolunda imis simdilik 3 ayin sonuna kadar duphaston ,folik asit ve vitamin ayrica metformin hapi kullanicam(,bizim aile de diabet hastaligi varda)ve tabiki tiroit hapi mi da hep kullanicam,bu kadar hastaliga insallah saglikli bir bebek dunyaya getiririm,alttan muayene de yapti 7 haftalik icin normal dedi,bir de dr hesapladi benim dogum tarihi 5 mayis mis halbuki burada 2 mays gorunuyor :26:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz Inşallah hep beraber

Rabbim bebeklerimize kavuşacağımız günleri de göstersin Inşallah

kızlar dün pembe akıntım var demiştim akşam. sabaha kahverengine döndü sabah acile gttk hemen. dün değerm 216ydı bugün 319 olmuş. hamilelik devam ediyor ama düşük tehlikesi var dedi doktor

kızlar dün pembe akıntım var demiştim akşam. sabaha kahverengine döndü sabah acile gttk hemen. dün değerm 216ydı bugün 319 olmuş. hamilelik devam ediyor ama düşük tehlikesi var dedi doktor

Olacagi varsa önüne gecilmiyor be guzelim
Ins gebelik devam eder guzelim

Geçmiş olsun canım yaa Allah diğer çocuklarına ömür versin...

bizde kesemizi gördük mercimek kadarmış miniğimm kan pıhtılasmam varmıs iğne yazdı doktorumuz :)) çok mutlu olduk önceden anladı hepinize saglıklı hamilelik diliyorummmm

Gurbetgüzeli arkadaşım geçmiş olsun..Allahım 3 çocuğuna uzun ömürler versin.. Hayırlısı buymuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…