2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benim hamileliğim süresince yasak ilişki... ama özel durumumdan ötürü.. Normalde haftada 1 defaya çok rahat izin veriyor doktorlar..

benim tehlikem oldugu icin surekli takipteyim rahim tam yapismamis bosluk var ve kan gorunuyo
doktorda surekli kontrol ediyo tehlikeli olsa doktor cagirir mi?

doktoru doğrusunu bilir tabiki. benim de riskli biraz durumum oğlumda da öyleydi.. geçen hafta rahim ağzıma dikiş atıldı serklaj ameliyatı oldum. benim de biraz sık oldu doktora gitmelerim yani.. ona rağmen bebeğe çok tutmuyor doktorum..sorunlu kısım neresiyse orası ile ilgileniyor..

kızlar ben birazdan ilk defa demir hapı içeceğim...bulantı yaptığını duymuştum o yüzden yatmadan önce içeceğim..sizde bulantı yaptı mı...

rojda bence yarın öğrenirsin artık.. hadi baklaım yarın güzel haberlerle gel.

Elal biraz yapıyor bulantı ama korkulacak kadar değil..

Şimdi kimler ne için hangi ilaçları kullanıyor aacaba her gün?

Ben hamileliğin başından beri yürüyorum doktor izin vermişti şu anda kasıklarım hassaslaştı için yavaşladım önceden daha hızlı yürüyordum bu aralar 3.5 km ile günde 1 saat sabah akşam yarımşar saat yürüyorum. hızı yavaş artırıp ısınırsın önce yine bitirirkende yavaşlatıp bırakırsın birden aynı hızda bırkma doktora danışmadan başlama tabi benim tüm kontrellerimi yaptı.

bulantılardan o kadar tırstım ki canım..hiç istemiyom ya...inşallah bulantı yapmaz..

maşallah senin kuzucuğuna. benimkiyle nerdeyse 1 ay var aralarında. ben de hala kıpırtı yok. neden ki. ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum meleğimin.inşallah rabbim en kısa zamanda bana da göstersin:)

Bende daha hızlı yürümek istyorum ama artık hamilelikte sonra:)

maşallah senin kuzucuğuna. benimkiyle nerdeyse 1 ay var aralarında. ben de hala kıpırtı yok. neden ki. ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum meleğimin.inşallah rabbim en kısa zamanda bana da göstersin:)

benım sıpa pek bır cevval cıktı 1.5haftadır ara ara hıssettıryo kendını

ben ilk 3 aydan sonra elevit kullandım. şu an tek ilacım bu. ama haftaya kan hapı da verecekmiş:)

bende yuruyus yapıyorum bol bol doktorum 3 aydan sonra kosu bandına ızın verdı ama egım yasak
6.5 benım yuruyus 12 km kosu hızımdı tek korkum kendımı kaybetmek kosu bandında :)
ve her seferınde yavas baslayıp yavas bıtırıyorum bakalım hamılelıkte kosu bandı ıle maceram nasıl olcak :)
cevap ıcın tesekkurler canım

kızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(

canım hıc yasamadım ama ara ara burda bunu yasayıp yazanlar olmustu onemlı bısey degıldır ınsallah
yarın doktoruna gorunmen ıyı olur canım bızede haber et

ya işte pişirme olayı nasıl olcak ki..ben burda bi yerden alıyordum hamsi tava...evde pişiremiyorum çok kokuyor..hiç mi yemesem yaa
benım mutfakta cam cok ılerıde kucucuk balık pısınce koku sınıyor
ama yavrumuz ıcın gereklı canım kendın pısırsen daha saglıklı olur ama yok yapamam dersen ızgara olarak dısarda yesen ?

cok gecmıs olsun kızlar mayıs ayı annelerı cıdden bı nazarda

bi yarin olsada bebegimi gorsem onu cok ozledim
sizler nasil dayaniyosunuz 1-2 ay gormeden

ah gelde bıze sor ama doktor nasıl uygun goruyorsa oyle davranmak en ıyısı beklemekte ayrı bı guzellık

kalpa atısına kadar folık asit sonrasında elevit ve hep devam edıcekmıs
bu son muayenede elevıt yanına gynoferon verdi bı yorum okudum sut urunlerıyle tuketmeyın dıye
ee sabah sut urunu ıcıyoruz aksamda ayran nasıl olcak kafam karıstı

Son düzenleme:
inşallah sorun yoktur.. mutlaka görün tabiiki...Bir risk durum var ise önlemi alınır en azından.
Duş alırken çok sıcak duş almayın....sıcak su kasları gevşetiyor biliyorsunuz ki..

o kadar da dikkat ettim sicak olmasin diye ama usutmus de olabilirim tuvalete sik gitmeye basladim

canım valla ben 5.haftadan beri haftada 1 proluton depot vuruluyorum.500 mg.lıktan.. 11.yi vuruldum Çarşamba günü..İlk hamileliğimde de vurulmuştum 9 hafta boyunca

dusuk tehlikesi icin vuruluorsun degil mi benimde rahmim altta oldugu icin vuruldum 7.haftadan sonra uc tane sonra gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…