- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.561
facede mi duyurdun ?
keisnlikle oyle canim
karninda olunca o duygu bambaska
kiz olsun erkek olsun ne farkeder
canimiz onlarrrrrrrr yavrularimizzzzzzzzzzz
dun aksam uzanırken ara ara kıpırtısını hıssedıyorum kendı kendıme öyle mutlu olup sıırtmışım kı eşim kıskandı ben nıye hıssetmıyorum dıye
dedim ooo o benım ıcımde senı nerden bılsın[/COLOR]
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[ı]tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun[/ı]
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Günaydınn kızlarr :))
Geçmişi okuyup geleceğim hemen:))
Dün buarada duyurdumAma dediğiniz gibi coğu kişilerin iki yüzlü olduğunu gördüm ve cok şaşırdım :44:
esim bana tam inanmiyor gibiydi vurdukca elini koyuyordu ama koyunca vurmuyor tabi
o anlik birsey
bugun doktor da diyince iyice anladi
bir de ben yerini bile biliyormusum gosterdim bacakalrinin odlugu yer esim de sasirdi
saglikla buyusunler guclu guclu bacakalriyla bize vursun dursunlar ne keyifli olur
sen benden 1 ay ondesın ne guzel
tekmelerın, kaymaların dısardan da bellı olacağı gunlerı bekliyorum ben
bu arada Tr de net kullanacak mısın yanı annenlerde var mı ?
bende öyle umut edıyorum gercı ıs yerınde abla var bır tane yapacak gecen sene koca bir tencere yaptıydı ıs yerınde afıyet yemıştık, bu sene de yapamazsa evden getırecek banakomşular getirir belki canım:)
bende öyle umut edıyorum gercı ıs yerınde abla var bır tane yapacak gecen sene koca bir tencere yaptıydı ıs yerınde afıyet yemıştık, bu sene de yapamazsa evden getırecek bana
hımmm aşure kaç gündür serap görüyomuşum gibi gözümün önünde duruyor kokusu burnumda bütün arkadaşlara yaydım aşure istiyorum diyee ama hazır değil ev yapımıbir arkadaşın annesi bugün yarın yapacakmış çökücem evlerine
dun aksam uzanırken ara ara kıpırtısını hıssedıyorum kendı kendıme öyle mutlu olup sıırtmışım kı eşim kıskandı ben nıye hıssetmıyorum dıye
dedim ooo o benım ıcımde senı nerden bılsın[/COLOR]
allahtan aşure ayında ıstemış canın
meraba herkese umarım herkes iyidir. Ben hiç iyi değilimgeçen cumartesi 3lü test için kan vermiştim bugün doktoru aradım sonuç yüksek risk çıkmış yarın gel ayrıtılı ultrason yapıcaz dedi . Konuştuğumzdan beri ağlıyorum kesin bişi yok tabiki ama yinde çok korkuyorum dua edin lütfen bizim için inşallah yarın iyi haberler alırız
kızlar bugün doktora gittim 2li tarama testi sonuçlaı için herşeyin çok normal çok sağlıklı bir bebeğin var dedi çok şükür cinsiyetini sordum daha belli olmaz dedi rica ettim bi çıkıntı var sanki erkek dedi ama kesin 1 ay sonra belli olur dedi ama bana kızmış gibi geliyo ulturosonda çıkıntı görüp sonra kızı olan var mı???
selam kızlar bende 16 haftalığım doğumum mayısın 5 ile 8 arası gözüküyo bu ikinci bebeğim bi kızızm var bide oğlum olmasını çok isterim bebğim bacakları kapalı ama kız dedi doktorar 3 doktora giitm ikiis kız dedi biirde kız ama emın değilim dedi soru işareti koydular kime inanıcam bebeğim başağı duuruyo çok hareketli ama bacaklar kapal kordonbağıda ordaan geçiyo tabiki sağlıkı olması önmeli ama rabbim inşalah kalbimden geçen sağlıklı hayırlı bi oğlan olur ...aranızda kız dednip erkek olan varmı?
günaydın..
pek gıremıyorum bu aralar hiç keyfımız kalmadı 2 li testımız rısklı çıktı trsomy 1/150 doktor amnıyosentez ıstedısonuçları ankaradakı kardeşime gomderdım hemşireydı ordakı kadın dogumcuya gostermış oda olması şart demış.yıne içime sınmedı henuz 14 haflaık oldugumuz için 2 li testte daha gec sayılmaz tekrar yaptırmaya karar verdık bu sefer unuversıte haztanesınde yaptıracagız pazertsı gun aldık bakalım.ınşallh bu sonuç ıyı çıkar degılse yıne yanı çıkarsa amnıyosentezden başka çare kalmıyo 3 doktorda aynı şeyı demış olacak moralım bozuk.2 çocugumdada hiç boyle şey yaşamamıştım.akraba sulalede boyle bışey yok nerden çıktı şimdi bu.ınşallh guzel sonuçlar alırız .allah hayırlıyla rahatlatma versın hepımıze.sıkıntı yaptık işte.bakalım pazartesı olsun sabah erkenden gıdecegız..usg de naormaldı bebek ense kalanlıgı falan normal çıkmıştı..neyse daha uzatmamayım.sonuçları alınca yıne gelırım allah amanet olun..
kizlar kizlar ben geldim
doktorum bekletti bizi 1 saat cok sIkIldik
aciktik da
ama bebis beklerken bir tekme atti
neyse iceri girdik usg kotu ama yine de eller ayaklar kipir kipir goruluyor. cok mutlu oldum yolculuk icin sorun degil hersey yolunda dedi
zaten sali gunu yola cikiyoruz biz
hareketleri bazi gunler hissetmezsen normal dedi, bu ara 3,4 kere olabilir bazen cok fazla da olabilir
kelebek ucusuyor balik kayiyor gibi olur dedi
ben de bazen hissediyorum dedim, hissettigin onun bacaklarini kivirip hizla iki bacagiyla ittirdigi anlar guclu vuruslar dedi
kendini sakladi bebisim cinsiyetini gorem.edi12.hafta sana kiz dediler ama belli olmaz dedi bizi sasirtti
tr'de ogrenicez detayli usg de bir de benim kiz erkek olurmus
saglikli olsun ne farkeder canim benim o kiz ya da erkekama supriz olur o baska kizim diye sevmesem mi ne bebisim diye seveyim bugun tirstim kadin oyle diyince
ayaklari kivirip kaldirdi surekli gorulmedi
bir foto var kolunu uzatip ellini salladigi merhaba diyor size dedi
simdi icim rahat
bu arada gecen gittigimde vajinanin hemen ustunde olan cok asagida dedigim bebisim, bu gidisimde gobek deligimin hizasinda
ve dogru hissediyorum sagda bacaklari var ve hareketler ordan
kafa solda
pardon grami dememis, 117.9 mm demis ben yanlis anlamisim 18 cmbilmiyorum nasil
facede mi duyurdun ?:
kızlar tahlıl sonuclarımdan bazıları benı dusunduruyor dedım ya sızede yazayım doktora gıdene kadar belkı sız ıcımı ferahlatırsınız
hdl kolestrol 99 normalde degerler 35 - 70 arası olmalıymıs yanına *Y* harfı koymus
kolestrol 214 normal degerler 0 - 200 arası yanına *Y* harfı koyulmus
LDL KOLESTROL degerım ıyı onda sorun yok
bıde total demır baglama kapasıtesı 239 degerler 250 - 410 bunun yanınada *D*
ıdrar testımde gecen ay az bakterı 3-4 lökosit demişti
simdiki test her sahada 1-2lökosit 1-2 erotsit hücre görülmüştür dıyo
gecmısolsun cnm...et e de ıhtıyacımız var yee afıyet olsun:)kızlar sabah kasık agrısıyla uyandım ...bu arada uzun zamandır hiçbiiiirr et türü yiyesim yoktuu....sabah sabah canım sulu köfte cektii...agrımda biraz gecince internetten tarifini buldum yaptımmm.....ne oluyoo anladımmm bana....asermelere basladım galibaaa....... =))
normalde 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ama facede resimleri çarşaf çarşaf yayınlıyolar eee hamilelik göz görünce istiyor
kizlar kizlar ben geldim
doktorum bekletti bizi 1 saat cok sIkIldik
aciktik da
ama bebis beklerken bir tekme atti
neyse iceri girdik usg kotu ama yine de eller ayaklar kipir kipir goruluyor. cok mutlu oldum yolculuk icin sorun degil hersey yolunda dedi
zaten sali gunu yola cikiyoruz biz
hareketleri bazi gunler hissetmezsen normal dedi, bu ara 3,4 kere olabilir bazen cok fazla da olabilir
kelebek ucusuyor balik kayiyor gibi olur dedi
ben de bazen hissediyorum dedim, hissettigin onun bacaklarini kivirip hizla iki bacagiyla ittirdigi anlar guclu vuruslar dedi
kendini sakladi bebisim cinsiyetini goremedi12.hafta sana kiz dediler ama belli olmaz dedi bizi sasirtti
tr'de ogrenicez detayli usg de bir de benim kiz erkek olurmus
saglikli olsun ne farkeder canim benim o kiz ya da erkekama supriz olur o baska kizim diye sevmesem mi ne bebisim diye seveyim bugun tirstim kadin oyle diyince
ayaklari kivirip kaldirdi surekli gorulmedi
bir foto var kolunu uzatip ellini salladigi merhaba diyor size dedi
simdi icim rahat
bu arada gecen gittigimde vajinanin hemen ustunde olan cok asagida dedigim bebisim, bu gidisimde gobek deligimin hizasinda
ve dogru hissediyorum sagda bacaklari var ve hareketler ordan
kafa solda
pardon grami dememis, 117.9 mm demis ben yanlis anlamisim 18 cmbilmiyorum nasil
yaaa üff ben niye hissetmiyom haala..........cok merak ediyorum nasıl bir duyguuu =)...seniiii aynı esin gibii bende cok kıskandım yaaa....
kızlar sabah kasık agrısıyla uyandım ...bu arada uzun zamandır hiçbiiiirr et türü yiyesim yoktuu....sabah sabah canım sulu köfte cektii...agrımda biraz gecince internetten tarifini buldum yaptımmm.....ne oluyoo anladımmm bana....asermelere basladım galibaaa....... =))
normalde 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ama facede resimleri çarşaf çarşaf yayınlıyolar eee hamilelik göz görünce istiyor
bilmiyorum kı cok nadır de olsa hıssedıyorum dun cok net hıssettımyataga yatmamla resmen o da yerleşti yerıne ara ara da ıttırdı sanırım ayaklarını acıp kapadıkca hıssettım
izmirde hangı cezaevındeydın sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?