- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.361
Kızlar ben bugün doktora gittim değerim 212 çıktı. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Ama eve geldikten sonra pembe akıntım oldu. Doktoru aradım verdiğim progesteronu kullan başka yapcak bşy yok dedi. Nolur bşy deyn bana pembe akıntım var
değerim 212 olduğuna göre yerleşme olmamış mıdır daha? bundan sonra da olabilir mi? arada 1 damla pembe oluyor kesiliyor.sürekli ve çok değil. haziranda 1 tane kaybım var çok korkuyorum
Kızlar ben bugün doktora gittim değerim 212 çıktı. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Ama eve geldikten sonra pembe akıntım oldu. Doktoru aradım verdiğim progesteronu kullan başka yapcak bşy yok dedi. Nolur bşy deyn bana pembe akıntım var
canım hamilekte bebegın yerlesmesı olusumu şap diye olmuyor malesef 2. aya kadar tam yerlesıo hareketsız yat ve bol su tüket ben 2 kayıp yasadım ve bu 3. hamileliğim o yüzden endişeni anlıyorum sakın işle falan ugrasma şuan vucudun mücadele veriyor olsamı olmasamı diye senın 2 hafta cok dıkkatlı olman gerekıyor hemşireyim bende bı sorun oldugunda sorabılırsın
teşekkür ederim canım.sabah acile gidip kan vericem tekrar değer ne durumda diye. öğretmenim bide rapor almam lazım
sağolun arkadaşlar.bu konularda çok tecrübesizim.kaybettiğm bebeğime çok alştrmştm kendimi.bunda hamile olduğumu öğrenince hep herşey olabilir dedm kendime.ama bugün doktordan gelp de o lekeyi görünce başladm ağlamaya.zaten doktor da 3 ay kesn bşy diyemeyz dedi.sinirlerm harap oldu sanrm.o bekleme salonunda herkes mutlu.hep ben özeniyorum onlara.isyan etmiyorum.her şey rabbimden.ama...
tabıkı öyle ama moralini yüksek tut dedıgım gibi hangi şehirdesin
düzceye bağlı bi köyde öğretmenim.ama doktora boluya gidiyorum
kızlaaaar adet günümün 1 gün öncesi 8.27ydi beta hcg adet gunumde 13.1 olmustu simdi 4 gün -115.1 olmus degerım onlıne hastane raporlardan baktım :)) cok heyecanlandım yukselmıs bayagı sızce nasıl degerım lutfen cvp verıııın...!
çok sevindim evet eger düşük tehliken varsa doktor ilişkiyi bile önermiyoken alttan kocaman aletle kurcalıyolar ne gerek var hem kendını hem bebegı tehlıkeye sokacaksınkı tatlım beklemek daha ıyı ben o usgler yuzunden kaybettım 2 bebegımıde sımdı gitmiyorum hastaneye beklıyorum hangi şehirdesin sen :)) bu arada cok sevındım dularım senınle allah gönlüne göre verr inşallahhh
Gozunaydin fevkaledenin fevkinde super haber bu cnm takvim yapsan bide 4 haftaliksin sanirim
evet bir senedir kullaniyorumgeliyor öyle de bir hızla geliyor ki.. bizim hamilelikte sürecinde dikkat etmemiz gereken şey annelik sürecine hazırlanmak..
folik asit almaya başladınız mı? hangisini alıyorsunuz?
aynen ilkinde cok heyecan olmustu ve duymayan kalmamistiilk hamileliğimde hemen herkese söylemiştim..
Ama ilk zamanlarda bebeğini kaybedenleri gördüm etrafımda bunda hemen herkese söylemek istemiyorum yakın çevrem hariç...
sonra nasıl gidiyor hamilelik sorusu üzücü olabilir..
yani nazardan değil cevaplardan..
yaptım hamilelik takvimi :) ınsallah silmek zorunda kalmammmyarın doktoruma görüncem ama şimdiden yazıyım olmazsa silersiniz daha önce söylemek ıstemedım ya olmazsa dıye ama heves yaptım :) MAYIS annesı olmayı coook ıstıyorum.. bilgilerimi yazıyorum arkadaslar tabloya eklersenız sevınırım sat.06 agustos yaşım 19,bucuktan 20 ilk bebeğim muhtemel dogacagı tarih 14 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?