2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben bugün doktora gittim değerim 212 çıktı. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Ama eve geldikten sonra pembe akıntım oldu. Doktoru aradım verdiğim progesteronu kullan başka yapcak bşy yok dedi. Nolur bşy deyn bana pembe akıntım var

akıntın hala devam ediyormu kırmızıdan korkulur genelde o yerlesme kanaması olabılır bı sure bol su iç ve yat kalkmadan :))

Melekcim ilki kadar heyecanliyim inan
Mucize bu ya dileyen isteyen herkese nasip olsun saglicakla kavusalim
Bebelere insAllah

değerim 212 olduğuna göre yerleşme olmamış mıdır daha? bundan sonra da olabilir mi? arada 1 damla pembe oluyor kesiliyor.sürekli ve çok değil. haziranda 1 tane kaybım var çok korkuyorum

değerim 212 olduğuna göre yerleşme olmamış mıdır daha? bundan sonra da olabilir mi? arada 1 damla pembe oluyor kesiliyor.sürekli ve çok değil. haziranda 1 tane kaybım var çok korkuyorum

canım hamilekte bebegın yerlesmesı olusumu şap diye olmuyor malesef 2. aya kadar tam yerlesıo hareketsız yat ve bol su tüket ben 2 kayıp yasadım ve bu 3. hamileliğim o yüzden endişeni anlıyorum sakın işle falan ugrasma şuan vucudun mücadele veriyor olsamı olmasamı diye senın 2 hafta cok dıkkatlı olman gerekıyor hemşireyim bende bı sorun oldugunda sorabılırsın

Cnm O yerlesme ki merak etme pembe yada bordo olur
Bnm de oldu adet gunumde hemde resmen siril siril damladi wcye
O dakika bordoydu bir daha gelmedi sukur hamileymisim
Cnm progestorunu ic bevegin tutunmasini saglar bide agir is yapma dinlen
Esinlede munasebetini kes guzelim pekmez sut yogurt kuvvetli seyler ye
Cig et salam sosis kuru et sarkutetiden uzak dur
Cig ete ellemeyin kizlar sakin ha eldivenle yapin ne yaparsaniz camacir suyunafa dikkat birakin evi bir muddet
Pasak gotursun onemli degil su an siz ve bebeginiz onemli unutmayin

teşekkür ederim canım.sabah acile gidip kan vericem tekrar değer ne durumda diye. öğretmenim bide rapor almam lazım

teşekkür ederim canım.sabah acile gidip kan vericem tekrar değer ne durumda diye. öğretmenim bide rapor almam lazım

evet kanın ihmal etme ama dedıgım gibi tranvajınal usgden baktırma 5+4 olana kadar kan sonucunu aldıgında haberleselım malesef bazen doktorlar kobay olarak kullanıyorlar o yüzden dikkatli ol cok hareket etme :) sana ve bebısıne yazık suyu ihmal etme her sabah yumurta ve süt yada peynır yogurt bunlar önemli gerisi cokta mühim degil uyku saatlerinide iyi ayarla erken uyu metobalızma gece 11de calısmaya baslıo 11 de uyumus ol en azından 2 hafta cok dıkkat et allaha emanet ol

sağolun arkadaşlar.bu konularda çok tecrübesizim.kaybettiğm bebeğime çok alştrmştm kendimi.bunda hamile olduğumu öğrenince hep herşey olabilir dedm kendime.ama bugün doktordan gelp de o lekeyi görünce başladm ağlamaya.zaten doktor da 3 ay kesn bşy diyemeyz dedi.sinirlerm harap oldu sanrm.o bekleme salonunda herkes mutlu.hep ben özeniyorum onlara.isyan etmiyorum.her şey rabbimden.ama...

tabıkı öyle ama moralini yüksek tut dedıgım gibi hangi şehirdesin

teşekkür ederim arkadaşlar içimbiiraz olsn rahatladı.nolur dua edin bana. yarn gelrm yendn durumu söylemeye.iyi geceler

kızlaaaar adet günümün 1 gün öncesi 8.27ydi beta hcg adet gunumde 13.1 olmustu simdi 4 gün -115.1 olmus degerım onlıne hastane raporlardan baktım :)) cok heyecanlandım yukselmıs bayagı sızce nasıl degerım lutfen cvp verıııın...!

Gozunaydin fevkaledenin fevkinde super haber bu cnm takvim yapsan bide 4 haftaliksin sanirim

amiiiin canım cok saol ben Konya da yım benım de dualarım hepınızle ınsallah bebısınız hııııc bırakmaz sızı ve benı :) sen hangı sehırdesınn. bu arada uyardıgın ıcın cok tsk ederımmm

yaptım hamilelik takvimi :) ınsallah silmek zorunda kalmammm yarın doktoruma görüncem ama şimdiden yazıyım olmazsa silersiniz daha önce söylemek ıstemedım ya olmazsa dıye ama heves yaptım :) MAYIS annesı olmayı coook ıstıyorum.. bilgilerimi yazıyorum arkadaslar tabloya eklersenız sevınırım sat.06 agustos yaşım 19,bucuktan 20 ilk bebeğim muhtemel dogacagı tarih 14 mayıs

geliyor öyle de bir hızla geliyor ki.. bizim hamilelikte sürecinde dikkat etmemiz gereken şey annelik sürecine hazırlanmak..

folik asit almaya başladınız mı? hangisini alıyorsunuz?
evet bir senedir kullaniyorum
1 mglik folik asit gunde 3 defa aliyorum
korunmayi birakinca hemen baslamistim kullandim surekli

aynen ilkinde cok heyecan olmustu ve duymayan kalmamisti
kanda sonucu alinca herkes ogrendi
ama simdi soylemiyorum
cunku dusuk yaptigimda aylarca herkes sormaya devam etmisti hakkimda esime yenge nasil bebek dogdu mu diye
tek tek aciklamak zorunda kaliyorduk o yuzden simdi soylemiyoruz
aileme bile yeni soyledim

ohh çok sevindim hadi gözün aydın :) degerler böyle giderse 1 haftaya keseni görürsün bebişine söyle hızlı çalışsın seni bekletmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…