- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.441
Aslina bakarsan bebegi gormedi kadin lekelenmede unca bos gebelik tanisi koydu zaten gec döllenme bnmki gecen sali gunu miniciktisağol canm teşekkür ederm.peki sen emn msn? neden olmş dedi doktor
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SIZLER BEBEKLERINIZE KAVUSUN INS SIZI YARI YOLDA BIRAKTIGIM ICIN ÖZÜR DIYLEYELIM NASIBIZMIDE YOKMUS 3. KEZ MAYIS ANNESI OLMAK BELKI BASKA BIR AY SIZLER YONUZA DEVAM EDIN YOLUNUZ ACIK OLSUN LUTFEN STRESTEN SINIRDEN UZAK DURUN SIZLERI TANIDIGIME COK AM COK MEMNUN OLDUMselametle saglicakla kalin
arkadaşlar bişey sormak istiyorum
siz beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı?
mesela ben günde 2 tam ceviz, 4 badem ve biraz fındık yiyorum (kavrulmamış)
onun haricinde gün aşırı haşlanmış yumurta yiyorum ve
midem kalkmadığı sürece süt içiyorum
önceden süt'ü çok severdim ama hamişlikten sonra koktu zor iciyorum
bsizin doktorunuz size neler önerdi?
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SIZLER BEBEKLERINIZE KAVUSUN INS SIZI YARI YOLDA BIRAKTIGIM ICIN ÖZÜR DIYLEYELIM NASIBIZMIDE YOKMUS 3. KEZ MAYIS ANNESI OLMAK BELKI BASKA BIR AY SIZLER YONUZA DEVAM EDIN YOLUNUZ ACIK OLSUN LUTFEN STRESTEN SINIRDEN UZAK DURUN SIZLERI TANIDIGIME COK AM COK MEMNUN OLDUMselametle saglicakla kalin
Aslina bakarsan bebegi gormedi kadin lekelenmede unca bos gebelik tanisi koydu zaten gec döllenme bnmki gecen sali gunu minicikti
kese bir hafta gecti buyumus kese umudum var bebegim
Gec gosterecek kendini dün cok yoruldum biroda stres oldum butun gun bide camasir yikadim bu lekede yorulmadan kaynakli
8 haftaya kadar yolu var sali gunu kendi drumda randevum var bir hafta neler gosterecek
BENDE BUGÜN ULTRASONA GİRDİM VE BEBEK GÖRÜNMEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU AMA BUNUN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BEBEK ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMÜYOMUŞ ANCAK 6-8 HAFTALIKKEN GÖRÜNÜRMÜŞ BÖYLE BİŞEY BAŞINIZA GELİRSE MORALİNİZİ BOZMAYIN BU NORMAL Bİ DURUMMUŞ ARKADAŞLAR
Alintidir.....
canım bende basladım dengeli beslenmeye..ama benım kı ıstem dışı oldu farkında olmadan başladım..
bende 2tam ceviz 5 badem 5 tane fındık yiyorum ve ek olarak kansızlık olmasın diye 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyrorum .. sade süt içemiyorum bende koku geliyor diye nesquik karıştırıyorum öglen 1 kase yogurt yıyorum bolca su içiyorum.. doktorum çok ıyı gittiğimi ve az da sebze ye dedi :) ama benım canım yoğurt süt peynir et başka bırsey ıstemıyor :) yumurtayı haşlanmıs yıyemıyorum ama omlet olarak yıyorum doktorda hıc yememen de ıyıdır dedi:) ve bebeğim haftasına göre boyu uzunmuş:) upuzun bebeğin olacak dedi:) he bırde salam sucuk sosis pastırma yasak dedi.. et yiyebılırsın dedi toxoplazma negatif geldiği için et serbest ama ışlenmıs et ürünleri yasak dedi
Aslina bakarsan bebegi gormedi kadin lekelenmede unca bos gebelik tanisi koydu zaten gec döllenme bnmki gecen sali gunu minicikti
kese bir hafta gecti buyumus kese umudum var bebegim
Gec gosterecek kendini dün cok yoruldum biroda stres oldum butun gun bide camasir yikadim bu lekede yorulmadan kaynakli
8 haftaya kadar yolu var sali gunu kendi drumda randevum var bir hafta neler gosterecek
BENDE BUGÜN ULTRASONA GİRDİM VE BEBEK GÖRÜNMEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU AMA BUNUN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BEBEK ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMÜYOMUŞ ANCAK 6-8 HAFTALIKKEN GÖRÜNÜRMÜŞ BÖYLE BİŞEY BAŞINIZA GELİRSE MORALİNİZİ BOZMAYIN BU NORMAL Bİ DURUMMUŞ ARKADAŞLAR
Alintidir.....
Maşallah canım:)
bana sucuk salam sosis yasak
pastırma yiyebilirsin nadir de olsa
sucuk da iyi pişmiş olacak dedi
bizde kesemizi gördük mercimek kadarmış miniğimm kan pıhtılasmam varmıs iğne yazdı doktorumuz :)) çok mutlu olduk önceden anladı hepinize saglıklı hamilelik diliyorummmm
tebrik ederm canm rabbm sağlıkla kucağna almayı nasp etsin.doktorun kan pıhtılaşması olduğunu nasıl anladı? daha önce kaybın var mıydı?
tebrik ederm canm rabbm sağlıkla kucağna almayı nasp etsin.doktorun kan pıhtılaşması olduğunu nasıl anladı? daha önce kaybın var mıydı?
canım kan tahlinde hemen belli oluyor plt 400 ustunde ise önlem alıyorlar.. daha sonra kanama zamanı testı yapılıyor bu kadar basit aslında anlamak ama doktorların ıhmalıne denk gelıyor bazen o yuzden doktor yapmasa da aklında bulunsun sen ıste bu tahlılı...
hosgeldın aramıza gozun aydınnnnmerhaba kızlar bende süpriz mayıs annesi adayıyım..hamilelikler nasıl gidiyor?
hosgeldınnn tebrık ederım gozunuz aydınmerhaba arkadaşlar..inşallah ben de mayısta anne olacağım..bu süreci birbirimizle paylaşarak güzel bir şekilde geçiririz inşallah..
cnm bol bol dınlen dua et ınsallah hıcbır sorun sorun olmazkızlar dün pembe akıntım var demiştim akşam. sabaha kahverengine döndü sabah acile gttk hemen. dün değerm 216ydı bugün 319 olmuş. hamilelik devam ediyor ama düşük tehlikesi var dedi doktor
maşallah sıze mınıcıgı de gormussunuzbizde kesemizi gördük mercimek kadarmış miniğimm kan pıhtılasmam varmıs iğne yazdı doktorumuz :)) çok mutlu olduk önceden anladı hepinize saglıklı hamilelik diliyorummmm
ben sımdı gıdıyorum kalp atıslarını duymaya cok heyecanlıyım ınsallah bı aksılık olmaz cok optm sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?