- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.481
hadi gor bakalim bebisini yenidenkiz daha yeni gormedin mi sen dayanamadin di mi darisi basimiza yarindan sonra gelse artik
arkadaslar bende mayis bebegi bekliyorum en bastaki listeye nasil dahil olabilirim ? Bilgisi olan yonlendirise sevinirim...Ayrica 2.bebegim bu ilki 2yasinda size tecrubelerimlerinden da bahsedip yardimci olabilirim....Hepimizin bebislerini saglikla kucagina almasini diliyorum...
Benim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende
canım tebrık ederımmmmmm ınsallah kalp atıslarınıda duyarsınnnn cok mutlu oldum ınsallah bana da nasıp ederrr :) :)
insAllah guzelim insallah kendimi dinlemeye ve beklemeye aldim beklemek ve dua etmekten baska carem yokinşallah ta gelen gıden olmaz ablacımm ya ınan kendım gıbı cok uzuldum
cnm isvicrede insallah oledir guzelim deli gibydimdr onu hic sevmedim gel sali gelGurbetguzelı nerede yaşıyorsun? ,
Bende öyle üstüne çok lekenenen gördüm hatta uzun süre kanaması olan bile.. Belkide tutunuyordur bebeğin.
Sen dinlenmeye dikkat et
cnm cuma gunu gormustuk ama ben gorememıstımbugun baska hastneye gıdıp kalp sesını duyduk 7 haftalık mısız cok tuhaftı ya tarıf bıle edemıyorum
inşallah canımm sen ne yaptınn :))
hosgeldinBenim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende
cnm cuma gunu gormustuk ama ben gorememıstımbugun baska hastneye gıdıp kalp sesını duyduk 7 haftalık mısız cok tuhaftı ya tarıf bıle edemıyorum
Maşallah duymuşsun bebişinin minnak kablini, bu arada listeye eklenmem için gerekli bilgilerim yaş 31, sat 9 ağustos, 2. gebelik ama ilk bebek olacak inşallah.cnm cuma gunu gormustuk ama ben gorememıstımbugun baska hastneye gıdıp kalp sesını duyduk 7 haftalık mısız cok tuhaftı ya tarıf bıle edemıyorum
hosgeldın aramıza tebrık edeım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
satını ve yasını yazarsan ekleyeyım cnm lısteye
Benim 17 ağustostu SAT ve ilk bebeğim olucak çok heyecanlı bir surec, herkesin bebişi hayırlı olsunn
arkadaslar bende mayis bebegi bekliyorum en bastaki listeye nasil dahil olabilirim ? Bilgisi olan yonlendirise sevinirim...Ayrica 2.bebegim bu ilki 2yasinda size tecrubelerimlerinden da bahsedip yardimci olabilirim....Hepimizin bebislerini saglikla kucagina almasini diliyorum...
Benim kan testim 259 çıktı 4 haftalık dedi dr. mayıs annesi olacağım bende
Maşallah duymuşsun bebişinin minnak kablini, bu arada listeye eklenmem için gerekli bilgilerim yaş 31, sat 9 ağustos, 2. gebelik ama ilk bebek olacak inşallah.
Arkadaşlar bu arada ilk bebeğimde olduğu gibi çok zor dönemlerden geçiyorum.evlenince izmire taşındım. memur olarak ist a atandım ailem istanbulda yaşıyor ama eşim izmirde ben ailemle kalıyorum onlarlada sıkıntılarım var her gün ağlıyorum, korkuyorum ilk bebeğim gibi dayanamayacak diye üzüntüden fazla beslenemiyorumda..Dua edin bana ne olur..
Çalıştığım için daha doktorada gidemedim henüz. folicode kullanıyorum ama günde 1 mi yoksa 2 mi alıcam bilmiyorum..Bir de çok üşüme tutuyor beni ne yapmak lazım acaba? ay ne çok dert yandım size kusura bakmayın..
Sağlıkla kalın..
kızlar beni de o tabloya ekleyin.. yas:30 sat:31 temmuz muhtemel doğum 8 mayıs ilk bebek...
hep genç anne olmak istmiştim ama yaş otuz oldu(( hayırlısı böyleymiş.. sağlıklı olurlar inşallahhh...
merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve bu benim ikinci bebişim 28 temmuz sat. 22 yasındayım... benide o tabloya eklerseniz sevinirim...
insallah hepimiz mayısta bebişlerimizi kucagımıza alıcaz sagsalim...
beni de ekleyin listeye yaşım 25 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 1 mayıs ilk bebeğim :)ayy adımı listeye ekleyin dıyecceğim günleri de görecek mişim ne mutlu bizlere yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?