- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.461
arkadaşlar bişey sormak istiyorum
siz beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı?
mesela ben günde 2 tam ceviz, 4 badem ve biraz fındık yiyorum (kavrulmamış)
onun haricinde gün aşırı haşlanmış yumurta yiyorum ve
midem kalkmadığı sürece süt içiyorum
önceden süt'ü çok severdim ama hamişlikten sonra koktu zor iciyorum
bsizin doktorunuz size neler önerdi?
tebrik ederm canm rabbm sağlıkla kucağna almayı nasp etsin.doktorun kan pıhtılaşması olduğunu nasıl anladı? daha önce kaybın var mıydı?
ben sımdı gıdıyorum kalp atıslarını duymaya cok heyecanlıyım ınsallah bı aksılık olmaz cok optm sızı
Hayr ola gulum ne oldu profil duzenleye gir oraya girdigin dogum tarihini sil ve kaydet takvim ortadan kalkar
içimden gelmedı sılmek bı umıt ıste tmm balım sıleyım artıkprofılınden kaldırıyorsun
stres yapma canım çok etkili oluyor dikkat et kendine.teşekkür ederim arkadaşlar içimbiiraz olsn rahatladı.nolur dua edin bana. yarn gelrm yendn durumu söylemeye.iyi geceler
ne kadar da genç bir anne adayısın tatlım. Allah gönlünegöre versin sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimiziyaptım hamilelik takvimi :) ınsallah silmek zorunda kalmammmyarın doktoruma görüncem ama şimdiden yazıyım olmazsa silersiniz daha önce söylemek ıstemedım ya olmazsa dıye ama heves yaptım :) MAYIS annesı olmayı coook ıstıyorum.. bilgilerimi yazıyorum arkadaslar tabloya eklersenız sevınırım sat.06 agustos yaşım 19,bucuktan 20 ilk bebeğim muhtemel dogacagı tarih 14 mayıs
hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar,
ilk mesajımı buraya yazmak kısmet oldu, sizi dışardan takip ediyordum ancak aktif olarak size katılmak istedim.
bende 31 Ağustos'da hamile olduğumu öğrendim.
30 Ağustos da evde yaptığım testte hemen 2 çizgi belirdi, ertesi gün doktor alttan muayene ile keseyi gördü ve beta hcg de çıktı bebişimiz.
Rabbime binlerce şükürler olsun bebeğimiz bize geldi.
bu cuma yine doktora gittim, fetusu ve yolk kesesini gördü progestan verdi, çünkü hafif bir kanama yaşamıştım
onun dışında rutin ağır kaldırma, şarküteri ürünleri yeme, çiğ etten uzak dur, balık sınırsız ye ve hazır gıdalardan uzak dur dedi
yaşım 30
sat: 28 Temmuz
bdt: 05 mayıs 2013 (INŞALLAH)
ilk bebeğimiz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Inşallah, beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Meleğimm evet gene beraberiz canım arkadaşım bende çook mutluyumMerhaba Mayıs 2013 anneleri
Bundan 4 yıl önce aynı sayfalarda heyecanlarımızı,deneyimlerimizi, bilgilerimizi paylaştık bu sayfalarda.. Çok da güzel dostluklar edindik halen devam ettirdiğimiz..
Yine yeni yeniden buradayım..
Hepinizin bebeklerini sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle..
Adım Melek
31 yaşındayım
Çok sevdiğim canım oğlum Ali Tuna 07 Şubat 2009 da dogdu..(mart annesi olmayı beklerken Şubat annesi oldum)
İstanbul Anadolu yakasında oturuyor
İstanbul Avrupa yakasında çalışıyorum
Mesleğim İnsan Kaynakları
Umarım güzel bilgi paylaşımlarımda bulunur, güzel dostluklar ediniriz.
Reyyan07, ve karakuzuum guzel arkadaslarım Damla ve Gul
yıne beraberız bu nedenlede cok mutluyum
okulda samimi bir arkadaşım var ailece görüştüğümüz ona söyledim yaymadığı kalmadı. annem sülaleye yaydı arada kalanlara da ben hahahahhaArkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..
ben sezeryan olduğum için erken gelecek minnoşumGenelde bebişler erken geliyorlar arkadaşlar..
Demedi demeyin bu listenin neredeyse yarısı Nisan da doğuracak..
canım branşın nedir? bende sabahçıyım çok zor bu sene 5ler daha erken başlıycaklar yandık. ben fen ve teknoloji öğretmeniyim ist.dacanım öğretmenim ben. bu senede sabahcıyım,inş ikinci dönem doğum iznine ayrılıcam.saol tatlım inş duyarız hepimizde :)) bu arada internetten hesaplamalar yanlıs galiba normalde bende 7nin icindeyim ama doktorda öyle görünmüyor..
bende alcam o tişörtlerdenhemde herkez bılıyor bı ara her gordugume tanımdıgım ınsanlara bıle ben hamıleyım dıyesım vardıbide bebeklı bady aldım göbısımde bebk oluyo esım cok sevıyo onu sureklı onu gıy dıyo rada onu gıyorum tam hamıle modundayım
bende ilk hamileliğimde eve ultrason alsak mı diyodumYarın bebişimizle ultrason randevumuz var. Zaman çabuk geçse keşke :)))
Bakalım keseyi görebilecek miyiz?
bende de yok canım sakin bizim kuzularbaya belirti vermeye baslamis bebisin
bende yok oyle seyler ama bazn dusunuyorum nedenyokk ya diye
bakalim 7.haftadayim belki sonra baslar
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SIZLER BEBEKLERINIZE KAVUSUN INS SIZI YARI YOLDA BIRAKTIGIM ICIN ÖZÜR DIYLEYELIM NASIBIZMIDE YOKMUS 3. KEZ MAYIS ANNESI OLMAK BELKI BASKA BIR AY SIZLER YONUZA DEVAM EDIN YOLUNUZ ACIK OLSUN LUTFEN STRESTEN SINIRDEN UZAK DURUN SIZLERI TANIDIGIME COK AM COK MEMNUN OLDUMselametle saglicakla kalin
hoşgeldin kısmetiyle gelsin bebişinmerhaba kızlar bende süpriz mayıs annesi adayıyım..hamilelikler nasıl gidiyor?
dinlen bolbol tatlım.kızlar dün pembe akıntım var demiştim akşam. sabaha kahverengine döndü sabah acile gttk hemen. dün değerm 216ydı bugün 319 olmuş. hamilelik devam ediyor ama düşük tehlikesi var dedi doktor
pek hayır değil canım..maalesef benim bebeğim mayısta gelemeyecek.. hayırlısı böyleymiş demekten başka bişi gelmio elden..ama inşallah birkaç ay arayla yetişirim yine size..:)
cnm kanam olmadi peceteye kahverengi leke geldi silince kan yoktu dr da soledi kan yok deid ultrasonda bebek gozukmedi kese su doluydu ilacla dusurelim dedi sonra kendiliginden duser dedi agri olacak kanamn iki saat surecek sanki ilac vermis te saati saatine soluyor mudahala edilmedi dedim bide dedim kendi druma gideyim hastaneye gitmistim gec dollenme sonucu gorunmedi buna inanniroum sipan bana supriz yapcak kendimi yormama gayret gostercem ins nasibimde varsa gelcek hic birsey engel olamaz bunacanım ne oldu kanaman mı oldu?cok uzuldum ya
cnm ole yaa beklemek en guzelim yurt disindayiz yaa ilk 3 ay mudahale yok duserse duser varsa ole birsey yoksa insallah yasar ve yeniden burada olurum bendecanm sen kendini ve bebeğini daha iyi biliyorsundur. geç döllenme diyorsan sakın sıkma canını ve yorma kendini.uzan bi güzel dinlen. ben hastaneye falan gittim artık rabbime bıraktm.napalm.her şey ancak onun elinde
canım benımde gec döllenme olmus hatta tıbben mümkün olmayan bır günde hamıle kalmısım.. gecen hafta gittiğim doktor bana kese bozulmus dedı ve içinde bebek de yok dedi boş gebelik yada mol gebelik dedi ama benım hıc belirtim yok ne leke ne kanama ne bulantı ona kalsa bu hafta kürtaj olacaktım... bulundugum yerde doktor altarnetıfım de yok.. başka bı ılceye gıttım tek özel hastane de orda var renklı usg gırdım ve doktorum bana dedıgı bu bebegi görmemek için kör olmak gerekli... normal haftasından 5mm daha büyükmüş kese de cok düzenliymiş kalp atışı da vardı ama az kalsın aldıracaktık yada ben üzüntüden düşürecektim.. suanda 6+6 hamileyım ve normal kalp atışalrı 7 hafta gözukurmus ... başıma geldği için diyorum doktorun her dediğine inanmayın tedbir bizden takdir ALLAHtandir..
sen kalbini ferah tut dilerim hiçbir sorun yoktur canım dikkat et.cnm kanam olmadi peceteye kahverengi leke geldi silince kan yoktu dr da soledi kan yok deid ultrasonda bebek gozukmedi kese su doluydu ilacla dusurelim dedi sonra kendiliginden duser dedi agri olacak kanamn iki saat surecek sanki ilac vermis te saati saatine soluyor mudahala edilmedi dedim bide dedim kendi druma gideyim hastaneye gitmistim gec dollenme sonucu gorunmedi buna inanniroum sipan bana supriz yapcak kendimi yormama gayret gostercem ins nasibimde varsa gelcek hic birsey engel olamaz buna
hadi bakalim sende pitpitlari duy da gel guzelim
cnm ole yaa beklemek en guzelim yurt disindayiz yaa ilk 3 ay mudahale yok duserse duser varsa ole birsey yoksa insallah yasar ve yeniden burada olurum bende
cnm sabahtan beri gelen giden yok yerlem kanamsi gibi oldu resmen yaa kirli kahverengi bir akinti agrim yok sizim yok hic birsey yok idrara sik cikmaya deavm uykum var devam bilemiyorum guzel Allahim herseyin iyisini bizden iyi bilir hayirli yollara koysun icimde hep umud var bilemiyorum kalbim pir pir ediyorrr inannn zerre kadar da uzulmedim Allahtan gelene raziyiz
Allahim saglikli yollasin hayirli yollasin tek dilegim bu
bizde kesemizi gördük mercimek kadarmış miniğimm kan pıhtılasmam varmıs iğne yazdı doktorumuz :)) çok mutlu olduk önceden anladı hepinize saglıklı hamilelik diliyorummmm
cnm kanam olmadi peceteye kahverengi leke geldi silince kan yoktu dr da soledi kan yok deid ultrasonda bebek gozukmedi kese su doluydu ilacla dusurelim dedi sonra kendiliginden duser dedi agri olacak kanamn iki saat surecek sanki ilac vermis te saati saatine soluyor mudahala edilmedi dedim bide dedim kendi druma gideyim hastaneye gitmistim gec dollenme sonucu gorunmedi buna inanniroum sipan bana supriz yapcak kendimi yormama gayret gostercem ins nasibimde varsa gelcek hic birsey engel olamaz buna
hadi bakalim sende pitpitlari duy da gel guzelim
cnm ole yaa beklemek en guzelim yurt disindayiz yaa ilk 3 ay mudahale yok duserse duser varsa ole birsey yoksa insallah yasar ve yeniden burada olurum bende
cnm sabahtan beri gelen giden yok yerlem kanamsi gibi oldu resmen yaa kirli kahverengi bir akinti agrim yok sizim yok hic birsey yok idrara sik cikmaya deavm uykum var devam bilemiyorum guzel Allahim herseyin iyisini bizden iyi bilir hayirli yollara koysun icimde hep umud var bilemiyorum kalbim pir pir ediyorrr inannn zerre kadar da uzulmedim Allahtan gelene raziyiz
Allahim saglikli yollasin hayirli yollasin tek dilegim bu
stres yapma canım çok etkili oluyor dikkat et kendine.
ne kadar da genç bir anne adayısın tatlım. Allah gönlünegöre versin sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
hoş geldin canımkese görünmüş ne güzel.
Meleğimm evet gene beraberiz canım arkadaşım bende çook mutluyum
okulda samimi bir arkadaşım var ailece görüştüğümüz ona söyledim yaymadığı kalmadı. annem sülaleye yaydı arada kalanlara da ben hahahahha
ben sezeryan olduğum için erken gelecek minnoşum
canım branşın nedir? bende sabahçıyım çok zor bu sene 5ler daha erken başlıycaklar yandık. ben fen ve teknoloji öğretmeniyim ist.da
bende alcam o tişörtlerden
bende ilk hamileliğimde eve ultrason alsak mı diyodum
bende de yok canım sakin bizim kuzular
canım Allah 3 çocuğuna uzun ömür versin. üzüldüm kısmet değilmiş.
hoşgeldin kısmetiyle gelsin bebişin
dinlen bolbol tatlım.
selam hamişleeeer
ben iyiyim oğlumu kreşe yazdırdık yarın başlıyor. ben baya yoruldum bugün. doktora haftaya gidicem. bu arada hamişliğinizi fazla takıntı yapmayın rahat olun sakınan göze çöp batar. keyfini çıkarın. rahat olun dediysek dikkat etmeyi unutmayın ama.
ya ben donuyorum bu aralar zaten üşüyen bir hatundum
kendinize ve bebelere dikkattt
stres yapma canım çok etkili oluyor dikkat et kendine.
ne kadar da genç bir anne adayısın tatlım. Allah gönlünegöre versin sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
hoş geldin canımkese görünmüş ne güzel.
Meleğimm evet gene beraberiz canım arkadaşım bende çook mutluyum
okulda samimi bir arkadaşım var ailece görüştüğümüz ona söyledim yaymadığı kalmadı. annem sülaleye yaydı arada kalanlara da ben hahahahha
ben sezeryan olduğum için erken gelecek minnoşum
canım branşın nedir? bende sabahçıyım çok zor bu sene 5ler daha erken başlıycaklar yandık. ben fen ve teknoloji öğretmeniyim ist.da
bende alcam o tişörtlerden
bende ilk hamileliğimde eve ultrason alsak mı diyodum
bende de yok canım sakin bizim kuzular
canım Allah 3 çocuğuna uzun ömür versin. üzüldüm kısmet değilmiş.
hoşgeldin kısmetiyle gelsin bebişin
dinlen bolbol tatlım.
selam hamişleeeer
ben iyiyim oğlumu kreşe yazdırdık yarın başlıyor. ben baya yoruldum bugün. doktora haftaya gidicem. bu arada hamişliğinizi fazla takıntı yapmayın rahat olun sakınan göze çöp batar. keyfini çıkarın. rahat olun dediysek dikkat etmeyi unutmayın ama.
ya ben donuyorum bu aralar zaten üşüyen bir hatundum
kendinize ve bebelere dikkattt
Arkadaşlar aramızda benden başka istanbul- avrupa yakasında oturan yok mu?? doktor ve hastane arayışı içindeyim....
canım sana iki doktor önereyim haznedar da medicana düzgün bey veya bahçelievler hizmet hastanesi sait bey ( benim doktorum)
güngörendeyim ben
dün gttğmde sadece bhcg testi yapldı bana çünkü çok küçük daha. doktorum keseyi kalp atışını görelm ondan sonra gebelkle ilgili testleri yaparz dedi ama hangi testler oldğnu söylemedi. kaybettğm bebeğmdeki doktorum hiç test yapmamıştı bana
sende bendensin,bende kokulara karsı cok hassasım hersey kokuyor mıdemı bulandırıyor,pek bişey yıyemıyorum aslında duzenlı dengelı beslenen bırısıyım ama hersey itici gelıyor suan hele yemekler..
Ben sabahları 4-5 tane ceviz yiyorum sadece
Kahvaltımı mutlaka güzel yapıyorum ve yeşil sebzeleri tüketiyorum (çiğ olanlar salatalık,biber gibi.)
Haftada 2 gün balık yiyorum, özellikle balık corbasını mutlaka içerim
Yoğurt yemeyen ben ara öğün olarak mutlaka yoğurt yiyorum
Akşam folik asit ve ballı sütüm mutlaka var
Ve çiğ soğan yiyorum özellikle, kısmetse kış hamilesi olacağım için vucudum direncli olsun istedim ama şimdiden boğaz agrısı çektim çok şükür 1,5 günde atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?