- 19 Ocak 2011
- 201
- 2
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.761
yok canım erkek 2.yı de cok ara vermeden duusnuyorum 2 yıl sonra falan o kız olursa demek ıstedım :)
bebeginin hareketlerini hissetmeye basladın mı ben haaala hiçbişi hissetmiyommm da
Kızlar sizin doktorlarınız haftayı nasıl hesaplıyorlar?Benim sat 17 ağustostu dr.um 17 eylül 4 hafta 17 ekim 8 hafta seklinde gıdıyor ama her ay 4 hafta diil aslında daha ilerdeyım ama dr. hesabına gore gerıden gıdıyorum benım mı yalnıs hesabım ama burdakı takvımdede benım hesabım gıbı cıkıyo. Bırde bebişimiz ilk doğunca yenı doğan bezınden mi almak lazım ben şimdiden yavas yavas alayım dıyorum sonrada denk gelmez dıye korkuyorum alan var mı hiç bebek bezi?
kizlar kendime bugun hamilelik aldim cook guzel siz kendinize bisey aldiniz mi
slm kızlarr,, çarşamba günü öğrendik ama daha yeni paylaşıorummm...
OĞLUMUZZZZ geliyorrr çok mutluyuzzz:)))
1 kot pantolonum 1 hamıle esofmanım 1 hamıle taytım ve 2 tane hamıle body var:)pantolon almam lazım yıka yıka aynısını gıyıyorum
- 26.05 cnm dogum tarihi Sen kac haftaliksin cnm suan??? neler yasadin simdiye kadar?
1 kot pantolonum 1 hamıle esofmanım 1 hamıle taytım ve 2 tane hamıle body var:)pantolon almam lazım yıka yıka aynısını gıyıyorum
LCw var canım fıyatta vereyım esofman 27tl tayt 20tl body lerde 17ıle 30tl arası ben pantolonda aldım normalı 40 kot 50tlHamile eşofmanı, taytı ve body'si günlerdir aradığım şeyler. Nereden buluyorsunuz bunları? :)
LCw var canım fıyatta vereyım esofman 27tl tayt 20tl body lerde 17ıle 30tl arası ben pantolonda aldım normalı 40 kot 50tl
Hangi LCW'de buldunuz hepsini? Hepsinde aynı ürünler olmuyor sanırım, benim uğradıklarımda pantalon var ama diğerlerine hiç rastlamadım.
Hmm, ben yarın bir de Osmanbey'de bakayım. Oradaki mağazada çeşit daha zengin.
Sirkeci ve Historia'da baktım, yoktu.
Marmaraforum'a gitme şansım yok bu aralar; gidebileceklerim sadece ev-iş arasında güzergahımda bulunanlar.
Teşekkürler cevabınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?