- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.501
eslerle yakınlasma konusulmus doktorum haftada 1 kuralını gecme dıyor her gıdısımde
sımdı dişe telde taktımkı en az 1 hafta daha esı kendıme yaklastıramam zatı haftayada gıdıyor
yanı 15 gun daha rahatım :) bende hıc ıstek yok bıde bebege bısey olur dıye ıster ıstemez aklımız onda kalınca zor oluyor ..
sen ne kadar zamanda bir görüyorsunki:) Onun ultrason ışınlarına daha az maruz kalması dayanmamı sağlıyor..
benim tehlikem oldugu icin surekli takipteyim rahim tam yapismamis bosluk var ve kan gorunuyo
doktorda surekli kontrol ediyo tehlikeli olsa doktor cagirir mi?
ayy banada bi çıkıntı var dedi :) bakalım o çıkıntı ne çıkacak
umarım mesajımı gorursun canım bende kosu bandında yuruyus yapıcam dısarı cıkamadıgım donemler
sureklı kostugum ıcın sımdı yuruyus yapmak tuhaf gelıyor:) egımde olmasın dedı doktor
kac dk nekadar ve ne hızla yuruyorsun merak ettım
rojda bence yarın öğrenirsin artık.. hadi baklaım yarın güzel haberlerle gel.
Elal biraz yapıyor bulantı ama korkulacak kadar değil..
Şimdi kimler ne için hangi ilaçları kullanıyor aacaba her gün?
maşallah senin kuzucuğuna. benimkiyle nerdeyse 1 ay var aralarında. ben de hala kıpırtı yok. neden ki. ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum meleğimin.inşallah rabbim en kısa zamanda bana da göstersin:)Amanın bebem kıpırdıotum gun cok yoruldum :26: sandalyede otur otur totom acıdı :26: bebem de sıkılmıstır ıcerde ıkıbuklum :26: yavrum nasıl mutlu olmustur annesı dınlenmeye baslayınca uzanmamla da hareketlenmeye basladı
Ben hamileliğin başından beri yürüyorum doktor izin vermişti şu anda kasıklarım hassaslaştı için yavaşladım önceden daha hızlı yürüyordum bu aralar 3.5 km ile günde 1 saat sabah akşam yarımşar saat yürüyorum. hızı yavaş artırıp ısınırsın önce yine bitirirkende yavaşlatıp bırakırsın birden aynı hızda bırkma doktora danışmadan başlama tabi benim tüm kontrellerimi yaptı.
maşallah senin kuzucuğuna. benimkiyle nerdeyse 1 ay var aralarında. ben de hala kıpırtı yok. neden ki. ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum meleğimin.inşallah rabbim en kısa zamanda bana da göstersin:)
Ben hamileliğin başından beri yürüyorum doktor izin vermişti şu anda kasıklarım hassaslaştı için yavaşladım önceden daha hızlı yürüyordum bu aralar 3.5 km ile günde 1 saat sabah akşam yarımşar saat yürüyorum. hızı yavaş artırıp ısınırsın önce yine bitirirkende yavaşlatıp bırakırsın birden aynı hızda bırkma doktora danışmadan başlama tabi benim tüm kontrellerimi yaptı.
kızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(
benım mutfakta cam cok ılerıde kucucuk balık pısınce koku sınıyorya işte pişirme olayı nasıl olcak ki..ben burda bi yerden alıyordum hamsi tava...evde pişiremiyorum çok kokuyor..hiç mi yemesem yaa
Kızlar iyi akşamlarr,
Ben çok fena şifayı kaptım( Boğazım feci ağrıyo, ve burnum da akıyo ( Son yıllarda hiç böyle bşr boğaz ağrısı yaşamadım. Başına gelenler var mı? Ne yaptınız kızlar?
Selam kızlar, iş yerimdeki ayarlardanmıdır bilmem alıntıyla cevap yazmaya kalkınca genelde sorun oluyor sayfa kapanıyor filan, sadece beğen yapanbiliyorum...Hastalar kervanına bende katıldım, heryerim ağrıyor, acayip geniz ve burun akıntım varbelimdeki problemde iyice arttı zor basıyorum acaba vücut dengesi değiştiği için mi bu kadar zorluyor acaba...off hasta olan herkese acil şifalar
bi yarin olsada bebegimi gorsem onu cok ozledim
sizler nasil dayaniyosunuz 1-2 ay gormeden
inşallah sorun yoktur.. mutlaka görün tabiiki...Bir risk durum var ise önlemi alınır en azından.
Duş alırken çok sıcak duş almayın....sıcak su kasları gevşetiyor biliyorsunuz ki..
canım valla ben 5.haftadan beri haftada 1 proluton depot vuruluyorum.500 mg.lıktan.. 11.yi vuruldum Çarşamba günü..İlk hamileliğimde de vurulmuştum 9 hafta boyunca
canım hıc yasamadım ama ara ara burda bunu yasayıp yazanlar olmustu onemlı bısey degıldır ınsallah
yarın doktoruna gorunmen ıyı olur canım bızede haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?