- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.961
Rabbim bana bu güzelliği yaşatmayı nasip etmişş
Uğraştırmamışş aratmamışş
Sen kim oluyorsun kii burun büküyorsun demek istiyorum böyle kız erkek ayrımı yapanlara!!!
Bide kız olursa kv mırın kırın yaparsa anne cinsiyet babadan kaynaklı oluyormuş,annenin faktörü yokmuş biliyormusun diyeceğim
Vallahide diyeceğim billahide diyeceğimm uyuzz etmesin beni
Bağımlılık yapıyor ama söylemedi deme :) hele de aldığın şeyleri evde görmek ayrı bir heyecan oluyor ve aldıkça almak istiyorsun :))
ben deli kadirr uleeeeensöylle valla arkandayım ya bide ben defalarca hap ,iğne ,tedavi, aşılamalar, geçirdim eşim varikosel ameliyatı oldu oturup şükür edeceğinize hala bık bık bık konuşuyosunuuz rabbim bizi şükürsüzlerden eylemesin
ay çok güldüm
Canım gözün aydın temiz çıkmış sonuçları ne güzel... doğumdan sonrada Allah yardımcın olur inşallah...
Kızlar teşekkür ederimm inşAllah sağlıkla sıhatle kullanırız
11 Kg kadar taşıyormuş bu demek oluyor ki 8-10 aylığa kadar kısmetse kullanabiliyor
Bide hafif ve cok yer kaplayan cinsden olmaması annenin salladığı tarzda sallamasııı beni cezbetti acıkcası
Ve tabii fiyatı
Gelince bi bebek yatırır yorumları alır ve sizle paylaşırım canlarım
Canım cok geçmiş olsunn,Rabbim acil şifalar versinnn
Çok şükür temiz cıkmışş
Eşime diyorum kii biz kısmetse sağlıklı haberini öğrenip cinsiyetide öğrenirsek
Ogün telefonları kapayalımYılbaşında söyleyelim herkese diyorumm
Çok sadistsin diyor eşimm
dsde sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim şükür..
melek04 kızınız hayırlı olsun sağlıkla al kucağına..,
Pekbicici canım ana kucağınız hayırlı olsun güle güle sallayın bebişinizi onunla :) Bu arada forumda cinsiyet tahmini yapılmayan bir ben kaldım sanırımbende isterim bende bende
Canım sana doktor erkek demişti sanırım :26:
Yada ben erkek hissettim
Rabbim bana bu güzelliği yaşatmayı nasip etmişş
Uğraştırmamışş aratmamışş
Sen kim oluyorsun kii burun büküyorsun demek istiyorum böyle kız erkek ayrımı yapanlara!!!
Bide kız olursa kv mırın kırın yaparsa anne cinsiyet babadan kaynaklı oluyormuş,annenin faktörü yokmuş biliyormusun diyeceğim
Vallahide diyeceğim billahide diyeceğimm uyuzz etmesin beni
de vallahi, ben fen bilgisi öğretmeniyim, genetik ünitesinde sürekli bunu söyler hatta ispatlardım çocuklara, çok şaşırıyorlardı ama yaşlılara anneden gelen XX kromozomu ile babadan gelen XY kromozomu cinsiyeti belirliyor, babadan X gelirse anneden gelen X ile birlikte kız bebeği oluşturuyor, babadan Y gelirse anneden gelen X ile erkek bebeği oluşturuyor yani kadının hiç bir etkisi yok diye anlatamıyorsun ki :)))))
ay çok güldümgünün anlam ve önemini belirten bi karikatür olmuş
çok güzelmiş yaa, çok güldüm :)))
çok yaşa emi çok şekersin sen yaa söyle kim tutar seni...Çok şükür insanlar ne sıkıntılarla anne baba oluyor artık şükretsinler sağlıklı olsun hayırlı olsun diye dua etsinler ikiside ayrı güzel evlat ya hayırlı olduktan sonra ne farkeder
Canım genelde etrafımdaki herkes oğlun olacak dedi ama daha öğrenemedik biz haftaya inşallah kontrolde öğreniriz herkes erkeğe o kadar alıştırdıki beni tutturdunmu kız bu defa dedim şimdi
ama bilimsel olarak kız olma ihtimalide yüksek sanırım çünkü hamile kaldığım gün yumurtlama tarihime 1-2 gün filan vardı...Ben eşimi pek sık bulamıyorumda
kızlar kuzuma iki tane cici aldım
botların bej'ini aldım herşeyle giysin diye
Eki Görüntüle 561127 Eki Görüntüle 561126
Yaa bide onca kadın üstüne kuma aldılar eskiler
Ama ne hikmet ve kısmetse kumada caaart diye erkeki doğurmuşş
Onlarda ne yapsınn kadında bulmuş hep suçuu
Erkek doğuranı insan yerine koymuşlarr
Ama şimdi öyle mii coookk sular geçtii insanlarr herşeyi öğrendiii
Ama son nesil bizleriz bizlerde yaşıyoruz bu sıkıntıları,
ama biz dönemimizde öyle bir ayrım olmıcak iştee
ay yesinler botlarınıgüzel ,sağlıklı, mutlu, günlerde giydir hayırlı olsun
Mutlu sağlıklı günler giydirmek nasip olsun canım
Botlar gittigidiyordan mı canım ?
Gap nerden ve fiyatları nedir acaba :44:
İnşallah bu cahillikleri gören son nesil biz oluruz, bu bile umut verici olur inan :)
harika gerçekten, çok beğendim, tulumdan anladığım kadarıyla kız bekliyorsun, bej çok güzel ama pembeyi alsaydın da her şeyle uyardı emin ol, pembe ve tonlarından başka kıyafet bulmak neredeyse imkansız :))
eşime diyorum oohh iyi k.k.ya üye olmuşum içimi acayip döküyorum diye o da diyo herşeyi anlatma ordaki kadınlara ya ablamda üyeyse okursa gördüklerini, diyorummm ahh ahhh keşke görse yüzlerine konuşamıyorum içimi görmüş olur belki düzelirler eşim de kızıyo sen deşifre etmeden yaz diye
slm kizlar nasilsinizzz bugun? biz bugun 16ci haftamiza girdik Sizlerin hamileligi nasil ilerliyor?
Neler yasiyorsunuz bu haftalarda cinsiyeti bilenlen varmi bu haftada benim Dok 20 ci haftada anca demisti...
yardimci olursaniz sevinirim.
kendi adıma iyiyim canımsorunsuz ilerliyoruz çok şükür hemen hemen herkes öğrendi sanırım tabi kesin olmayanlarda var bu haftalarda bebişin açarsa bacaklarını öğrenebilirsin
evet canım kız bekliyoruz, pembeleri de çok güzel zaten içim gıdıklanıyor, almamak için zor tutuyorum kendimi
bakalım belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, alırım
slm kizlar nasilsinizzz bugun? biz bugun 16ci haftamiza girdik Sizlerin hamileligi nasil ilerliyor?
Neler yasiyorsunuz bu haftalarda cinsiyeti bilenlen varmi bu haftada benim Dok 20 ci haftada anca demisti...
yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?