2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın..
pek gıremıyorum bu aralar hiç keyfımız kalmadı 2 li testımız rısklı çıktı trsomy 1/150 doktor amnıyosentez ıstedısonuçları ankaradakı kardeşime gomderdım hemşireydı ordakı kadın dogumcuya gostermış oda olması şart demış.yıne içime sınmedı henuz 14 haflaık oldugumuz için 2 li testte daha gec sayılmaz tekrar yaptırmaya karar verdık bu sefer unuversıte haztanesınde yaptıracagız pazertsı gun aldık bakalım.ınşallh bu sonuç ıyı çıkar degılse yıne yanı çıkarsa amnıyosentezden başka çare kalmıyo 3 doktorda aynı şeyı demış olacakmoralım bozuk.2 çocugumdada hiç boyle şey yaşamamıştım.akraba sulalede boyle bışey yok nerden çıktı şimdi bu.ınşallh guzel sonuçlar alırız .allah hayırlıyla rahatlatma versın hepımıze.sıkıntı yaptık işte.bakalım pazartesı olsun sabah erkenden gıdecegız..usg de naormaldı bebek ense kalanlıgı falan normal çıkmıştı..neyse daha uzatmamayım.sonuçları alınca yıne gelırım allah amanet olun..

Annemde bugun GUN var ve ben gıdemedım :26: sımdı dıyeceksınız usenmeden ıstanbuldan ankaraya mı gıdeceksın dıye valla gıderdım :26: anneme geleyım dedım otur oturdgun yerde bebegını dusun dedı (( bu gun de bende varım ve 3 seferdır katılıyordum bu ay kı annemde ve ben davet edılmedım aglama ısaretını de hatırlamıyorum bır suru pasta borek yapıo (( martta da ıns bende o zaman bebegıme bır suru sey alaccam

Gunaydın canım sen ıcını ferah tut allaha sıgın vardır bır bıldıgı ıns pazartesı hersey normal gorunecek. Bılıyorum kolay bırsey degıl ama sunu da unutma nıce saglıksız bebek dedıklerı cocuklar na kadar saglıkla dogdu bır ıhtımal dıye yapıyorlar rabbımın verdıgı takdırı kımse bılmez kı SAkın ısyan etme vardır bır hıkmetı

gecmis olsun hamileligin etkilemedigi yer yok masallah olsun evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim gececek insallah hersey

annen gel dese ankaraya gidecektin yani:)) istanbul ankara arasi hizli tren de yapilmadi daha zor olur senin icin ben surdan hastaneye 1,5 saatlik yolda oturmaktan kotu oluyorum artik ankaraya gidince devam edersin

iyi cikar canim insallah diger cocuklarinda yasin kucuktu herhalde simdi de guzel sonuclar alacaksin insallah hem kesin degilki

annen gel dese ankaraya gidecektin yani:)) istanbul ankara arasi hizli tren de yapilmadi daha zor olur senin icin ben surdan hastaneye 1,5 saatlik yolda oturmaktan kotu oluyorum artik ankaraya gidince devam edersini

Aslında annemın gel ya da gelme demesı onemlı degıl de guvenemedm kendıme hem daha rısk devam edıyo ısın dalgası ıste hızlı tren olsaydı kesın gıderdım de otobus mahvedıyor ınsanı

merhaba hatunlar
aranızda yenı bebek gıbıyım artık :)
sabahları elma yogurt ıle karıstırır yerdım
oncesı kayısı ve ıcnır ılık su ıle
ama dıslerım suan cok hassas elma yıyemıcem yada bebek gıbı rendelıcem:)
kıvı almıstım onu yıyeyım barı nedense meyve ıstegım yok hep elma yedım bugune kadar
sızler masallah mandalılaarı kılo ıle yıyın bı gun canım cekerse alırım bende:)

bugun cok mubarek bır gun enaz 10 cesıt alısverıs yapılmalı aldıklarınız 1 yıl evınızden eksık olmasın ..
esım uyansada alısverısımızı yapsak ıkındı vaktı gırmeden

kizlar kizlar ben geldim

doktorum bekletti bizi 1 saat cok sIkIldik
aciktik da
ama bebis beklerken bir tekme atti
neyse iceri girdik usg kotu ama yine de eller ayaklar kipir kipir goruluyor. cok mutlu oldum yolculuk icin sorun degil hersey yolunda dedi
zaten sali gunu yola cikiyoruz biz
hareketleri bazi gunler hissetmezsen normal dedi, bu ara 3,4 kere olabilir bazen cok fazla da olabilir
kelebek ucusuyor balik kayiyor gibi olur dedi
ben de bazen hissediyorum dedim, hissettigin onun bacaklarini kivirip hizla iki bacagiyla ittirdigi anlar guclu vuruslar dedi

kendini sakladi bebisim cinsiyetini goremedi 12.hafta sana kiz dediler ama belli olmaz dedi bizi sasirtti
tr'de ogrenicez detayli usg de bir de benim kiz erkek olurmus
saglikli olsun ne farkeder canim benim o kiz ya da erkek ama supriz olur o baska kizim diye sevmesem mi ne bebisim diye seveyim bugun tirstim kadin oyle diyince
ayaklari kivirip kaldirdi surekli gorulmedi
bir foto var kolunu uzatip ellini salladigi merhaba diyor size dedi
simdi icim rahat
bu arada gecen gittigimde vajinanin hemen ustunde olan cok asagida dedigim bebisim, bu gidisimde gobek deligimin hizasinda
ve dogru hissediyorum sagda bacaklari var ve hareketler ordan
kafa solda
pardon grami dememis, 117.9 mm demis ben yanlis anlamisim 18 cm bilmiyorum nasil

Son düzenleme:
Günaydın canlar.. Bir öğretmen kızı olarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım..

Gece boyunca baya kötüydüm hapşurmam ve geniz, burun akıntım hiç durmadı bademciklerimde şişmiş offf ya bu gıcık mikroplar bebeğime zarar varirmiki?

gunaydin ,bugun 4 lu test icin kan verdim insallah hayirli sonuclar alirim

hayırlı güzel sonuçlarla gel cnm.

yok canım sen eğlenirsen bebişinde eğlenir, müzik iyidir.

gunaydin hanimlar gugun nasilsiniz
ben cok kotuyum midem cok bulaniyo
basima feci bir agri atti durmuyo

geçmiş olsun cnm iyileşicez inşallah...

Kalbini ferah tut inşallah güzel olacak herşey vardır Rabbimin bildiği şüphesiz cnm.

kocaman olmuş bebeğin cinsyet olayı arada benımde aklıma geliyor erkek erkek diyoruz 1 ay sonra doktor yok kesınlıkle kız derse cok komık olacak
her seyın yolunda olmasına sevındım başlasın yolculuk hazırlıgı

Günaydınn kızlarr :))
Geçmişi okuyup geleceğim hemen:))
Dün buarada duyurdum Ama dediğiniz gibi coğu kişilerin iki yüzlü olduğunu gördüm ve cok şaşırdım :44:

sagol canim ben de bugun mutlu oldum bakalim ne kadar surecek
yine sorun var mi diye triplere baslarim ben yakinda
cok sukur hersey yolunda
bebisim diye sevicem artik

Günaydınn kızlarr :))
Geçmişi okuyup geleceğim hemen:))
Dün buarada duyurdum Ama dediğiniz gibi coğu kişilerin iki yüzlü olduğunu gördüm ve cok şaşırdım :44:
facede mi duyurdun ?

onlar başımızın tacı ne cinsiyette gelmek istiyorlarsa buyursunlar gelsınler
sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorm

keisnlikle oyle canim
karninda olunca o duygu bambaska
kiz olsun erkek olsun ne farkeder
canimiz onlarrrrrrrr yavrularimizzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…