2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun oğluşun.inş önemli bşy çıkmaz canım Allah sağlık sıhhat versn bebişlerimize

Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz inşAllahh
Sağlıkla al kucağına 2. meleğini

hayirli olsun iyi dusun iyi olsun insallah birsey yoktur

oglusun hayırlı olsun cnm...inşallah sonuclarında guzel cıkar

tesekkür ederim kizlar âmin inşallah bişi çıkmaz

. canım hangisi yüksek çıkmış acaba benımde Afp hormonum yüksek çıkmış 2 hafta sonra yenıden gidecem ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah seninkide önemli bişi değildir yarın herşeyi normal çıkar bebişinin inşallah

vardır bundada bır hayır bıdaha dusunursen o kız olur inşallah :)

kız esın yapmıs zehır olsa yenır ne guzel dusunmus senı :)
kesinlikle vardır cnm eltimin 3oğlan kayınvalidemin 2 oğlandan sonra bende kız çıkması mucize idi zaten:)) şuan için ikinci oğlumda sağlıkla gelişinde 3cüyü düşünmüyorum canım

gunaydin ,bugun 4 lu test icin kan verdim insallah hayirli sonuclar alirim

insallah canim iyi haber verirsin sonuc cikinca
ben de simdi doktoruma gidiyorum ultrasonumuz olacak yola cikmadan once hersye normal mi bakacak
umarim benim de guzel haberlerim olur heyecanliyim

ogleden sonra da gezmeye gidicez bebisle, konser var, yuksek ses zararli midir acaba bebegime :44:

benim tehlikem oldugu icin surekli takipteyim rahim tam yapismamis bosluk var ve kan gorunuyo
doktorda surekli kontrol ediyo tehlikeli olsa doktor cagirir mi?

Ultrason cihazı ışın vermiyor bebeğe, ses dalgaları ile çalışıyor. hamileliğin son haftalarında bizi de her hafta çağıracak ve hiç zararlı mı diye düşünmeden gideceğiz:) sen bebeğinin sağlığını düşün doktorlar her zaman kar zarar oranına bakarlar örneğin her ilacın içerdiği kimyasallar ve zararlı maddeler var ancak faydası daha fazla olduğundan o gözardı edilir, hem ultrason cihazının bilinen bir zararı yok sadece çok yeni bir teknoloji(türkiyede kullanılmaya başlanması 20-25 sene sanırım), bilinmeyen etkileri olabilir die sakınıyorlar. Yani takip edilmen gerekiyorsa aklına bile getirme, takip edilmemesi çok daha kötü sonuçlar doğurabilir Allah korusun..

maşallah senin kuzucuğuna. benimkiyle nerdeyse 1 ay var aralarında. ben de hala kıpırtı yok. neden ki. ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum meleğimin.inşallah rabbim en kısa zamanda bana da göstersin:)

Ben de dün erkek bekleyen bir arkadaşıma aynı şeyi sordum, 17. haftamdayım hissetmiyorum sen ne zaman hissettin dedim, 3,5 aylıkken dedi, arkadaşımın doktoru erkek bebeklerin kasları daha hızlı gelişiyor ve hissedilir hareketler yapmaları erken olabiliyor demiş. senin cinsiyeti belli mi?

saol canim bana yardimci oldun benim icimdede endise vardi
ama dogru soyluyosun zararli olsaydi son haftalarda da her hafta cagirmazlardi
bugun iki doktorum var biri bebek icin biride guatra bugun ultrasona koyacak

kendim şuan için yapamam bulantılrım geçmdi..ama dışarda ızgara yaptırcam artık...

kızlar bugün birşey sormuştum kaynadı sanırım....balık konusunda hamsi yesek oluyo mu ya..besin değeri açısından...bazıları hamsiyi balıktan saymıyo da o yüzdennnn
CNM besin degerını bılmem ama bende sadece hamsı yıyebılıyorum
allahın ıznıyle hersey yoluna gırer ınsallah uzulem cnm
arkasalar beni de listeye ekleyin sat 17 07 2012 yasim 33 bebegim erkek tahmini dogum gunu 04 05 2013hayirlisiyla
ekeldım cnm ama cızelgende 23 nısan yazıdıgı ıcın dogumtarıhını 23 nısan yaptım ve kacıncı bebiş onu da yazabılırmısın?
kızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(
inşallah onemlı bırsey yoktur cnm bızlere haber ver
ayy hadi gozun aydın maşallah

çok gecmıs olsun kılzar bol lımonlu ıhlamut ıcın
gunaydin ,bugun 4 lu test icin kan verdim insallah hayirli sonuclar alirim
hayırlı haberlerle gel canım
gunaydin hanimlar gugun nasilsiniz
ben cok kotuyum midem cok bulaniyo
basima feci bir agri atti durmuyo

gecmıs olsun cnmm yatdınlen su bulantılar gecsın ya

günaydınnnnnnnnnnn dun aksama kadar mahvoldum nerdeyse nette arastırdım refluymus hamılelıkte sık gorulurmus ama bugun cok sukur ıyıyım

bakın cızeglgemde de yazıyor demekkı bu haftalarda normalmıs

Eğer reflü veya mide yanmasından şikayetiniz varsa, doktorunuza veya ebenize alabilceğiniz güvenli ilaçları sorabilirsiniz.

saol canim bende 2 saat uzanip kalkcam bebegi gormeye gitcez

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

[ı]tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun[/ı]

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sen de guzel haberle gel insallah,yukses sesin sorun olcagini zannetmem suyun icinde algilamalari zor olur,ama sen rahatsiz olabilirsin belki de,yolculuk yakin sanirim benim daha 1 ayim var

benim oglumda hep mide sikayetim vardi geceleri uykumdan mide yanmasiyla uyanirdim. doktorum bana tam hatirlamiyorum ama rennie diye bir surup vermisti onu ictigim gibi midem rahatliyodu hamileler icin hicbir zarari yokmus istersen doktoruna sorabilirsin.

saol cnm bırdaha olursa arayacagım mecbur doktorumu dun gece ozellıkle baya kotu oldum

Gunaydın guzel anneler uyuma hayallerı kurarken yıne erkenden uyandım vee kendımı cokkk ac hıssedıyorum :26: babamız kalkanA kadar haslanmıs yumurtayla ıdare edecegım hastalıgı gecmeyenlere acıl sıfalar dılıyorum bebeıslerını gormeyen gıdenler ıns cok guzel haberlerle gelırsnız ıcımızdekı mucızeler buyuyorr
Bende reflu normalde de var ılerıkı zamanlarda da daha da artabılırmıs ben gavıscon tablet alıyorum cok zorda kaldıgımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…