2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

de vallahi, ben fen bilgisi öğretmeniyim, genetik ünitesinde sürekli bunu söyler hatta ispatlardım çocuklara, çok şaşırıyorlardı ama yaşlılara anneden gelen XX kromozomu ile babadan gelen XY kromozomu cinsiyeti belirliyor, babadan X gelirse anneden gelen X ile birlikte kız bebeği oluşturuyor, babadan Y gelirse anneden gelen X ile erkek bebeği oluşturuyor yani kadının hiç bir etkisi yok diye anlatamıyorsun ki :)))))

Bağımlılık yapıyor ama söylemedi deme :) hele de aldığın şeyleri evde görmek ayrı bir heyecan oluyor ve aldıkça almak istiyorsun :))

Sorma :18::18::18:
Şimdi Gökçenin paylaştığı medela biborunu buldum 43 tlye
Hemen sepete at dedimm
sonra çık çık sonu yok bunun dedim almadım :18:
Kanıma girdi birkere bu çılgınlıkkk :18:Allah sonumu hayır ede

Hep destek tam destekk dimi canım
Allahhhhh.... Kim tutar benii

Canım gözün aydın temiz çıkmış sonuçları ne güzel... doğumdan sonrada Allah yardımcın olur inşallah...

hepinize çok teşekkür edrim desteklerinizden dolayı....

çok yaşa emi çok şekersin sen yaa söyle kim tutar seni...Çok şükür insanlar ne sıkıntılarla anne baba oluyor artık şükretsinler sağlıklı olsun hayırlı olsun diye dua etsinler ikiside ayrı güzel evlat ya hayırlı olduktan sonra ne farkeder
Canım genelde etrafımdaki herkes oğlun olacak dedi ama daha öğrenemedik biz haftaya inşallah kontrolde öğreniriz herkes erkeğe o kadar alıştırdıki beni tutturdunmu kız bu defa dedim şimdi
ama bilimsel olarak kız olma ihtimalide yüksek sanırım çünkü hamile kaldığım gün yumurtlama tarihime 1-2 gün filan vardı...Ben eşimi pek sık bulamıyorumda

Yaa bide onca kadın üstüne kuma aldılar eskiler
Ama ne hikmet ve kısmetse kumada caaart diye erkeki doğurmuşş
Onlarda ne yapsınn kadında bulmuş hep suçuu
Erkek doğuranı insan yerine koymuşlarr
Ama şimdi öyle mii coookk sular geçtii insanlarr herşeyi öğrendiii
Ama son nesil bizleriz bizlerde yaşıyoruz bu sıkıntıları,
ama biz dönemimizde öyle bir ayrım olmıcak iştee

ay çok güldüm günün anlam ve önemini belirten bi karikatür olmuş

çok güzelmiş yaa, çok güldüm :)))

Bende çok gülüyorum bu karikatüre
Hatta kız olursa üstüme tshirt yaptıracağım cok konuşan erkekci zihniyete okuta okuta gececeğim önlerinden
Eşimden izin alıp tabii :26::26: Küsmesin büyük oğlanım sonraa

Teşekkür ederimm
Hepimizzz sağlıklaa sıhatlee cok yaşayalım inşAllahh
Ben sana erkek dedim dimiii
Sen bilime kulak ver kıza hazırla kendini

İnşallah bu cahillikleri gören son nesil biz oluruz, bu bile umut verici olur inan :)

kızlar kuzuma iki tane cici aldım

botların bej'ini aldım herşeyle giysin diye

Eki Görüntüle 561127 Eki Görüntüle 561126

harika gerçekten, çok beğendim, tulumdan anladığım kadarıyla kız bekliyorsun, bej çok güzel ama pembeyi alsaydın da her şeyle uyardı emin ol, pembe ve tonlarından başka kıyafet bulmak neredeyse imkansız :))

eşime diyorum oohh iyi k.k.ya üye olmuşum içimi acayip döküyorum diye o da diyo herşeyi anlatma ordaki kadınlara ya ablamda üyeyse okursa gördüklerini, diyorummm ahh ahhh keşke görse yüzlerine konuşamıyorum içimi görmüş olur belki düzelirler eşim de kızıyo sen deşifre etmeden yaz diye

ay yesinler botlarını güzel ,sağlıklı, mutlu, günlerde giydir hayırlı olsun

çok sağol canım, Inşallah giydirip resimlerini sizlerle paylaşmak nasip olur

Mutlu sağlıklı günler giydirmek nasip olsun canım
Botlar gittigidiyordan mı canım ?
Gap nerden ve fiyatları nedir acaba :44:

canım fb de şık bebek diye bir sayfa var ordan aldım
GAP 35 di botlar da 30

evet canım kız bekliyoruz, pembeleri de çok güzel zaten içim gıdıklanıyor, almamak için zor tutuyorum kendimi
bakalım belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, alırım

keşke görsede onu ne kadan çok sevdiğini anlasa

slm kizlar nasilsinizzz bugun? biz bugun 16ci haftamiza girdik Sizlerin hamileligi nasil ilerliyor?

Neler yasiyorsunuz bu haftalarda cinsiyeti bilenlen varmi bu haftada benim Dok 20 ci haftada anca demisti...

yardimci olursaniz sevinirim.

slm kizlar nasilsinizzz bugun? biz bugun 16ci haftamiza girdik Sizlerin hamileligi nasil ilerliyor?

Neler yasiyorsunuz bu haftalarda cinsiyeti bilenlen varmi bu haftada benim Dok 20 ci haftada anca demisti...

kendi adıma iyiyim canım sorunsuz ilerliyoruz çok şükür hemen hemen herkes öğrendi sanırım tabi kesin olmayanlarda var bu haftalarda bebişin açarsa bacaklarını öğrenebilirsin

kendi adıma iyiyim canım sorunsuz ilerliyoruz çok şükür hemen hemen herkes öğrendi sanırım tabi kesin olmayanlarda var bu haftalarda bebişin açarsa bacaklarını öğrenebilirsin

aayyyy inss cnm simdi cok Heycanlandimm:))2 hafta sonra Doktor randevumuz var bakalim Hayirlisin diliyorum Rabbimden Allaha sukurLer olsun cnm
Sen kacinci haftandasin?? kac haftalikken ilk tekmeleri hissetin bende hissetmek istiyorum artik yavas yavas:))

evet canım kız bekliyoruz, pembeleri de çok güzel zaten içim gıdıklanıyor, almamak için zor tutuyorum kendimi
bakalım belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, alırım

dur dur, seni gaza getirmek için söylemedim :) bence aynı şeyin 2 rengini alma, zaten ne kadar giyebiliyorlar ki, hemen büyüyor bebekler.. hem sevecek mi, rahat mı bilmiyorsun, bunu giysin eskitsin, pembe de spor ayakkabı alırsın :)

canım doktorlar bazen garantici davranıp 20. haftayı bekliyor ama hamilelik takviminde de kitaplarda da yazan ortak bişey var o da 4. ayda cinsiyet organları gelişiyor. istersen başka bir dr a gidip öğren drim ben onun dışında bir yardım istiyorsan pekbicici den tahmin isteyebilirsin, arkadaş tersini tutturmada doktorasını yapacak yakında :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…