2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizin doktorlarınız haftayı nasıl hesaplıyorlar?Benim sat 17 ağustostu dr.um 17 eylül 4 hafta 17 ekim 8 hafta seklinde gıdıyor ama her ay 4 hafta diil aslında daha ilerdeyım ama dr. hesabına gore gerıden gıdıyorum benım mı yalnıs hesabım ama burdakı takvımdede benım hesabım gıbı cıkıyo. Bırde bebişimiz ilk doğunca yenı doğan bezınden mi almak lazım ben şimdiden yavas yavas alayım dıyorum sonrada denk gelmez dıye korkuyorum alan var mı hiç bebek bezi?

bebeginin hareketlerini hissetmeye basladın mı ben haaala hiçbişi hissetmiyommm da

coktan basladı canım önce yok ya ben yanlıs anlıyorum sandım ama arastırınca ılk zamanlar balık yuzerken sıyırır gecer ya
oyle hıssedıyorum mesela a once yuruyusumu bıtırdım oyle bır hıssettırdıkı kendısını beyfendı :)

kızlar cok mutluyum nıhayet kosu bandına başladım :)
eskıden 70 dk 11 km koşan ben sımdı 70 dk 5 km yurudum :)
sabah aksam ıkıye bolup yaptım boyle devam artık
arkadasımda annesınden koyden yumurta getırıcek artık yumurtamda doğal
dut ve keçi boynuzu pekmezi yapan biri vardı yengemin tanıdığı nıhayet ondanda pekmezlerım geldı
sabahları bır tatlı kasıgımı tuketıyorsunuz kızlar ?
bırde artık bı bölüm açsakmı gunluk ıctıgımız su ve yuruyus hareketlerımızı yazıp bırbırımızı motıve etsek ?

Son düzenleme:

şokta ındırım vardı almıstım bez hem bırılerıne hedıye ederım hem yavruma dıye
ılk zaman yenı dogan alıyorsun zatı ustunde yazıyor kac kg kadar kullanabılıcegı yavrularımızın
cabuk buyudugu ıcın 1 numara cok almamak lazım

Gezmeden geldık ama cokkkk yoruldum :26: bızden gecmıs gezmek tozmak hemen yoruldum evde de yapılacak bırsuru ısım vardı kaldı hepsı

1 kot pantolonum 1 hamıle esofmanım 1 hamıle taytım ve 2 tane hamıle body var:)pantolon almam lazım yıka yıka aynısını gıyıyorum

bende bugun aldim.hamilelik almakta ayri bir duygu. bende iki badi ve birde tayt aldim. pantolanda baktim istedigim gibi yoktu eteklerde cok kisaydi esim izin vermedi. ama badim cok guzel. birde kendime kislik spor tarzinda ayakkabi aldim rahat yurumek icin topukluda artik zorlaniyorum.

- 26.05 cnm dogum tarihi Sen kac haftaliksin cnm suan??? neler yasadin simdiye kadar?

sat a gore 14+0canim usg de gelisimine gore degisiyor benim bulantim bas agrim agir uyku halim olmadi kalca agrim oluyor onuda sut urunlerini fazka tuketerek gecirmeye calisiyorum bide gecen cok yordum kendimi is guc yaptim pembe akintim oldu doktor igne ve on gun rapor verdi bacaklarini acmadi bebegim cinsiyetini bilmiyoruz sen neler yasadin

Snowflaken canım yaşımı sormuşsun listeye eklemek için yaş 27 .sat 17 Ağustos .BDT 24 Mayıs. 11 aylık bir oğlum var şimdide kızım olacak :)

Hangi LCW'de buldunuz hepsini? Hepsinde aynı ürünler olmuyor sanırım, benim uğradıklarımda pantalon var ama diğerlerine hiç rastlamadım.

Canım ıst.da gıttıgım tum lcw da vardı ben ankara ve konyadan almıstım bayram zamanı bugun marmara forumdaydım hepsı orada da vardı

arkadaslar bu isimlere bir goz atin

2012-2013 POPULER ERKEK ISIMLERI

aybars cagan
ayaz berksan
bulut alperen
altug ata
ataner bartu
ayber daghan
baris ruzgar
barkin deniz
barlas evran
emir canpolat
ege ayberk
aykut bugra
akif atakan
canberk batu
boran arin
gokalp doruk
yigit yekta
tuna uchan

Hmm, ben yarın bir de Osmanbey'de bakayım. Oradaki mağazada çeşit daha zengin.
Sirkeci ve Historia'da baktım, yoktu.
Marmaraforum'a gitme şansım yok bu aralar; gidebileceklerim sadece ev-iş arasında güzergahımda bulunanlar.
Teşekkürler cevabınız için.

ebru ile lort hamile giyim var bildigim cok cesit oluyo oralarda bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…