2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sağol canm teşekkür ederm.peki sen emn msn? neden olmş dedi doktor
Aslina bakarsan bebegi gormedi kadin lekelenmede unca bos gebelik tanisi koydu zaten gec döllenme bnmki gecen sali gunu minicikti
kese bir hafta gecti buyumus kese umudum var bebegim
Gec gosterecek kendini dün cok yoruldum biroda stres oldum butun gun bide camasir yikadim bu lekede yorulmadan kaynakli
8 haftaya kadar yolu var sali gunu kendi drumda randevum var bir hafta neler gosterecek

BENDE BUGÜN ULTRASONA GİRDİM VE BEBEK GÖRÜNMEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU AMA BUNUN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BEBEK ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMÜYOMUŞ ANCAK 6-8 HAFTALIKKEN GÖRÜNÜRMÜŞ BÖYLE BİŞEY BAŞINIZA GELİRSE MORALİNİZİ BOZMAYIN BU NORMAL Bİ DURUMMUŞ ARKADAŞLAR
Alintidir.....

arkadaşlar bişey sormak istiyorum

siz beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı?

mesela ben günde 2 tam ceviz, 4 badem ve biraz fındık yiyorum (kavrulmamış)
onun haricinde gün aşırı haşlanmış yumurta yiyorum ve
midem kalkmadığı sürece süt içiyorum

önceden süt'ü çok severdim ama hamişlikten sonra koktu zor iciyorum

bsizin doktorunuz size neler önerdi?

canimm yaa ALLAH c.c gonlune gore versin ..uzuldum ama ALLAH c.c buyuktur ..vardir birbildigi ..hakkimzda herseyin hayirlisi..

canım bende basladım dengeli beslenmeye..ama benım kı ıstem dışı oldu farkında olmadan başladım..
bende 2tam ceviz 5 badem 5 tane fındık yiyorum ve ek olarak kansızlık olmasın diye 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyrorum .. sade süt içemiyorum bende koku geliyor diye nesquik karıştırıyorum öglen 1 kase yogurt yıyorum bolca su içiyorum.. doktorum çok ıyı gittiğimi ve az da sebze ye dedi :) ama benım canım yoğurt süt peynir et başka bırsey ıstemıyor :) yumurtayı haşlanmıs yıyemıyorum ama omlet olarak yıyorum doktorda hıc yememen de ıyıdır dedi:) ve bebeğim haftasına göre boyu uzunmuş:) upuzun bebeğin olacak dedi:) he bırde salam sucuk sosis pastırma yasak dedi.. et yiyebılırsın dedi toxoplazma negatif geldiği için et serbest ama ışlenmıs et ürünleri yasak dedi

Son düzenleme:

bn daha henuz doktora gitmedim su an icinde oyle bulantim falan yok :) ben oyle ekstra birseyler yapmiyorum normaldede zararli oln seylerden uzak duruyorum astli icicekler gibi..kahvaltida cayi tercih etmiyorum demir alimini azalttigi icin..salata bulgur et e fydali yiyeceklern yemeye calisiyorum :) bukadar

Allah senden de razı olsun canım benim ... gerkçekten çok üzüldüm takdir ilahi Rabbim en yakın zamanda tekrardan nasip eder inşallah.

seni tanıdığıma memnun oldum. bizleri unutma dularını esirgeme dularım seninle.

canım benımde gec döllenme olmus hatta tıbben mümkün olmayan bır günde hamıle kalmısım.. gecen hafta gittiğim doktor bana kese bozulmus dedı ve içinde bebek de yok dedi boş gebelik yada mol gebelik dedi ama benım hıc belirtim yok ne leke ne kanama ne bulantı ona kalsa bu hafta kürtaj olacaktım... bulundugum yerde doktor altarnetıfım de yok.. başka bı ılceye gıttım tek özel hastane de orda var renklı usg gırdım ve doktorum bana dedıgı bu bebegi görmemek için kör olmak gerekli... normal haftasından 5mm daha büyükmüş kese de cok düzenliymiş kalp atışı da vardı ama az kalsın aldıracaktık yada ben üzüntüden düşürecektim.. suanda 6+6 hamileyım ve normal kalp atışalrı 7 hafta gözukurmus ... başıma geldği için diyorum doktorun her dediğine inanmayın tedbir bizden takdir ALLAHtandir..

Maşallah canım:)

bana sucuk salam sosis yasak
pastırma yiyebilirsin nadir de olsa
sucuk da iyi pişmiş olacak dedi

canm sen kendini ve bebeğini daha iyi biliyorsundur. geç döllenme diyorsan sakın sıkma canını ve yorma kendini.uzan bi güzel dinlen. ben hastaneye falan gittim artık rabbime bıraktm.napalm.her şey ancak onun elinde

Maşallah canım:)

bana sucuk salam sosis yasak
pastırma yiyebilirsin nadir de olsa
sucuk da iyi pişmiş olacak dedi

saol canım... zaten sucuk vb seyler hamıle kaldıgım gunden berı yıyemıyordum mıdem almıyordu.. hamıle olduğumu ordan anladım zaten komsu da sucuk pişse benım evde mıdem kalkıyordu:) bebeğim kendini zaralı şeylerden korumuş benım dıkkat etmeme gerek kalmadı:)

bizde kesemizi gördük mercimek kadarmış miniğimm kan pıhtılasmam varmıs iğne yazdı doktorumuz :)) çok mutlu olduk önceden anladı hepinize saglıklı hamilelik diliyorummmm

tebrik ederm canm rabbm sağlıkla kucağna almayı nasp etsin.doktorun kan pıhtılaşması olduğunu nasıl anladı? daha önce kaybın var mıydı?

tebrik ederm canm rabbm sağlıkla kucağna almayı nasp etsin.doktorun kan pıhtılaşması olduğunu nasıl anladı? daha önce kaybın var mıydı?

canım kan tahlinde hemen belli oluyor plt 400 ustunde ise önlem alıyorlar.. daha sonra kanama zamanı testı yapılıyor bu kadar basit aslında anlamak ama doktorların ıhmalıne denk gelıyor bazen o yuzden doktor yapmasa da aklında bulunsun sen ıste bu tahlılı...

canım kan tahlinde hemen belli oluyor plt 400 ustunde ise önlem alıyorlar.. daha sonra kanama zamanı testı yapılıyor bu kadar basit aslında anlamak ama doktorların ıhmalıne denk gelıyor bazen o yuzden doktor yapmasa da aklında bulunsun sen ıste bu tahlılı...

dün gttğmde sadece bhcg testi yapldı bana çünkü çok küçük daha. doktorum keseyi kalp atışını görelm ondan sonra gebelkle ilgili testleri yaparz dedi ama hangi testler oldğnu söylemedi. kaybettğm bebeğmdeki doktorum hiç test yapmamıştı bana

canım ne oldu kanaman mı oldu?cok uzuldum ya

merhaba kızlar bende süpriz mayıs annesi adayıyım..hamilelikler nasıl gidiyor?
hosgeldın aramıza gozun aydınnnn
merhaba arkadaşlar..inşallah ben de mayısta anne olacağım..bu süreci birbirimizle paylaşarak güzel bir şekilde geçiririz inşallah..
hosgeldınnn tebrık ederım gozunuz aydın
kızlar dün pembe akıntım var demiştim akşam. sabaha kahverengine döndü sabah acile gttk hemen. dün değerm 216ydı bugün 319 olmuş. hamilelik devam ediyor ama düşük tehlikesi var dedi doktor
cnm bol bol dınlen dua et ınsallah hıcbır sorun sorun olmaz
bizde kesemizi gördük mercimek kadarmış miniğimm kan pıhtılasmam varmıs iğne yazdı doktorumuz :)) çok mutlu olduk önceden anladı hepinize saglıklı hamilelik diliyorummmm
maşallah sıze mınıcıgı de gormussunuz

bende sabahları 1 kasık pekmez yıyorum ac karnına ve sut ıcemeye calısıyorum ve 1 porsıyon meyve yemege ozen gosterıyorum

benim doktorum haftada bir balik diyor dediklerinize ek olarak.
ben de genel olarak ceviz, sut, yogurt, peynir, yumurta mutlaka tuketiyorum her gun vazgecilmez.
cay ve kahveyi tamamen hayatimdan cikardim.
tatli zaten istesem de yiyemiyorum kokuyor, bir kasik bal zorla yemeye calisiyorum.
ekmek sabahlari yiyorum ama hamur isinden uzak duruyorum, canim cok isterse yufkadan borek falan yapiyorum.
bulgur, mercimek, bugday, nohut,barbunya gibi baklagil haftada 3 ya da 4 kez tuketiyorum.

ben sımdı gıdıyorum kalp atıslarını duymaya cok heyecanlıyım ınsallah bı aksılık olmaz cok optm sızı

Arkadaşlar pekmez yedikten sonra önce az 1 saat arayla süt ürünleri tüketmeyin.

Pekmez vücuttaki demiri arttırmak için faydalıdır. Süt ürünleri demir emilimini azaltır, ama portakal suyu gibi c vitamini içeren içecekler ile beraber alırsanız aksine demir emilimini arttırır

bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…