- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.541
günaydın..
pek gıremıyorum bu aralar hiç keyfımız kalmadı 2 li testımız rısklı çıktı trsomy 1/150 doktor amnıyosentez ıstedısonuçları ankaradakı kardeşime gomderdım hemşireydı ordakı kadın dogumcuya gostermış oda olması şart demış.yıne içime sınmedı henuz 14 haflaık oldugumuz için 2 li testte daha gec sayılmaz tekrar yaptırmaya karar verdık bu sefer unuversıte haztanesınde yaptıracagız pazertsı gun aldık bakalım.ınşallh bu sonuç ıyı çıkar degılse yıne yanı çıkarsa amnıyosentezden başka çare kalmıyo 3 doktorda aynı şeyı demış olacak moralım bozuk.2 çocugumdada hiç boyle şey yaşamamıştım.akraba sulalede boyle bışey yok nerden çıktı şimdi bu.ınşallh guzel sonuçlar alırız .allah hayırlıyla rahatlatma versın hepımıze.sıkıntı yaptık işte.bakalım pazartesı olsun sabah erkenden gıdecegız..usg de naormaldı bebek ense kalanlıgı falan normal çıkmıştı..neyse daha uzatmamayım.sonuçları alınca yıne gelırım allah amanet olun..
günaydınnnnnnnnnnn dun aksama kadar mahvoldum nerdeyse nette arastırdım refluymus hamılelıkte sık gorulurmus ama bugun cok sukur ıyıyım
bakın cızeglgemde de yazıyor demekkı bu haftalarda normalmıs
Eğer reflü veya mide yanmasından şikayetiniz varsa, doktorunuza veya ebenize alabilceğiniz güvenli ilaçları sorabilirsiniz.
Annemde bugun GUN var ve ben gıdemedım :26: sımdı dıyeceksınız usenmeden ıstanbuldan ankaraya mı gıdeceksın dıye valla gıderdım :26: anneme geleyım dedım otur oturdgun yerde bebegını dusun dedı(( bu gun de bende varım ve 3 seferdır katılıyordum bu ay kı annemde ve ben davet edılmedım aglama ısaretını de hatırlamıyorum bır suru pasta borek yapıo (( martta da ıns bende o zaman bebegıme bır suru sey alaccam
günaydın..
pek gıremıyorum bu aralar hiç keyfımız kalmadı 2 li testımız rısklı çıktı trsomy 1/150 doktor amnıyosentez ıstedısonuçları ankaradakı kardeşime gomderdım hemşireydı ordakı kadın dogumcuya gostermış oda olması şart demış.yıne içime sınmedı henuz 14 haflaık oldugumuz için 2 li testte daha gec sayılmaz tekrar yaptırmaya karar verdık bu sefer unuversıte haztanesınde yaptıracagız pazertsı gun aldık bakalım.ınşallh bu sonuç ıyı çıkar degılse yıne yanı çıkarsa amnıyosentezden başka çare kalmıyo 3 doktorda aynı şeyı demış olacak moralım bozuk.2 çocugumdada hiç boyle şey yaşamamıştım.akraba sulalede boyle bışey yok nerden çıktı şimdi bu.ınşallh guzel sonuçlar alırız .allah hayırlıyla rahatlatma versın hepımıze.sıkıntı yaptık işte.bakalım pazartesı olsun sabah erkenden gıdecegız..usg de naormaldı bebek ense kalanlıgı falan normal çıkmıştı..neyse daha uzatmamayım.sonuçları alınca yıne gelırım allah amanet olun..
annen gel dese ankaraya gidecektin yani:)) istanbul ankara arasi hizli tren de yapilmadi daha zor olur senin icin ben surdan hastaneye 1,5 saatlik yolda oturmaktan kotu oluyorum artik ankaraya gidince devam edersini
snow cugum sagol eklemissin listeye isim buldum galiba Muhammet ismide eklersen sevinirim sagol
gunaydin ,bugun 4 lu test icin kan verdim insallah hayirli sonuclar alirim
insallah canim iyi haber verirsin sonuc cikinca
ben de simdi doktoruma gidiyorum ultrasonumuz olacak yola cikmadan once hersye normal mi bakacak
umarim benim de guzel haberlerim olur heyecanliyim
ogleden sonra da gezmeye gidicez bebisle, konser var, yuksek ses zararli midir acaba bebegime :44:
gunaydin hanimlar gugun nasilsiniz
ben cok kotuyum midem cok bulaniyo
basima feci bir agri atti durmuyo
günaydın..
rica ederım cnm ne demek yasını da yazabılırmısın
kizlar kizlar ben geldim
doktorum bekletti bizi 1 saat cok sIkIldik
aciktik da
ama bebis beklerken bir tekme atti
neyse iceri girdik usg kotu ama yine de eller ayaklar kipir kipir goruluyor. cok mutlu oldum yolculuk icin sorun degil hersey yolunda dedi
zaten sali gunu yola cikiyoruz biz
hareketleri bazi gunler hissetmezsen normal dedi, bu ara 3,4 kere olabilir bazen cok fazla da olabilir
kelebek ucusuyor balik kayiyor gibi olur dedi
ben de bazen hissediyorum dedim, hissettigin onun bacaklarini kivirip hizla iki bacagiyla ittirdigi anlar guclu vuruslar dedi
kendini sakladi bebisim cinsiyetini goremedi12.hafta sana kiz dediler ama belli olmaz dedi bizi sasirtti
tr'de ogrenicez detayli usg de bir de benim kiz erkek olurmus
saglikli olsun ne farkeder canim benim o kiz ya da erkekama supriz olur o baska kizim diye sevmesem mi ne bebisim diye seveyim bugun tirstim kadin oyle diyince
ayaklari kivirip kaldirdi surekli gorulmedi
bir foto var kolunu uzatip ellini salladigi merhaba diyor size dedi
simdi icim rahat
bu arada gecen gittigimde vajinanin hemen ustunde olan cok asagida dedigim bebisim, bu gidisimde gobek deligimin hizasinda
ve dogru hissediyorum sagda bacaklari var ve hareketler ordan
kafa solda
pardon grami dememis, 117.9 mm demis ben yanlis anlamisim 18 cmbilmiyorum nasil
tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun canlar...:80::80::80::80:
kocaman olmuş bebeğin cinsyet olayı arada benımde aklıma geliyor erkek erkek diyoruz 1 ay sonra doktor yok kesınlıkle kız derse cok komık olacak
her seyın yolunda olmasına sevındımbaşlasın yolculuk hazırlıgı
sagol canim ben de bugun mutlu oldum bakalim ne kadar surecek
yine sorun var mi diye triplere baslarim ben yakinda
cok sukur hersey yolunda
bebisim diye sevicem artik
facede mi duyurdun ?Günaydınn kızlarr :))
Geçmişi okuyup geleceğim hemen:))
Dün buarada duyurdumAma dediğiniz gibi coğu kişilerin iki yüzlü olduğunu gördüm ve cok şaşırdım :44:
onlar başımızın tacı ne cinsiyette gelmek istiyorlarsa buyursunlar gelsınler
sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?