2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben sabahları 4-5 tane ceviz yiyorum sadece
Kahvaltımı mutlaka güzel yapıyorum ve yeşil sebzeleri tüketiyorum (çiğ olanlar salatalık,biber gibi.)
Haftada 2 gün balık yiyorum, özellikle balık corbasını mutlaka içerim
Yoğurt yemeyen ben ara öğün olarak mutlaka yoğurt yiyorum
Akşam folik asit ve ballı sütüm mutlaka var
Ve çiğ soğan yiyorum özellikle, kısmetse kış hamilesi olacağım için vucudum direncli olsun istedim ama şimdiden boğaz agrısı çektim çok şükür 1,5 günde atlattım

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar içimbiiraz olsn rahatladı.nolur dua edin bana. yarn gelrm yendn durumu söylemeye.iyi geceler
stres yapma canım çok etkili oluyor dikkat et kendine.
ne kadar da genç bir anne adayısın tatlım. Allah gönlünegöre versin sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
hoş geldin canım kese görünmüş ne güzel.

Meleğimm evet gene beraberiz canım arkadaşım bende çook mutluyum
Arkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..
okulda samimi bir arkadaşım var ailece görüştüğümüz ona söyledim yaymadığı kalmadı. annem sülaleye yaydı arada kalanlara da ben hahahahha
Genelde bebişler erken geliyorlar arkadaşlar..

Demedi demeyin bu listenin neredeyse yarısı Nisan da doğuracak
..
ben sezeryan olduğum için erken gelecek minnoşum
canım branşın nedir? bende sabahçıyım çok zor bu sene 5ler daha erken başlıycaklar yandık. ben fen ve teknoloji öğretmeniyim ist.da

bende alcam o tişörtlerden
Yarın bebişimizle ultrason randevumuz var. Zaman çabuk geçse keşke :)))

Bakalım keseyi görebilecek miyiz?
bende ilk hamileliğimde eve ultrason alsak mı diyodum
baya belirti vermeye baslamis bebisin
bende yok oyle seyler ama bazn dusunuyorum nedenyokk ya diye
bakalim 7.haftadayim belki sonra baslar
bende de yok canım sakin bizim kuzular
canım Allah 3 çocuğuna uzun ömür versin. üzüldüm kısmet değilmiş.
merhaba kızlar bende süpriz mayıs annesi adayıyım..hamilelikler nasıl gidiyor?
hoşgeldin kısmetiyle gelsin bebişin
kızlar dün pembe akıntım var demiştim akşam. sabaha kahverengine döndü sabah acile gttk hemen. dün değerm 216ydı bugün 319 olmuş. hamilelik devam ediyor ama düşük tehlikesi var dedi doktor
dinlen bolbol tatlım.

selam hamişleeeer
ben iyiyim oğlumu kreşe yazdırdık yarın başlıyor. ben baya yoruldum bugün. doktora haftaya gidicem. bu arada hamişliğinizi fazla takıntı yapmayın rahat olun sakınan göze çöp batar. keyfini çıkarın. rahat olun dediysek dikkat etmeyi unutmayın ama.

ya ben donuyorum bu aralar zaten üşüyen bir hatundum

kendinize ve bebelere dikkattt

canım ne oldu kanaman mı oldu?cok uzuldum ya
cnm kanam olmadi peceteye kahverengi leke geldi silince kan yoktu dr da soledi kan yok deid ultrasonda bebek gozukmedi kese su doluydu ilacla dusurelim dedi sonra kendiliginden duser dedi agri olacak kanamn iki saat surecek sanki ilac vermis te saati saatine soluyor mudahala edilmedi dedim bide dedim kendi druma gideyim hastaneye gitmistim gec dollenme sonucu gorunmedi buna inanniroum sipan bana supriz yapcak kendimi yormama gayret gostercem ins nasibimde varsa gelcek hic birsey engel olamaz buna
hadi bakalim sende pitpitlari duy da gel guzelim
canm sen kendini ve bebeğini daha iyi biliyorsundur. geç döllenme diyorsan sakın sıkma canını ve yorma kendini.uzan bi güzel dinlen. ben hastaneye falan gittim artık rabbime bıraktm.napalm.her şey ancak onun elinde
cnm ole yaa beklemek en guzelim yurt disindayiz yaa ilk 3 ay mudahale yok duserse duser varsa ole birsey yoksa insallah yasar ve yeniden burada olurum bende

cnm sabahtan beri gelen giden yok yerlem kanamsi gibi oldu resmen yaa kirli kahverengi bir akinti agrim yok sizim yok hic birsey yok idrara sik cikmaya deavm uykum var devam bilemiyorum guzel Allahim herseyin iyisini bizden iyi bilir hayirli yollara koysun icimde hep umud var bilemiyorum kalbim pir pir ediyorrr inannn zerre kadar da uzulmedim Allahtan gelene raziyiz
Allahim saglikli yollasin hayirli yollasin tek dilegim bu

sen kalbini ferah tut dilerim hiçbir sorun yoktur canım dikkat et.

bizde kesemizi gördük mercimek kadarmış miniğimm kan pıhtılasmam varmıs iğne yazdı doktorumuz :)) çok mutlu olduk önceden anladı hepinize saglıklı hamilelik diliyorummmm

canım tebrık ederımmmmmm ınsallah kalp atıslarınıda duyarsınnnn cok mutlu oldum ınsallah bana da nasıp ederrr :) :)

Gurbetguzelı nerede yaşıyorsun? ,

Bende öyle üstüne çok lekenenen gördüm hatta uzun süre kanaması olan bile.. Belkide tutunuyordur bebeğin.
Sen dinlenmeye dikkat et

inşallah ta gelen gıden olmaz ablacımm ya ınan kendım gıbı cok uzuldum

Amiiiiiiiiin inşallah hepimizin bebişiiii saglıkla gelsın ınsallah :) korkuyorum ben ama degerlerım yukselmıs cok sukur ama ınsallah hep böle gider :) cıtır anne olucam ınsallah :)))

Amiiiiiiiiin inşallah hepimizin bebişiiii saglıkla gelsın ınsallah :) korkuyorum ben ama degerlerım yukselmıs cok sukur ama ınsallah hep böle gider :) cıtır anne olucam ınsallah :)))

Arkadaşlar aramızda benden başka istanbul- avrupa yakasında oturan yok mu?? doktor ve hastane arayışı içindeyim....

yapılan testler canım
açlık kan şekeri
üre
tam kan sayımı
sgot(ast)
sgpt(alt)
tam idrar analizi
total bilirubin
serbest t4
tsh
toksoplazma ıgg
toksoplazma ıgm
rubella
cmv ıgm
kanam zamanı

bunların yapılması sart canım doktorunla konus cunku cok önemli bunlar

sende bendensin,bende kokulara karsı cok hassasım hersey kokuyor mıdemı bulandırıyor,pek bişey yıyemıyorum aslında duzenlı dengelı beslenen bırısıyım ama hersey itici gelıyor suan hele yemekler..

evt cnm yaa cok zor ama normalde ıstahlı bırıyımdr ama salcalı yaglı yemekelr dusunmek bıle ıstemıyrm yumrta cok sevrdım suan adını bıle yazarken mıdem kalkıor su bıle kokuyr ev kokuyr hersey kokuyr en sevdıgım parfumum bıle suan ıgrenc gelıor ..sadece meyve yıyorm kı normalde meyve hıc yemezdım ..ılk 3 ay bebek beslenmesı ıcın cok onemlı dıolar ozamn ben besleyemıorm bılmıorm nolck bole yemden hıc bıse ..he bıde hergun 3 cevız bıkac badem yıyorm cevız cok onemlı beyın gelısımı ıcın

ayy masallahh canm ne guzel beslenıorsun ben cok uzuluyrm bole duyunca hıc bıse yıyemıorm acaba besleyemıormuyum bebegımı meyve ve gunluk bıkac cevuz ve bıkac badem dısında hıc bıse suremıorm agzıma cok bulantım var hersey kokuyr suyu zor ucuyrm su bıle kokuyr napıcm ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…