2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaslar bende mayis bebegi bekliyorum en bastaki listeye nasil dahil olabilirim ? Bilgisi olan yonlendirise sevinirim...Ayrica 2.bebegim bu ilki 2yasinda size tecrubelerimlerinden da bahsedip yardimci olabilirim....Hepimizin bebislerini saglikla kucagina almasini diliyorum...

hosgeldın aramıza tebrık edeım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

satını ve yasını yazarsan ekleyeyım cnm lısteye

inşallah ta gelen gıden olmaz ablacımm ya ınan kendım gıbı cok uzuldum
insAllah guzelim insallah kendimi dinlemeye ve beklemeye aldim beklemek ve dua etmekten baska carem yok
Gurbetguzelı nerede yaşıyorsun? ,

Bende öyle üstüne çok lekenenen gördüm hatta uzun süre kanaması olan bile.. Belkide tutunuyordur bebeğin.
Sen dinlenmeye dikkat et
cnm isvicrede insallah oledir guzelim deli gibydimdr onu hic sevmedim gel sali gel

cnm cuma gunu gormustuk ama ben gorememıstımbugun baska hastneye gıdıp kalp sesını duyduk 7 haftalık mısız cok tuhaftı ya tarıf bıle edemıyorum

cnm hadi yeniden gozun aydin guzelimm Allahim saglicakla nasip etsin kucagina

inşallah canımm sen ne yaptınn :))

bende ıste dun 115 e yukselmıs demıstım bugun doktora gıttım doguma gırmıs malesef görüsemedik yarın sabah erkenden gıdıcem ınsallah cok merak edıyorum ne dıycem 13.1 ken baska bı doktor ya regl olursun ya da hamılesındır dedı k.bakmayında bunu bende bılıyorum demıstım ona gıtmıyorum artık cok uzmustum benı kaybettı ya ben bugun cok duygusal hıssedıyorum kendımı sürekli aglıyasım var kendıme cok güldüüm bugun :)

Benim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende
hosgeldin
benim de kan testim bu degerdi
sonra bir daha tekrarlamadik
9 gun sonra keseyi gordum

cnm cuma gunu gormustuk ama ben gorememıstımbugun baska hastneye gıdıp kalp sesını duyduk 7 haftalık mısız cok tuhaftı ya tarıf bıle edemıyorum

gozun aydin canimcok sevindim masallah minigine simdi fotoda daha belirginlesmistir benim de yarindan sonra insallah ben de gorurum duyarim pitpitlari harika bir duygudur tahmin ediyorum

Son düzenleme:
Maşallah duymuşsun bebişinin minnak kablini, bu arada listeye eklenmem için gerekli bilgilerim yaş 31, sat 9 ağustos, 2. gebelik ama ilk bebek olacak inşallah.
Arkadaşlar bu arada ilk bebeğimde olduğu gibi çok zor dönemlerden geçiyorum.evlenince izmire taşındım. memur olarak ist a atandım ailem istanbulda yaşıyor ama eşim izmirde ben ailemle kalıyorum onlarlada sıkıntılarım var her gün ağlıyorum, korkuyorum ilk bebeğim gibi dayanamayacak diye üzüntüden fazla beslenemiyorumda..Dua edin bana ne olur..
Çalıştığım için daha doktorada gidemedim henüz. folicode kullanıyorum ama günde 1 mi yoksa 2 mi alıcam bilmiyorum..Bir de çok üşüme tutuyor beni ne yapmak lazım acaba? ay ne çok dert yandım size kusura bakmayın..
Sağlıkla kalın..

kızlar beni de o tabloya ekleyin.. yas:30 sat:31 temmuz muhtemel doğum 8 mayıs ilk bebek...
hep genç anne olmak istmiştim ama yaş otuz oldu (( hayırlısı böyleymiş.. sağlıklı olurlar inşallahhh...

merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve bu benim ikinci bebişim 28 temmuz sat. 22 yasındayım... benide o tabloya eklerseniz sevinirim...
insallah hepimiz mayısta bebişlerimizi kucagımıza alıcaz sagsalim...

Son düzenleme:
beni de ekleyin listeye yaşım 25 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 1 mayıs ilk bebeğim :)ayy adımı listeye ekleyin dıyecceğim günleri de görecek mişim ne mutlu bizlere yaaa....

Benim 17 ağustostu SAT ve ilk bebeğim olucak çok heyecanlı bir surec, herkesin bebişi hayırlı olsunn

evet canım cok cok cok heyecanlı hemi de... neredeyse 1ay olacak öğrendiğim ama halen ayaklarım yere basmıyor.. sanki tek benım cocugum olacak sanki dünya benım için dönüyor.. sadece bebeğimi düşünüyorum dünya yansa el kadar hasırım yanmaz :) o kadara yani umursamz oldum bebeğim ve ben bundan ibaret herşey:)

Hoşgeldin.. Bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..

Benim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende

sizde hoşgeldiniz.. sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.

bebek kısmetiyle gelir derler yaa.. inşallah sizin içinde öyle olur..hoşgeldiniz..

kızlar beni de o tabloya ekleyin.. yas:30 sat:31 temmuz muhtemel doğum 8 mayıs ilk bebek...
hep genç anne olmak istmiştim ama yaş otuz oldu (( hayırlısı böyleymiş.. sağlıklı olurlar inşallahhh...

olsun gayet normal yaş.. en azından çocuk yokken bazı şeyleri rahat rahat yaşamısınızdır..kazanımlarınıza bakın :))

merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve bu benim ikinci bebişim 28 temmuz sat. 22 yasındayım... benide o tabloya eklerseniz sevinirim...
insallah hepimiz mayısta bebişlerimizi kucagımıza alıcaz sagsalim...

hosgeldınız.. saglıcakla gelsın bebıs ınsallah.

beni de ekleyin listeye yaşım 25 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 1 mayıs ilk bebeğim :)ayy adımı listeye ekleyin dıyecceğim günleri de görecek mişim ne mutlu bizlere yaaa....

hosgeldınız...saglıcakla ınsallah.

Arkadaşlar, "Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü" belgeselini mutlaka izleyin. çook güzell..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…