- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.521
hayırlı olsun oğluşun.inş önemli bşy çıkmaz canım Allah sağlık sıhhat versn bebişlerimize
Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz inşAllahh
Sağlıkla al kucağına 2. meleğini
hayirli olsun iyi dusun iyi olsun insallah birsey yoktur
tesekkür ederim kizlar âmin inşallah bişi çıkmazoglusun hayırlı olsun cnm...inşallah sonuclarında guzel cıkar
. canım hangisi yüksek çıkmış acaba benımde Afp hormonum yüksek çıkmış 2 hafta sonra yenıden gidecem ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah seninkide önemli bişi değildir yarın herşeyi normal çıkar bebişinin inşallahmeraba herkese umarım herkes iyidir. Ben hiç iyi değilimgeçen cumartesi 3lü test için kan vermiştim bugün doktoru aradım sonuç yüksek risk çıkmış yarın gel ayrıtılı ultrason yapıcaz dedi . Konuştuğumzdan beri ağlıyorum kesin bişi yok tabiki ama yinde çok korkuyorum dua edin lütfen bizim için inşallah yarın iyi haberler alırız
kesinlikle vardır cnm eltimin 3oğlan kayınvalidemin 2 oğlandan sonra bende kız çıkması mucize idi zaten:)) şuan için ikinci oğlumda sağlıkla gelişinde 3cüyü düşünmüyorum canımvardır bundada bır hayır bıdaha dusunursen o kız olur inşallah :)
kız esın yapmıs zehır olsa yenır ne guzel dusunmus senı :)
gunaydin ,bugun 4 lu test icin kan verdim insallah hayirli sonuclar alirim
benim tehlikem oldugu icin surekli takipteyim rahim tam yapismamis bosluk var ve kan gorunuyo
doktorda surekli kontrol ediyo tehlikeli olsa doktor cagirir mi?
maşallah senin kuzucuğuna. benimkiyle nerdeyse 1 ay var aralarında. ben de hala kıpırtı yok. neden ki. ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum meleğimin.inşallah rabbim en kısa zamanda bana da göstersin:)
Ultrason cihazı ışın vermiyor bebeğe, ses dalgaları ile çalışıyor. hamileliğin son haftalarında bizi de her hafta çağıracak ve hiç zararlı mı diye düşünmeden gideceğiz:) sen bebeğinin sağlığını düşün doktorlar her zaman kar zarar oranına bakarlar örneğin her ilacın içerdiği kimyasallar ve zararlı maddeler var ancak faydası daha fazla olduğundan o gözardı edilir, hem ultrason cihazının bilinen bir zararı yok sadece çok yeni bir teknoloji(türkiyede kullanılmaya başlanması 20-25 sene sanırım), bilinmeyen etkileri olabilir die sakınıyorlar. Yani takip edilmen gerekiyorsa aklına bile getirme, takip edilmemesi çok daha kötü sonuçlar doğurabilir Allah korusun..
Ben de dün erkek bekleyen bir arkadaşıma aynı şeyi sordum, 17. haftamdayım hissetmiyorum sen ne zaman hissettin dedim, 3,5 aylıkken dedi, arkadaşımın doktoru erkek bebeklerin kasları daha hızlı gelişiyor ve hissedilir hareketler yapmaları erken olabiliyor demiş. senin cinsiyeti belli mi?
canım hıc yasamadım ama ara ara burda bunu yasayıp yazanlar olmustu onemlı bısey degıldır ınsallah
yarın doktoruna gorunmen ıyı olur canım bızede haber et
benım mutfakta cam cok ılerıde kucucuk balık pısınce koku sınıyor
ama yavrumuz ıcın gereklı canım kendın pısırsen daha saglıklı olur ama yok yapamam dersen ızgara olarak dısarda yesen ?
cok gecmıs olsun kızlar mayıs ayı annelerı cıdden bı nazarda
ah gelde bıze sor ama doktor nasıl uygun goruyorsa oyle davranmak en ıyısı beklemekte ayrı bı guzellık
kalpa atısına kadar folık asit sonrasında elevit ve hep devam edıcekmıs
bu son muayenede elevıt yanına gynoferon verdi bı yorum okudum sut urunlerıyle tuketmeyın dıye
ee sabah sut urunu ıcıyoruz aksamda ayran nasıl olcak kafam karıstı
CNM besin degerını bılmem ama bende sadece hamsı yıyebılıyorumkızlar bugün birşey sormuştum kaynadı sanırım....balık konusunda hamsi yesek oluyo mu ya..besin değeri açısından...bazıları hamsiyi balıktan saymıyo da o yüzdennnn
allahın ıznıyle hersey yoluna gırer ınsallah uzulem cnmmeraba herkese umarım herkes iyidir. Ben hiç iyi değilimgeçen cumartesi 3lü test için kan vermiştim bugün doktoru aradım sonuç yüksek risk çıkmış yarın gel ayrıtılı ultrason yapıcaz dedi . Konuştuğumzdan beri ağlıyorum kesin bişi yok tabiki ama yinde çok korkuyorum dua edin lütfen bizim için inşallah yarın iyi haberler alırız
ekeldım cnm ama cızelgende 23 nısan yazıdıgı ıcın dogumtarıhını 23 nısan yaptım ve kacıncı bebiş onu da yazabılırmısın?arkasalar beni de listeye ekleyin sat 17 07 2012 yasim 33 bebegim erkek tahmini dogum gunu 04 05 2013hayirlisiyla
inşallah onemlı bırsey yoktur cnm bızlere haber verkızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(
ayy hadi gozun aydın maşallahAmanın bebem kıpırdıotum gun cok yoruldum :26: sandalyede otur otur totom acıdı :26: bebem de sıkılmıstır ıcerde ıkıbuklum :26: yavrum nasıl mutlu olmustur annesı dınlenmeye baslayınca uzanmamla da hareketlenmeye basladı
Kızlar iyi akşamlarr,
Ben çok fena şifayı kaptım( Boğazım feci ağrıyo, ve burnum da akıyo ( Son yıllarda hiç böyle bşr boğaz ağrısı yaşamadım. Başına gelenler var mı? Ne yaptınız kızlar?
çok gecmıs olsun kılzar bol lımonlu ıhlamut ıcınSelam kızlar, iş yerimdeki ayarlardanmıdır bilmem alıntıyla cevap yazmaya kalkınca genelde sorun oluyor sayfa kapanıyor filan, sadece beğen yapanbiliyorum...Hastalar kervanına bende katıldım, heryerim ağrıyor, acayip geniz ve burun akıntım varbelimdeki problemde iyice arttı zor basıyorum acaba vücut dengesi değiştiği için mi bu kadar zorluyor acaba...off hasta olan herkese acil şifalar
hayırlı haberlerle gel canımgunaydin ,bugun 4 lu test icin kan verdim insallah hayirli sonuclar alirim
gunaydin hanimlar gugun nasilsiniz
ben cok kotuyum midem cok bulaniyo
basima feci bir agri atti durmuyo
CNM besin degerını bılmem ama bende sadece hamsı yıyebılıyorum
allahın ıznıyle hersey yoluna gırer ınsallah uzulem cnm
ekeldım cnm ama cızelgende 23 nısan yazıdıgı ıcın dogumtarıhını 23 nısan yaptım ve kacıncı bebiş onu da yazabılırmısın?
inşallah onemlı bırsey yoktur cnm bızlere haber ver
ayy hadi gozun aydın maşallah
çok gecmıs olsun kılzar bol lımonlu ıhlamut ıcın
hayırlı haberlerle gel canım
gecmıs olsun cnmm yatdınlen su bulantılar gecsın ya
saol canim bende 2 saat uzanip kalkcam bebegi gormeye gitcez
insallah canim iyi haber verirsin sonuc cikinca
ben de simdi doktoruma gidiyorum ultrasonumuz olacak yola cikmadan once hersye normal mi bakacak
umarim benim de guzel haberlerim olur heyecanliyim
ogleden sonra da gezmeye gidicez bebisle, konser var, yuksek ses zararli midir acaba bebegime :44:
günaydınnnnnnnnnnn dun aksama kadar mahvoldum nerdeyse nette arastırdım refluymus hamılelıkte sık gorulurmus ama bugun cok sukur ıyıyım
bakın cızeglgemde de yazıyor demekkı bu haftalarda normalmıs
Eğer reflü veya mide yanmasından şikayetiniz varsa, doktorunuza veya ebenize alabilceğiniz güvenli ilaçları sorabilirsiniz.
benim oglumda hep mide sikayetim vardi geceleri uykumdan mide yanmasiyla uyanirdim. doktorum bana tam hatirlamiyorum ama rennie diye bir surup vermisti onu ictigim gibi midem rahatliyodu hamileler icin hicbir zarari yokmus istersen doktoruna sorabilirsin.
CNM besin degerını bılmem ama bende sadece hamsı yıyebılıyorumben de çok seviyorum hamsiyi..herkes farklı balıklardan bahsedince yalnızım sandım:))) bugün yicem bakalım inşallah mideme dokunmaz..:26:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[ı]tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun[/ı]
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
teşekkür ederiz....
günaydınnnnnnnnnnn dun aksama kadar mahvoldum nerdeyse nette arastırdım refluymus hamılelıkte sık gorulurmus ama bugun cok sukur ıyıyım
bakın cızeglgemde de yazıyor demekkı bu haftalarda normalmıs
Eğer reflü veya mide yanmasından şikayetiniz varsa, doktorunuza veya ebenize alabilceğiniz güvenli ilaçları sorabilirsiniz.
CNM besin degerını bılmem ama bende sadece hamsı yıyebılıyorumyok cnmm:)))afıyet olsun dusunme oyle bebişlerımıze yararlı napalım:)ben de çok seviyorum hamsiyi..herkes farklı balıklardan bahsedince yalnızım sandım:))) bugün yicem bakalım inşallah mideme dokunmaz..:26:
teşekkür ederiz....
gunaydn cnmmGunaydın guzel anneleruyuma hayallerı kurarken yıne erkenden uyandım vee kendımı cokkk ac hıssedıyorum :26: babamız kalkanA kadar haslanmıs yumurtayla ıdare edecegım hastalıgı gecmeyenlere acıl sıfalar dılıyorum bebeıslerını gormeyen gıdenler ıns cok guzel haberlerle gelırsnız ıcımızdekı mucızeler buyuyorr
Bende reflu normalde de var ılerıkı zamanlarda da daha da artabılırmıs ben gavıscon tablet alıyorum cok zorda kaldıgımda
rahım buyudukce artarmıs neysekı gecıcıymıs sanada cok gecms olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?