2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
facede mi duyurdun ?

keisnlikle oyle canim
karninda olunca o duygu bambaska
kiz olsun erkek olsun ne farkeder
canimiz onlarrrrrrrr yavrularimizzzzzzzzzzz

dun aksam uzanırken ara ara kıpırtısını hıssedıyorum kendı kendıme öyle mutlu olup sıırtmışım kı eşim kıskandı ben nıye hıssetmıyorum dıye
dedim ooo o benım ıcımde senı nerden bılsın

esim bana tam inanmiyor gibiydi vurdukca elini koyuyordu ama koyunca vurmuyor tabi
o anlik birsey
bugun doktor da diyince iyice anladi
bir de ben yerini bile biliyormusum gosterdim bacakalrinin odlugu yer esim de sasirdi
saglikla buyusunler guclu guclu bacakalriyla bize vursun dursunlar ne keyifli olur

Teşekkürler canım :))

Günaydınn kızlarr :))
Geçmişi okuyup geleceğim hemen:))
Dün buarada duyurdum Ama dediğiniz gibi coğu kişilerin iki yüzlü olduğunu gördüm ve cok şaşırdım :44:

ben özellikle duyurmadım ama kapak resmime annesinin parmağını sımskı tutan bir bebek eli koymuştum. onu gören ve gerçekten sevinenler tahmin etti, sordu, ben de söyledim. herkesin bilmesine gerek yok gerçekten.. Canını sıkmaya değmez, o kişilerin gerçek yüzünü görmen için bir sebep olmuş..

sen benden 1 ay ondesın ne guzel
tekmelerın, kaymaların dısardan da bellı olacağı gunlerı bekliyorum ben
bu arada Tr de net kullanacak mısın yanı annenlerde var mı ?

Son düzenleme:
kızlar tahlıl sonuclarımdan bazıları benı dusunduruyor dedım ya sızede yazayım doktora gıdene kadar belkı sız ıcımı ferahlatırsınız
hdl kolestrol 99 normalde degerler 35 - 70 arası olmalıymıs yanına *Y* harfı koymus
kolestrol 214 normal degerler 0 - 200 arası yanına *Y* harfı koyulmus
LDL KOLESTROL degerım ıyı onda sorun yok
bıde total demır baglama kapasıtesı 239 degerler 250 - 410 bunun yanınada *D*

ıdrar testımde gecen ay az bakterı 3-4 lökosit demişti
simdiki test her sahada 1-2lökosit 1-2 erotsit hücre görülmüştür dıyo

bende öyle umut edıyorum gercı ıs yerınde abla var bır tane yapacak gecen sene koca bir tencere yaptıydı ıs yerınde afıyet yemıştık, bu sene de yapamazsa evden getırecek bana

hımmm aşure kaç gündür serap görüyomuşum gibi gözümün önünde duruyor kokusu burnumda bütün arkadaşlara yaydım aşure istiyorum diyee ama hazır değil ev yapımı bir arkadaşın annesi bugün yarın yapacakmış çökücem evlerine

allahtan aşure ayında ıstemış canın

yaaa üff ben niye hissetmiyom haala..........cok merak ediyorum nasıl bir duyguuu =)...seniiii aynı esin gibii bende cok kıskandım yaaa....

kızlar sabah kasık agrısıyla uyandım ...bu arada uzun zamandır hiçbiiiirr et türü yiyesim yoktuu....sabah sabah canım sulu köfte cektii...agrımda biraz gecince internetten tarifini buldum yaptımmm.....ne oluyoo anladımmm bana....asermelere basladım galibaaa....... =))

Hiç canını sıkma herşey güzel olacak Allahın izniyle inş.
Güzel haberlerini duyarsın ve duyarız inş

Sen zaten erkek hissediyorum diyordun dimi canım :44:

Canım öncelikle hayırlısını dile
Rabbim gönlündekini sana hayırla versin inş

Rabbimm iyi sonuclar duyurtsun sanada canım
Amniyosenteze gerek kalmadan Rabbim güzel güzel sonuclarını almayı nasip etsin

Maşallahh subhanAllahh yavruna
Şükürler olsun sağlıklı bebeğin (Bende kız demiyorum seninkine şimdi )
Değişebilir mi ? Sen gördün mü bişey canım?

facede mi duyurdun ?:

Evet canımm, farklı yaklaşımlar olduu özelden filan :44:
Komikkk
Hakikaten anlayamıyorum senin mutlu olduğun zamanda değişen insanları :44:

Y olan yüksek demiş, d de düşükk
Ama ucuk bir fark yokk sanırım
Sen zaten yemene içmene dikkat eden birisinn azcık diyet dicek galiba
İdrarda da herkeste görülebiliyor lokosit ve erotsit bol bol su içeceksin

AysEkrem canımnm yazını bulamadımm nickini kopyaladım bende
Seninde gözün aydınn güzel sonuclar almışın çok şükürr

gecmısolsun cnm...et e de ıhtıyacımız var yee afıyet olsun:)
normalde 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ama facede resimleri çarşaf çarşaf yayınlıyolar eee hamilelik göz görünce istiyor

benım her daım aklıma normal zamanda bıle canı ısteyebılen bı sahsıyetım

Canım sevindim kuzucuğuna cinsiyet olayı çok merak ediyoruz ama ilk zamanlar yanılabiliyor doktorlar hayırlısı ve sağlıklısı olsunlarda hepsi başımız gözümüz üstüne... Bu arada bebişin
11.79 yani 12 cm canım tr de sonra 18 cm demezse üzülme diye yazdım anlam kargaşası olmuş gayet iyi ve güzel maşallah

yaaa üff ben niye hissetmiyom haala..........cok merak ediyorum nasıl bir duyguuu =)...seniiii aynı esin gibii bende cok kıskandım yaaa....

bilmiyorum kı cok nadır de olsa hıssedıyorum dun cok net hıssettım yataga yatmamla resmen o da yerleşti yerıne ara ara da ıttırdı sanırım ayaklarını acıp kapadıkca hıssettım
izmirde hangı cezaevındeydın sen ?

canım benn izmir aliaga kadın kapalı cezaevindeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…